Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά αυτό θα έρθει σε κάποιο νέο update.Ολοι πιστεύω θα θέλουμε το νέο UI στο S4.:)

Δε νομίζω να το πάρουμε αυτό στο S4. Όσοι το θέλουν πολύ απλά θα πρέπει να πάρουν το S5!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ που το έχω πάντως δεν θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος! Τα εικονίδια των toggles ναι είναι πολύ πιο όμορφα αλλά το μενού των ρυθμίσεων έχει γίνει πιο δύσκολο κατά την άποψη μου. Πιο εφετζίδικο σίγουρα και πιο όμορφο στην πρώτη ματιά αλλά και πιο δύσχρηστο. Μην μου πείτε το συνηθίζεις! Όταν τεστάρεις κάτι για την εργονομία του μετράει κατά κύριο λόγο η πρώτη εντύπωση και όχι άμα λειτουργείς κάτι συνέχεια.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ που το έχω πάντως δεν θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος! Τα εικονίδια των toggles ναι είναι πολύ πιο όμορφα αλλά το μενού των ρυθμίσεων έχει γίνει πιο δύσκολο κατά την άποψη μου. Πιο εφετζίδικο σίγουρα και πιο όμορφο στην πρώτη ματιά αλλά και πιο δύσχρηστο. Μην μου πείτε το συνηθίζεις! Όταν τεστάρεις κάτι για την εργονομία του μετράει κατά κύριο λόγο η πρώτη εντύπωση και όχι άμα λειτουργείς κάτι συνέχεια.

Έχεις δηλαδή το ui του s5 στο s4;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Τα noticications και τις ρυθμίσεις. Ο launcher έτσι κ αλλιώς ίδιο έχει μείνει

Google Pixel 9 Pro XL

Οκ κατάλαβα. Ευχαριστώ.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Αναβαθμισα το Galaxy s4 στην τελευταια εκδοση λογισμικου την 4.4.2 και εχω παρατηρησει μεγαλη μειωση της διαρκειας της μπαταριας μου.Φταιει λετε η αναβαθμιση? Εχεις κανεις αναβαθμισει σε kitkat και να εχει παρατηρησει και εκεινος το ιδιο προβλημα?

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το κανω να "στρωσει" ή να βελτιωθει τελοσπαντων?

Αναβαθμισα το Galaxy s4 στην τελευταια εκδοση λογισμικου την 4.4.2 και εχω παρατηρησει μεγαλη μειωση της διαρκειας της μπαταριας μου.Φταιει λετε η αναβαθμιση? Εχεις κανεις αναβαθμισει σε kitkat και να εχει παρατηρησει και εκεινος το ιδιο προβλημα?

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το κανω να "στρωσει" ή να βελτιωθει τελοσπαντων?

Ναι, να κάνεις υπομονή για μερικές πλήρεις φορτίσεις και θα στρώσει!

Ναι, να κάνεις υπομονή για μερικές πλήρεις φορτίσεις και θα στρώσει!

Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί από τη διάρκεια της μπαταρίας, ενώ φόρτιζα κάθε δύο μέρες, με την ίδια χρήση έφτασα στο σημείο να φορτίζω κάθε μέρα.

Αναγκάστηκα και έκανα factory reset, αλλά δεν διορθώθηκε τίποτε.

Ισχυει! 3 φορτηση σημερα και αρχισε να στωνει η κατασταση

Αυτό ισχύει πάντα! Έτσι είναι και όταν περνάς custom rom,kernel. Όλοι οι devs λένε τουλάχιστον 3-4 κύκλους φόρτισης για να θεωρούν δεδομένα σχετικά με αυτονομία αξιόπιστα

Google Pixel 9 Pro XL

με το kies 3 θα κανεις την αναβαθμιση..αλλαξε θυρα usb...καλο να εχεις κανει κ ενα restart το pc αφου ενημερωσες το kies 3

Συγνωμη που γίνομαι κουραστικός αλλα εχω την έκδοση 4.2.2 εισαι σίγουρος πως μπορω να κανω αναβαθμιση με το kies 3;

γιατι τα εκανα ολα αυτα που ειπες αλλα κ παλι δεν το αναγνωριζει το τηλεφωνο και αποτι διαβασα στο site θελει απο την 4.3 εκδοση και ανω.

Στο παλιο kies μου λεει να αναβαθμισω σε ΜΚ2 που ειναι η 4.3.

Μηπως πρεπει να παω σε 4.3 και μετα σε 4.4.2;

Edited by tsafou
Ακομα μαθαίνω......

Αυτό ισχύει πάντα! Έτσι είναι και όταν περνάς custom rom,kernel. Όλοι οι devs λένε τουλάχιστον 3-4 κύκλους φόρτισης για να θεωρούν δεδομένα σχετικά με αυτονομία αξιόπιστα

Ναι,μονο που δεν εχω περασει καποια custom rom.Αναβαθμιση στην επισημη νεα εκδοση εκανα μεσω του κινητου μου..

Και επισης,κυκλους φορτισης εννοειται μεχρι να κλεινει το τηλ απο μπαταρια?

Ναι,μονο που δεν εχω περασει καποια custom rom.Αναβαθμιση στην επισημη νεα εκδοση εκανα μεσω του κινητου μου..

Και επισης,κυκλους φορτισης εννοειται μεχρι να κλεινει το τηλ απο μπαταρια?

Ποια η διαφορά? Τι σχέση έχει αν είναι επίσημη ή όχι. Rom είναι και αυτή και μάλιστα έχει και άλλο kernel. Custom rom λέμε μία rom που δεν είναι επίσημη. Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι άλλαξαν αρχεία στο κινητό.

Κύκλος φόρτισης είναι γενικά μεγάλη φόρτιση και πλήρης. π.χ 30% εώς 100%. όχι ενδιάμεσα φορτίσματα π.χ το έβαλα μισή ωρίτσα να πάρει ένα 20%

Google Pixel 9 Pro XL

Συγνωμη που γίνομαι κουραστικός αλλα εχω την έκδοση 4.2.2 εισαι σίγουρος πως μπορω να κανω αναβαθμιση με το kies 3;

γιατι τα εκανα ολα αυτα που ειπες αλλα κ παλι δεν το αναγνωριζει το τηλεφωνο και αποτι διαβασα στο site θελει απο την 4.3 εκδοση και ανω.

δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ.. και μετά αν δεν περάσει απευθείας η 4.4.2 πέρασε την από το kies 3!!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Για το θέμα της μπαταρίας όντως χρεαιζεται ένα διάστημα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ίσως και κάποιους κύκλους φόρτισης. Αυτό παρατήρησα και εγώ τόσες μέρες που εχω την 4.4.2. Αυτό που θα ήθελα να είχα με την νέα έκδοση είναι το νέο mode εξοικονόμησης ενέργειας και το ui του s5.

Αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμη είναι το μέγεθος του,όχι τόσο πολύ το ύψος του αλλά το φάρδος του.

Δεν νομίζω πως σε μερικές ημερες θα στρώσει η μπαταρία γιατί δεν είναι να πεις καινούργια και θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης.

Αυτό που νομίζω εγώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πως βιάζεται πολύ η Samsung με την αναβάθμιση ώστε να πάσχει κάπου το κινητό.

Αυτά και όπως είπα γνώμη μου πάντα!

οχι φιλε μου δεν γινεσαι κουραστικος..να βοηθησω θελω!!!δοκιμασε απο το kies 2 πρωτα κ μετα το kies 3 να δουμε... κανονικα πρεπει να στο βγαλει απο μονο του το kies 3 οταν το συνδεεις να κανεις την αναβαθμιση!!!

I Want To Believe

Δεν νομίζω πως σε μερικές ημερες θα στρώσει η μπαταρία γιατί δεν είναι να πεις καινούργια και θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης.

Αυτό που νομίζω εγώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πως βιάζεται πολύ η Samsung με την αναβάθμιση ώστε να πάσχει κάπου το κινητό.

Αυτά και όπως είπα γνώμη μου πάντα!

Δεν στρώνει η μπαταρία με τη hardwarwική έννοια αλλά ουσιαστικά το λογισμικό και τα λεγόμενα battery stats από τα οποία διαβάζει και πρέπει που λέμε στα αγγλικά να αφήσεις το λειτουργικό να κάνει settle down. Έτσι ώστε να αποδώσει τα μέγιστα του. Από τη στιγμή που βάζεις καινούριο(όπως είναι και το update) αλλάζουν πράγματα και πρέπει να το αφήσεις κάποιους κύκλους λειτουργίας/φόρτισης.

Google Pixel 9 Pro XL

δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ.. και μετά αν δεν περάσει απευθείας η 4.4.2 πέρασε την από το kies 3!!

Πως μπορώ να κάνω ΟΤΑ ; ΜΠΟΡω να το ενεργειακό μόνος μου;;;

Ακομα μαθαίνω......

Πως μπορώ να κάνω ΟΤΑ ; ΜΠΟΡω να το ενεργειακό μόνος μου;;;

Settings -> About Phone -> System update

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα παιδιά. ..εχω στο κινητο την 4.2 ακομα δεν μου εχει ερθει καμια αναβαθμιση ουτε απο ρυθμίσεις οθτε από kies για 4.3 η 4.4 ξερετε αν θα μου έρθει στο μελλον η να τις περασω νεσω odin;

Σ'εμενα ΔΕΝ λειτουργει πλεον το home button στην sview τριτου

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καλησπερα παιδιά. ..εχω στο κινητο την 4.2 ακομα δεν μου εχει ερθει καμια αναβαθμιση ουτε απο ρυθμίσεις οθτε από kies για 4.3 η 4.4 ξερετε αν θα μου έρθει στο μελλον η να τις περασω νεσω odin;

Δες την χωρά προέλευσης της συσκευής σου και κοιτά αν υπάρχει κάποιο update . http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Αν ναι τότε πέρνα το με odin .

Samsung galaxy s21+

Δες την χωρά προέλευσης της συσκευής σου και κοιτά αν υπάρχει κάποιο update . http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Αν ναι τότε πέρνα το με odin .

Πολυ καλο site!

εχω Γερμανια Vodafone και ειναι στην 4.3 οποτε για κιτκατ περιμενω ακομα!

Ευχαριστώ

Ακομα μαθαίνω......

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς..

Μαλλον εννοει οτι αν εχει μια θηκη sview και πατησεις το home button δεν σου αναβει το τσαμακι χωρις να ανοιξεις τη θηκη.

Με το power button μπορεις?

• The topic was unpinned