djkostas20 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι.Εχω αυτη τη στιγμη 4.2.2 και εχω κανει root με τον οδηγο που υπαρχει. Θελω να περασω την 4.3. Τα βηματα ειναι τα εξης: 1) το κανω unroot 2) φλασαρω official 4.2.2 3) περναω την 4.3 Αυτη τη στιγμη λεει CSC XXBMG3 Πρεπει να αλλαξω και το CSC? Αν βάλεις 4.3 θα περάσεις και τον νέο bootloader να έχεις υπόψιν. Δηλαδή θα αποκτήσεις και knox counter! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Άλλαξε το csc τώρα που εισαι root ,μηδένισε με triangle ,κανε wipe data ,και πέρασε την 4.3 . Το CSC πως το αλλαζω;και δευτερον θα το βαλω BTU η EUR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το CSC πως το αλλαζω;και δευτερον θα το βαλω BTU η EUR; Με το Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC απο το play .Αν θες να παίρνεις τα update από την γερμανική τότε το βάζεις DBT . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodert Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ξερουμε ποτε θα βγει η ελληνικη 4.3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ξερουμε ποτε θα βγει η ελληνικη 4.3 ??? Μόνο η γερμανική ειναι ''on air'' εδω και 1,5 βδομάδα. Υποθέτω σε 2 βδομάδες θα βγει μαζικα για αρκετες χωρες, ισως και για ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Γιατί ρε παιδιά ρωτάτε συνέχεια αν και πότε θα βγεί για εκείνη τη χώρα ή την άλλη. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! 1) Κανένας από εδω μέσα δεν ξέρει να σας πει. Όλοι υποθέσεις θα κάνουν. Και ούτε πρόκειται να ξέρει! 2) Κατεβάζεις αυτή που έχει βγεί και με odin την βάζεις και τέλος. Εντελώς μαγικά έχεις 4.3! Είναι τόσο εύκολη η διαδικασία που την κάνει νήπιο. *** Δικαιολογίες του τύπου δεν τα ξέρω, δεν έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα προσωπικά πάλι δεν τις καταλαβαίνω. Αν δεν ξέρεις και φοβάσαι και και και και και, κάτσε στα αυγά σου και όποτε έρθει, θα έρθει. Ίσως και καθόλου. Αλλιώς με την βοήθεια του οδηγού στο πρώτο ποστ, τόσο εύκολα και απλά κάνεις τη δουλειά σου ακόμα και είσαι ο πιο αρχάριος των αρχαρίων. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Γιατί ρε παιδιά ρωτάτε συνέχεια αν και πότε θα βγεί για εκείνη τη χώρα ή την άλλη. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! 1) Κανένας από εδω μέσα δεν ξέρει να σας πει. Όλοι υποθέσεις θα κάνουν. Και ούτε πρόκειται να ξέρει! 2) Κατεβάζεις αυτή που έχει βγεί και με odin την βάζεις και τέλος. Εντελώς μαγικά έχεις 4.3! Είναι τόσο εύκολη η διαδικασία που την κάνει νήπιο. *** Δικαιολογίες του τύπου δεν τα ξέρω, δεν έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα προσωπικά πάλι δεν τις καταλαβαίνω. Αν δεν ξέρεις και φοβάσαι και και και και και, κάτσε στα αυγά σου και όποτε έρθει, θα έρθει. Ίσως και καθόλου. Αλλιώς με την βοήθεια του οδηγού στο πρώτο ποστ, τόσο εύκολα και απλά κάνεις τη δουλειά σου ακόμα και είσαι ο πιο αρχάριος των αρχαρίων. Πες τα γιατι μονο εγω τα ελεγα μεχρι τωρα και νομιζα οτι ειμαι κακος... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πολλοι φοβουνται το θεμα εγγυησης.Μετα το περασμα της 4.3 ,αν συμβει κατι σε ελληνικο ,γαλλικο εκτος δηλ γερμανικου s4, αντε μετα βγαλε ακρη. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν βάλεις 4.3 θα περάσεις και τον νέο bootloader να έχεις υπόψιν. Δηλαδή θα αποκτήσεις και knox counter! Αυτό το γνωρίζω.Όπως επίσης αν το ρουτάρω δε γυρίζει πίσω.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γεγονός αν μετά από την 4.3 θα μπορώ να γυρίσω σε 4.2.2 με τον παλιό bootloader... Με το Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC απο το play .Αν θες να παίρνεις τα update από την γερμανική τότε το βάζεις DBT . Ευχαριστώ πολύ φίλε Μιχάλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εμενα εχει Ρουμανικο firmware,σκεφτομαι να περασω την 4.3,επειδη εχω ενα θεμα με την καμερα κ θα το παω για επισκευη,υπαρχει περιπτωση επειδη θα εχει την 4.3 να μου το βγαλουν εκτος εγγυησης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εμενα εχει Ρουμανικο firmware,σκεφτομαι να περασω την 4.3,επειδη εχω ενα θεμα με την καμερα κ θα το παω για επισκευη,υπαρχει περιπτωση επειδη θα εχει την 4.3 να μου το βγαλουν εκτος εγγυησης?? Καλο ειναι να μην το κανεις αν δεν εχει βγει η 4.3 για ρουμανια. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γεγονός αν μετά από την 4.3 θα μπορώ να γυρίσω σε 4.2.2 με τον παλιό bootloader... Οχι δεν γίνεται αυτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οχι δεν γίνεται αυτό . Άλλη μία ερώτηση και συγνώμη για το "πρήξιμο". Το υπάρχον product code σε εμποδίζει στο φλασάρισμα κάποιου firmware με άλλο product code. Π.χ. με pc EUR μπορείς να περάσεις την 4.3 DBT? και αν γίνεται μετά το φλασάρισμα αλλάζει αυτόματα το pc σε DBT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Άλλη μία ερώτηση και συγνώμη για το "πρήξιμο". Το υπάρχον product code σε εμποδίζει στο φλασάρισμα κάποιου firmware με άλλο product code. Π.χ. με pc EUR μπορείς να περάσεις την 4.3 DBT? και αν γίνεται μετά το φλασάρισμα αλλάζει αυτόματα το pc σε DBT? Οχι μπορείς να περάσεις οποίο firmware θελεις ,συνήθως όταν το csc είναι multi δεν αλλάζει με το καινούργιο firmware ,και πρέπει να το κάνεις εσύ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Όλα καλά.Πέρασα την 4.3. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδια εγω που εχω 4.2.2 mga με ροοτ και με παλιο bootloader.Θελω να ρωτησω αν αξιζει να μεταβω σε 4.3 και να αποκτησω το knox ωστε να μην μπορω να φλασαρω μετα γτ θα χασω εγγυηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδια εγω που εχω 4.2.2 mga με ροοτ και με παλιο bootloader.Θελω να ρωτησω αν αξιζει να μεταβω σε 4.3 και να αποκτησω το knox ωστε να μην μπορω να φλασαρω μετα γτ θα χασω εγγυηση!! Αφού ξέρεις τα υπέρ και τα κατά, ζυγίζεις και αποφασίζεις μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Θελω μια γρήγορη απαντηση αν μπορειτε.ακολουθω τις συμβουλές κατα γραμμα.ειμαι ρουτ και οταν ανοιγω το csc select δε μου δινει στις διαθεσιμες επιλογες τη γερμανικη αλλά καμια δεκαριά αλλες επιλογες που δε τις θελω. Να τονισω οτι εχω xef γαλλικη. Κανω κατι λαθος??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Θελω μια γρήγορη απαντηση αν μπορειτε.ακολουθω τις συμβουλές κατα γραμμα.ειμαι ρουτ και οταν ανοιγω το csc select δε μου δινει στις διαθεσιμες επιλογες τη γερμανικη αλλά καμια δεκαριά αλλες επιλογες που δε τις θελω. Να τονισω οτι εχω xef γαλλικη. Κανω κατι λαθος??? Πρέπει να βάλεις τη γερμανική ρομ για να έχεις γερμανική επιλογή στο csc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δηλαδή τωρα που εχω xef περναω με odin ελευθερη τη γερμανικη ρομ???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδες γερμανικο σ4 με xxudmh9 ειναι λογικο να μην του εχει ερθει ακομα η 4,3 OTA? δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα η xxudmh9 μπηκε μεσω odin απο τον κατοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα. Πριν και αφού περάσουμε μια rom εκτός από το factory reset μέσα από το μενού της συσκευής, κάνουμε με wipe cache από recovery mode? Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από αυτά τα 2 που συνιστάται όταν φλασάρουμε μια rom? Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα. Πριν και αφού περάσουμε μια rom εκτός από το factory reset μέσα από το μενού της συσκευής, κάνουμε με wipe cache από recovery mode? Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από αυτά τα 2 που συνιστάται όταν φλασάρουμε μια rom? Eυχαριστώ. Factory reset κάνει wipe και την cache άρα δεν χρειάζεται. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδες γερμανικο σ4 με xxudmh9 ειναι λογικο να μην του εχει ερθει ακομα η 4,3 OTA? δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα η xxudmh9 μπηκε μεσω odin απο τον κατοχο Σε γερμανικά είχε βγει η MH5, οπότε το PDA με το CSC δεν ταιριάζουν και γι αυτό κιόλας δεν βλέπει την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Σε γερμανικά είχε βγει η MH5, οπότε το PDA με το CSC δεν ταιριάζουν και γι αυτό κιόλας δεν βλέπει την αναβάθμιση! ναι αλλα η Mh9 δεν υποτιθεται οτι ηταν αναβαθμιση της 5? απο οτι διαβασα πισω στην mh5 δεν μπορει να παει τωρα,οποτε απλα περιμενει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts