Tyxerakias Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παιδιά οποιαδήποτε έκδοση mga οποιασδηποτε χωρας περασω μέσω odin, είναι το ίδιο? Το ίδιο με τι; Τώρα ποιας χώρας έχεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Πρεπει να εχω ελληνικο γτ εχω mea κ λεει στο css eur. Απο οσα εχω διαβάσει και εχω καταλαβει για να εχω 4g πρεπει να κατεβασω καινουργιο firmware κ να το περασω μεσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Πρεπει να εχω ελληνικο γτ εχω mea κ λεει στο css eur. Απο οσα εχω διαβάσει και εχω καταλαβει για να εχω 4g πρεπει να κατεβασω καινουργιο firmware κ να το περασω μεσω odin. Πέρνα καλύτερα αυτήν από την πρώτη σελίδα. Αν και δεν πρόκειται να δεις 4G αν ο πάροχος σου δεν το υποστηρίζει. Εγώ ας πούμε δεν έχω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μαντάρα τα έκανα σαν noobας. Δοκίμασα να αλλάξω CSC με το πρόγραμμα που λέει στο αρχικό ποστ και πάνε όλα! Ούτε μάρκετ δουλεύει ούτε τίποτα! το χειρότερο είναι ότι δεν μπορω καν να μπω στο download mode να περάσω πάλι με odin την αρχική ρομ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Kαλημερα επειδη ειμαι λιγο πριν να περασω μια prerooted στο τηλεφωνο θελω να μου λυσετε μια απορια. Θα περασω αυτην: Model: GT-I9505 (4.2.2) PDA: XXUBMGA PHONE: XXUBMGA CSC: OXXBMG3 (28 codes) Kernel: 3.4.0-1081224 (11.07) Build Date: 11.07.2013 Changelist: 1081224 Original Stock ROM: Download: <<< Hotfile >>> Stock KERNEL: Downloads: <<< Android Host >>> Stock RECOVERY: Downloads: <<< Android Host >>> Pre-Rooted ROM: Downloads: <<< Hotfile >>> or <<< Android Host >>> Αν εχω καταλαβει σωστα κατεβαζω μονο το αρχειο που γραφει prerooted rom και το βαζω στο pda και με τα υπολοιπα (stock kernel, recovery κλπ) δεν ασχολουμαι.. Εχει ομως μια σημειωση στο τελος που δεν την καταλαβαινω... NOTE: I've prepared a special package for all who are using ODEX version (ORIGINAL) and decided to try DEODEX instead... You need to install Custom Recovery first and then flash ZIP from SD card: "DEODEXED Apps+Framework" package (THIS IS NOT ROM!!!) - CWM flashable - Downloads: <<< Android Host Mε ενδιαφερει για το περασμα της prerooted? Πρεπει να εγκαταστησω αυτο το custom recovery που λεει? Ή να μη δωσω καθολου σημασια? Edited July 24, 2013 by karn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Kαλημερα επειδη ειμαι λιγο πριν να περασω μια prerooted στο τηλεφωνο θελω να μου λυσετε μια απορια. Θα περασω αυτην: Αν εχω καταλαβει σωστα κατεβαζω μονο το αρχειο που γραφει prerooted rom και το βαζω στο pda και με τα υπολοιπα (stock kernel, recovery κλπ) δεν ασχολουμαι.. Εχει ομως μια σημειωση στο τελος που δεν την καταλαβαινω... Mε ενδιαφερει για το περασμα της prerooted? Πρεπει να εγκαταστησω αυτο το custom recovery που λεει? Ή να μη δωσω καθολου σημασια? Είναι patch εάν θέλεις deodexed framework. Εάν δεν καταλαβαίνεις τι είναι, δεν το χρειάζεσαι ;) Ούτε custom recovery χρειάζεσαι για να περάσεις την prerooted.. Την φλασάρεις με odin όπως ακριβώς το περιγράφεις και τέλος. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μεσω ΚΙΕS αν κανω την αναβαθμιση σε MGA θα κανει και full wipe γιατι πριν 1 βδομαδα εβαλα την ΜF8 και ειχα κανει... δεν ειμαι και rooted και πρεπει να τα περναω ολα απο την αρχη παλι... :cry: αν δεν κανεις εσυ full wipe δεν χανετε τιποτα αν κανεις αναβαθμισει απο το kies....οπως και απο το odin. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γιατι μου βγαζει αυτο μετα απο ΟΤΑ στην MF8???? http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-24-08-26-02_zpsa79b85d9.png Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γιατι μου βγαζει αυτο μετα απο ΟΤΑ στην MF8???? http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-24-08-26-02_zpsa79b85d9.png Και εμένα το ίδιο βγάζει τι γίνεται? Και εγώ έκανα αναβάθμιση 30mb και μου λέει ότι έχω την mf8 και όχι την mga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν συνδεθεις με το Kies θα σου πει οτι υπαρχει και η νεοτερη MGA.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αν δεν κανεις εσυ full wipe δεν χανετε τιποτα αν κανεις αναβαθμισει απο το kies....οπως και απο το odin. Καλημερα.Στο φλασαρισμα με odin εξαρταται και απο το αν η ρομ ειναι full wipe ή οχι. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπερα στην ομαδα!Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω εσας που εισαστε γνωστες αν υπαρχει περιπτωση τα κινητα αυτα που πωλουνται σε αυτη την τιμη http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html να ειναι μεταχειρισμενα η να ειναι ακομα και fake. Και κατι ακομα.. τι διαφορα εχει η εκδοση s4 i9505 με το s4 το κανονικο? ευχαριστω Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπερα στην ομαδα!Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω εσας που εισαστε γνωστες αν υπαρχει περιπτωση τα κινητα αυτα που πωλουνται σε αυτη την τιμη http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html να ειναι μεταχειρισμενα η να ειναι ακομα και fake. Και κατι ακομα.. τι διαφορα εχει η εκδοση s4 i9505 με το s4 το κανονικο? ευχαριστω Είσαι σε εντελώς λάθος νήμα φίλε μου.. Δες διαθεσιμοτητα και επίσης διάβασε λιγάκι στα επίσημα νήματα για 9500 και 9505 (και ένα απλό Google search θα βοηθούσε τα μάλα!!). Έχουν άλλο επεξεργαστή, το δεύτερο έχει 4G και επίσης διαφέρει ο φακός της κάμερας αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.. Επίσης το δεύτερο είναι αυτό που κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα και καλύπτεται από εγγύηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Είσαι σε εντελώς λάθος νήμα φίλε μου.. Δες διαθεσιμοτητα και επίσης διάβασε λιγάκι στα επίσημα νήματα για 9500 και 9505 (και ένα απλό Google search θα βοηθούσε τα μάλα!!). Έχουν άλλο επεξεργαστή, το δεύτερο έχει 4G και επίσης διαφέρει ο φακός της κάμερας αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.. Επίσης το δεύτερο είναι αυτό που κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα και καλύπτεται από εγγύηση ;) oh yes εχεις δικιο βιαστηκα να το αναρτησω...βρηκα ενα σχετικο θεμα στο google.. αυτο που με καιει πιο πολυ ομως ειναι αν παιζει να ειναι μεταχειρισμενα οταν βλεπεις το συγκεκριμενο κινητο σε τοσο χαμηλη τιμη.. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μου ήρθε σήμερα ένα πακέτο αναβάθμισης 30MB, ξέρετε αν προσθέτει κάτι σημαντικό γιατί δε παρατήρησα κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 oh yes εχεις δικιο βιαστηκα να το αναρτησω...βρηκα ενα σχετικο θεμα στο google.. αυτο που με καιει πιο πολυ ομως ειναι αν παιζει να ειναι μεταχειρισμενα οταν βλεπεις το συγκεκριμενο κινητο σε τοσο χαμηλη τιμη.. Δεν είναι μην αγχώνεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με τη MGA πάντως έχω διάφορα bugs. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Από αυτονομία πάει αρκετά καλά. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με τη MGA πάντως έχω διάφορα bugs. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Από αυτονομία πάει αρκετά καλά. Αυτά προς το παρόν. Τα ιδια κ σε εμενα... Μονο αυτο με το 4g δεν εχω τσεκαρει. Kατα τα αλλα ισχυει αυτο που λες για τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν πλεον απ τη lock screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τα ιδια κ σε εμενα... Μονο αυτο με το 4g δεν εχω τσεκαρει. Kατα τα αλλα ισχυει αυτο που λες για τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν πλεον απ τη lock screen. Εμενα ολα αυτα με την MGA mου δουλευουν κομπλε...Βεβαια δεν ειμαι με στοκ αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο. Γιατι omega απο στοκ δεν εχουν και τοσες μεγαλες διαφορες... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια μην την ψαχνεται. Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση. Ουτε σε εμενα μετα την αναβαθμιση δουλευαν αυτα. Δηλαδη με MGA δεν μπορουσα να ανοιξω notification απ τη lock screen και επισης δεν μπορουσα να βαλω συντομευσεις στην lock screen (πολυσυζητημενο θεμα). Τωρα ειμαι με prerooted ΜGA οπως ειπε ο φιλος tyxerakias να περασουμε και ειμαι κομπλε. Σας συνιστω να το κανετε. Διαδικασια τοσο ευκολη που σκεφτομαι ποσο χαζος ημουν που τοσο καιρο δεν το εκανα επειδη φοβομουν μην χαλασει το τηλεφωνο. Απλα βηματα. Καντε Factory reset. Aνοιξτε odin και βαλτε εκει που λεει pda το αρχειο που κατεβασατε (pre rooted rom) Πατηστε start αφου βαλετε το τηλεφωνο σε dm. Τελος. Μετα απο λιγη ωρα μαγικα ολα θα φτιαξουν! Και θα εχετε και root χωρις αυξηση counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια μην την ψαχνεται. Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση. Ουτε σε εμενα μετα την αναβαθμιση δουλευαν αυτα. Δηλαδη με MGA δεν μπορουσα να ανοιξω notification απ τη lock screen και επισης δεν μπορουσα να βαλω συντομευσεις στην lock screen (πολυσυζητημενο θεμα). Τωρα ειμαι με prerooted ΜGA οπως ειπε ο φιλος tyxerakias να περασουμε και ειμαι κομπλε. Σας συνιστω να το κανετε. Διαδικασια τοσο ευκολη που σκεφτομαι ποσο χαζος ημουν που τοσο καιρο δεν το εκανα επειδη φοβομουν μην χαλασει το τηλεφωνο. Απλα βηματα. Καντε Factory reset. Aνοιξτε odin και βαλτε εκει που λεει pda το αρχειο που κατεβασατε (pre rooted rom) Πατηστε start αφου βαλετε το τηλεφωνο σε dm. Τελος. Μετα απο λιγη ωρα μαγικα ολα θα φτιαξουν! Και θα εχετε και root χωρις αυξηση counter. Τόσο απλά... Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα από τα παραπάνω bugs σε prerooted MGA. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με τη MGA πάντως έχω διάφορα bugs. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Από αυτονομία πάει αρκετά καλά. Αυτά προς το παρόν. Aυτό με το τετράγωνο νομίζω είναι σκόπιμο..Τουλάχιστον έτσι νόμιζα έως τώρα που το είδατε εσείς ως bug!xaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά Καλημέρα. Έχει βάλει κανείς την lite prerooted αυτή που δεν έχει τα εξτρα της Samsung να μας πει εντυπώσεις ?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Τόσο απλά... Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα από τα παραπάνω bugs σε prerooted MGA. Αν βάλω prerooted MGA και μετά θέλω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση κανονικά από τη samsung-kies θα μπορώ; Edited July 25, 2013 by looperx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Αν βάλω prerooted MGA και μετά θέλω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση κανονικά από τη samsung-kies θα μπορώ; Αν έχεις γερμανικό τηλέφωνο όχι, θα πρέπει να βάλεις την επόμενη αναβάθμιση με Odin. Όταν ξαναγυρίσεις σε επίσημη γερμανική έκδοση, μετά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση με kies. Aν έχεις τηλέφωνο από χώρα που ανήκει στο OXX multicsc (όπως η Ελλάδα), θα μπορείς, ναι. Edited July 25, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts