bull2oo4 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εγώ το Sygic έχω και είμαι μία χαρά. Το δουλεύω καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παιδες το ειχα ξεχασει πως μου εχουν ερθει 2 θηκες....Μια μαυρη βιβλιο και μια συλικονη λεμονϊ. Αν καποιος ενδιαφερεται pm μια και ειναι σφραγισμενες αφου οταν μου ηρθαν ειχα δωσει το τηλεφωνο!:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 διχνεις μια εικονα κ μια τιμή για τη μαύρη; καμιά ιδέα κανείς για υο igo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) για δες τώρα εδώ: https://dl.dropboxusercontent.com/u/64176736/MT6589_Android_scatter_emmc.txt και όλη την rom μπορείς να την κατεβάσεις από DOWNLOAD AND FLASH WITH SP FLASH TOOL here a tutorial how to flash with SP flash Tool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982587 NOW DOWNLOAD THE UPDATE http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1639259686&uk=621170261 and insert this password: 3p0j THEN UNZIP THE UPDATE IN A FOLDER ON YOUR PC THEN FLASH WITH SP FLASH TOOL Καλημέρα, Κατέβασα το flashtools και την ROM μαζί και με το scatter file που δίνεις. Φορτώνω το scatter και μου βγάζει μήνυμα. Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of the scatter file you load is legal. Επίσης βάζοντας το κινητό στο pc χωρίς μπαταρία δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Έχω το Umi x2 Turbo αγορασμένο από Minideal και είμαι με την rom που το έχουν στείλει. UMI X2 20130725-172948 Μπορείς να μου γράψεις την διαδικασία φλασαρίσματος όπως την έκανες εσύ; Φιλικά, Κώστας Edited September 27, 2013 by agentkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Εγώ ακολούθησα βήμα βήμα τις οδηγίες του xda όπου λέειTurn off your phone, remove the battery and replace it after some seconds (and don't turn on the phone). Εσύ λες ότι συνδεεις το τηλ χωρίς την μπαταρία. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις. 5gb για εφαρμογές είναι αυτά :-) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Εγώ ακολούθησα βήμα βήμα τις οδηγίες του xda όπου λέειTurn off your phone, remove the battery and replace it after some seconds (and don't turn on the phone). Εσύ λες ότι συνδεεις το τηλ χωρίς την μπαταρία. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις. 5gb για εφαρμογές είναι αυτά :-) To διάβασα αλλά αγνοώντας το μήνυμα για το scatter file δεν φορτώνει τίποτα στο sp flastools. Εσένα σου εμφάνισε το μήνυμα που έγραψα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Όσοι έχετε δοκιμάσει άλλη ρομ δε λέτε καμιά γνώμη τι να βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 To διάβασα αλλά αγνοώντας το μήνυμα για το scatter file δεν φορτώνει τίποτα στο sp flastools. Εσένα σου εμφάνισε το μήνυμα που έγραψα; Ευχαριστώ http://pan.baidu.com/share...6&uk=621170261 and insert this password: 3p0j Μέσα στο ζιπ είναι και το αρχείο scatter. Έχεις περάσει τα drivers για το κινητό στον υπολογιστή σου? Εγώ έχω win 7 και ακολούθησα τις οδηγίες και έγινε κατευθείαν. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι μόλις την πέρασα μου έδειξε χώρο 2,5gb αντί για 32 αλλά το έκανα μια επαναφορά ρυθμίσεων και έδειξε κατευθείαν 26gb αποθηκευτικό χώρο. Σου δίνω μερικές οδηγίες από το xda συνοπτικά. - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select a the MT6589_Android_scatter_emmc.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - choose Option->USB Model,click USB Model –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed - Turn off your phone, remove the battery. Άστο για 1 λεπτό και βάλε πάλι την μπαταρία. - "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade " - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) http://pan.baidu.com/share...6&uk=621170261 and insert this password: 3p0j Μέσα στο ζιπ είναι και το αρχείο scatter. Έχεις περάσει τα drivers για το κινητό στον υπολογιστή σου? Εγώ έχω win 7 και ακολούθησα τις οδηγίες και έγινε κατευθείαν. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι μόλις την πέρασα μου έδειξε χώρο 2,5gb αντί για 32 αλλά το έκανα μια επαναφορά ρυθμίσεων και έδειξε κατευθείαν 26gb αποθηκευτικό χώρο. Σου δίνω μερικές οδηγίες από το xda συνοπτικά. - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select a the MT6589_Android_scatter_emmc.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - choose Option->USB Model,click USB Model –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed - Turn off your phone, remove the battery. Άστο για 1 λεπτό και βάλε πάλι την μπαταρία. - "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade " - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. Τελικά έψαξα στο google για το ποιο πρόσφατο sp flash tools και κατέβασα ένα που είναι ποιο καινούργιο από την έκδοση στο link του XDA και το φόρτωσε κανονικά. Πέρασες και CWM recovery για να είναι στα αγγλικά εσύ ή το άφησες με το δικό του; Edited September 28, 2013 by agentkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δεδομένης της εξαιρετικά χαμηλής τιμής του κινητού στο geekbuying.com (192 ευρώ), ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη των χρηστών για το κινητό. Λύθηκαν τα προβλήματα με το wifi; Πώς τα πηγαίνει με τον 6589Τ και την FHD ανάλυση; Παρεμπιπτόντως, ποια είναι η γνώμη σας για το geekbuying; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Το κινητο το ειχα στην κατοχη μου και το δωσα πριν λιγες μερες. Το wifi μεσα στο σπιτι και στη δουλεια αν και δεν ηταν σε σημεια πολυ δυνατο, ηταν αξιοπρεπες. Παιχνιδια γενικοτερα δεν παιζω αλλα στα βιντεακια και στο browsing η οθονη ηταν χαρμα οφθαλμων. Εκπληκτικη, με φοβερες γωνιες θεασης. Η μπαταρια του δε, βοηθουσε να εχει αξιοπρεπεστατους χρονους οθονης. Μελανο σημειο το τζιπιες που αργουσε να κλειδωσει τους (λιγους δορυφορους) αν και με ολα τα φιξ που κυκλοφορουν την εκανε τη δουλεια του με αγχωνε ομως λιγο η χαμηλη σταθμη του σηματος των δορυφορων. Επιγραμματικα, λιγο καλυτερα να ηταν wifi και gps θα ηταν πραγματικα αψογο. Edited September 30, 2013 by Monolithic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εάν σ ενδιαφέρει, ίσως πουλήσω το δικό μου limited edition. Αν κ δεν το έχω πάρει απόλυτα απόφαση ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! @evans86, σε έχω κουράσει και στο νήμα το σχετικό με το Neo. Θα μπορούσες να κάνεις μια σύγκριση των δύο κινητών; Εάν αποφασίσεις για πώληση του Umi, παρακαλώ ενημέρωσέ με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δεν είναι κ ότι πιο δίκαιο να συγκρίνω το ένα με το άλλο καθότι το νέο είναι το μικρό. Αυτά που μπορώ να πω είναι πως κ τα δύο είναι καλοφτιαγμένα, στα μάτια μου πιο όμορφο, μάλλον πιο άνετο λίγο στο χέρι καθότι γενικά πιο μικρό και αυτή τη στιγμή έχει υποστήριξη σε ρομ κλπ που το άλλο, προς το παρόν φαντάζομαι, δεν έχει. Επίσης με το νέο gapps δεν έχεις.Στο λίγο σχετικά που ασχολήθηκα δεν κατάφερα να τα περάσω, φαντάζομαι πως θα πρέπει να βρώ custom recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει miui rom? http://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=1943 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπέρα, Σήμερα επιτέλους πήρα το umi. Το άνοιξα και δεν δούλεψε ποτέ! Ακούω τον ήχο που κάνει η συσκευή για όταν ανοίγει. Βλέπω ότι φωτιζει η μαύρη οθόνη αλλά δεν ανοίγει! Το βάζω να φορτίσει και ανάβει πάνω πάνω α κόκκινο φωτάκι. Εσάς όταν το φορτίζεται σας δείχνει τίποτα η οθόνη? πχ το πόσο έχει φορτίσει? γιατί σε μένα δεν φαίνεται κάτι. Τι κανω τώρα? ανοίγω dispute στο paypal? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπέρα, Σήμερα επιτέλους πήρα το umi. Το άνοιξα και δεν δούλεψε ποτέ! Ακούω τον ήχο που κάνει η συσκευή για όταν ανοίγει. Βλέπω ότι φωτιζει η μαύρη οθόνη αλλά δεν ανοίγει! Το βάζω να φορτίσει και ανάβει πάνω πάνω α κόκκινο φωτάκι. Εσάς όταν το φορτίζεται σας δείχνει τίποτα η οθόνη? πχ το πόσο έχει φορτίσει? γιατί σε μένα δεν φαίνεται κάτι. Τι κανω τώρα? ανοίγω dispute στο paypal? Το αυτονόητο είναι ότι σου ήρθε χαλασμένο. Εγώ στην θέση σου θα το έστελνα πίσω από εκεί που το πήρα. Ας απαντήσει κανένας όμως που έχει πιο πολύ εμπειρία από εμένα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το αυτονόητο είναι ότι σου ήρθε χαλασμένο. Εγώ στην θέση σου θα το έστελνα πίσω από εκεί που το πήρα. Ας απαντήσει κανένας όμως που έχει πιο πολύ εμπειρία από εμένα. από το geekbuying το πήρα Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν και θεωρώ πολύ πιθανό το να έχει ελάτωμα η συσκευούλα σου θα έλεγα να κάνεις ένα τεστ... βάλε μεσα μια σιμ που να ανοίγει χωρίς pin και πάρε ένα τηλέφωνο αφού το ανοίξεις κ δες... αν χτυπάει μάλλον κάποιο hardware έχει θέμα.. αν πάλι σου πει η κληση προωθείται κλπ ίσως ένα flash να άξιζε τον κόπο πριν περιμένεις αλλαγή σε κανα δίμηνο καιρό με το πήγαιμε έλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Αν και θεωρώ πολύ πιθανό το να έχει ελάτωμα η συσκευούλα σου θα έλεγα να κάνεις ένα τεστ... βάλε μεσα μια σιμ που να ανοίγει χωρίς pin και πάρε ένα τηλέφωνο αφού το ανοίξεις κ δες... αν χτυπάει μάλλον κάποιο hardware έχει θέμα.. αν πάλι σου πει η κληση προωθείται κλπ ίσως ένα flash να άξιζε τον κόπο πριν περιμένεις αλλαγή σε κανα δίμηνο καιρό με το πήγαιμε έλα... το άνοιξα και άνοιξε κανονικότατα!!!! αλλά βέβαια μετά από 2 λεπτά σταμάτησε πάλι να δουλεύει!! για 2 λεπτά ήταν το πιο όμορφο κινητό του κόσμου :lol: κλήσεις δέχεται κανονικά, αλλά έχει θέμα η οθόνη του μάλλον ε? να ανοίξω dispute? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Αφησε το κλειστο μιση ωρα στο ρευμα , μπορει να μην εχει μπαταρια. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Αφησε το κλειστο μιση ωρα στο ρευμα , μπορει να μην εχει μπαταρια. ένα βράδυ ολόκληρο το άφησα ;-( λοιπόν μου είπαν να το φλασαρω και το εκανα, Αλλα δυστυχώς έχει το ίδιο πρόβλημα. Οποτε δεν ειναι θεμα software e? Ζητησα refund, περιμένω απάντηση. Edited November 27, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ένα βράδυ ολόκληρο το άφησα ;-( λοιπόν μου είπαν να το φλασαρω και το εκανα, Αλλα δυστυχώς έχει το ίδιο πρόβλημα. Οποτε δεν ειναι θεμα software e? Ζητησα refund, περιμένω απάντηση. Ποσες μερες εχουν περασει απο την ημερα που πληρωσες? Ρωταω γιατι ειδα το ποστ σου προς το καταστημα που το αγορασες. Επισης να εχεις το νου σου στο paypal. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ποσες μερες εχουν περασει απο την ημερα που πληρωσες? Ρωταω γιατι ειδα το ποστ σου προς το καταστημα που το αγορασες. Επισης να εχεις το νου σου στο paypal. 6/11 το αγόρασα. αυτοί μου λένε μόλις το πάρουν,τότε θα μου στείλουν καινούριο. τους πρότεινα για refund και να αγοράσω πάλι το ίδιο.. περιμένω απάντηση.. για τις 45 μέρες του paypal λες ε? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts