Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά οποιαδήποτε έκδοση mga οποιασδηποτε χωρας περασω μέσω odin, είναι το ίδιο?

Το ίδιο με τι; Τώρα ποιας χώρας έχεις;

- Alex

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρεπει να εχω ελληνικο γτ εχω mea κ λεει στο css eur. Απο οσα εχω διαβάσει και εχω καταλαβει για να εχω 4g πρεπει να κατεβασω καινουργιο firmware κ να το περασω μεσω odin.

Πρεπει να εχω ελληνικο γτ εχω mea κ λεει στο css eur. Απο οσα εχω διαβάσει και εχω καταλαβει για να εχω 4g πρεπει να κατεβασω καινουργιο firmware κ να το περασω μεσω odin.

Πέρνα καλύτερα αυτήν από την πρώτη σελίδα. Αν και δεν πρόκειται να δεις 4G αν ο πάροχος σου δεν το υποστηρίζει. Εγώ ας πούμε δεν έχω.

- Alex

Μαντάρα τα έκανα σαν noobας. Δοκίμασα να αλλάξω CSC με το πρόγραμμα που λέει στο αρχικό ποστ και πάνε όλα! Ούτε μάρκετ δουλεύει ούτε τίποτα! το χειρότερο είναι ότι δεν μπορω καν να μπω στο download mode να περάσω πάλι με odin την αρχική ρομ.

Google Pixel 9 Pro XL

Kαλημερα επειδη ειμαι λιγο πριν να περασω μια prerooted στο τηλεφωνο θελω να μου λυσετε μια απορια.

Θα περασω αυτην:

Model: GT-I9505 (4.2.2)

PDA: XXUBMGA

PHONE: XXUBMGA

CSC: OXXBMG3 (28 codes)

Kernel: 3.4.0-1081224 (11.07)

Build Date: 11.07.2013

Changelist: 1081224

Original Stock ROM: Download: <<< Hotfile >>>

Stock KERNEL: Downloads: <<< Android Host >>>

Stock RECOVERY: Downloads: <<< Android Host >>>

Pre-Rooted ROM: Downloads: <<< Hotfile >>> or <<< Android Host >>>

Αν εχω καταλαβει σωστα κατεβαζω μονο το αρχειο που γραφει prerooted rom και το βαζω στο pda και με τα υπολοιπα (stock kernel, recovery κλπ) δεν ασχολουμαι..

Εχει ομως μια σημειωση στο τελος που δεν την καταλαβαινω...

NOTE:

I've prepared a special package for all who are using ODEX version (ORIGINAL) and decided to try DEODEX instead...

You need to install Custom Recovery first and then flash ZIP from SD card:

"DEODEXED Apps+Framework" package (THIS IS NOT ROM!!!) - CWM flashable - Downloads: <<< Android Host

Mε ενδιαφερει για το περασμα της prerooted? Πρεπει να εγκαταστησω αυτο το custom recovery που λεει? Ή να μη δωσω καθολου σημασια?

Edited by karn

Kαλημερα επειδη ειμαι λιγο πριν να περασω μια prerooted στο τηλεφωνο θελω να μου λυσετε μια απορια.

Θα περασω αυτην:

Αν εχω καταλαβει σωστα κατεβαζω μονο το αρχειο που γραφει prerooted rom και το βαζω στο pda και με τα υπολοιπα (stock kernel, recovery κλπ) δεν ασχολουμαι..

Εχει ομως μια σημειωση στο τελος που δεν την καταλαβαινω...

Mε ενδιαφερει για το περασμα της prerooted? Πρεπει να εγκαταστησω αυτο το custom recovery που λεει? Ή να μη δωσω καθολου σημασια?

Είναι patch εάν θέλεις deodexed framework. Εάν δεν καταλαβαίνεις τι είναι, δεν το χρειάζεσαι ;) Ούτε custom recovery χρειάζεσαι για να περάσεις την prerooted.. Την φλασάρεις με odin όπως ακριβώς το περιγράφεις και τέλος.

Μεσω ΚΙΕS αν κανω την αναβαθμιση σε MGA θα κανει και full wipe γιατι πριν 1 βδομαδα εβαλα την ΜF8 και ειχα κανει... δεν ειμαι και rooted και πρεπει να τα περναω ολα απο την αρχη παλι... :cry:

αν δεν κανεις εσυ full wipe δεν χανετε τιποτα αν κανεις αναβαθμισει απο το kies....οπως και απο το odin.

Γιαννης

Γιατι μου βγαζει αυτο μετα απο ΟΤΑ στην MF8????

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-24-08-26-02_zpsa79b85d9.png

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Γιατι μου βγαζει αυτο μετα απο ΟΤΑ στην MF8????

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-24-08-26-02_zpsa79b85d9.png

Και εμένα το ίδιο βγάζει τι γίνεται?

Και εγώ έκανα αναβάθμιση 30mb και μου λέει ότι έχω την mf8 και όχι την mga?

Αν συνδεθεις με το Kies θα σου πει οτι υπαρχει και η νεοτερη MGA....

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

αν δεν κανεις εσυ full wipe δεν χανετε τιποτα αν κανεις αναβαθμισει απο το kies....οπως και απο το odin.

Καλημερα.Στο φλασαρισμα με odin εξαρταται και απο το αν η ρομ ειναι full wipe ή οχι.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπερα στην ομαδα!Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω εσας που εισαστε γνωστες αν υπαρχει περιπτωση τα κινητα αυτα που πωλουνται σε αυτη την τιμη http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html να ειναι μεταχειρισμενα η να ειναι ακομα και fake. Και κατι ακομα.. τι διαφορα εχει η εκδοση s4 i9505 με το s4 το κανονικο? ευχαριστω
Βασιλης

Καλησπερα στην ομαδα!Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω εσας που εισαστε γνωστες αν υπαρχει περιπτωση τα κινητα αυτα που πωλουνται σε αυτη την τιμη http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html να ειναι μεταχειρισμενα η να ειναι ακομα και fake. Και κατι ακομα.. τι διαφορα εχει η εκδοση s4 i9505 με το s4 το κανονικο? ευχαριστω

Είσαι σε εντελώς λάθος νήμα φίλε μου.. Δες διαθεσιμοτητα και επίσης διάβασε λιγάκι στα επίσημα νήματα για 9500 και 9505 (και ένα απλό Google search θα βοηθούσε τα μάλα!!). Έχουν άλλο επεξεργαστή, το δεύτερο έχει 4G και επίσης διαφέρει ο φακός της κάμερας αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.. Επίσης το δεύτερο είναι αυτό που κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα και καλύπτεται από εγγύηση ;)

Είσαι σε εντελώς λάθος νήμα φίλε μου.. Δες διαθεσιμοτητα και επίσης διάβασε λιγάκι στα επίσημα νήματα για 9500 και 9505 (και ένα απλό Google search θα βοηθούσε τα μάλα!!). Έχουν άλλο επεξεργαστή, το δεύτερο έχει 4G και επίσης διαφέρει ο φακός της κάμερας αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.. Επίσης το δεύτερο είναι αυτό που κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα και καλύπτεται από εγγύηση ;)

oh yes εχεις δικιο βιαστηκα να το αναρτησω...βρηκα ενα σχετικο θεμα στο google.. αυτο που με καιει πιο πολυ ομως ειναι αν παιζει να ειναι μεταχειρισμενα οταν βλεπεις το συγκεκριμενο κινητο σε τοσο χαμηλη τιμη..

Βασιλης

Μου ήρθε σήμερα ένα πακέτο αναβάθμισης 30MB, ξέρετε αν προσθέτει κάτι σημαντικό γιατί δε παρατήρησα κάτι;

oh yes εχεις δικιο βιαστηκα να το αναρτησω...βρηκα ενα σχετικο θεμα στο google.. αυτο που με καιει πιο πολυ ομως ειναι αν παιζει να ειναι μεταχειρισμενα οταν βλεπεις το συγκεκριμενο κινητο σε τοσο χαμηλη τιμη..

Δεν είναι μην αγχώνεσαι..

Με τη MGA πάντως έχω διάφορα bugs. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Από αυτονομία πάει αρκετά καλά. Αυτά προς το παρόν.

Με τη MGA πάντως έχω διάφορα bugs. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Από αυτονομία πάει αρκετά καλά. Αυτά προς το παρόν.

Τα ιδια κ σε εμενα... Μονο αυτο με το 4g δεν εχω τσεκαρει. Kατα τα αλλα ισχυει αυτο που λες για τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν πλεον απ τη lock screen.

Τα ιδια κ σε εμενα... Μονο αυτο με το 4g δεν εχω τσεκαρει. Kατα τα αλλα ισχυει αυτο που λες για τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν πλεον απ τη lock screen.

Εμενα ολα αυτα με την MGA mου δουλευουν κομπλε...Βεβαια δεν ειμαι με στοκ αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο. Γιατι omega απο στοκ δεν εχουν και τοσες μεγαλες διαφορες...

Μάριος...

Παιδια μην την ψαχνεται. Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση. Ουτε σε εμενα μετα την αναβαθμιση δουλευαν αυτα.

Δηλαδη με MGA δεν μπορουσα να ανοιξω notification απ τη lock screen και επισης δεν μπορουσα να βαλω συντομευσεις στην lock screen (πολυσυζητημενο θεμα).

Τωρα ειμαι με prerooted ΜGA οπως ειπε ο φιλος tyxerakias να περασουμε και ειμαι κομπλε. Σας συνιστω να το κανετε.

Διαδικασια τοσο ευκολη που σκεφτομαι ποσο χαζος ημουν που τοσο καιρο δεν το εκανα επειδη φοβομουν μην χαλασει το τηλεφωνο.

Απλα βηματα.

Καντε Factory reset.

Aνοιξτε odin και βαλτε εκει που λεει pda το αρχειο που κατεβασατε (pre rooted rom)

Πατηστε start αφου βαλετε το τηλεφωνο σε dm.

Τελος.

Μετα απο λιγη ωρα μαγικα ολα θα φτιαξουν! Και θα εχετε και root χωρις αυξηση counter.

Παιδια μην την ψαχνεται. Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση. Ουτε σε εμενα μετα την αναβαθμιση δουλευαν αυτα.

Δηλαδη με MGA δεν μπορουσα να ανοιξω notification απ τη lock screen και επισης δεν μπορουσα να βαλω συντομευσεις στην lock screen (πολυσυζητημενο θεμα).

Τωρα ειμαι με prerooted ΜGA οπως ειπε ο φιλος tyxerakias να περασουμε και ειμαι κομπλε. Σας συνιστω να το κανετε.

Διαδικασια τοσο ευκολη που σκεφτομαι ποσο χαζος ημουν που τοσο καιρο δεν το εκανα επειδη φοβομουν μην χαλασει το τηλεφωνο.

Απλα βηματα.

Καντε Factory reset.

Aνοιξτε odin και βαλτε εκει που λεει pda το αρχειο που κατεβασατε (pre rooted rom)

Πατηστε start αφου βαλετε το τηλεφωνο σε dm.

Τελος.

Μετα απο λιγη ωρα μαγικα ολα θα φτιαξουν! Και θα εχετε και root χωρις αυξηση counter.

Τόσο απλά...

Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα από τα παραπάνω bugs σε prerooted MGA.

Aυτό με το τετράγωνο νομίζω είναι σκόπιμο..Τουλάχιστον έτσι νόμιζα έως τώρα που το είδατε εσείς ως bug!xaxa

Παιδιά Καλημέρα. Έχει βάλει κανείς την lite prerooted αυτή που δεν έχει τα εξτρα της Samsung να μας πει εντυπώσεις ?? ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Τόσο απλά...

Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα από τα παραπάνω bugs σε prerooted MGA.

Αν βάλω prerooted MGA και μετά θέλω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση κανονικά από τη samsung-kies θα μπορώ;

Edited by looperx

Αν βάλω prerooted MGA και μετά θέλω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση κανονικά από τη samsung-kies θα μπορώ;

Αν έχεις γερμανικό τηλέφωνο όχι, θα πρέπει να βάλεις την επόμενη αναβάθμιση με Odin. Όταν ξαναγυρίσεις σε επίσημη γερμανική έκδοση, μετά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση με kies.

Aν έχεις τηλέφωνο από χώρα που ανήκει στο OXX multicsc (όπως η Ελλάδα), θα μπορείς, ναι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The topic was unpinned