Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχετε βρει καμια λυση για την αναφορα των sms?

ναι μεν ειναι χρησιμο πραγμα ,αλλά καθε φορα πρεπει να κανει αυτον τον ενοχλητικο ηχο και να βγαινει πανω στην μπαρα?

σας ευχαριστω πολυ!

Απλά απενεργοποίησέ το από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Μηνύματα.

- Alex

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα όμως παιδιά φαίνεται να είναι θέμα SIM. Εχω κάρτα cosmote 2σε1 7ετιας και δε μπαίνει με τίποτα σε 4G αν και το έχω ενεργοποιημένο σαν επιλογή. Μόλις έβαλα μια καινούργια κάρτα cosmote ενός φίλου έδειξε κατευθείαν. Είμαι με γερμανική mf8.

Συμφωνω φιλε. Και γω με vodafone ειχα κανει τα παντα (ενεργοποιηση υπηρεσιας, γερμανικη mf8) δεν επιανε με τιποτα. Μολις αλλαξα την παλια μου sim με καινουρια μου βγαλε αμεσως 4g.

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση, έχω το κινητό εδ ώκαι αρκετό καιρό και σήμερα πρώτη φορά χρειάστηκα τα ακουστικά. Πως ακριβώς δουλεύουν? Ενώ εγώ άκουγα καμπάνα τον συνομηλιτη αυτός δεν με άκουγε καθόλου. Πάτησα και όλα τα κουμπάκια που έχουν τα ακουστικά αλλά τίποτα. Προβληματικά ακουστικά, προβληματικό τηλέφωνο, η προβληματηκος χρήστης που δε ξέρει ούτε τα ακουστικά πως λειτουργούν? :wacko:

Μάλλον δεν τα έχεις βάλει καλά...εννοώ πάτησε τα δυνατά εκεί στο βύσμα...;)

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Μάλλον δεν τα έχεις βάλει καλά...εννοώ πάτησε τα δυνατά εκεί στο βύσμα...;)

Αυτό ήταν. Κάτι τόσο απλό με είχε σκάσει αυτές τις μέρες. Να σαι καλά!

kountouraN

καλησπερα!!! ερωτηση ... γιατι οταν μιλαω στο FB και το κινητο δεν εχει ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οταν του δωσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αρχιζει και μου βγαζει ολα τα μνμ θαρεις και ειναι στον αερα ?

εννοειτε εχου διαβαστει και απαντηθει απο τον υπολογιστη μου πρωτα .... υπαρχει καπιος τροπος ? κατι δεν εκανα καλα ?

Καλησπέρα έχω ένα προβλημα με τον flash player είχα MEA στοκ και έπαιζε τωρα εβαλα την omega 7.1 MF8 που εχει εγκατεστημενο flash playet αλλα δεν παίζει βιντεακα μου λεει η εφαρμογή διακόπηκε οταν πάω να την ανοιξω μια σελίδα με βιντεακι flash με τον boat μου βγαζει τον μπλε κυβο.. Καμία λυση;;

Κι εγω ετσι ακριβως μεχρι που δοκιμασα τον Chrome και τα επαιξε

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Κι εγω ετσι ακριβως μεχρι που δοκιμασα τον Chrome και τα επαιξε

Αυτη η προσθήκη δεν υποστηρίζεται..

Για αρχή να διευκρινήσω οτι το τηλέφωνό μου είναι γερμανικό (DBT)

Και όντως ούτε εμένα μου είχε βγάλει την MF8 σαν τελευταία.

Για να στην βγάλει θα πρέπει να πας, μέσω του ΚΙΕΣ, στην επιλογή Tools-> Firmware Upgrade and Initialization

(στα ελληνικά το αντίστοιχο είναι Εργαλεία-> Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία, ή κάπως έτσι.

Εϊναι η δεύτερη επιλογή στο μενού Εργαλέια)

Απο εκεί, λογικά θα σου εμφανίσει την MF8. Ακολουθείς τις οδηγίες και αναβαθμίζεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! : Αν τελικά αναβαθμίσεις απο εκεί, η συσκευή θα γίνει fullwipe οπότε πάρε ένα backup πρώτα.

Και το δικό μου είναι γερμανικό, και συνδέοντας το στο kies δε μου έβγαζε αναβάθμιση στην MF8....Αντιθέτως, όταν δεν συνέδεσα

το τηλέφωνο στο kies,μου έβγαλε κανονικά την αναβάθμιση σε MF8....Αυτήν κάνω τώρα,αναβαθμίζω και βλέπουμε:)

Και το δικό μου είναι γερμανικό, και συνδέοντας το στο kies δε μου έβγαζε αναβάθμιση στην MF8....Αντιθέτως, όταν δεν συνέδεσα

το τηλέφωνο στο kies,μου έβγαλε κανονικά την αναβάθμιση σε MF8....Αυτήν κάνω τώρα,αναβαθμίζω και βλέπουμε:)

Έτσι έκανα κι εγώ. Δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο για να σου βγάλει την MF8. Να πάρεις backup πρώτα γιατί η επαναφορά γίνεται αυτόματα!

Έτσι έκανα κι εγώ. Δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο για να σου βγάλει την MF8. Να πάρεις backup πρώτα γιατί η επαναφορά γίνεται αυτόματα!

Όλα πήγαν μια χαρά,έγινε η αναβάθμιση σε MF8,και επιτέλους εμφανίστηκε η επιλογή για LTE!!!!!!

Λογικά κάποια στιγμή θα έρθει και το update από μόνο του (ίσως και ΟΤΑ). Απλά όσοι βιαζόμασταν να το περάσουμε υπήρχε και αυτός το τρόπος.. :)

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Απο το kies παταω το αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια και δεν κανει τιποτα.. δεν επρεπε να βγαλει παραθυρο??? κανω κατι λαθος??? σημερα το πηρα και ειμαι ασχετος..:lol::lol::lol:

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Απο το kies παταω το αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια και δεν κανει τιποτα.. δεν επρεπε να βγαλει παραθυρο??? κανω κατι λαθος??? σημερα το πηρα και ειμαι ασχετος..:lol::lol::lol:

καταρχήν τα έχουμε πει όλα πιο πάνω αν διαβάσεις λίγο. .

:)

Τι έκδοση έχεις ρομ τωρα?!

Ελληνικο ειναι το κινητό?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλημέρα σε όλους! Τελικά το πήρα κι εγώ χθες το τηλέφωνο σε μαύρο χρώμα και την έκδοση 4G. Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, γρήγορο, δεν ζεσταίνεται, πολύ βολικό στο χέρι, μπαταρία μάλλον ικανότατη, φυσικά η οθόνη εντυπωσιακή με πιο "γήινα" χρώματα από τις υπερκορεσμενες amoled και επιτέλους βλέπω κάτω από τον ήλιο ακόμα και με γυαλιά ηλίου!!!

Αποφάσισα να το κρατήσω χωρίς θήκη γιατί αφού είναι από πλαστικό είπα να το κάνω κι αυτό μια φορά, με προσοχή όπως πάντα αλλά αυτή την φορά χωρίς θήκη και προστασία! Αν κάποιος έχει feedback σε χρήση χωρίς θήκες κτλ ας μου πει πριν την πατήσω ενδεχομένως :)

Επίσης αν έχετε nova στην TV σας πείτε μου αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάζω κανάλια κτλ μέσω S4 κτλ, ευχαριστώ!

Εγώ με την αηδία που ονομάζεται kies δεν ασχολήθηκα από τη στιγμή που δεν έβγαζε την αναβάθμιση. Ούτε ήθελα να χάσω το οτιδήποτε στο τηλέφωνο. Κατέβασα την mf8 και την πέρασα από πάνω από τη mea με odin . Το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά και όλα ήταν στη θέση τους σαν πρώτα. Τώρα τη βγάζει το kies σαν τελευταίο λογισμικό κατόπιν εορτής....

Την MF8 την έχει δώσει σε πολλές χώρες τελευταία βλέπω, από Σιγκαπούρη έως Ισπανία...

Ποια λέτε να περάσω από sammobile?

Αυτή εδώ Βραζιλίας την δοκίμασε κάποιος? Δείχνει να είναι από τις τελευταίες undranded :)

Model: GT-I9505

Country: Brazil

Version: Android 4.2.2

Changelist: 1021200

Build date: Wed, 03 Jul 2013 13:23:25 +0000

Product Code: ZTO

PDA: I9505VJUBMG3

CSC: I9505ZTOBMG3

MODEM: I9505VJUBMG3

Εγώ με την αηδία που ονομάζεται kies δεν ασχολήθηκα από τη στιγμή που δεν έβγαζε την αναβάθμιση. Ούτε ήθελα να χάσω το οτιδήποτε στο τηλέφωνο. Κατέβασα την mf8 και την πέρασα από πάνω από τη mea με odin . Το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά και όλα ήταν στη θέση τους σαν πρώτα. Τώρα τη βγάζει το kies σαν τελευταίο λογισμικό κατόπιν εορτής....

Μισό λεπτό...μπορούμε δηλαδή να κάνουμε με το Odin ότι κάνει και το OTA?Να περάσουμε δηλαδή μία επίσημη πάνω από μία άλλη επίσημη χωρίς wipes και να έχει και τις ρυθμίσεις,εφάρμογές κτλ κανονικά όπως με την προηγούμενη ROM?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

να ρωτησω ρε παιδια κατι...εκει που καθομαι με το κινητο και ασχολουμαι στα ξαφνικα με βγαζει αφιαρεθηκε η καρτα σιμ...χωρις να μου πεσει η να γινει κανα τρανταγμα..μου το εχει κανει καν 2 3 φορες το εχω κανα 2 βδομαδες περιπου..και αναγκαζομαι να βγαζω τη σιμ καθε φορα..γιατι γινεται αυτο?

Μισό λεπτό...μπορούμε δηλαδή να κάνουμε με το Odin ότι κάνει και το OTA?Να περάσουμε δηλαδή μία επίσημη πάνω από μία άλλη επίσημη χωρίς wipes και να έχει και τις ρυθμίσεις,εφάρμογές κτλ κανονικά όπως με την προηγούμενη ROM?:blink:

Καλημερα.Ναι αν εχεις σαν τελευταια ROM την ΜΕΑ και θες να πας σε Γερμανικη MF8 (DBT) την φλασαρις με ODIN και δεν χανεις τιποτα ανοιγει η συσκευη οπως την ειχες χωρις να εχει πειραχτει κατι.Εγω αυτο εκανα και η συσκευη δουλευει μια χαρα απροβληματιστα.

Edited by Rospy7

καταρχήν τα έχουμε πει όλα πιο πάνω αν διαβάσεις λίγο. .

:)

Τι έκδοση έχεις ρομ τωρα?!

Ελληνικο ειναι το κινητό?!

Δεν ξερω τιποτα απο τα δυο.. Διαβαζα Το FAQ και πηγα να κανω αυτο με το Kies για να βρω χωρα προελευσης ακολουθησα τις οδηγιες

αλλα δεν ανοιγει το παραθυρο για να βαλω το s/n.:mad:

Και στο φορουμ ειμαι νεος και ζητω συγνωμη αν κανω καποιο λαθος..:):)

Καλημέρα σε όλους! Τελικά το πήρα κι εγώ χθες το τηλέφωνο σε μαύρο χρώμα και την έκδοση 4G. Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, γρήγορο, δεν ζεσταίνεται, πολύ βολικό στο χέρι, μπαταρία μάλλον ικανότατη, φυσικά η οθόνη εντυπωσιακή με πιο "γήινα" χρώματα από τις υπερκορεσμενες amoled και επιτέλους βλέπω κάτω από τον ήλιο ακόμα και με γυαλιά ηλίου!!!

Αποφάσισα να το κρατήσω χωρίς θήκη γιατί αφού είναι από πλαστικό είπα να το κάνω κι αυτό μια φορά, με προσοχή όπως πάντα αλλά αυτή την φορά χωρίς θήκη και προστασία! Αν κάποιος έχει feedback σε χρήση χωρίς θήκες κτλ ας μου πει πριν την πατήσω ενδεχομένως :)

Επίσης αν έχετε nova στην TV σας πείτε μου αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάζω κανάλια κτλ μέσω S4 κτλ, ευχαριστώ!

Από την πρώτη ώρα που άνοιξε το τηλέφωνο της γυναίκα μου, έβαλα την original flip, μόνο για την οποία προστασία προσφέρει στην οθόνη.

Για τον δέκτη της nova δεν βρήκα κάτι στον λιγοστό χρόνο που ασχολήθηκα.

Παραλαβη απο kaizerstore μαυρο , γερμανικης προελευσεως , ολα φαινοντα ενταξει , θα κανω την αναβαθμιση σε mf8 αμα φορτωσει πληρως .

Προτεινεται να την περασω μεσω kies αφου απο τι ειδα εχει βγει στην Γερμανια η με odin ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παραλαβη απο kaizerstore μαυρο , γερμανικης προελευσεως , ολα φαινοντα ενταξει , θα κανω την αναβαθμιση σε mf8 αμα φορτωσει πληρως .

Προτεινεται να την περασω μεσω kies αφου απο τι ειδα εχει βγει στην Γερμανια η με odin ?

Δεν έχει διαφορά το πώς θα περαστεί μια ρομ. Κάντο όπως σε βολεύει.

- Alex

@ Ευθυμη καλορίζικο.

Θήκη εχω την Smart View και την Samsung pro polycarbonate.

Χρησιμοποιώ μόνο την view γιατί σου δίνει την δυνατότητα να χαίρεσαι την συσκευή.

Δεν προστατεύει αλλά έχει πιασίματα και δύσκολα θα σου φύγει από το χέρι.

Κρατά την οθόνη καθαρή και την προστατεύει όταν το έχεις στην τσέπη.

Screen protector τον πέταξα αμέσως. Δεν θέλω να χάνω αυτη την βελούδινη αίσθηση που μόνο η Samsung διαθέτει.

Η συσκευή μου όταν την δουλεύω σε χώρο με κλιματισμό δεν ζεσταίνεται με τίποτα.

Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή οκ την αισθάνεσαι ζεστή αλλά όχι καυτή. Ομως κι εγω ιδρωνω σε τέτοιες συνθήκες και μάλιστα χωρίς να κάνω κάτι.:)

Υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα γνωστά μικρο lag της samsung σε Dialer, Συλλογη και καμιά φορά στο άνοιγμα της κάμερας. Όμως μιλάμε για καθυστέρηση 2".

Οφείλεται ξεκάθαρα στο οτι οι εφαρμογές της Samsung ειναι πολύ βαριές. Περιλάμβαναν δεκάδες ξεχωριστές δυνατότητες, ισως άχρηστες για πολλους. Εκτός αυτού συνδέονται με άλλες εφαρμογές και βαραινουν ακόμα περισσότερο.

Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος γιατί ανοίγουν πιο άμεσα σε καθαρό Android η στο ios. Αρκεί μια ματιά στο το μπορεί να κάνει κάθε μία απ αυτές.

Πολύ καλό τηλέφωνο με εξαιρετική οθόνη και κάμερα.

Δεν κάνει για όσους έχουν συνηθίσει χρήση tablet με το note 2 παρόλο τις 5 ίντσες. Με το note 2 έζησα 7 μήνες χωρίς tablet. Μ αυτο δεν μπορώ. Είναι smartphone οχι fablet.

http://img836.imageshack.us/img836/3442/31uq.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

...Πολύ καλό τηλέφωνο με εξαιρετική οθόνη και κάμερα.

Δεν κάνει για όσους έχουν συνηθίσει χρήση tablet με το note 2 παρόλο τις 5 ίντσες. Με το note 2 έζησα 7 μήνες χωρίς tablet. Μ αυτο δεν μπορώ. Είναι smartphone οχι phablet.

Συμφωνώ απολύτως.

Προσωπικά, επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου τρεις συσκευές (note 2, nexus 4,S4) προτιμώ το nexus.

Το ιδανικό θα ήταν το note 2 με pure android από την Google και την κάμερα του S4.

Όσο για το 10.1 Samsung... αν δεν το είχα δεν θα με χαλούσε καθόλου. Απλά πιάνει χώρο.

Edited by cb600f

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)