Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν απο λιγο μου ηρθε ενα update 48mb περιπου και ναι!!! Επιτελους μου βγαζει επιλογη LTE!!!!!

Tι εταιρεία έχεις??

Υπάρχει άνθρωπος με Wind που να του βγάζει LTE?

Η διαχείριση μνήμης και η καλύτερη μπαταρία; Γιατί μόνο αυτό εντόπισα. Εννοώ δεν υπάρχει κάτι άλλο;

Μόνο αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχει κάτι άλλο

παιδια ποιο ειναι ποιο προσφατο firmware? το MGA η το MF8?

MGA το MF8 ήταν το προηγούμενο

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

2 φορες προσπαθησα να το κανω το update...και τις 2 φορες μου εβγαλε το μηνυμα οτι η διαδικασια αναβαθμισης απετυχε και στο κινητο εγραφε downloading,do not turn off the target για πολυ ωρα χωρις να γινεται τιποτα..:wacko:

2 φορες προσπαθησα να το κανω το update...και τις 2 φορες μου εβγαλε το μηνυμα οτι η διαδικασια αναβαθμισης απετυχε και στο κινητο εγραφε downloading,do not turn off the target για πολυ ωρα χωρις να γινεται τιποτα..:wacko:

Δε δίνεις αρκετές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε... Πώς έκανες αναβάθμιση; Ποιά ρομ έχεις;

Αν αποτύχει η αναβάθμιση ή οθόνη που γράφει downloading είναι άκυρη, δεν κάνει τίποτα download.

- Alex

Δε δίνεις αρκετές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε... Πώς έκανες αναβάθμιση; Ποιά ρομ έχεις;

Αν αποτύχει η αναβάθμιση ή οθόνη που γράφει downloading είναι άκυρη, δεν κάνει τίποτα download.

ναι βασικα ειχα σπαστει γιαυτο μαλλον....σοζ.. ;)

μεσω kies προσπαθησα να κανω την αναβαθμιση...την official εχω...i9505xxubmf8(αυτο δεν εννουσες?)

ναι βασικα ειχα σπαστει γιαυτο μαλλον....σοζ.. ;)

μεσω kies προσπαθησα να κανω την αναβαθμιση...την official εχω...i9505xxubmf8(αυτο δεν εννουσες?)

Υποθέτω official γερμανίας με csc DBT? (υποθέτω)

Κάνε ένα factory reset και ξαναδοκίμασε με το Kies. Εναλλακτικά, απλά βάλε την τελευταία που αντιστοιχεί στη συσκευή σου (αν όντως είναι DBT θες την MGA με csc OXA) με το Odin όπως γράφει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα...

Μπορείς να βρεις τη rom που θες στο sammobile.com

- Alex

Την εκανα μεσω ρυθμίσεων. Εψαξε την ενημερωση και την βρήκε. Δεν μου την εβγαλε απο μονο του και νομιζα οτι θα γινοταν μονο μεσω kies. Σορρυ αλλα δεν μου έκοψε να το κανω απο την αρχή. Οπως και να εχει δεν το βλεπω και πολυ έμπιστο το kies. Και παλι συγγνωμη και σε ευχαριστω πολυ tyxerakias

Την εκανα μεσω ρυθμίσεων. Εψαξε την ενημερωση και την βρήκε. Δεν μου την εβγαλε απο μονο του και νομιζα οτι θα γινοταν μονο μεσω kies. Σορρυ αλλα δεν μου έκοψε να το κανω απο την αρχή. Οπως και να εχει δεν το βλεπω και πολυ έμπιστο το kies. Και παλι συγγνωμη και σε ευχαριστω πολυ tyxerakias

Kαλά νόμιζες, θα έπρεπε να σου το κάνει. Tο Κies έχει βελτιωθεί απίστευτα τα 4 τελευταία χρόνια, και είναι ακόμα απ'τα χειρότερα λογισμικά. Φαντάσου πώς ήταν παλιά δηλαδή :p

- Alex

i9505xxubmf8

αυτην εχω και γω και δεν μου κανει αναβαθμιση ουτε μεσω ρυθμισεων του κινητου ουτε μεσω Kies..

ασε που εχω Mac και δεν μπορω να χρησιμοποιησω odin κτλ ωστε να φλασαρω ρομ

ελα μου ομως που δεν θελω να βαλω και αλλη ρομ για να εχει ισχυ η εγγυηση γιατι η samsung ειναι πολυ περιεργη με αυτα διοτι το κινητο ουτε ξερω απο που ειναι και τι csc εχει..!επισης root θελω να το αποφυγω..

οποτε κανω υπομονη μηπως και γινει θαυμα και αναβαθμιστει μονο του??

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

i9505xxubmf8

αυτην εχω και γω και δεν μου κανει αναβαθμιση ουτε μεσω ρυθμισεων του κινητου ουτε μεσω Kies..

ασε που εχω Mac και δεν μπορω να χρησιμοποιησω odin κτλ ωστε να φλασαρω ρομ

ελα μου ομως που δεν θελω να βαλω και αλλη ρομ για να εχει ισχυ η εγγυηση γιατι η samsung ειναι πολυ περιεργη με αυτα διοτι το κινητο ουτε ξερω απο που ειναι και τι csc εχει..!επισης root θελω να το αποφυγω..

οποτε κανω υπομονη μηπως και γινει θαυμα και αναβαθμιστει μονο του??

1) Μπορεις αμα θες να φτιαξεις virtual maschine με Windows και να χρησινοποιήσεις odin

2) Αμα βρεις το csc σου θα κατεβάσεις και την αντίστοιχη τελευταία εκδοση και θα την βάλεις μέσω odin και δε χανεται η εγγυηση. Το root ειναι τελειώς άλλο πραγμα. Μη ρωτήσεις πως βρίσκεις csc! Κοιτα στο FAQ

Google Pixel 9 Pro XL

1) Μπορεις αμα θες να φτιαξεις virtual maschine με Windows και να χρησινοποιήσεις odin

2) Αμα βρεις το csc σου θα κατεβάσεις και την αντίστοιχη τελευταία εκδοση και θα την βάλεις μέσω odin και δε χανεται η εγγυηση. Το root ειναι τελειώς άλλο πραγμα. Μη ρωτήσεις πως βρίσκεις csc! Κοιτα στο FAQ

ευχαριστω πολυ..το δοκιμασα με virtual machine αλλα δυστυχως δεν διαβαζει το κινητο καθολου..κατεβασα ενα σωρο πραγματα που χρειαζονται για να δουλεψει το usb αλλα τζιφος..με virtual machine δεν εχει και τρελη υποστηριξη adb..οσο για το csc δυστυχως χρειαζεται root..κατεβασα το csc selector αλλαδεν δουλευει διοτι χρειαζεται root...για αυτο και ειπα πριν δεν θελω να μπλεξω με root!εκτος αν κατι μου διαφευγει και δεν βρισκω το πως βρισκω το csc μου..!

μου φαινεται θα κανω υπομονη να αναβαθμιστει μονο του...

ευχαριστω πολυ..το δοκιμασα με virtual machine αλλα δυστυχως δεν διαβαζει το κινητο καθολου..κατεβασα ενα σωρο πραγματα που χρειαζονται για να δουλεψει το usb αλλα τζιφος..με virtual machine δεν εχει και τρελη υποστηριξη adb..οσο για το csc δυστυχως χρειαζεται root..κατεβασα το csc selector αλλαδεν δουλευει διοτι χρειαζεται root...για αυτο και ειπα πριν δεν θελω να μπλεξω με root!εκτος αν κατι μου διαφευγει και δεν βρισκω το πως βρισκω το csc μου..!

μου φαινεται θα κανω υπομονη να αναβαθμιστει μονο του...

Εύκολος τροπος να δεις το CSC σου χωρίς root,είναι να μπεις στο stock recovery.Εκεί αναφέρει το CSC code ;)

Ααα και απο το kies αν το χρησιμοποιείς.Διάβασε το faq

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εύκολος τροπος να δεις το CSC σου χωρίς root,είναι να μπεις στο stock recovery.Εκεί αναφέρει το CSC code ;)

Ααα και απο το kies αν το χρησιμοποιείς.Διάβασε το faq

πωωωω ενταξει τωρα πραγματικα ντρεπομαι..το βρηκα λοιπον και το csc ειναι coa Ρουμανια λοιπον σε Cosmote...

δεν νομιζω να εχει βγει αναβαθμιση για αυτο μενει στασιμο..οπως και να εχει καταφερα να κανω root..τωρα μια τελευταια ερωτηση και θα λεισω τις αποριες μου...εφοσων το εχω ροοτ τωρα σε περιπτωση που βγει αναβαθμιση πρεπει να το βγαλω το ροοτ η γινεται αναβαθμιση μονο του μεσω ΟΤΑ και πεταει απο μονο του εξω το ρουτ!!??

Edited by edangel8

πωωωω ενταξει τωρα πραγματικα ντρεπομαι..το βρηκα λοιπον και το csc ειναι coa Ρουμανια λοιπον σε Cosmote...

δεν νομιζω να εχει βγει αναβαθμιση για αυτο μενει στασιμο..οπως και να εχει καταφερα να κανω root..τωρα μια τελευταια ερωτηση και θα λεισω τις αποριες μου...εφοσων το εχω ροοτ τωρα σε περιπτωση που βγει αναβαθμιση πρεπει να το βγαλω το ροοτ η γινεται αναβαθμιση μονο του μεσω ΟΤΑ και πεταει απο μονο του εξω το ρουτ!!??

Όχι τώρα που είσαι ρουτ τα ξεχνάς τα OTA updates. ..

Θα το κάνεις χειροκίνητα μεσο odin και ξανα περνάς μετα ρουτ ....

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλημερα παιδθα μολις ανοιγω το σ4 κολλαει στο λογοτυπο της σαμσουνκ και κανει επανεκινηση συνεχεια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω.

Καλημερα παιδθα μολις ανοιγω το σ4 κολλαει στο λογοτυπο της σαμσουνκ και κανει επανεκινηση συνεχεια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω.

Καλημέρα! Έτσι στα καλά καθούμενα στο κάνει αυτό; Είσαι root; Προσπάθησες να φλασάρεις τίποτα; Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την μπαταρία για ένα-δύο λεπτά και να ξαναπροσπαθήσεις;

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα δοκίμασε να μπεις σε στοκ ρεκοβερι (πάνω ένταση, κεντρικό πλήκτρο, on off) Και κανε ένα wipe cache) ......

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Καλησπερα. Εχει βγει η 4.3 για το s4 ?κατι πηρε το ματι μου στο samobile.παιζει να την περασουμε καπως αν εχει βγει?
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

κυκλοφορησε αλλα μονο για το s4 google edition..ακομα δεν ξερουμε ποτε θα ερθει και στις υπολοιπες συσκευες..

Ok παιδια λυθηκε το προβλημα..το ρωτουσα για εναν φιλο..οποις τλκ επεσε θυμα αριστου κλονου..απο αγγελια στο νετ..πηγα το τσεκαρα και δεν φανταζεστε τι ομοιοτητα..ακομα και στο χαρντ ρεσετ εμπαινε αλλα εβγαζε πορτοκαλι γραμματα..

Ok παιδια λυθηκε το προβλημα..το ρωτουσα για εναν φιλο..οποις τλκ επεσε θυμα αριστου κλονου..απο αγγελια στο νετ..πηγα το τσεκαρα και δεν φανταζεστε τι ομοιοτητα..ακομα και στο χαρντ ρεσετ εμπαινε αλλα εβγαζε πορτοκαλι γραμματα..

Φως φανάρι τα πορτοκαλί γράμματα ότι είναι πειραγμένο recovery... Και πάω στοίχημα ότι αν άνοιγες test menu, δεν θα έμπαινε καν... Λυπάμαι αλλά τον πήρες στον λαιμό σου, δεν υπάρχει ο τέλειος κλώνος για κάποιον που ξέρει...

• The topic was unpinned