Geo_1983 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τσεκαρε αν η μπαταρια και στα 2 κινητα ειναι λιγο φουσκωμενη ή αν ειναι "made in china" αν ειναι λιγο φουσκωμενη θα σου προτεινα να παρεις μια αλλη μπαταρια κατα προτημηση "made in korea" και πιστευω το προβλημα σου θα λυθει. Φιλε μου εμενα ειναι made in Vietnam,παιζει κανα ρολο οσο αναφωρα τη χωρα προελευσεως?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 παιδια συγγνωμη που βγαινω λιγο(εως πολυ βασικα ) offtopic αλλα γνωριζει κανεις που μπορω να αλλαξω το γυαλι απο το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Είχα ξαναδιαβάσει για κάποιο φαινόμενο κατά το οποίο μερικές φορές κλήσεις, δεν με ακούει ο συνομιλητής μου, ούτε και εγώ, ενώ η γραμμή έχει ανοίξει, αφού τρέχει ο μετρητής χρόνου και άλλωστε μου το βεβαιώνει σε επόμενη προσπάθεια ο συνομιλητής μου. Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα σε συχνότητα μια - δύο φορές την ημέρα. Τώρα όμως συμβαίνει στις μισές κλήσεις, καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία μου. Συνήθως μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί για μια - δύο κλήσεις, και κατόπιν τα ίδια. Υποψιάζεστε κάποια εφαρμογή, οπότε να προχωρήσω σε οδυνηρό χαρντ ρεσετ, η πάει μυαλό σας σε πρόβλημα συσκευής? Μου το είχε κάνει και μένα παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα να βρω ποια εφαρμογή έφταιγε. Πάει ενα 3μηνο που έκανα επαναφορά εργοστασιακών και έκτοτε όλα λειτουργούν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Είχα ξαναδιαβάσει για κάποιο φαινόμενο κατά το οποίο μερικές φορές κλήσεις, δεν με ακούει ο συνομιλητής μου, ούτε και εγώ, ενώ η γραμμή έχει ανοίξει, αφού τρέχει ο μετρητής χρόνου και άλλωστε μου το βεβαιώνει σε επόμενη προσπάθεια ο συνομιλητής μου. Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα σε συχνότητα μια - δύο φορές την ημέρα. Τώρα όμως συμβαίνει στις μισές κλήσεις, καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία μου. Συνήθως μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί για μια - δύο κλήσεις, και κατόπιν τα ίδια. Υποψιάζεστε κάποια εφαρμογή, οπότε να προχωρήσω σε οδυνηρό χαρντ ρεσετ, η πάει μυαλό σας σε πρόβλημα συσκευής? Το προβλημα δημιουργειται συνηθως απο εφαρμογες killer manager(ειδικα αν το ρυθμισης να κλεινει εφαρμογες αυτοματα)...το ειχα παθει απο το clean master εγω συγκεκριμενα χωρις φυσικα το προβλημα να λυθει 100% αφου το απεγκατεστησα....οπως αναφερεις και εσυ το ειχα αλλα ειχε επιδυνωθει...απλα μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 πλεον δεν το ξαναεκανε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Είχα ξαναδιαβάσει για κάποιο φαινόμενο κατά το οποίο μερικές φορές κλήσεις, δεν με ακούει ο συνομιλητής μου, ούτε και εγώ, ενώ η γραμμή έχει ανοίξει, αφού τρέχει ο μετρητής χρόνου και άλλωστε μου το βεβαιώνει σε επόμενη προσπάθεια ο συνομιλητής μου. Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα σε συχνότητα μια - δύο φορές την ημέρα. Τώρα όμως συμβαίνει στις μισές κλήσεις, καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία μου. Συνήθως μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί για μια - δύο κλήσεις, και κατόπιν τα ίδια. Υποψιάζεστε κάποια εφαρμογή, οπότε να προχωρήσω σε οδυνηρό χαρντ ρεσετ, η πάει μυαλό σας σε πρόβλημα συσκευής? Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή για να ηχογραφείς τις κλήσεις; Εμένε έφταιγε αυτή ACR... Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια sos!εχασα το τηλφ. Μου χθες!υπαρχει δυνατοτητα μεσω samsung να κλειδωσω την συσκευη ωστε να μην μπορει να την χρησιμοποιησει αυτος που θα την βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδακια καλημερα!!!Η μπαταρια τα εχει παιξει μετα απο ενα μηνα χρησης απορω βεβαια! Επομενως θελω μπαταρια..Μπορειτε να μου στειλετε καποια λινκ απο σκρουτζ ποια ειναι γτ ειμαι ασχετος; Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια sos!εχασα το τηλφ. Μου χθες!υπαρχει δυνατοτητα μεσω samsung να κλειδωσω την συσκευη ωστε να μην μπορει να την χρησιμοποιησει αυτος που θα την βρει? http://findmymobile.samsung.com/login.do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια sos!εχασα το τηλφ. Μου χθες!υπαρχει δυνατοτητα μεσω samsung να κλειδωσω την συσκευη ωστε να μην μπορει να την χρησιμοποιησει αυτος που θα την βρει? ΑΝ ειχες ενεργοποιησει τον samsung account σου κανε αυτο που σου ειπε πιο πσνω..σν οχι τοτε κλσφτο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδακια καλημερα!!!Η μπαταρια τα εχει παιξει μετα απο ενα μηνα χρησης απορω βεβαια! Επομενως θελω μπαταρια..Μπορειτε να μου στειλετε καποια λινκ απο σκρουτζ ποια ειναι γτ ειμαι ασχετος; Θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στο σωστό θέμα για να λάβεις και καλύτερες απαντήσεις. Αν και με μια αναζήτηση στις τελευταίες σελίδες του παρακάτω θέματος θα βρεις επιλογές. Αξεσουάρ για Galaxy S4 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ΑΝ ειχες ενεργοποιησει τον samsung account σου κανε αυτο που σου ειπε πιο πσνω..σν οχι τοτε κλσφτο Μπορεί και μέσω google... Δεν είναι αναγκαίο μέσω Samsung! Αν δεν είχε απενεργοποιήσει τις επιλογές στο android device manager τότε όχι μόνο μπορεί να βρεί που είναι αλλά να κάνει και data reset από απόσταση αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπορεί και μέσω google... Δεν είναι αναγκαίο μέσω Samsung! Αν δεν είχε απενεργοποιήσει τις επιλογές στο android device manager τότε όχι μόνο μπορεί να βρεί που είναι αλλά να κάνει και data reset από απόσταση αν δεν κάνω λάθος Μεσω google πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μεσω google πως; https://www.google.com/android/devicemanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή για να ηχογραφείς τις κλήσεις; Εμένε έφταιγε αυτή ACR... καλησπερα, την εχω και το υποψιαστηκα, αλλα η επεγκατασταση της δεν ελυσε το προβλημα, θα ξαναπροσπαθησω με καθαρισμο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 https://www.google.com/android/devicemanager Ακριβώς αυτό... Έχει επιλογές να κάνεις διάφορα Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opsilos2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η οθονη του s4 αποδημησε εις κυριον. Εχετε υποψην καποιο αξιοπιστο site η πωλητη ebay να αγορασω αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) παιδια βοηθεια το τηλεφωνο μου ανοιγει καθε φορα μετα απο επαννεκινηση στα γαλικα γιατι??????????????????????? εκανα αναβαθμιση στο SuperSU και το επαθα μετα ασπο αυτο τι μπορω να κανω τωρα??? Edited June 2, 2014 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Είχα ξαναδιαβάσει για κάποιο φαινόμενο κατά το οποίο μερικές φορές κλήσεις, δεν με ακούει ο συνομιλητής μου, ούτε και εγώ, ενώ η γραμμή έχει ανοίξει, αφού τρέχει ο μετρητής χρόνου και άλλωστε μου το βεβαιώνει σε επόμενη προσπάθεια ο συνομιλητής μου. Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα σε συχνότητα μια - δύο φορές την ημέρα. Τώρα όμως συμβαίνει στις μισές κλήσεις, καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία μου. Συνήθως μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί για μια - δύο κλήσεις, και κατόπιν τα ίδια. Υποψιάζεστε κάποια εφαρμογή, οπότε να προχωρήσω σε οδυνηρό χαρντ ρεσετ, η πάει μυαλό σας σε πρόβλημα συσκευής? Φίλε μου είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και μετά από πολλές δοκιμές μόνο με αλλαγή πλακέτας έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 1.πως θα σταματησει να ζηταει καθε τοσο συχρονισμο στο fb ακομη και αν εχω επιλεξει το ποτε? 2.πως γινετε στο search των επαφων(στις επαφες με προσαρμοσμενη λιστα δεν τις εμφανιζει αλλα οταν ψαχνεις επαφη εμφανιζει και mails) να μην εμφανιζει email που ειχαν συχρονιστει απο gmail ktl? 3.βρηκε κανεις ακρη που μεχρι λιγους μηνες πριν ηταν οκ και στο youtube μπορουσες να επιλεξεις χωρα που θα δειχνει τα populars? το ιδιο και για google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 1.πως θα σταματησει να ζηταει καθε τοσο συχρονισμο στο fb ακομη και αν εχω επιλεξει το ποτε? 2.πως γινετε στο search των επαφων(στις επαφες με προσαρμοσμενη λιστα δεν τις εμφανιζει αλλα οταν ψαχνεις επαφη εμφανιζει και mails) να μην εμφανιζει email που ειχαν συχρονιστει απο gmail ktl? 3.βρηκε κανεις ακρη που μεχρι λιγους μηνες πριν ηταν οκ και στο youtube μπορουσες να επιλεξεις χωρα που θα δειχνει τα populars? το ιδιο και για google play 1) Εννοείς τις επαφές? Πρέπει να διαγραφεί το SNS.apk 2) Δεν γνωρίζω αν γίνεται και δεν πιστεύω ότι γίνεται εκτός και ψάχνεις επαφή μέσα στον dialer, πιθανότατα εκεί να μην εμφανίζει τα emails. 3) Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που λες για την χώρα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ξερει καποιος φιλος αν υπάρχει μεμβρανη για την κάμερα σαν αυτη που εχει το κινητό όταν το αγοράζεις με τρυπα στη μεση για να μην επηρεάζει τις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
addxton Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλησπερα σας, το τελευταιο καιρο η συσκευη μου εχει προβληματα ληψης του σηματος (vodafone). Η ενδειξη του σηματος πεφτει στα "ταρταρα" με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κληση ουτε να μου κανουν αλλα η ενδειξη του τηλεφωνου δειχνει οτι ειμαι εγγεγραμμενος στο δικτυο. Το αξιοπεριεργο ομως ειναι οτι δεν επανερχεται το σημα ποτε παρα μονο οταν κανω το κινητο restart. Οταν συμβαινει αυτο το Airplane mode δεν ανταποκρινεται καθολου και οταν προσπαθω να κανω κληση μερικες φορες κολαει στην οθονη κλησης και αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια. Η συσκευη ειναι τριων μηνων δεν ειναι ροοτ και δεν εχει περιεργα apps που θα μπορουσαν να εχουν ευθυνη για αυτην τη περιεργη συμπεριφορα. Αυτο το φαινομενο ειναι σπανιο ( μια δυο φορες την εβδομαδα) αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλησπερα σας, το τελευταιο καιρο η συσκευη μου εχει προβληματα ληψης του σηματος (vodafone). Η ενδειξη του σηματος πεφτει στα "ταρταρα" με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κληση ουτε να μου κανουν αλλα η ενδειξη του τηλεφωνου δειχνει οτι ειμαι εγγεγραμμενος στο δικτυο. Το αξιοπεριεργο ομως ειναι οτι δεν επανερχεται το σημα ποτε παρα μονο οταν κανω το κινητο restart. Οταν συμβαινει αυτο το Airplane mode δεν ανταποκρινεται καθολου και οταν προσπαθω να κανω κληση μερικες φορες κολαει στην οθονη κλησης και αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια. Η συσκευη ειναι τριων μηνων δεν ειναι ροοτ και δεν εχει περιεργα apps που θα μπορουσαν να εχουν ευθυνη για αυτην τη περιεργη συμπεριφορα. Αυτο το φαινομενο ειναι σπανιο ( μια δυο φορες την εβδομαδα) αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη. Θα το πας στο σερβις και λογικα αλλαγη πλακετας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jpapoul Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλησπερα σας, το τελευταιο καιρο η συσκευη μου εχει προβληματα ληψης του σηματος (vodafone). Η ενδειξη του σηματος πεφτει στα "ταρταρα" με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κληση ουτε να μου κανουν αλλα η ενδειξη του τηλεφωνου δειχνει οτι ειμαι εγγεγραμμενος στο δικτυο. Το αξιοπεριεργο ομως ειναι οτι δεν επανερχεται το σημα ποτε παρα μονο οταν κανω το κινητο restart. Οταν συμβαινει αυτο το Airplane mode δεν ανταποκρινεται καθολου και οταν προσπαθω να κανω κληση μερικες φορες κολαει στην οθονη κλησης και αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια. Η συσκευη ειναι τριων μηνων δεν ειναι ροοτ και δεν εχει περιεργα apps που θα μπορουσαν να εχουν ευθυνη για αυτην τη περιεργη συμπεριφορα. Αυτο το φαινομενο ειναι σπανιο ( μια δυο φορες την εβδομαδα) αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο. Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη. Καλησπερα κ απο μενα. Εχω το ιδιο προβλημα με s4 black edition 3 εβδομαδων αγορασμενο απο πλαισιο, οντως περιπου 2 φορες την εβδομαδα χανει τη συνδεση σε δεδομενα κινητης (επισης vodafone, αλλοτε δειχνει κανονικα Η ή H+ χωρις μπαρες σηματος κ παντως χωρις συνδεση δεδομενων) κ λειτουργει κανονικα παλι μονο μετα απο επανεκκινηση, κ η λειτουργια πτησης κολλαει. Η προφανης λυση ειναι σερβις αλλα δε θελω να μεινω χωρις κινητο για 3 εβδομαδες ή περισσοτερο, (επαρχια γαρ), ασε που αν δεν τους το εμφανισει αμεσα ή δε θα περιμενουν να το εμφανισει και θα το γυρισουν με εναν τυπικο ελεγχο (ειχε δυστυχως το ιδιο προβλημα το xperia m της γυναικας μου κ πηγε 3 φορες στο σερβις της σονυ, χαζολυθηκε μετα απο το τελευταιο firmware με την εννοια οτι δεν το κανει τοσο συχνα), ή θα το κρατησουν καιρο λογω της φυσης του προβληματος. Ξερει κανεις αν ενα factory reset θα βοηθησει ή εχει καποιαν αλλη ιδεα; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπερα κ απο μενα. Εχω το ιδιο προβλημα με s4 black edition 3 εβδομαδων αγορασμενο απο πλαισιο, οντως περιπου 2 φορες την εβδομαδα χανει τη συνδεση σε δεδομενα κινητης (επισης vodafone, αλλοτε δειχνει κανονικα Η ή H+ χωρις μπαρες σηματος κ παντως χωρις συνδεση δεδομενων) κ λειτουργει κανονικα παλι μονο μετα απο επανεκκινηση, κ η λειτουργια πτησης κολλαει. Η προφανης λυση ειναι σερβις αλλα δε θελω να μεινω χωρις κινητο για 3 εβδομαδες ή περισσοτερο, (επαρχια γαρ), ασε που αν δεν τους το εμφανισει αμεσα ή δε θα περιμενουν να το εμφανισει και θα το γυρισουν με εναν τυπικο ελεγχο (ειχε δυστυχως το ιδιο προβλημα το xperia m της γυναικας μου κ πηγε 3 φορες στο σερβις της σονυ, χαζολυθηκε μετα απο το τελευταιο firmware με την εννοια οτι δεν το κανει τοσο συχνα), ή θα το κρατησουν καιρο λογω της φυσης του προβληματος. Ξερει κανεις αν ενα factory reset θα βοηθησει ή εχει καποιαν αλλη ιδεα; Ευχαριστω! Αυτό με τα δεδομένα το έχω κι εγώ. Και δε το παθαίνω μόνο στο S4, το πάθαινα και στο 4S και το 5C. Τα είχα κλειστά, τα άνοιγα και δε λειτουργούσαν μέχρι να κάνω επανεκκίνηση ή λειτ. πτήσης. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts