vaggelisp7406 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδια,μετα την αναβαθμιση στην 4.4 εχει παρατηρησει κανεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας? Και αν οχι,μηπως χρειαζεται να κανω κατι μετα την αναβαθμιση μηπως παιζει η περιπτωση το νεο λογισμικο να μην "διαβαζει" σωστα την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν αλλαξεις το CSC δεν χανεις και την εγγυηση μετα???Μαλλον καποιο λαθος θα κανει τοτε... Πηγα το κινητο σε service με csc διαφορετικο απο το εργοστασιακο και με firmware μάλιστα που δεν ειχε κυκλοφορησει για το συγκεκρημενο csc , μου το επισκευασαν κανονικα και μαλιστα μου το γυρισαν με αλλο csc απο το εργοστασιακο. Γενικα οτι csc και να εχετε οταν το πατε στο service με EUR θα το παρετε πισω. Αρα μην σας αγχωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πηγα το κινητο σε service με csc διαφορετικο απο το εργοστασιακο και με firmware μάλιστα που δεν ειχε κυκλοφορησει για το συγκεκρημενο csc , μου το επισκευασαν κανονικα και μαλιστα μου το γυρισαν με αλλο csc απο το εργοστασιακο. Γενικα οτι csc και να εχετε οταν το πατε στο service με EUR θα το παρετε πισω. Αρα μην σας αγχωνει Το έχω διαβάσει και έξω ότι έχει συμβεί αυτό καθώς και με knox και δεν το είδαν, δεν το κατάλαβαν, δεν τους πείραξε? Ότι και να ήταν δεν έχει σημασία. Νομίζω έγινε και Ελλάδα τέτοιο πράγμα με τριπαριμένο knox και το πέρασαν εγγύηση! Εγώ πάντως θα πρότεινα ίδιο csc. Για παν ενδεχόμενο. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λένε... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πηγα το κινητο σε service με csc διαφορετικο απο το εργοστασιακο και με firmware μάλιστα που δεν ειχε κυκλοφορησει για το συγκεκρημενο csc , μου το επισκευασαν κανονικα και μαλιστα μου το γυρισαν με αλλο csc απο το εργοστασιακο. Γενικα οτι csc και να εχετε οταν το πατε στο service με EUR θα το παρετε πισω. Αρα μην σας αγχωνει Ναι αλλά βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι αυτό είναι κανόνας και δεν ήταν απλώς μια εξαίρεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά αυτό με το μήνυμα ότι το Wi-Fi network is unstable, τι κάνουμε? Γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_lags Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Με τη σοκολατίτσα KITKAT προ των πυλών έχουμε μια ανυπομονησία να μάθουμε πότε θα τη γευτεί το κινητό μας. Μπορείτε οι πιο έμπειροι να δώσετε τα φώτα σας στο πως εντοπίζουμε απο το σειριακό αριθμό τη χώρα προέλευσης του κινητού? Συγγνώμη αν εχει συζητηθεί το θέμα αλλά με μια σύντομη αναζήτηση δε βρήκα κάτι. Παράθεση FlagSHEEP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Με τη σοκολατίτσα KITKAT προ των πυλών έχουμε μια ανυπομονησία να μάθουμε πότε θα τη γευτεί το κινητό μας. Μπορείτε οι πιο έμπειροι να δώσετε τα φώτα σας στο πως εντοπίζουμε απο το σειριακό αριθμό τη χώρα προέλευσης του κινητού? Συγγνώμη αν εχει συζητηθεί το θέμα αλλά με μια σύντομη αναζήτηση δε βρήκα κάτι. Ορίστε εδώ είσαι ;) Δηλαδή ο μόνος τρόπος για προέλευση συσκευής είναι τηλέφωνο στην Samsung? Ένα καλό στοιχείο είχε αυτό το ρημάδι το kies το αφαίρεσαν και αυτό. Ναι , και αν το τηλέφωνο είναι stock χωρίς να εχεις περάσεις αλλη rom ίσως βοηθήσει το phone info ,αν και η ποιο σίγουρη λυση είναι αυτή της samsung . Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και αλλο προβλημα που συναντησα χθες με την 4.4.2 το widget καιρου ειχε φρικαρει και ελεγε 48 βαθμους οτι εχουμε (χθες το βραδυ)ανανεωση και εστρωσε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και αλλο προβλημα που συναντησα χθες με την 4.4.2 το widget καιρου ειχε φρικαρει και ελεγε 48 βαθμους οτι εχουμε (χθες το βραδυ)ανανεωση και εστρωσε :happy: Μήπως έλεγε Fahrenheit? Γιατί 48 F ακούγεται λογικό νούμερο για την εποχή! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά αυτό με το μήνυμα ότι το Wi-Fi network is unstable, τι κάνουμε? Γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια!!! Υπομονή, φίλε μου. Μεγάλη υπομονή... Δυστυχώς ο wifi δέκτης του Galaxy είναι επιεικώς, χαλβάς... Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Υπομονή, φίλε μου. Μεγάλη υπομονή... Δυστυχώς ο wifi δέκτης του Galaxy είναι επιεικώς, χαλβάς... αυτό το έχουν και άλλοι η είναι μεμονωμένες περιπτώσεις??εμένα προσωπικά είναι μια χαρά και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μήπως έλεγε Fahrenheit? Γιατί 48 F ακούγεται λογικό νούμερο για την εποχή! Το έπαθα κι εγώ την πρώτη μέρα της καινούριας αναβάθμισης. Μου έδειχνε 52 βαθμούς κελσίου :lol: Υπομονή, φίλε μου. Μεγάλη υπομονή... Δυστυχώς ο wifi δέκτης του Galaxy είναι επιεικώς, χαλβάς... Δεν φταίει το S4. Φταίνε τα δίκτυα που είναι αργά και ασταθή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Απο 4.4.2 official μπορω να παω σε 4.3 official χωρις να γραψει ο knox? όχι δεν γίνεται! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Απο 4.4.2 official μπορω να παω σε 4.3 official χωρις να γραψει ο knox? Δεν έχει να κάνει με τον knox. Έχουν διαφορετικό bootloader άρα δε γίνεται downgrade και δεν θα σε αφήσει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Χαζομάρα . Τουλάχιστον απο official σε official έπρεπε να γινετε . Μεγάλη κουβέντα... Και δεν θα τελειώσει ποτέ. Εδώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει ο Knox. Εδώ πολλές φορές ακούς την ατάκα σε ένα πρόβλημα σου, ε αφού δεν έχεις το τελευταίο update ΛΟΓΙΚΟ να έχεις πρόβλημα από επίσημα service ανά την Ελλάδα.(Δεν μιλάω μόνο για Samsung). Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 kαλησπέρα ποιο kis να κατεβασω το απλο ή το kis 3;; Εχω μπερδευτει λιγο μιας κ λεει οτι το kis3 ειναι για 4.3 κ ανω ενω εγω έχω 4.2.2 και θελω να παω σε 4.4. Ευχαριστω Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Kies 3 πλεον!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Kies 3 πλεον!!! τωρα εχει κολησει στο ανθρωπακι και λεει downloading k γραφει write protection enabled. na perimenw η να το κλεισω να μπω με το 3;; εβαλα κ το kies 3 αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη μου εχω s 4 στην 4.2.2 αρα τι κανω; με το παλιο kies δεν αναβαθμιζεται με το καινουριο δεν υποστηριζεται, πως θα αναβαθμισω;;; Edited March 11, 2014 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 τωρα εχει κολησει στο ανθρωπακι και λεει downloading k γραφει write protection enabled. na perimenw η να το κλεισω να μπω με το 3;; εβαλα κ το kies 3 αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη μου εχω s 4 στην 4.2.2 αρα τι κανω; με το παλιο kies δεν αναβαθμιζεται με το καινουριο δεν υποστηριζεται, πως θα αναβαθμισω;;; με το kies 3 θα κανεις την αναβαθμιση..αλλαξε θυρα usb...καλο να εχεις κανει κ ενα restart το pc αφου ενημερωσες το kies 3 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Δεν έχει να κάνει με τον knox. Έχουν διαφορετικό bootloader άρα δε γίνεται downgrade και δεν θα σε αφήσει. Δυστηχώς και εγω απο 4.3 πηγα σε 4.4.2 και το μετάνιωσα για λόγο αυτονομία της μπαταρίας.:cry: Μα να μην σε αφήνει να γυρίσεις πίσω σε εργοστασιακή Rom! Ξενέρωσα πολύ με την Samsmung....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Δυστηχώς και εγω απο 4.3 πηγα σε 4.4.2 και το μετάνιωσα για λόγο αυτονομία της μπαταρίας.:cry: Μα να μην σε αφήνει να γυρίσεις πίσω σε εργοστασιακή Rom! Ξενέρωσα πολύ με την Samsmung....:( Παιδιά η μπαταρία είναι αρκετά καλύτερη τουλάχιστον σε μένα. Εκανες καθαρή εγκατάσταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά η μπαταρία είναι αρκετά καλύτερη τουλάχιστον σε μένα. Εκανες καθαρή εγκατάσταση?? Ασφαλώς και έκανα καθαρή εγκατάσταση. Πριν με την 4.3 την φωτεινότητα την είχα πάντα στην μέση και εκτός λειτουργίας την εξοικονόμηση ενέργειας και μου κρατούσε πάνω από μια ημέρα! Ενώ τώρα με την ίδια χρήση μου κρατάει κάτω από μια μέρα! Με το που αναβάθμισα την είδα αμέσως την διαφορά στην μπαταρία, και επίσης βάζοντας την Omega v24 και αυτήν έχω τώρα είδα λίγη καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Για την μπαταρία πρέπει να αφήσετε το κινητό μία εβδομάδα να στηθεί! Μετά θα βελτιωθεί... Στην αρχή πάντα υπάρχει χειρότερη αυτονομία. Εμένα προσωπικά με 4.4.2 είναι καλύτερη από 4.3 κατά ένα 10%- Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Για το θέμα της μπαταρίας όντως χρεαιζεται ένα διάστημα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ίσως και κάποιους κύκλους φόρτισης. Αυτό παρατήρησα και εγώ τόσες μέρες που εχω την 4.4.2. Αυτό που θα ήθελα να είχα με την νέα έκδοση είναι το νέο mode εξοικονόμησης ενέργειας και το ui του s5. Αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμη είναι το μέγεθος του,όχι τόσο πολύ το ύψος του αλλά το φάρδος του. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικά αυτό θα έρθει σε κάποιο νέο update.Ολοι πιστεύω θα θέλουμε το νέο UI στο S4.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts