truckman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) το οτι εχεις προβληματα με τον εκαστοτε παροχο και με το αν πιανεις 2 η 10 η 24 mbps δεν εχει καμια σχεση με το wifi!!! το κινητο εχει επιλογη που αν εισαι συνδεδεμενος σε wifi και σου πεσει ο συχρονισμος στο ρουτερ και κατα συνεπεια και το ιντερνετ ( το wifi παραμενει συνδεδεμενο-ειναι ασχετο με τον συγχρονισμο ) αυτοματως για να κρατησει σταθερη συνδεση στο ιντερνετ μπαινει σε χρηση δεδομενων κινητου. το προβλημα μου εμενα ειναι αυτο που ανεφερα αρχικα. ξερεις γιατι το κανει η οχι ; :P Να σου πω τι θα κανεις,οπως και οι υπολοιποι που εχουν το προβλημα με συγκεκριμενο ρουτερ (και ειδικα με zte,οτε-wind κλπ) και λογικα θα ησυχασετε με αυτο το θεμα. 1) Κατεβασε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer και δες ποιο καναλι εχει τα λιγοτερα απο τα γειτονικα σου δυκτια συνδεδεμενα επανω του.2) Μπες στο διαχειριστικο του ρουτερ σου και απενεργοποιησε την αυτοματη εναλλαγη καναλιων (καρτελα interface setup-wireless για zte ρουτερ). Στη λιστα με τα καναλια δηλωσε αυτο που βρηκες στο πρωτο βημα που ειχε τις λιγοτερες συνδεσεις επανω του (εγω π.χ το εχω στο 13). 3)Στο wireless mode,το οποιο απο default ειναι συνηθως στο 802.11b+g+n , το αλλαζεις σε 802.11b+g Πατα save να αποθηκευθουν οι ρυθμισεις,σβησε το ρουτερ,περιμενε 3-4 λεπτα και ανοιξε το.Λογικα θα εισαι πλεον οκ. Τωρα,οσοι παρατηρουν το προβλημα γενικα σε οσα ρουτερ κι αν συνδεονται,να κοιταξουν την συσκευη τους. Edited February 27, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε full γραφικα σε παιχνιδια που ειναι φτιαγμενα για tegra devices??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σου εχω ήδη απαντήσει αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Το s4 μετά την 4.3 εαν υπάρχει αργό, ασταθές ή όπως αλλιώς θες πες το wifi, ΑΠΟΣΥΝΔΈΕΤΑΙ. Δε υπάρχει κάτι να σου φτιάξουν στο service, ούτε είναι πρόβλημα της συσκευής. Ετσι είναι πια το S4 και τη λύση θα στην δώσει μονάχα ο πάροχος του ιντερνετ της σταθερής συνδεσής σου. Προφανώς έχεις μικρή/ασταθή ταχύτητα, εκεί αναζήτησε την λύση. Να σου πω τι θα κανεις,οπως και οι υπολοιποι που εχουν το προβλημα με συγκεκριμενο ρουτερ (και ειδικα με zte,οτε-wind κλπ) και λογικα θα ησυχασετε με αυτο το θεμα. 1) Κατεβασε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer και δες ποιο καναλι εχει τα λιγοτερα απο τα γειτονικα σου δυκτια συνδεδεμενα επανω του.2) Μπες στο διαχειριστικο του ρουτερ σου και απενεργοποιησε την αυτοματη εναλλαγη καναλιων (καρτελα interface setup-wireless για zte ρουτερ). Στη λιστα με τα καναλια δηλωσε αυτο που βρηκες στο πρωτο βημα που ειχε τις λιγοτερες συνδεσεις επανω του (εγω π.χ το εχω στο 13). 3)Στο wireless mode,το οποιο απο default ειναι συνηθως στο 802.11b+g+n , το αλλαζεις σε 802.11b+g Πατα save να αποθηκευθουν οι ρυθμισεις,σβησε το ρουτερ,περιμενε 3-4 λεπτα και ανοιξε το.Λογικα θα εισαι πλεον οκ. Τωρα,οσοι παρατηρουν το προβλημα γενικα σε οσα ρουτερ κι αν συνδεονται,να κοιταξουν την συσκευη τους. λοιπον παιδια μου :) για να σας λυσω τις αποριες! εχω hol με zte και πλεον netfaster modem! ΑΛΛΑ! το wireless που εχω ειναι απο ενα netgear ROUTER το οποιο υποστηριζει την dual band λειτουργια ( 2,4 & 5 Ghz ) και το προβλημα μου το παρουσιαζει και στις δυο μπαντες ! και σας το λεω αυτο γιατι σε ακτινα 10 τετραγωνων απο το σπιτι μου κανεις αλλος δεν εχει wifi που να εκπεμπει στα 5ghz! για αυτο ειμαι σιγουρος λοιπον οτι δεν φτεει το wifi ΜΟυ! επισης ειμαι σιγουρος γιατι λιγο πριν παρουσιασει το προβλημα , και μετα ( αφου του καπνισει να ξανασυνδεθει) η ισχυ; του wifi ειναι παρα μια γραμμουλα στο φουλ!!! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ποιο από τα δύο κάνει DHCP? από ότι κατάλαβα έχεις 2 συσκευές που μπορούν να κάνουν DHCP, το netfaster και το netgear. Μου έχει συμβεί να συνδέεται το S4 σε ένα wireless router και DHCP να κάνει ένα άλλο που είναι στο δίκτυο. Οπότε ναι μεν το s4 να συνδέεται αλλά ip και gateway να παίρνει από το άλλο router και να γράφει αργή ταχύτητα και άλλα τέτοια. για τσέκαρε τι IP παίρνει όταν συνδέεται. Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 λοιπον παιδια μου :) για να σας λυσω τις αποριες! εχω hol με zte και πλεον netfaster modem! ΑΛΛΑ! το wireless που εχω ειναι απο ενα netgear ROUTER το οποιο υποστηριζει την dual band λειτουργια ( 2,4 & 5 Ghz ) και το προβλημα μου το παρουσιαζει και στις δυο μπαντες ! και σας το λεω αυτο γιατι σε ακτινα 10 τετραγωνων απο το σπιτι μου κανεις αλλος δεν εχει wifi που να εκπεμπει στα 5ghz! για αυτο ειμαι σιγουρος λοιπον οτι δεν φτεει το wifi ΜΟυ! επισης ειμαι σιγουρος γιατι λιγο πριν παρουσιασει το προβλημα , και μετα ( αφου του καπνισει να ξανασυνδεθει) η ισχυ; του wifi ειναι παρα μια γραμμουλα στο φουλ!!! Ισχυ εχει το wifi,internet ομως εχει??Εκει ειναι το θεμα.Σε καθε περιπτωση,δοκιμασε το κινητο σου και σε καποιο αλλο ρουτερ κι αν δεις οτι εχεις κι εκει τα ιδια τοτε ψαξε το κινητο σου,το εγραψα πριν.Αν δεις ομως οτι με αλλο ρουτερ δεν εχεις θεμα,τοτε φταιει το δικο σου.Απλά ειναι τα πραγματα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ισχυ εχει το wifi,internet ομως εχει??Εκει ειναι το θεμα.Σε καθε περιπτωση,δοκιμασε το κινητο σου και σε καποιο αλλο ρουτερ κι αν δεις οτι εχεις κι εκει τα ιδια τοτε ψαξε το κινητο σου,το εγραψα πριν.Αν δεις ομως οτι με αλλο ρουτερ δεν εχεις θεμα,τοτε φταιει το δικο σου.Απλά ειναι τα πραγματα ;) θα το ψαξω με αλλο ρουτερ. σε αυτο που με ρωτησες αν εχει ιντερνετ το wifi την ωρα που συμβαινει το προβλημα σου λεω πως εχει γιατι εκεινη την ωρα παιζω online στον υπολογιστη και δεν μου πεφτει η συνδεση του νετ ουτε και του wifi φυσικα :P . αλλα και κατι αλλο . αν ειχε προβλημα το ρουτερ , θα ειχαν προβλημα και οι δυο μπαντες ; δηλαδη δεν θα ειχαν προβλημα οι 8 συσκευες συνολογικα που συνδεονται πανω στο ρουτερ μου ; :) Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 θα το ψαξω με αλλο ρουτερ. σε αυτο που με ρωτησες αν εχει ιντερνετ το wifi την ωρα που συμβαινει το προβλημα σου λεω πως εχει γιατι εκεινη την ωρα παιζω online στον υπολογιστη και δεν μου πεφτει η συνδεση του νετ ουτε και του wifi φυσικα :P . αλλα και κατι αλλο . αν ειχε προβλημα το ρουτερ , θα ειχαν προβλημα και οι δυο μπαντες ; δηλαδη δεν θα ειχαν προβλημα οι 8 συσκευες συνολογικα που συνδεονται πανω στο ρουτερ μου ; :)Τα samsung,ξερεις,εχουν μια αδυναμια στο να γκρεμιζουν την συνδεση τους... ;) (ασυμβατοτητες).Για να μην κανουμε ομως chat την κουβεντα με ερωτησεις γιατι το ενα και γιατι το αλλο,ψαξε αυτα που σου εγραψα πριν και οταν εχεις μια εικονα το ξανασυζηταμε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Προβλήματα με συγκεκριμένα router είχα κατά καιρούς με διάφορες συσκευές όπως Nexus, iPhone κλπ και πάντα μετά από αναβαθμίσεις. Στο Nexus s είχα πιστέψει ότι έφταιγε η συσκευή γιατί μόλις έκλεινα την οθόνη έπαυε και το wifi. Την ίδια περίοδο άρχισε να μου κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις το iphone 4 μετά το update σε ios 5. Τότε μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Είχα ένα router της Gear. Το πέταξα και αγόρασα ένα της belkin. Λύθηκαν δια μαγείας τα προβλήματα και στις δύο συσκευές. Με galaxy δεν είχα ποτέ προβλήματα. Ειδικά το S4 έχει καταπληκτικό σήμα και πιάνει σε μακρινή απόσταση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouri Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα!! Με προέτρεψε ένας φίλος να μπω στο συγκεκριμένο post και να ζητήσω έναν οδηγό για cyanogenmod 4.4 kitkat (αλλά για noobs) πώς να το περάσω, οδηγίες από το μηδέν, unrooted συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα ή εχει τη δυνατοτητα η καμερα του κινητου να τραβαει βιντεο σε high speed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καθαρα υποκειμενικο βεβαια, αλλα... Ποιο για αγορα;.. Ασπρο ή μαυρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εγώ διάλεξα μαύρο για να φαίνεται πιο καλά το διαμαντένιο texture στην πλάτη, ασχέτως του οτι έβαλα θήκη απο την πρώτη μέρα. :p Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, μπροστά μου αρέσει περισσότερο σαν λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 διλημματα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 διλημματα:rolleyes: αν έχεις χρόνια σκουρόχρωμες συσκευές.. όπως είχα και εγώ.. το άσπρο είναι μια ευχάριστη αλλαγή.. είναι πολύ όμορφο και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!! για μαύρο εννοείς το black mist ή το καινούριο black edition; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα ή εχει τη δυνατοτητα η καμερα του κινητου να τραβαει βιντεο σε high speed? τι εννοεις σε high speed?? καθαρα υποκειμενικο βεβαια, αλλα... Ποιο για αγορα;.. Ασπρο ή μαυρο ; εγω ειχα το διλλημα ασπρο η blue artict. τελικα πηρα το δευτερο και δεν το μετανιωσα! ειναι αψογο χρωμα και δεν δειχνει γλουμουτσα το κινητο οπως δειχνει σε ασπρο. Καλησπέρα!! Με προέτρεψε ένας φίλος να μπω στο συγκεκριμένο post και να ζητήσω έναν οδηγό για cyanogenmod 4.4 kitkat (αλλά για noobs) πώς να το περάσω, οδηγίες από το μηδέν, unrooted συσκευή δεν γραφεις στο καταλληλο φορουμ φιλε. εδω γραψε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γεια κ απο μενα μολις πηρα το σ4 κ πραγματικα η πρωτη εντυπωση ηταν εντυπωσιακη.ερωτηση πως μπορω να κανω το τηλ μου ποιο γριγορο βγαζοντας τα εφε των παραθυρων στο νοτε 2 πατας 7 φορες πανω στο πληροφοριες συσκευης κ σου εδινε το δικαιωμα προγταμματιστη στο σ4 πως?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πάτα στον αριθμό έκδοσης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γεια κ απο μενα μολις πηρα το σ4 κ πραγματικα η πρωτη εντυπωση ηταν εντυπωσιακη.ερωτηση πως μπορω να κανω το τηλ μου ποιο γριγορο βγαζοντας τα εφε των παραθυρων στο νοτε 2 πατας 7 φορες πανω στο πληροφοριες συσκευης κ σου εδινε το δικαιωμα προγταμματιστη στο σ4 πως?ευχαριστω. καλησπέρα και με γεια!! λοιπόν για τις επιλογές προγραμματιστή: ρυθμίσεις - περισσότερα - πληροφορίες συσκευής και πατάς κάποιες φορές στον αριθμό κατασκευής.. δεν θυμάμαι πόσες βγάζει όμως αντίστροφη μέτρηση!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 τι εννοεις σε high speed?? εγω ειχα το διλλημα ασπρο η blue artict. τελικα πηρα το δευτερο και δεν το μετανιωσα! ειναι αψογο χρωμα και δεν δειχνει γλουμουτσα το κινητο οπως δειχνει σε ασπρο. δεν γραφεις στο καταλληλο φορουμ φιλε. εδω γραψε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547 Εννοω να μπορει να τραβαει σε πολλα fps σαν αυτες τις σκηνες αργης κινησεις που βλεπουμε σε ταινιες και ντοκυματερς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Σας το κανει σε ολα τα ρουτερ η σε καποιο συγκεκριμενο? Στο μαγαζί σχεδόν καθημερινά, στο σπίτι πολύ σπάνια. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Στο μαγαζί σχεδόν καθημερινά, στο σπίτι πολύ σπάνια. Δυο σελιδες πριν εδωσα κατι ρυθμισεις,δοκιμαστες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εννοω να μπορει να τραβαει σε πολλα fps σαν αυτες τις σκηνες αργης κινησεις που βλεπουμε σε ταινιες και ντοκυματερς. Slow motion εννοείς? Από όσο γνωρίζω αυτό είναι και θέμα αισθητήρα και όχι μόνο λειτουργικού άρα προφανώς και αν ισχύει το παραπάνω προφανώς και δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες. Οι κάμερες πολλώ καρέ είναι ειδικές. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) παιδια λιγο την βοηθεια σας. πηρα το s4 και αρχισα τα γνωστα..τσεκ. ολα οκ.το μονο που κατι δεν μου παει καλα ειναι το εξης. μαυρο backround,εχω κατραμι σε ολες τις λειτουργιες. πατωντας ομως στα μηνυματα,στην πρωτη οθονη,εχω ενα ξεθωριασμα προς τα κατω της οθονης.δεν ειναι δηλαδη πυκνο και κατραμι οπως στην επανω πλευρα,αλλα μια πρασινιλα και περισσοτερο προς τα αριστερα. μπορειτε να τσεκαρετε στο δικο σας? thx ***** τελικα οπου υπαρχει μαυρο φοντο,εμφανιζεται αυτο το ξεθωριασμα/πρασινιλα. στο μονο που δεν εμφανιζεται,ειναι σε μαυρη φωτογραφια. προφανως εχει προβλημα η οθονη... Edited February 28, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ***** τελικα οπου υπαρχει μαυρο φοντο,εμφανιζεται αυτο το ξεθωριασμα/πρασινιλα. στο μονο που δεν εμφανιζεται,ειναι σε μαυρη φωτογραφια. προφανως εχει προβλημα η οθονη... Για βγάλε ένα screenshot με το πρόβλημα και ανέβασε το εδώ. Γιατί αν φταίει η οθόνη θα έπρεπε να στο κάνει παντού και όχι να φαίνεται νορμάλ σε μαύρη φωτογραφία.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) με φωτογραφικη δυσκολο να το πιασει. αλλος τροπος να παρω καλυτερο screenshot? **** πηρα ss με το screenshot ultimate. δεν φαινεται στην φωτο ομως κατι... Edited February 28, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts