khatzantonis Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καλησπέρα σας! Είδα στο Sammobile οτι για 9505 γερμανικό DBT βγήκε ενημέρωση λογισμικού! Εγώ όταν πάω να την κάνω μου λέει ότι έχουν εγκατασταθεί ήδη οι ενημερώσεις! Μήπως την έχει κάνει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Και για το δικο μου Ιταλίας εχει βγει η c4 Μαΐου αλλα ακομα τιποτα μεσω ota. Λογικά τις επόμενες ωρες μερες θα τις δούμε! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αυτη φενεται να ειναι πιο καινουρια απο την 4,4,2 που ειχε βγει το φεβρουαριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Υπαρχει καμια εκδοση 4.4.2 που να εχει αναιρέσει την απενεργοποιηση του home button στις sview θηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ηρθε σε κανεναν σημερα το update για την 4.4.2 σε κινητο που εχει αγοραστει απο γερμανο? Εχει τρελλη διαφορα η 4.4.2 απο την 4.3? Και αν ναι ως προς τι? Την εκανα την αναβάθμιση χθες βράδυ, αν και με ξενερώνουν λίγο τα ασπρα εικονίδια πανω, πρέπει να πω οτι σε ώρες αδράνειας η αυτονομία του κινητού φυσάει! Επίσης το wifi δεν μου κόβεται και έχω πολύ καλύτερο σήμα! Αυτές είναι οι αλλαγές που παρατήρησα στη ρομ της cosmote που αποφάσισε χθες να μας την δώσει! Εννοείται πριν την εγκατάσταση έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 SOS!!!Το κινητό μου έπεσε σε boot loop... Αν περάσω από πάνω την τελευταία επίσημη ρομ με οdin χωρίς να κάνω factory reset θα χάσω τίποτα; Το μόνο που με ενδιαφέρει για αρχή είναι να ανοίξει και να πάρω αυτά που θέλω. Μετά βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 SOS!!!Το κινητό μου έπεσε σε boot loop... Αν περάσω από πάνω την τελευταία επίσημη ρομ με οdin χωρίς να κάνω factory reset θα χάσω τίποτα; Το μόνο που με ενδιαφέρει για αρχή είναι να ανοίξει και να πάρω αυτά που θέλω. Μετά βλέπουμε... ναι περασε την να παρεις αυτα που θελεις και μετα factory reset γιατι θα σερνεται Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ναι περασε την να παρεις αυτα που θελεις και μετα factory reset γιατι θα σερνεται Παίζει να μην ανοίξει μετά την νέα ρομ και μείνει κολλημένο στο logo; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καλησπέρα σας! Είδα στο Sammobile οτι για 9505 γερμανικό DBT βγήκε ενημέρωση λογισμικού! Εγώ όταν πάω να την κάνω μου λέει ότι έχουν εγκατασταθεί ήδη οι ενημερώσεις! Μήπως την έχει κάνει κάποιος? τώρα μπήκα στο kies και όντως μου βγάζει ενημέρωση!!! θα την κάνω και θα σας πω αν βρω κάποια αλλαγή!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παίζει να μην ανοίξει μετά την νέα ρομ και μείνει κολλημένο στο logo; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! κατα 99%οχι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παίζει να μην ανοίξει μετά την νέα ρομ και μείνει κολλημένο στο logo; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μπορεί να συμβεί ,τότε μπαίνεις recovery και κάνεις wipe data . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 αυτη η ενημερωση που ηρθε για τα γερμανικα Dbt ποσα mbs ειναι? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) αυτη η ενημερωση που ηρθε για τα γερμανικα Dbt ποσα mbs ειναι? σύμφωνα με το sammobile είναι 1,5GB.. αν και μου φαίνεται πολύ... παρόλα αυτά από τις 9:30 έβαλα να κάνω την εγκατάσταση κ είναι ακόμα στο 35% η λήψη στο kies... αα και στις πληροφορίες πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση έγραφε αυτά σαν αλλαγές * Optimization of user interface and stability * Added a new feature: Kids Mode * Performance improvement - input aid, emergency assistant, Etc.. * The power management of the device was improved. NOTE: You want to perform on v1.0 v2.0 is an upgrade from KNOX. If you proceed, please confirm your attention the fact that some of the currently installed KNOX container applications do not run properly and may make your specific for these applications, user data, in contrast to the data in the container on the application of the "My Documents "are available, you may lose may. google translate από τα γερμανικά το έκανα!!! αλλά βγάζει νόημα!! Edited May 20, 2014 by evoula_ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ειναι παρα πολυ μεγαλη!!!για καλο θα ειναι!!εχει και knox 2.0 μεσα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ειναι παρα πολυ μεγαλη!!!για καλο θα ειναι!!εχει και knox 2.0 μεσα? τώρα έκανα factory reset και το ανοίγω!!! τι να κοιτάξω αν άλλαξε; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 τώρα έκανα factory reset και το ανοίγω!!! τι να κοιτάξω αν άλλαξε; πηγαινε ριθμισεις,διαχειριστης εφαρμογων,ολα και,βρες εκει που λεει knox και κοιτα αν αν απο knox 1.0 γραφει knox 2.0... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 πηγαινε ριθμισεις,διαχειριστης εφαρμογων,ολα και,βρες εκει που λεει knox και κοιτα αν αν απο knox 1.0 γραφει knox 2.0... ναι! έκδοση 2.0.0, επίσης έχει και αυτό που έγραφε "Λειτουργία για παιδιά" όπου μπορείς να επιτρέψεις και να αποκλείσεις την πρόσβαση σε επαφές, εφαρμογές και λοιπά! και κάνει το μενού λίγο παιχνιδιάρικο με ζωάκια!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 σε εμας που εχει γραψει το knox 0/1 μολις ερθει το knox 2.0 θα μπορεσουμε να του κανουμε εγκατασταση!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εμενα στο μενου "πληροφοριες εφαρμογων" μου εχει και knox 3.0 ακομα και αν δεν εχω τρεξει ποτε μου το knox αλλα εχω το android 4.4.2 Τι διαφορες εχει η καθε εκδοση knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξερει κανεις να απαντησει αν το τελευταιο update ειναι μονο για knox?? Εχει κατι αλλο μεσα? Ειδα καποια ποστ πιο πανω αλλα δε κσταλαβα... Βασικα δεν θελω να το κατεβασω γι'αυτο ρωταω Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξερει κανεις να απαντησει αν το τελευταιο update ειναι μονο για knox?? Εχει κατι αλλο μεσα? Ειδα καποια ποστ πιο πανω αλλα δε κσταλαβα... Βασικα δεν θελω να το κατεβασω γι'αυτο ρωταω προσωπικά δεν είδα κάποια αλλαγή! έβαλαν μια "λειτουργία για παιδιά" όπου αλλάζει το μενού και το κάνει παιδικό και δίνει πρόσβαση στις εφαρμογές που ορίζεις.. σε απόδοση δεν είδα διαφορά! για την μπαταρία θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες.. αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως και πάλι δεν έβαλαν στην γερμανική την συντόμευση της κάμερας στο κλείδωμα, επίσης άρχισε να μου κολλάει η ώρα στην οθόνη κλειδώματος όπως είχαν αναφέρει κάποια άτομα παλιότερα.. δεν μου το έκανε πριν.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τι εννοεις να σου κολλαει η ωρα στην οθονη κλειδωματος? Δηλαδη τι ακριβως σου κανει που δεν στο εκανε με την 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τι εννοεις να σου κολλαει η ωρα στην οθονη κλειδωματος? Δηλαδη τι ακριβως σου κανει που δεν στο εκανε με την 4.3? Το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος λέει άλλη ώρα αντί τις πραγματικές... Μπορεί να είναι 12 ας πούμε και αυτό να γράφει 11:20 και όταν ξεκλειδώνει η οθόνη και ξανακλειδώσει λέει την κανονική ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 αυτό που είπε το παιδί.. δεν μου το έκανε ούτε στην 4.4.2 αλλά το κάνει τώρα στην νέα 4.4.2 που βγήκε στην γερμανική έκδοση Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 αυτό που είπε το παιδί.. δεν μου το έκανε ούτε στην 4.4.2 αλλά το κάνει τώρα στην νέα 4.4.2 που βγήκε στην γερμανική έκδοση Δοκιμάστε μία εκκαθάριση δεδομένων για το ρολόι μπάς και....:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts