agiorgitis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν γίνεται να αλλάξει. Έτσι το έχουν φτιάξει. (Κακώς κατά τη γνώμη μου) Μόνο με root 'η custom rom γίνεται να το αλλάξεις, άλλα εκεί πάμε σε άλλα μονοπάτια... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Η παρακάτω εφαρμογή λέγεται ότι διορθώνει αυτή τη συμπεριφόρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΟ ΤΟ GALAXY S4 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ADROID ΚΑΙ ΕΧΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΕΓΩ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΘΜΙΣΗ ΤΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Χιλια συγνωμη ειμαι καινουργιος στη σελιδα.σχετικα με το θεμα δεν εχει καποια επιλογη τετοια που μου ειπες .ουτε επιλογη προφιλ. Δεν γίνεται να αλλάξει. Έτσι το έχουν φτιάξει. (Κακώς κατά τη γνώμη μου) Μόνο με root 'η custom rom γίνεται να το αλλάξεις, άλλα εκεί πάμε σε άλλα μονοπάτια... Η παρακάτω εφαρμογή λέγεται ότι διορθώνει αυτή τη συμπεριφόρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring&hl=el Ακριβώς! Δεν χρειάζεσαι root για αυτό. Το κάνεις με αυτή την εφαρμογή! Αν σε τσαντίζει το μόνιμο εικονίδιο, τότε πας στο App info της εφαρμογης και ξετικάρεις το Show Notifications. Άμα έχει 4.3 based rom θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε reboot του τηλεφώνου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα galaxy s4 white, το οποίο είναι άθικτο μέσα σε θήκη από την πρώτη μέρα. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα και πήγα να στείλω μνμ μου εμφάνισε ghost touch στην κάτω αριστερή πλευρά του δλδ πατάω το ζ και πατάει μαζί και τα κεφαλαία, και στην μεριά του α που πατάει και το σ. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό είναι δώρο δεν εχω απόδειξη αγοράς αλλά εχω κανονικά συσκευασία και τα πάντα. Στο επίσημο σέρβις της samsung θα μπορούν να βρουν εγγύηση με βάση το emei η παπαλα και 170 ευρώ καινούργια οθόνη. Εκτός και αν εχει να προτεινει κάποιος κάτι άλλο που μπορώ να κάνω. Το κινητό δεν εχει σπάσει ούτε εχει πέσει ποτέ κάτω, η οθόνη δεν εχει δείξει κανένα δείγμα φθοράς ούτε αλλοίωση στα χρώματα η κάτι τέτοιο. Κάνε πρώτα ένα factory reset πριν μπεις στη διαδικασία του service. Δε ξες μπορεί να φτιάξει έτσι. Μια ερωτηση Πως μπορω να κανω το κινητο να μην αποσυνδεεται απ το wifi οταν αυτο κρινει οτι η συνδεση ειναι αργη?Το κανει πολλες φορες και εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα.Θελω να παραμενει συνδεδεμενο και ας ειναι αργη η συνδεση. Ευχαριστω πολυ. Ρυθμίσεις> Wi-Fi> Για προχωρημένους> Ξετικάρεις την "Αυτόματη αλλαγή δικτύου". αυτο το εχει δοκιμασει καποιος?λενε οτι δεν γραφει το knox!! http://www.ibtimes.co.uk/root-galaxy-s4-snapdragon-600-exynos-5-android-4-3-without-warranty-void-1431730 Δεν γράφει τον KNOX αλλά γράφει το binary από official σε custom πράγμα που για να επαναφέρεις θα πρέπει να πέσει ο KNOX οπότε φαύλος κύκλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Δεν γράφει τον KNOX αλλά γράφει το binary από official σε custom πράγμα που για να επαναφέρεις θα πρέπει να πέσει ο KNOX οπότε φαύλος κύκλος... ΟΧΙ το status μενει official και τo OTA παραμενει ενεργο . Χθες ξαναεκανα την διαδικασια υστερα απο format και την επιβεβαιωνω 100%. Αλλα και το status να γινει custom απλως με μια εγκατασταση στοκ rom επανερχετε σε official . Προς το παρον θεωρω οτι ειναι η πιο ασφαλη και ευκολη μεθοδος για root. Edited February 4, 2014 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα Παιδια!! Σας παρακαλω παρα πολυ οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι εχω φαει ολο το κοσμο και δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη.. Πηρα το S4 αλλα θελω το πληκτρολογιο σε μορφη 3x4 ποιος μπορει να μου πει μια καλη εφαρμογη που να το κανει αυτο ή εστω μια ρυθμιση!!!??? Soss!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα..Λοιπον εχω μεγαλο προβλημα κ θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει!!Προσφατα μου εβγαλε προβλημα το S4 με το wifi, Επιανε μονο αμα ησουν διπλα στο rooter στα 4-5 μετρα μακρια το εχανε..Το εστειλα στο service απο γερμανο κ μου ζητανε 286 ευρο!!!! γιατι λεει εχει κομενη πιστα :blink: και βγαινει εκτος εγγυησης λογο καποιας πτωσης...μου εστειλαν κ το screen shot απο την "πιστα"..υπαρχει καποιος τεχνικος η εστω να ασχολειται μαυτα κ να ξερει καποιον πιο οικονομικο τροπο γιατι σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα..την καναμε μια φορα την βλακεια Αν καποιος μπορει κ ενδιαφερεται να βοηθησει μπορω να ανεβασω κ την φωτο που μου στειλανε να μου πει κ αν γινεται να διορθωθει χωρις να αντικαταστησω την πλακετα... Ευχαριστω.. :(:(:cry: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα..Λοιπον εχω μεγαλο προβλημα κ θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει!!Προσφατα μου εβγαλε προβλημα το S4 με το wifi, Επιανε μονο αμα ησουν διπλα στο rooter στα 4-5 μετρα μακρια το εχανε..Το εστειλα στο service απο γερμανο κ μου ζητανε 286 ευρο!!!! γιατι λεει εχει κομενη πιστα :blink: και βγαινει εκτος εγγυησης λογο καποιας πτωσης...μου εστειλαν κ το screen shot απο την "πιστα"..υπαρχει καποιος τεχνικος η εστω να ασχολειται μαυτα κ να ξερει καποιον πιο οικονομικο τροπο γιατι σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα..την καναμε μια φορα την βλακεια Αν καποιος μπορει κ ενδιαφερεται να βοηθησει μπορω να ανεβασω κ την φωτο που μου στειλανε να μου πει κ αν γινεται να διορθωθει χωρις να αντικαταστησω την πλακετα... Ευχαριστω.. :(:(:cry: Βάλε μας και τη φωτογραφία να την δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Βάλε μας και τη φωτογραφία να την δούμε. Οριστε κ η φωτο Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Οριστε κ η φωτο Αν κουμπώνει κάτι εκεί στο λαμάκι που έχει σηκωθεί, γιατί δε το διακρίνω καλά από τη φωτογραφία, μάλλον είναι από πέσιμο. Κάποιος τεχνικός ίσως να στο φτιάξει, χωρίς να αλλαχτεί η πλακέτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν κουμπώνει κάτι εκεί στο λαμάκι που έχει σηκωθεί, γιατί δε το διακρίνω καλά από τη φωτογραφία, μάλλον είναι από πέσιμο. Κάποιος τεχνικός ίσως να στο φτιάξει, χωρίς να αλλαχτεί η πλακέτα. Ναι απο πεσιμο η απο χτυπημα ειναι και δεν ειπα να μην πληρωσω καθως φταιω εγω αλλα 286 ευρο??Ειναι δυνατον..Δηλαδη κατασκευαζουν ενα κινητο και το πουλανε 700 ευρο που με ενα χτυπησα σου παθαινει 300 ευρο ζημια..δεν μπορω να το χωνεψω αυτο με τπτ...Τεσπα αυτα τα λαμακια κολλανε?? Αν παταει δηλαδη κ καποιος τεχνικος το κολλησει θα λειτουργει κανονικα? Αυτοι στα service του γερμανου κ σαμσουνγκ δεν μπαινουν σε τετοια διαδικασια στην περιπτωση που γινεται??κατευθιαν αλλαζουν πλακετα? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι απο πεσιμο η απο χτυπημα ειναι και δεν ειπα να μην πληρωσω καθως φταιω εγω αλλα 286 ευρο??Ειναι δυνατον..Δηλαδη κατασκευαζουν ενα κινητο και το πουλανε 700 ευρο που με ενα χτυπησα σου παθαινει 300 ευρο ζημια..δεν μπορω να το χωνεψω αυτο με τπτ...Τεσπα αυτα τα λαμακια κολλανε?? Αν παταει δηλαδη κ καποιος τεχνικος το κολλησει θα λειτουργει κανονικα? Αυτοι στα service του γερμανου κ σαμσουνγκ δεν μπαινουν σε τετοια διαδικασια στην περιπτωση που γινεται??κατευθιαν αλλαζουν πλακετα? Δε θα το αναλύσω αλλά καλά κάνουν. Πήγαινε το σε κάποιον ηλεκτρονικό. Λογικά θα σου πάρει λίγα λεφτά. Τώρα πόσο θ αντέξει δε μπορεί να στο πει κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα Παιδια!! Σας παρακαλω παρα πολυ οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι εχω φαει ολο το κοσμο και δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη.. Πηρα το S4 αλλα θελω το πληκτρολογιο σε μορφη 3x4 ποιος μπορει να μου πει μια καλη εφαρμογη που να το κανει αυτο ή εστω μια ρυθμιση!!!??? Soss!! κατέβασε το smart keyboard....[ATTACH]40919[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ΟΧΙ το status μενει official και τo OTA παραμενει ενεργο . Χθες ξαναεκανα την διαδικασια υστερα απο format και την επιβεβαιωνω 100%. Αλλα και το status να γινει custom απλως με μια εγκατασταση στοκ rom επανερχετε σε official . Προς το παρον θεωρω οτι ειναι η πιο ασφαλη και ευκολη μεθοδος για root. Αν δεν κάνει το binary custom τότε μια χαρά! Πάντως δεν επανέρχεται σε official απλώς με πέρασμα ξανά της Stock ROM, θέλει Triangle Away... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εχω ένα φακελο με ονομα media στην μηνημη και μεσα εχω φακελους για ringtones , notifications και εχω ορισει για 4 επαφες διαφορετικο ηχο κλισης όπως και για εισερχομενα μηνυματα Αρκετες φορες χανει τις ρυθμισεις και βαζει τoν προεπιλεγενο ηχο κλισης για ολες τιες επαφες και δικο του για εισερχομενα sms Τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ΟΧΙ το status μενει official και τo OTA παραμενει ενεργο . Χθες ξαναεκανα την διαδικασια υστερα απο format και την επιβεβαιωνω 100%. Αλλα και το status να γινει custom απλως με μια εγκατασταση στοκ rom επανερχετε σε official . Προς το παρον θεωρω οτι ειναι η πιο ασφαλη και ευκολη μεθοδος για root. δυστυχως μου εχει γραψει ο knox εδω κ καιρο...βιαστηκα λιγο αλλα δεν με πειραζει..δεν εχω εγγυηση..αυτο ισχυει λογικα κ για το i9500?ενα αλλο που θελω ειναι το root..αν το ρουταρω με αυτον τον τροπο απο τις ρυθμισεις μεσω ota θα μου κανει ενημερωσει λογισμικου????η θα μου γραφει τροποποιημενη συσκευη?? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εχω ένα φακελο με ονομα media στην μηνημη και μεσα εχω φακελους για ringtones , notifications και εχω ορισει για 4 επαφες διαφορετικο ηχο κλισης όπως και για εισερχομενα μηνυματα Αρκετες φορες χανει τις ρυθμισεις και βαζει τoν προεπιλεγενο ηχο κλισης για ολες τιες επαφες και δικο του για εισερχομενα sms Τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω. Το φάκελο τον έχεις στην εσωτερική ή στην εξωτερική μνήμη? Εμένα μια φορά παλιά στο S2 μου έκανε κάτι νερά το ίδιο σύστημα που περιγράφεις επειδή τα είχα στην εξωτερική. Τα μετέφερα στην εσωτερική και λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 What is this πάλι;; https://www.dropbox.com/s/8w0b8emb2539c7j/2014-02-05%2002.28.09.png το samsung link μου το εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το φάκελο τον έχεις στην εσωτερική ή στην εξωτερική μνήμη? Εμένα μια φορά παλιά στο S2 μου έκανε κάτι νερά το ίδιο σύστημα που περιγράφεις επειδή τα είχα στην εξωτερική. Τα μετέφερα στην εσωτερική και λύθηκε. Ευχαριστω.Τον εχω και στις δυο μνημες...Θα τον σβησω από την εξωτερικη και θα δουμε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αν δεν κάνει το binary custom τότε μια χαρά! Πάντως δεν επανέρχεται σε official απλώς με πέρασμα ξανά της Stock ROM, θέλει Triangle Away... Φιλε Super F , εχεις μπερδέψει προφάνως το counter binery με το status . To status δειχνει αν εχει γίνει απλως οποιαδηποτε τροποποιηση στο στο συστημα , το counter δειχνει ποσες φορές εχεις τροποποιησει το συστημα . Το triangle Away , αναλαμβάνει να μηδενισει αυτον τον counter , αλλα και να μετατρέψει το status απο custom σε official ενω εισαι ακομα rooted (πολλες φορες χρειαζεται και full wipe για να γινει η αλλαγή). Στην περίπτωση τώρα που rootαρεις και για καποιο λόγο γινει το status custom , αρκει η εγκατασταση ,μιας επισημης rom με full wipe για να γινει official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φιλε Super F , εχεις μπερδέψει προφάνως το counter binery με το status . To status δειχνει αν εχει γίνει απλως οποιαδηποτε τροποποιηση στο στο συστημα , το counter δειχνει ποσες φορές εχεις τροποποιησει το συστημα . Το triangle Away , αναλαμβάνει να μηδενισει αυτον τον counter , αλλα και να μετατρέψει το status απο custom σε official ενω εισαι ακομα rooted (πολλες φορες χρειαζεται και full wipe για να γινει η αλλαγή). Στην περίπτωση τώρα που rootαρεις και για καποιο λόγο γινει το status custom , αρκει η εγκατασταση ,μιας επισημης rom με full wipe για να γινει official. Ναι το ξέρω. Δεν τα μπέρδεψα απλώς έγραψα βιαστικά και τα μπέρδεψα στο γράψιμο. Αυτό που λέω είναι ότι ο τρόπος που ανέβασες αφήνει μεν το status official αλλά ρίχνει τον binary counter. Οπότε για να τον μηδενίσεις θέλεις Triangle Away πράγμα που νομίζω ρίχνει τον KNOX. Από την άλλη ο τρόπος που ανέβασα εγώ δεν ρίχνει τον binary counter αλλά αλλάζει το system από official σε custom. Ο Γιάννης Γιαννάκης δηλαδή! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ναι το ξέρω. Δεν τα μπέρδεψα απλώς έγραψα βιαστικά και τα μπέρδεψα στο γράψιμο. Αυτό που λέω είναι ότι ο τρόπος που ανέβασες αφήνει μεν το status official αλλά ρίχνει τον binary counter. Οπότε για να τον μηδενίσεις θέλεις Triangle Away πράγμα που νομίζω ρίχνει τον KNOX. Από την άλλη ο τρόπος που ανέβασα εγώ δεν ρίχνει τον binary counter αλλά αλλάζει το system από official σε custom. Ο Γιάννης Γιαννάκης δηλαδή! :lol: Αυτό που σου είπε και δεν το πρόσεξες, είναι ότι το triangle away δε ρίχνει το knox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αυτό που σου είπε και δεν το πρόσεξες, είναι ότι το triangle away δε ρίχνει το knox. Μια χαρά τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Οριστε κ η φωτο Αυτο φιλε μου στη φωτο απο πεσιμο εγινε; Μου ερχετε λιγο περιεργο διοτι φαινεται σηκωμενο στο σημειο λες και μπηκε κατι εχμυρο απο εκει κατω...Τι πεσιμο του εκανες του τηλεφωνου; Δικαιολογει το πεσιμο τετοιου ειδους βλαβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 κατέβασε το smart keyboard....[ATTACH]40919[/ATTACH] Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts