Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειλικρινα παιδια...πιο smooth πεθαινει.

Δεν υπαρχουν lag και η ROM ειναι πολυ γρηγορη.Με βαριες εφαρμογες ανοιχτες (καμερα, asphalt 8 κ.τ.λ)

πατωντας το home button σε πηγαινει στην επιφανεια εργασιας ακαριαια χωρισ να σκαλωνει καθολου.

Η καμερα ανοιγει πολυ γρηγορα και προτου ολοκληρωθει η φωτο την βλεπεις κατω αριστερα στο preview.

To lag στον dialer υπαρχει ακομα...το smearing δεν εχει εξαφανιστει.Για μπαταρια θελω μερικες μερες ακομα να τεσταρω.

Τι εννοεις lag στον dialer και τι ακριβως ειναι το smearing?

Αν το smearing ειναι αυτο που βλεπω σε αυτο το βιντεο δηλαδη και καλα οταν σκρολλαρη το μενου που αργει λιγο να παει τις μπαρες οπως παει το δαχτυλο οκ δεν ειναι και κανενα τρομερο ζητημα.

Τρομερο ζητημα ειναι να εχει κατι σαν το sleep of death που ειχαν τα s2 ή κατι που να κανει το κινητο να ΜΗΝ δουλευει μεχρι να βγαλεις την μπαταρια και να την ξαναβαλεις.

Ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες που ισως με μια επομενη εκδοση android να τα διορθωσουν.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν προστίθεται στα αγαπημένα, απλα σου δείχνει τα ατομα με ''πιο συχνη επικοινωνία'' ...

Καλησπέρα εγώ στην καρτέλα αγαπημένα θέλω να έχω μόνο αυτά που έχω προσθέσει ως αγαπημένα δεν γίνεται??

οντως η 4.3 ειναι παρα πολυ smooth η μπαταρια αν και ειμαι στην 3η φορτιση με αρκετο παιξιμο μου κραταει πανω απο 24 ωρες το μονο προβλημα που μου εβγαλε ειναι οτι σε καποιες εφαρμογες μου εκανε fc και αναγκαστηκα να τις απεγκαταστησω και ξανα εγκατασταση μετα.αυτο δεν ξερω γιατι εγινε.

Καλησπερα

ειμαι νεος χρηστης του s4 και αντιμετωπιζω ενα θεμα σοβαρο για εμενα μιας το τηλ ειναι βασικο εργαλειο της δουλειας μου

περασα 4 λογαριασμους mail που εχω εκανα ρυθμισεις για να κανει αυτοματα sync καθε 10 λεπτα αλλα τελικα αυτο δεν το κανει ποτε αυτοματα.

Η μονη λυση ειναι να κανω χειροκινητα το sync οκ για ολα τα mail ταυτοχρονα

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

φιλικα δημητρης

Καλησπέρα εγώ στην καρτέλα αγαπημένα θέλω να έχω μόνο αυτά που έχω προσθέσει ως αγαπημένα δεν γίνεται??

Απ το λίγο που το κοίταξα, νομίζω οχι.

Καλησπερα

ειμαι νεος χρηστης του s4 και αντιμετωπιζω ενα θεμα σοβαρο για εμενα μιας το τηλ ειναι βασικο εργαλειο της δουλειας μου

περασα 4 λογαριασμους mail που εχω εκανα ρυθμισεις για να κανει αυτοματα sync καθε 10 λεπτα αλλα τελικα αυτο δεν το κανει ποτε αυτοματα.

φιλικα δημητρης

Εγω στο s2 ειχα αγορασει το aquamail και κανει μια χαρα αυτο που λες φιλε μου.

ειλικρινα παιδια...πιο smooth πεθαινει.

Δεν υπαρχουν lag και η ROM ειναι πολυ γρηγορη.Με βαριες εφαρμογες ανοιχτες (καμερα, asphalt 8 κ.τ.λ)

πατωντας το home button σε πηγαινει στην επιφανεια εργασιας ακαριαια χωρισ να σκαλωνει καθολου.

Η καμερα ανοιγει πολυ γρηγορα και προτου ολοκληρωθει η φωτο την βλεπεις κατω αριστερα στο preview.

To lag στον dialer υπαρχει ακομα...το smearing δεν εχει εξαφανιστει.Για μπαταρια θελω μερικες μερες ακομα να τεσταρω.

Μήπως παρατήρησες εάν το shutter lag της κάμερας βελτιώθηκε καθόλου?

Μήπως παρατήρησες εάν το shutter lag της κάμερας βελτιώθηκε καθόλου?

ναι...δεν υπαρχει Lag στην καμερα...ανοιγει κατευθειαν

Οταν βρεις χρονο, ποσταρε μας αποτελεσματα με τους χρονους της μπαταριας με οθονη κλπ.

Επισης θα εκτιμουσαμε δεοντως φανταζομαι ολοι εδω να βλεπαμε ενα βιντεακι απο ελληνικα χερια με την 4.3

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

ναι...δεν υπαρχει Lag στην καμερα...ανοιγει κατευθειαν

Όχι αυτό. Έχω παρατηρήσει ότι από την στιγμή που πατάς το κουμπί θέλει περίπου 1 δευτερόλεπτο (ή και λίγο λιγότερο) να βγει η φώτο. Στο S3 αυτό ήταν ακαριαίο.

Όχι αυτό. Έχω παρατηρήσει ότι από την στιγμή που πατάς το κουμπί θέλει περίπου 1 δευτερόλεπτο (ή και λίγο λιγότερο) να βγει η φώτο. Στο S3 αυτό ήταν ακαριαίο.

Ναι μονο αν κανεις χειροκινητο zoom σε σημειο τοτε βγαζει ακαριαια. (δεν ξερω τι γινεται στην 4.3 για την 4.2.2 λεω)

Μάριος...

Ενας φιλος αντιμετωπιζει το εξης προβλημα με το s4 του. Το κινητο εχει μονίμως δεσμευμένη 1gb ram και ειναι οκες απο εφαρμογες της samsung οπως το s planer εστω και αν δεν το εχει σε widget. Μερικες φορες του εχει βγαλει και οτι η μνήμη ειναι πληρης. Οταν το εχει φορτωσει εφαρμογες. Ειναι λογικο αυτο για τετοιο κινητό? Εγω με το note 2 με ανάλογη ram δεν εχω κανένα προβλημα.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Οχι δεν εχει shutter lag...μολις πατας το κουμπι βγαινει ταυτοχρονα και η φωτο.

Καλησπερα

φιλικα δημητρης

Ενεργοποίησε το auto sync data = 1 τρόπος, κατέβασε τη notification bar και επέλεξε το "sync"

2ος στις ρυθμίσεις - data usage πάτα το αριστερό κουμπί και τίκαρε το "auto sync data"

Εγω εχω το αναποδο προβλημα

Ενω εχω πει στο hotmail να συγχρονιζει χειροκινητα, καθε φορα που λαμβανω email, μου το εμφανιζει αμεσα.

Όχι ακόμα αυτή που κυκλοφορεί είναι test build firmware 4.3. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Μεχρι τέλος του μήνα με αρχές Νοέμβρη θα δωθεί η επίσημη τελική. Γνωμη μου κάντε υπομονή και περάστε την τελική μην παιζετε με δοκιμαστικές Rom.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τη συλλογή. Όταν κάνω ρεσταρτ την συσκευή είναι σαν να χάνονται οι μικρογραφίες και φορτώνουν πολύ αργά οι εικόνες. Τις έχω στην SD.. Έχω δοκιμάσει φορματ την κάρτα,διαγραφή cache της εφαρμογής κτλ. Σαν τελευταία λύση τις έχω βάλει όλες σε φακέλους μέσα στον φάκελο DCIM και από τα αρχεία μου έχω επιλέξει αυτό το φάκελο σαν κατάλογο εικόνας αλλά και πάλι το κάνει.. Καμία ιδέα?

πως την περναμε??

πρεπει να ειναι ρουτ η συσκευη?

Με odin την περνάς ,δεν χρειαζεται root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2465713

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα....μια δυο αποριες και θα ημουν πολυ χαρουμενος αν μου τις λυνατε....

1.Βρηκα τη συσκευη στα 429 περιπου ευρω στο kinito.gr στα 16 Gb!!Παιζει να ειναι καμια μουφα??

2.του φτανουν για το πρωτο 2μηνο τα 16Gb ή θα χρειαστω αμεσως καρτα Sd??

3. Βγαζει προβληματα το κινητο??Ανα διαδιστηματα εχει πεσει το ματι σε σχολια σε αλλα νηματα που αναφερουν οτι τρωει κολληματα!!Ισχυει??Ρωτω γιατι ημουν ηθελα το Mi3 της Xiaomi αλλα το αργει πολυ....σκεφτηκα το Μi2S αλλα μετα (ενω το εχω ψαξει πολυ) με επιασε ενας φοβος για το miui και την κατασκευη και ειπα να δω το S4!!

Αυτα....η βοηθεια σας και οι αποψεις σας θα ειναι παραπανω απο χρησημες...

Όχι ακόμα αυτή που κυκλοφορεί είναι test build firmware 4.3. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Μεχρι τέλος του μήνα με αρχές Νοέμβρη θα δωθεί η επίσημη τελική. Γνωμη μου κάντε υπομονή και περάστε την τελική μην παιζετε με δοκιμαστικές Rom.

Ποια θεματα πιστευεις οτι δεν εχουν λυθει ακομα στην test 4.3 που μπορουν να λυθουν στην τελικη 4.3?

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τη συλλογή. Όταν κάνω ρεσταρτ την συσκευή είναι σαν να χάνονται οι μικρογραφίες και φορτώνουν πολύ αργά οι εικόνες. Τις έχω στην SD.. Έχω δοκιμάσει φορματ την κάρτα,διαγραφή cache της εφαρμογής κτλ. Σαν τελευταία λύση τις έχω βάλει όλες σε φακέλους μέσα στον φάκελο DCIM και από τα αρχεία μου έχω επιλέξει αυτό το φάκελο σαν κατάλογο εικόνας αλλά και πάλι το κάνει.. Καμία ιδέα?

Τι κάρτα έχεις??Εχουν αναφερθεί προβλήματα στις kingston! Απ όσα αναφέρεις λογικά ευθύνεται η κάρτα κι οχι το τηλέφωνο.

Καλησπερα....μια δυο αποριες και θα ημουν πολυ χαρουμενος αν μου τις λυνατε....

1.Βρηκα τη συσκευη στα 429 περιπου ευρω στο kinito.gr στα 16 Gb!!Παιζει να ειναι καμια μουφα??

2.του φτανουν για το πρωτο 2μηνο τα 16Gb ή θα χρειαστω αμεσως καρτα Sd??

3. Βγαζει προβληματα το κινητο??Ανα διαδιστηματα εχει πεσει το ματι σε σχολια σε αλλα νηματα που αναφερουν οτι τρωει κολληματα!!Ισχυει??Ρωτω γιατι ημουν ηθελα το Mi3 της Xiaomi αλλα το αργει πολυ....σκεφτηκα το Μi2S αλλα μετα (ενω το εχω ψαξει πολυ) με επιασε ενας φοβος για το miui και την κατασκευη και ειπα να δω το S4!!

Αυτα....η βοηθεια σας και οι αποψεις σας θα ειναι παραπανω απο χρησημες...

Καλησπέρα,

1. Οχι δεν ειναι μούφα, δες στο σκρουτζ ολα τα καταστήματα οπου πωλείται http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html?from=catspan και επέλεξε οποιο κρίνεις εσυ οτι σου κάνει.

2. Ανάλογα, εαν τραβάς παρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο και δεν τα ανεβάζεις σε σύννεφο αλλα τα κρατάς ολα στο κινητο, εαν έχεις σκοπό να βάλεις 2-3 μεγάλα παιχνιδια μέσα πανω απο 500mb το καθένα, τότε ναι θα γεμίσει γρήγορα. Ο διαθέσιμος χώρος στη συσκευη είναι γυρω στα 9GB.

3. Οχι κανένα απολύτως προβλημα, είναι αριστη συσκευή!

Βαλε τις φωτογραφίες στην εσωτερική sd αν δεν στο κάνει τότε είναι θέμα κάρτας .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)