dimkit Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μην τρελενεστε με το 4G ή μονη διαφορα που θα δειτε σε σχεση με το 3g ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας . Και εγω που το εχω , εκανα στην αρχη 2 -3 speedtest ετσι για να την μπω σε κατι φιλους και μετα το απενεργοποιησα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μην τρελενεστε με το 4G ή μονη διαφορα που θα δειτε σε σχεση με το 3g ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας . Και εγω που το εχω , εκανα στην αρχη 2 -3 speedtest ετσι για να την μπω σε κατι φιλους και μετα το απενεργοποιησα . Έχω το κινητό 3 μήνες δε έχω μπει στον κόπο να το ενεργοποιησω καν. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το ενεργοποιησω είναι για να μένει ενεργοποίημενο κατά τη διάρκεια των κλήσεων σε αντίθεση με το 3g που κλείνει αυτόματα μετά από λίγη ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έχω το κινητό 3 μήνες δε έχω μπει στον κόπο να το ενεργοποιησω καν. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το ενεργοποιησω είναι για να μένει ενεργοποίημενο κατά τη διάρκεια των κλήσεων σε αντίθεση με το 3g που κλείνει αυτόματα μετά από λίγη ώρα Τα data κλείνουν έτσι και αλλιώς κατα τη διάρκεια των κλήσεων αν δεν κάνω λάθος! Δεν έχει να κάνει με τι δίκτυο έχει επιλεγμένο... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Όταν το έψαξα πριν λίγες μέρες στα αποτελέσματα του Google, αρκετοί ανέφεραν ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο 3g και ότι αν υπάρχει κάλυψη LTE θα λειτουργεί κανονικά. .. Το εξηγούν κιόλας το τεχνικό κομμάτι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Όταν το έψαξα πριν λίγες μέρες στα αποτελέσματα του Google, αρκετοί ανέφεραν ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο 3g και ότι αν υπάρχει κάλυψη LTE θα λειτουργεί κανονικά. .. Το εξηγούν κιόλας το τεχνικό κομμάτι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το και πως Τι να σου πω. Αν έχεις αυτές της πηγές με ένα πμ να τις δω και εγώ να καταλάβω γιατί γίνεται! όχι βέβαια ότι με απασχολεί και πολύ αφού έτσι κ αλλιώς όταν μιλάω browsing δεν κάνω και δεν με νοιάζει και τόσο πολύ. Απλά προς ενημέρωση και απόκτηση γνώσεων. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Τι να σου πω. Αν έχεις αυτές της πηγές με ένα πμ να τις δω και εγώ να καταλάβω γιατί γίνεται! όχι βέβαια ότι με απασχολεί και πολύ αφού έτσι κ αλλιώς όταν μιλάω browsing δεν κάνω και δεν με νοιάζει και τόσο πολύ. Απλά προς ενημέρωση και απόκτηση γνώσεων. Καλημέρα! Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258959 Μιλάνε βέβαια για Αμερική αλλά φαντάζομαι για να μη δουλεύει και εδώ, κάτι παρόμοιο θα ισχύει Edited December 14, 2013 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Μια χαρη ρε παιδια μιας και καιρο θελω να μαθω πως μπορω να μαθω προελευση του κινητου για να του περασω την ρομ που του αντιστοιχει μπας και παψει να μου βγαζει αυτο το εκνευριστικο "το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω ΚΙΕΣ" Να σημειωσω οτι στο κινητο εχω περασει μεσω Odin την official 4.3 MKE (Germany-BTU). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Μια χαρη ρε παιδια μιας και καιρο θελω να μαθω πως μπορω να μαθω προελευση του κινητου για να του περασω την ρομ που του αντιστοιχει μπας και παψει να μου βγαζει αυτο το εκνευριστικο "το τηλεφωνο σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω ΚΙΕΣ" Να σημειωσω οτι στο κινητο εχω περασει μεσω Odin την official 4.3 MKE (Germany-BTU). Διάβασε το FAQ , αν δεν τα καταφέρεις επικοινώνησε αύριο με την samsung και αυτοί θα σου πουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeg22 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Με την καινουργια αναβαθμιση που μου ζητησε να κανει μολις το συνεδεσα στο kies, αυτα τα προβληματα λυθηκαν! Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν κανει συγχρονισμο με το outlook και βγαζει cannot retrieve information for outlook folder. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Παιδια καλησπερα και παλι! Μπορει καποιος να βοηθησει??? Εχω σοβαρο προβλημα!!!!!!! Δεν μπορω να συγχρονισω τιποτα με το outlook!!!!! Οποιος μπορει ας με βοηθησει! Εχω ταλαιπωρηθει πολυ εδω και δεκα μερες και δεν βγαζω ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 με βάση όσα διαβάζω λογικα η 4.4.2 ήρθε σαν ota. ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι πως σας φαινετε σαν νέα έκδοση; επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την νέα δυνατότητα arm; αν ναι τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 με βάση όσα διαβάζω λογικα η 4.4.2 ήρθε σαν ota. ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι πως σας φαινετε σαν νέα έκδοση; επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την νέα δυνατότητα arT; αν ναι τι λέει Διόρθωση. Μάλλον ήθελες να ποστάρεις στο θέμα του Nexus 5 η απλά είσαι παντελώς άσχετος με το Galaxy S4.:p (no offence just kidding.) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδια βγηκε επισης για οσουν δεν το γνωριζουν το πρωι η 4.3 απο την cosmote!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 με βάση όσα διαβάζω λογικα η 4.4.2 ήρθε σαν ota. ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι πως σας φαινετε σαν νέα έκδοση; επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την νέα δυνατότητα arm; αν ναι τι λέει μαλλον μπερδευτικες με το Google Edition S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Είχα περάσει την 4.3 γερμανική τη μέρα που πήρα το Galaxy Gear, γιατί μόνο με 4.3 συνδεόταν με S4. Το app galaxy gear manager αναβαθμίστηκε και από εκείνη την στιγμή έπαψε να συνδέεται με το ρολόι, έκανα ένα reset στο ρολόι αλλά τίποτα. Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω την ελληνική στο S4 και αν αυτό έχει νόημα, το κάκο είναι πως αν το δώσω το ρολόι στο σέρβις σης Σαμι δεν θα βρω άκρη. Πως μπορώ να βρω πια έκδοση ελληνική έκδοση πρέπει να περάσω για το δικό μου s4 αν χρειαστεί ; Προσπάθησα να κατεβάσω τις ελληνικές εκδόσεις eur αλλά ο Hotfile server σταμάτησε να λειτουργεί. Edited December 17, 2013 by valandis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Είχα περάσει την 4.3 γερμανική τη μέρα που πήρα το Galaxy Gear, γιατί μόνο με 4.3 συνδεόταν με S4. Το app galaxy gear manager αναβαθμίστηκε και από εκείνη την στιγμή έπαψε να συνδέεται με το ρολόι, έκανα ένα reset στο ρολόι αλλά τίποτα. Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω την ελληνική στο S4 και αν αυτό έχει νόημα, το κάκο είναι πως αν το δώσω το ρολόι στο σέρβις σης Σαμι δεν θα βρω άκρη. Πως μπορώ να βρω πια έκδοση ελληνική έκδοση πρέπει να περάσω για το δικό μου s4 αν χρειαστεί ; Προσπάθησα να κατεβάσω τις ελληνικές εκδόσεις eur αλλά ο Hotfile server σταμάτησε να λειτουργεί. Καταρχήν εφόσον φορούσες 4.3 δεν μπορείς να πας σε 4.2.2 παρά μόνο ξανά σε 4.3. Τα firmware ανέβηκαν στο terafile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ναι για την ελληνική 4.3 λέω, που μπορώ να βρω τα αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Καταρχήν εφόσον φορούσες 4.3 δεν μπορείς να πας σε 4.2.2 παρά μόνο ξανά σε 4.3. Τα firmware ανέβηκαν στο terafile. Παιδια ποιος ξερει να μου πει γιατη στην τελευταια γερμανικη εκδοση την γαλλικη και την καινουρια της cosmote δεν μου ανοιγει το wifi?τωρα εχω ταν τελευταια europe σε αυτην ανοιγει κανονικα το wifi... 4.3 εχω Edited December 19, 2013 by liontari1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια ποιος ξερει να μου πει γιατη στην τελευταια γερμανικη εκδοση την γαλλικη και την καινουρια της cosmote δεν μου ανοιγει το wifi?τωρα εχω ταν τελευταια europe σε αυτην ανοιγει κανονικα το wifi... 4.3 εχω Μια χαρα ανοιγει με της κοτε. Προχθες βραδυ την περασα και με wifi ειμαι αυτη τη στιγμη και σχεδον ολη μερα σημερα. Μονον την μπαταρια μου την καταβροχθησε χθες. Σημερα ομως φαινεται να εχει συνερθει αρκετα. Πιστευω οτι θα βελτιωθει και αλλο. Αψογη η ρομ. Μπραβο γιατι για να πω την αληθεια ειχα παρα πολλες αμφιβολιες. Η σαμμυ με διεψευσε ομως. Μεχρι και ο λοξιγκας απο το αρχειο κλεισεων εξαφανιστηκε. Και δεν υπαρχει και το μπαγκ με τις επιλογες στο μενου προγραμματιστη και την εισοδο-εξοδο στην καμερα! Ευγε! Δεν το μετανιωσα που ειπα οχι στο προγραμμα ανταλλαγης της lg με το g2! Ευγε και παλι ευγε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μια χαρα ανοιγει με της κοτε. Προχθες βραδυ την περασα και με wifi ειμαι αυτη τη στιγμη και σχεδον ολη μερα σημερα. Μονον την μπαταρια μου την καταβροχθησε χθες. Σημερα ομως φαινεται να εχει συνερθει αρκετα. Πιστευω οτι θα βελτιωθει και αλλο. Αψογη η ρομ. Μπραβο γιατι για να πω την αληθεια ειχα παρα πολλες αμφιβολιες. Η σαμμυ με διεψευσε ομως. Μεχρι και ο λοξιγκας απο το αρχειο κλεισεων εξαφανιστηκε. Και δεν υπαρχει και το μπαγκ με τις επιλογες στο μενου προγραμματιστη και την εισοδο-εξοδο στην καμερα! Ευγε! Δεν το μετανιωσα που ειπα οχι στο προγραμμα ανταλλαγης της lg με το g2! Ευγε και παλι ευγε! κοτε τι σημαινει?μεσα απω σαμμυ της παιρνω... και αν ειναι ευκολο ποια περασες και την πενευεις τοσο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Κοτε > Cosmote Η τελευταια που βγηκε (EMKF). Προχθες. Καθαρη ΟΤΑ εγκατασταση με factory reset πριν και μετα. Αν εχει ανεβει στο sammobile, την κατεβαζεις και ..... odin! EDIT: Μεχρι και η αυτοματη φωτινοτητα εχει βελτιωθει αισθητα! Δεν εχω λογια δηλαδη! Edited December 19, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Κοτε > Cosmote Η τελευταια που βγηκε (EMKF). Προχθες. Καθαρη ΟΤΑ εγκατασταση με factory reset πριν και μετα. Αν εχει ανεβει στο sammobile, την κατεβαζεις και ..... odin! σου ειναι ευκολο να μου δωσεις την σελιδα που την πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) σου ειναι ευκολο να μου δωσεις την σελιδα που την πηρες? Δεν την πηρα απο καπου. Το τηλεφωνο ειναι εντελως μαμα και μου ηρθε μεσω ΟΤΑ κανονικα, αναβαθμιση. Μονο που εκανα τα απαραιτητα για μενα factory reset οταν προκειται για major εκδωσεις. Αν εχει ανεβει ομως στο sammobile (google it), μπορεις να την κατεβασεις απο εκει και την περνας μεσω odin. Μην ξεχασεις (αν την βαλεις) τα ΑΚΡΩΣ απαραιτητα factory reset πριν και μετα. Και μην τρομαξεις με την καταναλωση της πρωτης μερας. Δουλεψε το ως συνηθως για να "μαθει" το power management. Μετα η διαφορα στην διαρκεια ειναι χαοτικη. Εμαι δευτερη μερα μετα την αναβαθμιση και ειμαι με 15ωρες, 65% μπαταρια και 2.5 ωρες οθονη. Ολα σνοιχτα. Wifi, 3g, συχρονισμοι, push e-mail, ομιλια (οχι πολυ ομως), sms, τα παντα! Edited December 19, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δεν την πηρα απο καπου. Το τηλεφωνο ειναι εντελως μαμα και μου ηρθε μεσω ΟΤΑ κανονικα, αναβαθμιση. Μονο που εκανα τα απαραιτητα για μενα factory reset οταν προκειται για major εκδωσεις. Αν εχει ανεβει ομως στο sammobile (google it), μπορεις να την κατεβασεις απο εκει και την περνας μεσω odin. Μην ξεχασεις (αν την βαλεις) τα ΑΚΡΩΣ απαραιτητα factory reset πριν και μετα. Και μην τρομαξεις με την καταναλωση της πρωτης μερας. Δουλεψε το ως συνηθως για να "μαθει" το power management. Μετα η διαφορα στην διαρκεια ειναι χαοτικη. Εμαι δευτερη μετα και ειμαι με 65% μπαταρια και 2.5 ωρες οθονη. Ολα σνοιχτα. Wifi, 3g, συχρονισμοι, push e-mail, τα παντα! Latest Firmware update Samsung Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 to I9505XXUEMKF Android 4.3 . People from COSGreece (cosmote) got update of Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 to I9505XXUEMKF Android 4.3 through OTA. In case you have missed out OTA notification then you can check KIES the official software for Samsung Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505. If you don’t have KIES then try this Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 >about device > Software update. αυτη ειναι?1.5 γιγα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Latest Firmware update Samsung Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 to I9505XXUEMKF Android 4.3 . People from COSGreece (cosmote) got update of Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 to I9505XXUEMKF Android 4.3 through OTA. In case you have missed out OTA notification then you can check KIES the official software for Samsung Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505. If you don’t have KIES then try this Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 >about device > Software update. αυτη ειναι?1.5 γιγα ειναι Yes, αυτη ειναι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αν αγορασεις ενα κινητο απο cosmote ή vodafone μπορεις να βγαλεις εντελως το σημα της καθε εταιριας οταν ανοιγεις το κινητο χωρις να πειραξεις κατι ουσιωδες του κινητο π.χ. root, custom rom κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts