tsitouridis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εάν βάλω 4.3 Vodafone (έχω Vodafone....) μετά μπορώ να βάλω την EUR. Η συσκευή ήρθε σαν EUR. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει η Ελληνική 4.3 σκέτη όχι Vodafone Cosmote; Φιλε μου μολις βγηκε! New GT-I9505 Firmware! Region: EUR, Version: I9505XXUEMJ7 (4.3), Date: 15.10.2013 : http://bit.ly/uEr64Q Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει η Ελληνική 4.3 σκέτη όχι Vodafone Cosmote; Οτι βγήκε βγήκε... Αλλά με όλο το θάρρος και χωρίς κάτι προσωπικό μαζί σου. Είναι γενικό το φαινόμενο! Έχει κανείς εδώ μέσα τη μαγική σφαίρα του 'Οζ ή του Κόπερφιλντ ή κάποιου μάγου? Άμα την έχει ας μας πει και τους αριθμούς του τζόκερ για τα επόμενα 2 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει να σου πεί πότε θα βγεί μία ρομ. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό να μπαίνεις να δείς τι έχει γραφτεί και αν υπάρχει κάτι καινούριο ενδιαφέρον ή περιέργο ή ......... και να βλέπεις τις ίδιες ερωτήσεις, οι οποίες δεν έχουν και απάντηση μάλιστα γιατί κανείς δεν ξέρει! Ούτε την επίσημη Samsung να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απάντηση για το πότε θα βγεί η ρομ. http://www.sammobile.com/firmwares/ Εκεί θα βγούν όλα. Πατάς F5 συνέχεια και περιμένεις. Όταν θα βγεί θα το δείς. Απλά τα πράγματα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/ Εκεί θα βγούν όλα. Πατάς F5 συνέχεια και περιμένεις. Όταν θα βγεί θα το δείς. Απλά τα πράγματα! Και θα υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού εδώ του νήματος, όπως και όλες οι ελληνικές ρομ από την πρώτη στιγμή... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitouridis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μια ερώτηση.... βρήκα την 4.3 όλα καλά. Έκανα root, cf-auto-root, όλα καλά, απλά μου βγάζει μήνυμα ασφαλείας.... είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και εμένα μου έβγαλε την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ . Η αγορά της συσκευής είχε γίνει απο Wind. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Οτι βγήκε βγήκε... Αλλά με όλο το θάρρος και χωρίς κάτι προσωπικό μαζί σου. Είναι γενικό το φαινόμενο! Έχει κανείς εδώ μέσα τη μαγική σφαίρα του 'Οζ ή του Κόπερφιλντ ή κάποιου μάγου? Άμα την έχει ας μας πει και τους αριθμούς του τζόκερ για τα επόμενα 2 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει να σου πεί πότε θα βγεί μία ρομ. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό να μπαίνεις να δείς τι έχει γραφτεί και αν υπάρχει κάτι καινούριο ενδιαφέρον ή περιέργο ή ......... και να βλέπεις τις ίδιες ερωτήσεις, οι οποίες δεν έχουν και απάντηση μάλιστα γιατί κανείς δεν ξέρει! Ούτε την επίσημη Samsung να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απάντηση για το πότε θα βγεί η ρομ. http://www.sammobile.com/firmwares/ Εκεί θα βγούν όλα. Πατάς F5 συνέχεια και περιμένεις. Όταν θα βγεί θα το δείς. Απλά τα πράγματα! Σαν να μου λες οτι απαγορεύεται να ρωτά καποιος για το συγκεκριμενο θεμα!Μια απλη ερωτηση αν εχει ακουσει καποιος καποια φημη δε νομιζω να ειναι τοσο κακο! Μπορεις να πεις δε ξερουμε ειχαν πει για Νοεμβριο οχι να γραψεις ενα ολοκληρο κατεβατο που η ουσια του ειναι 2 γραμμες το πολυ. Φυσικα χωρις παραξηγηση και χαιρομαι που επιτελους βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδια καλησπέρα.. Είχα περάσει αγγλικη και σημερα που περασα την τελευταια EUR ελληνικη το CSC δεν αλλαξε! Πως θα γινει να το αλλαξω σε EUR? το CSC changer app δεν παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια καλησπέρα.. Είχα περάσει αγγλικη και σημερα που περασα την τελευταια EUR ελληνικη το CSC δεν αλλαξε! Πως θα γινει να το αλλαξω σε EUR? το CSC changer app δεν παιζει.. Χωρίς root δύσκολο πέρνα την ξανά και κανε μερικές φορές factory reset μπας και είσαι τυχερός και αλλάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο: Πήρα το κινητό το Σεπτέμβρη από Wind και φορούσε την I9505XXUAMDE. Στη συνέχεια πέρασα την I9505XXUBMGA με OTA και έκανα root με cf-autoroot ακολουθώντας τον οδηγό. Χρησιμοποίησα Triangle Away αλλά ΔΕΝ μηδένισα τον counter. Στην I9505XXUDMH6 δεν πέρασα ποτέ καθώς δεν ήθελα να μπλέξω με τον KNOX. Εφόσον βγήκε όμως η 4.3 και όλοι λένε καλά λόγια λέω να μπω και γω στη φάκα! Στο δια ταύτα λοιπόν, πρέπει να κάνω unroot ή να μηδενίσω τον counter (ο οποίος τώρα λέει 1) πριν φλασάρω την I9505XXUEMJ7 για να είμαι καθαρός ή δεν έχει νόημα γιατί γίνεται αυτόματα με το φλασάρισμα? Επίσης, χρειάζεται να κάνω κάτι για να γίνει όσο πιο καθαρή εγκατάσταση γίνεται (wipe data κτλ) ή γίνεται έτσι κι αλλιώς "format" στο τηλέφωνο με το φλασάρισμα (με Odin 3.07 θα φλασάρω). Και τέλος, υπάρχει τρόπος για root στην I9505XXUEMJ7 χωρίς να γράψει ο KNOX ή είμαστε ακόμα σε στάδιο διερεύνησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μηδενίζεις counter ,κάνεις factory reset ( να γίνει το system official ) και περνάς με odin το firmware που θελεις . Root δεν γίνεται ακόμα χωρίς να γράψει το knox ,εκτός από pre-rooted ,δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μηδενίζεις counter ,κάνεις factory reset ( να γίνει το system official ) και περνάς με odin το firmware που θελεις . Root δεν γίνεται ακόμα χωρίς να γράψει το knox ,εκτός από pre-rooted ,δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 Σ' ευχαριστώ πολύ. Εγώ το root πιο πολύ απ' όλα το θέλω για εφαρμογές τύπου autostarts για να απενεργοποιώ εφαρμογές στο starup. Ξέρεις μήπως κάποια που να το κάνει (ή τουλάχιστον να προσπαθεί!) χωρίς να χρειάζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 καλησπέρα έχω κάνει εγκατάσταση την 4.3 αυτό το KNOX πρέπει να το κάνω εγκατάσταση όταν πατάω την εφαρμογή μου βγάζει να το κάνω εγκατάσταση 171MB είναι τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σήμερα βγήκε η ενημέρωση για την έκδοση 4.3 και για τη δική μου συσκευή που είναι από Λουξεμβούργο. Δεν είδα κάποια αλλαγή στην εμφάνιση του λειτουργικού. Πάντως είναι αισθητά ταχύτερη η απόκριση των επιλογών στα μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 καλησπέρα έχω κάνει εγκατάσταση την 4.3 αυτό το KNOX πρέπει να το κάνω εγκατάσταση όταν πατάω την εφαρμογή μου βγάζει να το κάνω εγκατάσταση 171MB είναι τι να κάνω? Αν σου είναι χρήσιμο κατέβασέ το, διαφορετικά εαν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει λόγος. Δική σου η επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια τα χω παρει ,,, εβαλα απο εδω την 4,3 ελλ και μου εχει βγαλει στο csc και λεει ALB ,, κανονικα επρεπε να λεει eur.. τα νευρα μουυυυυυυυυ ...και δεν αλλαζει με τιποτα το εχω περασει 500 φερες.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά αυτή εδώ την έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.androidfilehost.com/?fid=23203820527944084 Ισχύει ότι δεν γράφει τον KNOX??? Επίσης ποιες οι διαφορές με την ελληνική 4.3 EUR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπερα στην παρεα και συγνωμη αν επαναλαμβανω το θεμα αλλα δεν ειδα αν καπου εχει αναφερθει. Αντιμετωπιζω προβλημα με την μπαρα των ειδοποιησεων μετα απο αναβαθμιση απο 4.2.2 σε 4.3. δεν κατεβαινει παντα και ξεκολλαει μονο αν επιχειρησεις κληση και μετα στην επομενη κληση ξανακολλαει. εκανα hard reset και τιποτα. Στην samsung ανεφεραν οτι ισως φταιει το viber αλλα οαλι οχι. εχει καλλος αυτο το προβλημα σε γεμρανικο s4 με 4.3 MJ5? Τι λυσεις προτεινετε? Να περιμενω επομενη αναβαθμιση του γερμανικου 4.3 σε MJ7? Τι ίδιο κάνει και σε εμένα πολύ εκνευριστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Παιδιά αυτή εδώ την έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.androidfilehost.com/?fid=23203820527944084 Ισχύει ότι δεν γράφει τον KNOX??? Επίσης ποιες οι διαφορές με την ελληνική 4.3 EUR? Όχι δεν ισχύει. Αν διαβάσεις το thread του DJembey που την έφτιαξε, άτομα που τη βάλανε τους έπεσε μετά ο διακόπτης, με το που κάνανε κάποιες αλλαγές. Δεν πέφτει με την πρώτη δηλαδή, αλλά πέφτει με το που θα πειράξεις πράγματα ως root, όπως το framework. Edited November 10, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά αυτή εδώ την έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.androidfilehost.com/?fid=23203820527944084 Ισχύει ότι δεν γράφει τον KNOX??? Επίσης ποιες οι διαφορές με την ελληνική 4.3 EUR? Ισχύει 100% την πέρασα πριν 3 μέρες και ο counter είναι 0Χ0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) http://www.droidviews.com/install-android-4-3-leaked-firmware-on-galaxy-s4-gt-i9505/ Μήπως αυτός ο οδηγός και το ΟχΑ firmware μας βοηθήσει στην επαναφορά του Csc σε όσους έχουμε ΑLB? Τελικά ούτε αυτό έκανε κάτι... Edited November 10, 2013 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδια καλησπέρα.. Είχα περάσει αγγλικη και σημερα που περασα την τελευταια EUR ελληνικη το CSC δεν αλλαξε! Πως θα γινει να το αλλαξω σε EUR? το CSC changer app δεν παιζει.. Κι εγώ νομίζω ότι αν ξανακάνεις ένα factory reset μπορεί να στο γυρίσει σε EUR. Ή αν ξαναπεράσεις την Ελληνική και ξανά μετά factory reset. Δοκίμασε και πες μας εάν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Κι εγώ νομίζω ότι αν ξανακάνεις ένα factory reset μπορεί να στο γυρίσει σε EUR. Ή αν ξαναπεράσεις την Ελληνική και ξανά μετά factory reset. Δοκίμασε και πες μας εάν δούλεψε. Αυτα ηταν πριν την 4,3 τωρα πανε αυτα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αυτα ηταν πριν την 4,3 τωρα πανε αυτα...:) Στο δικό μου δούλεψε και με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Όχι δεν ισχύει. Αν διαβάσεις το thread του DJembey που την έφτιαξε, άτομα που τη βάλανε τους έπεσε μετά ο διακόπτης, με το που κάνανε κάποιες αλλαγές. Δεν πέφτει με την πρώτη δηλαδή, αλλά πέφτει με το που θα πειράξεις πράγματα ως root, όπως το framework. Ισχύει 100% την πέρασα πριν 3 μέρες και ο counter είναι 0Χ0 Ποιο απ' τα δυο ισχύει τελικά ρε παιδιά??? Άντε μήπως και δούμε άσπρη μέρα! Έχω βαρεθεί στην 4.2.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts