cupraman21 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 οχι eur λεει το προγραμμα csc select που κατεβασα απο το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Πριν απο λιγο μου ηρθε ενα update 48mb περιπου και ναι!!! Επιτελους μου βγαζει επιλογη LTE!!!!! Tι εταιρεία έχεις?? Υπάρχει άνθρωπος με Wind που να του βγάζει LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η διαχείριση μνήμης και η καλύτερη μπαταρία; Γιατί μόνο αυτό εντόπισα. Εννοώ δεν υπάρχει κάτι άλλο; Μόνο αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχει κάτι άλλο παιδια ποιο ειναι ποιο προσφατο firmware? το MGA η το MF8? MGA το MF8 ήταν το προηγούμενο Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 2 φορες προσπαθησα να το κανω το update...και τις 2 φορες μου εβγαλε το μηνυμα οτι η διαδικασια αναβαθμισης απετυχε και στο κινητο εγραφε downloading,do not turn off the target για πολυ ωρα χωρις να γινεται τιποτα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 2 φορες προσπαθησα να το κανω το update...και τις 2 φορες μου εβγαλε το μηνυμα οτι η διαδικασια αναβαθμισης απετυχε και στο κινητο εγραφε downloading,do not turn off the target για πολυ ωρα χωρις να γινεται τιποτα..:wacko: Δε δίνεις αρκετές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε... Πώς έκανες αναβάθμιση; Ποιά ρομ έχεις; Αν αποτύχει η αναβάθμιση ή οθόνη που γράφει downloading είναι άκυρη, δεν κάνει τίποτα download. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Tι εταιρεία έχεις?? Υπάρχει άνθρωπος με Wind που να του βγάζει LTE? Vodafone έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δε δίνεις αρκετές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε... Πώς έκανες αναβάθμιση; Ποιά ρομ έχεις; Αν αποτύχει η αναβάθμιση ή οθόνη που γράφει downloading είναι άκυρη, δεν κάνει τίποτα download. ναι βασικα ειχα σπαστει γιαυτο μαλλον....σοζ.. ;) μεσω kies προσπαθησα να κανω την αναβαθμιση...την official εχω...i9505xxubmf8(αυτο δεν εννουσες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 ναι βασικα ειχα σπαστει γιαυτο μαλλον....σοζ.. ;) μεσω kies προσπαθησα να κανω την αναβαθμιση...την official εχω...i9505xxubmf8(αυτο δεν εννουσες?) Υποθέτω official γερμανίας με csc DBT? (υποθέτω) Κάνε ένα factory reset και ξαναδοκίμασε με το Kies. Εναλλακτικά, απλά βάλε την τελευταία που αντιστοιχεί στη συσκευή σου (αν όντως είναι DBT θες την MGA με csc OXA) με το Odin όπως γράφει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα... Μπορείς να βρεις τη rom που θες στο sammobile.com Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Την εκανα μεσω ρυθμίσεων. Εψαξε την ενημερωση και την βρήκε. Δεν μου την εβγαλε απο μονο του και νομιζα οτι θα γινοταν μονο μεσω kies. Σορρυ αλλα δεν μου έκοψε να το κανω απο την αρχή. Οπως και να εχει δεν το βλεπω και πολυ έμπιστο το kies. Και παλι συγγνωμη και σε ευχαριστω πολυ tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Την εκανα μεσω ρυθμίσεων. Εψαξε την ενημερωση και την βρήκε. Δεν μου την εβγαλε απο μονο του και νομιζα οτι θα γινοταν μονο μεσω kies. Σορρυ αλλα δεν μου έκοψε να το κανω απο την αρχή. Οπως και να εχει δεν το βλεπω και πολυ έμπιστο το kies. Και παλι συγγνωμη και σε ευχαριστω πολυ tyxerakias Kαλά νόμιζες, θα έπρεπε να σου το κάνει. Tο Κies έχει βελτιωθεί απίστευτα τα 4 τελευταία χρόνια, και είναι ακόμα απ'τα χειρότερα λογισμικά. Φαντάσου πώς ήταν παλιά δηλαδή :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 i9505xxubmf8 αυτην εχω και γω και δεν μου κανει αναβαθμιση ουτε μεσω ρυθμισεων του κινητου ουτε μεσω Kies.. ασε που εχω Mac και δεν μπορω να χρησιμοποιησω odin κτλ ωστε να φλασαρω ρομ ελα μου ομως που δεν θελω να βαλω και αλλη ρομ για να εχει ισχυ η εγγυηση γιατι η samsung ειναι πολυ περιεργη με αυτα διοτι το κινητο ουτε ξερω απο που ειναι και τι csc εχει..!επισης root θελω να το αποφυγω.. οποτε κανω υπομονη μηπως και γινει θαυμα και αναβαθμιστει μονο του?? Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 i9505xxubmf8 αυτην εχω και γω και δεν μου κανει αναβαθμιση ουτε μεσω ρυθμισεων του κινητου ουτε μεσω Kies.. ασε που εχω Mac και δεν μπορω να χρησιμοποιησω odin κτλ ωστε να φλασαρω ρομ ελα μου ομως που δεν θελω να βαλω και αλλη ρομ για να εχει ισχυ η εγγυηση γιατι η samsung ειναι πολυ περιεργη με αυτα διοτι το κινητο ουτε ξερω απο που ειναι και τι csc εχει..!επισης root θελω να το αποφυγω.. οποτε κανω υπομονη μηπως και γινει θαυμα και αναβαθμιστει μονο του?? 1) Μπορεις αμα θες να φτιαξεις virtual maschine με Windows και να χρησινοποιήσεις odin 2) Αμα βρεις το csc σου θα κατεβάσεις και την αντίστοιχη τελευταία εκδοση και θα την βάλεις μέσω odin και δε χανεται η εγγυηση. Το root ειναι τελειώς άλλο πραγμα. Μη ρωτήσεις πως βρίσκεις csc! Κοιτα στο FAQ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 prerooted για 9500 μπορει να ανεβασει κανεις? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 1) Μπορεις αμα θες να φτιαξεις virtual maschine με Windows και να χρησινοποιήσεις odin 2) Αμα βρεις το csc σου θα κατεβάσεις και την αντίστοιχη τελευταία εκδοση και θα την βάλεις μέσω odin και δε χανεται η εγγυηση. Το root ειναι τελειώς άλλο πραγμα. Μη ρωτήσεις πως βρίσκεις csc! Κοιτα στο FAQ ευχαριστω πολυ..το δοκιμασα με virtual machine αλλα δυστυχως δεν διαβαζει το κινητο καθολου..κατεβασα ενα σωρο πραγματα που χρειαζονται για να δουλεψει το usb αλλα τζιφος..με virtual machine δεν εχει και τρελη υποστηριξη adb..οσο για το csc δυστυχως χρειαζεται root..κατεβασα το csc selector αλλαδεν δουλευει διοτι χρειαζεται root...για αυτο και ειπα πριν δεν θελω να μπλεξω με root!εκτος αν κατι μου διαφευγει και δεν βρισκω το πως βρισκω το csc μου..! μου φαινεται θα κανω υπομονη να αναβαθμιστει μονο του... Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 ευχαριστω πολυ..το δοκιμασα με virtual machine αλλα δυστυχως δεν διαβαζει το κινητο καθολου..κατεβασα ενα σωρο πραγματα που χρειαζονται για να δουλεψει το usb αλλα τζιφος..με virtual machine δεν εχει και τρελη υποστηριξη adb..οσο για το csc δυστυχως χρειαζεται root..κατεβασα το csc selector αλλαδεν δουλευει διοτι χρειαζεται root...για αυτο και ειπα πριν δεν θελω να μπλεξω με root!εκτος αν κατι μου διαφευγει και δεν βρισκω το πως βρισκω το csc μου..! μου φαινεται θα κανω υπομονη να αναβαθμιστει μονο του... Εύκολος τροπος να δεις το CSC σου χωρίς root,είναι να μπεις στο stock recovery.Εκεί αναφέρει το CSC code ;) Ααα και απο το kies αν το χρησιμοποιείς.Διάβασε το faq Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Εύκολος τροπος να δεις το CSC σου χωρίς root,είναι να μπεις στο stock recovery.Εκεί αναφέρει το CSC code ;) Ααα και απο το kies αν το χρησιμοποιείς.Διάβασε το faq πωωωω ενταξει τωρα πραγματικα ντρεπομαι..το βρηκα λοιπον και το csc ειναι coa Ρουμανια λοιπον σε Cosmote... δεν νομιζω να εχει βγει αναβαθμιση για αυτο μενει στασιμο..οπως και να εχει καταφερα να κανω root..τωρα μια τελευταια ερωτηση και θα λεισω τις αποριες μου...εφοσων το εχω ροοτ τωρα σε περιπτωση που βγει αναβαθμιση πρεπει να το βγαλω το ροοτ η γινεται αναβαθμιση μονο του μεσω ΟΤΑ και πεταει απο μονο του εξω το ρουτ!!?? Edited August 1, 2013 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 πωωωω ενταξει τωρα πραγματικα ντρεπομαι..το βρηκα λοιπον και το csc ειναι coa Ρουμανια λοιπον σε Cosmote... δεν νομιζω να εχει βγει αναβαθμιση για αυτο μενει στασιμο..οπως και να εχει καταφερα να κανω root..τωρα μια τελευταια ερωτηση και θα λεισω τις αποριες μου...εφοσων το εχω ροοτ τωρα σε περιπτωση που βγει αναβαθμιση πρεπει να το βγαλω το ροοτ η γινεται αναβαθμιση μονο του μεσω ΟΤΑ και πεταει απο μονο του εξω το ρουτ!!?? Όχι τώρα που είσαι ρουτ τα ξεχνάς τα OTA updates. .. Θα το κάνεις χειροκίνητα μεσο odin και ξανα περνάς μετα ρουτ .... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημερα παιδθα μολις ανοιγω το σ4 κολλαει στο λογοτυπο της σαμσουνκ και κανει επανεκινηση συνεχεια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημερα παιδθα μολις ανοιγω το σ4 κολλαει στο λογοτυπο της σαμσουνκ και κανει επανεκινηση συνεχεια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω. Καλημέρα! Έτσι στα καλά καθούμενα στο κάνει αυτό; Είσαι root; Προσπάθησες να φλασάρεις τίποτα; Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την μπαταρία για ένα-δύο λεπτά και να ξαναπροσπαθήσεις; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημερα παιδθα μολις ανοιγω το σ4 κολλαει στο λογοτυπο της σαμσουνκ και κανει επανεκινηση συνεχεια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω. Καλημέρα δοκίμασε να μπεις σε στοκ ρεκοβερι (πάνω ένταση, κεντρικό πλήκτρο, on off) Και κανε ένα wipe cache) ...... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλησπερα. Εχει βγει η 4.3 για το s4 ?κατι πηρε το ματι μου στο samobile.παιζει να την περασουμε καπως αν εχει βγει? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 κυκλοφορησε αλλα μονο για το s4 google edition..ακομα δεν ξερουμε ποτε θα ερθει και στις υπολοιπες συσκευες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ok παιδια λυθηκε το προβλημα..το ρωτουσα για εναν φιλο..οποις τλκ επεσε θυμα αριστου κλονου..απο αγγελια στο νετ..πηγα το τσεκαρα και δεν φανταζεστε τι ομοιοτητα..ακομα και στο χαρντ ρεσετ εμπαινε αλλα εβγαζε πορτοκαλι γραμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ok παιδια λυθηκε το προβλημα..το ρωτουσα για εναν φιλο..οποις τλκ επεσε θυμα αριστου κλονου..απο αγγελια στο νετ..πηγα το τσεκαρα και δεν φανταζεστε τι ομοιοτητα..ακομα και στο χαρντ ρεσετ εμπαινε αλλα εβγαζε πορτοκαλι γραμματα.. Φως φανάρι τα πορτοκαλί γράμματα ότι είναι πειραγμένο recovery... Και πάω στοίχημα ότι αν άνοιγες test menu, δεν θα έμπαινε καν... Λυπάμαι αλλά τον πήρες στον λαιμό σου, δεν υπάρχει ο τέλειος κλώνος για κάποιον που ξέρει... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δηλαδη ηταν οκ το κινητο?Αλλο ιμει στο κουτι και αλλο στην συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts