Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι σίγουρος ότι για τα περισσότερα προβλήματα που διαβάζουμε ευθύνονται κάτι τέτοιες απίθανες εφαρμογές και tweaks.

Αφού σου σπάει τα νεύρα γιατί δεν τις πετάς?

Μην μου πεις ότι σου είναι τόσο απαραίτητες.

Τουλάχιστον κάνε report στον developer μήπως τις φτιάξει.

Έχω 70 εφαρμογές διαλεγμένες μια μια. Δεν αντιμετωπισα ποτέ πρόβλημα. Γι αυτό έχω κορυφαία αυτονομία.

Για να βάλλω κάποια καινούργια, θα πρέπει να μου είναι απαραίτητη.

Το android δεν είναι iOS να κατεβαζεις εφαρμογές με το σκεπτικό αστες να κάθονται μπορεί κάποια στιγμή να τις χρειαστω.

Οι περισσότερες ξεκινούν αυθερετα με το booy και τρέχουν κάποια apis κρατώντας ram και αυξάνοντας την κατανάλωση.

μην βιαζεσαι φιλε μου....αυτα τα δυο που αναφερα δεν ειναι εφαρμογες...αλλα κατι απο το λογισμικο του τηλ.

αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα εδω και 4-5 μερες μετα απο καποιες δοκιμες και διαφορες ρομ που εκανα

οι εφαρμογες μου ειναι και εμενα μια και μια διαλεγμενες και δεν βαζω οτι να ειναι στο τηλ

και ουτε καν 70 που εχεις εσυ..καμια 20αρια να ειναι..και αν!

και θα ελεγα οτι ειναι καποια απο τις ρομ που εβαλα το προβλημα αλλα ηταν ολες της samsung ...oxi custom.

χτες περασα την ΜΗΑ....και εκανα και μαλιστα μετα απο wipe data/wipe cache/format system....και μετα με odin kai pit file την ρομ!

σημερα το πρωι παλι τα ιδια....δεν ηθελε με τιποτα να μπει σε deep sleep

εχω μια υποψια...οτι φταιει η φουσκομενη μπαταρια...αλλά θα το επιβεβαιωσω μεχρι αυριο το πρωι!

ευχαριστω οπως και να εχει για ττην βοηθεια

θα ενημερωσω αυριο

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εβαλα το betterbattery και αυτο που βλεπω οτι δεν αφηνει το τηλ να κοιμηθει ειναι το bluesleep kai to msm serial hs dma...

υπαρχει κατι που μπορω να κανω?μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα

Αυτά τα 2 μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους.

Έχεις κάποια συσκευή bluetooth ή το έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο ;

το εχω μονιμα φιλε μου γιατι ειναι συνεχεια σε επαφη με το socblue http://www.magic-sim.com/product/id/21/SocBlue_A820_-_2_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!.html

αλλά εδω και 2 μηνες που το εχω ,παντα εσι μονιμα ανοιχτο ηταν....χωρις ομως φυσικα να εχω αυτο το προβλημα

μην βιαζεσαι φιλε μου....αυτα τα δυο που αναφερα δεν ειναι εφαρμογες...αλλα κατι απο το λογισμικο του τηλ.

αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα εδω και 4-5 μερες μετα απο καποιες δοκιμες και διαφορες ρομ που εκανα

οι εφαρμογες μου ειναι και εμενα μια και μια διαλεγμενες και δεν βαζω οτι να ειναι στο τηλ

και ουτε καν 70 που εχεις εσυ..καμια 20αρια να ειναι..και αν!

και θα ελεγα οτι ειναι καποια απο τις ρομ που εβαλα το προβλημα αλλα ηταν ολες της samsung ...oxi custom.

χτες περασα την ΜΗΑ....και εκανα και μαλιστα μετα απο wipe data/wipe cache/format system....και μετα με odin kai pit file την ρομ!

σημερα το πρωι παλι τα ιδια....δεν ηθελε με τιποτα να μπει σε deep sleep

εχω μια υποψια...οτι φταιει η φουσκομενη μπαταρια...αλλά θα το επιβεβαιωσω μεχρι αυριο το πρωι!

ευχαριστω οπως και να εχει για ττην βοηθεια

θα ενημερωσω αυριο

Λάθος μου. Υπάρχει εφαρμογή Blue Sleep στο Google play και νόμιζα ότι μιλάς γι αυτή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το εχω μονιμα φιλε μου γιατι ειναι συνεχεια σε επαφη με το socblue http://www.magic-sim.com/product/id/21/SocBlue_A820_-_2_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!.html

αλλά εδω και 2 μηνες που το εχω ,παντα εσι μονιμα ανοιχτο ηταν....χωρις ομως φυσικα να εχω αυτο το προβλημα

Μπορεί απλά να το παρατήρησες τώρα.

Δοκίμασε να το αφήσεις εκτός για ένα κύκλο φόρτισης και ξανατσέκαρε.

κατα αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο te-salat kai ston strato που ασχοληθηκαν με το προβλημα!

απο οτι φαινεται τελικα αν και σιγουρος θα ειμαι αυριο,το ολο ζητημα αρχιζει και τελειωνει στην φουσκωμενη (για να μην πω τιποτα αλλο :X ) μπαταρια!!

μεχρι τωρα 2 ωρες με καινουργια μπαταρια και το τηλ ειναι σε deep sleep με ολες τις εφαρμογες μου να δουλευουν κανονικα οπως πρωτα!:D

πηγα το απογευμα στην samsung για αλλαγη μπαταριας.με την αποδειξη αγορας αλλα φυσικα με αλλη ρομ απ αυτη που αγορασα το τηλ.αν και ειχαν την διαθεση να αλλαξουν την μπαταρια,δεν τους ειχε απομεινει καμια γιατι μονο σημερα αλλαξαν 3....οποτε πρεπει να περιμενω την τεταρτη καινουργια παραγγελεια...τελικα δεν αντεξα,εδωσα 30ε πηγα γερμανο και πειρα αλλη...

απο εκεινη την ωρα φαινεται το τηλ να εστρωσε!!!γιατι?....μην με ρωτατε!:rolleyes:

....και τη σχεση μπορει να ειχε η μπαταρια με την κατασταση ddeep sleep του τηλ?.....οποιος το ξερει ας απαντησει παιδια!!

το συμπερασμα ειναι πως......τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις μπαταριες.

πως η ελλατωματικη μπαταρια δημιουργει περιεργες και παραξενες καταστασεις στο τηλ...

και κατι ακομα....η καινουργια που αγορασα ειναι made in korea...h original made in china!!

αυτα για τωρα....ελπιζω να βοηθησα και εγω καπως με το προβλημα μου!

καλο βραδακι σ ολους και ολες

Καλησπερες, s4 φιλου με το εξης προβλημα, οταν παταει να δει τα μηνυματα απο lock screen εμφανιζεται αυτο στην οθονη, ξερουμε τι μπορει να ειναι το προβλημα?
Και όμως γυρίζει...

Καλησπερες, s4 φιλου με το εξης προβλημα, οταν παταει να δει τα μηνυματα απο lock screen εμφανιζεται αυτο στην οθονη, ξερουμε τι μπορει να ειναι το προβλημα?

Δεν είναι πρόβλημα έτσι δουλεύει. Για να δεις τα μηνύματα σέρνεις το δάκτυλο στο άσπρο κουτί και σου ανοίγει την εφαρμογή με τα μηνύματα.

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Καλησπερα στην παρεα.Ερωτηση.Εχω το κινητο στο τσαντακι και οταν παω να το πιασω για να το βγαλω τσουυυπ εχει ξεκλειδωσει μονο του..Ειναι πολυ εκνευριστικο και δεν μπορω να βγαλω ακρη τι παιζει..ειναι καποια ρυθμιση του κινητου και αν ναι πως το απενεργοποιω.Ευχαριστω προκαταβολικα.

@jimmyk

Το δικό μου που είναι i9500 έχει μπαταρία made in Korea.

Μακάρι να είναι αστοχία στις μπαταρίες και όχι πρόβλημα που προήλθε από υπερθέρμανση.

Όσοι σας φούσκωσε, ζοριζατε το κινητό με βαριά games τους καλοκαιρινούς μήνες η βαριά χρήση στην διάρκεια της φόρτισης;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@jimmyk

Μακάρι να είναι αστοχία στις μπαταρίες και όχι πρόβλημα που προήλθε από υπερθέρμανση.

Όσοι σας φούσκωσε, ζοριζατε το κινητό με βαριά games τους καλοκαιρινούς μήνες η βαριά χρήση στην διάρκεια της φόρτισης;

Ναι... Πολύ Subway surfers ή φλασαρίσματα νέων ρομ με φορτιστή πάνω! Φυσικά το κινητό ζεμάταγε...

Να πω πάντως ότι τώρα με την νέα το κινητό δεν υπερθερμάνθηκε τόσο στην φόρτιση και ενώ το έστηνα από την αρχή!

Google Pixel 6 Pro

@jimmyk

εγω προσωπικα φιλε κωστα παιχνιδια δεν παιζω...τωρα εαν ειναι ζορισμα τα καμια 40αρια φλασαρισματα που του εκανα μεσω οντιν....τοτε ναι!

βεβαια ειμαι συνεχεια με wifi,bluetooth,4G ανοιχτο αλλά και παλι στην αρχη μου εβγαζε μια μερα γεματη και το εβαζα για φορτιση αργα το βραδι πριν πεσω για υπνο

φυσικα για να λεμε την πασα αληθεια,μετα απο καθε φλασαρισμα και μεχρι να περασω εφαρμογες και να τις ρυθμισω,το κινητο πισω ηταν ζεστο...πολυ ζεστο δλδ

κατα αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο te-salat kai ston strato που ασχοληθηκαν με το προβλημα!

απο οτι φαινεται τελικα αν και σιγουρος θα ειμαι αυριο,το ολο ζητημα αρχιζει και τελειωνει στην φουσκωμενη (για να μην πω τιποτα αλλο :X ) μπαταρια!!

μεχρι τωρα 2 ωρες με καινουργια μπαταρια και το τηλ ειναι σε deep sleep με ολες τις εφαρμογες μου να δουλευουν κανονικα οπως πρωτα!:D

πηγα το απογευμα στην samsung για αλλαγη μπαταριας.με την αποδειξη αγορας αλλα φυσικα με αλλη ρομ απ αυτη που αγορασα το τηλ.αν και ειχαν την διαθεση να αλλαξουν την μπαταρια,δεν τους ειχε απομεινει καμια γιατι μονο σημερα αλλαξαν 3....οποτε πρεπει να περιμενω την τεταρτη καινουργια παραγγελεια...τελικα δεν αντεξα,εδωσα 30ε πηγα γερμανο και πειρα αλλη...

απο εκεινη την ωρα φαινεται το τηλ να εστρωσε!!!γιατι?....μην με ρωτατε!:rolleyes:

....και τη σχεση μπορει να ειχε η μπαταρια με την κατασταση ddeep sleep του τηλ?.....οποιος το ξερει ας απαντησει παιδια!!

πως η ελλατωματικη μπαταρια δημιουργει περιεργες και παραξενες καταστασεις στο τηλ...

και κατι ακομα....η καινουργια που αγορασα ειναι made in korea...h original made in china!!

Να σου βάλω αλλο ερώτημα εγω τώρα, πώς γίνεται η φουσκωμένη μπαταρία να φουσκώνει και την οθόνη και να φαίνεται σαν ξεκολλημένη?? Αυτό είχα πάθει εγω και δεν μπορούσα να φανταστώ οτι η μπαταρία πίεζε την οθόνη και μόλις βγήκε η μπαταρια, η οθόνη ''έκατσε'' ξανα στην θέση της. Οπως κι εσένα την πάτησα κι εγω, κι ετρεξα και αγόρασα αλλη μέχρι να παραλάβω απο σαμσουνγκ μιας και δεν μπορουσα να περιμενω...βεβαια και αυτη που αγόρασα και αυτη που εστειλε η samsung, made in korea γραφουν. Δε γινεται να μην είναι original...

εγω προσωπικα φιλε κωστα παιχνιδια δεν παιζω...τωρα εαν ειναι ζορισμα τα καμια 40αρια φλασαρισματα που του εκανα μεσω οντιν....τοτε ναι!

βεβαια ειμαι συνεχεια με wifi,bluetooth,4G ανοιχτο αλλά και παλι στην αρχη μου εβγαζε μια μερα γεματη και το εβαζα για φορτιση αργα το βραδι πριν πεσω για υπνο

φυσικα για να λεμε την πασα αληθεια,μετα απο καθε φλασαρισμα και μεχρι να περασω εφαρμογες και να τις ρυθμισω,το κινητο πισω ηταν ζεστο...πολυ ζεστο δλδ

Ναι δεν είναι απόλυτο οτι φουσκώνει απο θερμοκρασία. Μου έχει φουσκώσει μπαταρία σε απλό Nokia που δεν ζοριζεται αφού ούτε κάμερα δεν έχει.

Ισως είναι ελαττωματική παρτίδα. Αφού τις αλλάζουν σημαίνει ότι είναι προβληματικές γιατί αν δεν κάνω λάθος η μπαταρία δεν συμπεριλάμβανεται στην εγγύηση.

Ναι δεν είναι απόλυτο οτι φουσκώνει απο θερμοκρασία. Μου έχει φουσκώσει μπαταρία σε απλό Nokia που δεν ζοριζεται αφού ούτε κάμερα δεν έχει.

Ισως είναι ελαττωματική παρτίδα. Αφού τις αλλάζουν σημαίνει ότι είναι προβληματικές γιατί αν δεν κάνω λάθος η μπαταρία δεν συμπεριλάμβανεται στην εγγύηση.

Καλύπτεται κανονικά ,αλλά μόνο για 6 μήνες κι οχι για 2 χρόνια οπως η συσκευή.

Παιδιά βοήθεια! Χτες το κινητό μου έπεσε με την φάτσα κάτω με αποτέλεσμα να ραγίσει η οθόνη. Τα πάντα λειτουργούν κανονικά, αν εξαιρέσουμε το ότι το τζάμι είναι σαν ραγισμένο τσόφλι. Είμαι από Πάτρα, τι κάνω για αντικατάσταση και πόσο θα πάει; Ευχαριστώ

Εγώ νομίζω ότι είναι από θερμοκρασία.

Οι μπαταρίες έχουν 6 μήνες εγγύηση.

Υπάρχει ρύθμιση που να ενεργοποιεί-απενεργοποιεί αυτόματα το τηλέφωνο βάση κάποιων ωρών που θα βάλουμε; Πιο απλά υπάρχει ρύθμιση που να εργοποιεί-απενεργοποιεί τη λειτουργία πτήσης αυτόματα; Ρωτώ γιατί το android τηλέφωνο που πήρε φίλος από Κίνα έχει τέτοια ρύθμιση!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Υπάρχει ρύθμιση που να ενεργοποιεί-απενεργοποιεί αυτόματα το τηλέφωνο βάση κάποιων ωρών που θα βάλουμε; Πιο απλά υπάρχει ρύθμιση που να εργοποιεί-απενεργοποιεί τη λειτουργία πτήσης αυτόματα; Ρωτώ γιατί το android τηλέφωνο που πήρε φίλος από Κίνα έχει τέτοια ρύθμιση!

Όχι, το S4 δεν διαθέτει τέτοια ρύθμιση. Ποιο έχει ο φίλος σου;

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο play store αν παίζει εφαρμογή που να κάνει αυτό που λες (εδώ έχουν βγάλει εφαρμογές για χιλιάδες άχρηστα πράγματα :lol::p )

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ψάξε να βρείς την εφαρμογή DU battery saver στο market.Αν θυμάμαι καλά έχει ρυθμισή για το πότε θα μπαίνει σε flight mode και του ορίζεις εσύ ποιές ώρες θα το κάνει.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ... φουσκωμένη μπαταρία - deep sleep - στο service δεν είχαν μπαταρία και παρήγγειλα απο play247 με 29,50 ευρώ και μου ήρθε σε κουτί, σφραγισμένη και original ...

Όντως η διαφορά είναι ότι η παλιά ήταν china και η νέα korea ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Παιδιά βοήθεια! Χτες το κινητό μου έπεσε με την φάτσα κάτω με αποτέλεσμα να ραγίσει η οθόνη. Τα πάντα λειτουργούν κανονικά, αν εξαιρέσουμε το ότι το τζάμι είναι σαν ραγισμένο τσόφλι. Είμαι από Πάτρα, τι κάνω για αντικατάσταση και πόσο θα πάει; Ευχαριστώ

Λογικά στο σερβις θα την αλλάξουν. Λέω λογικά, γιατί είμαι νέος ιδιοκτήτης του s4 κ γώ κ δε ξέρω να σου πω με σιγουριά. Τώρα για κόστη κ τέτοια, μπες στην ιστοσελίδα τους, στο σερβις, κάπου έχει θυμάμαι τηλ εξυπηρέτησης πελατών. Αυτοί θα σου πουν τι παίζει με τις εγγυήσεις κ τα σχετικά. Αλλιώς αν ξέρει κάποιος άλλος εδώ να σου πει.

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Όχι, το S4 δεν διαθέτει τέτοια ρύθμιση. Ποιο έχει ο φίλος σου;

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο play store αν παίζει εφαρμογή που να κάνει αυτό που λες (εδώ έχουν βγάλει εφαρμογές για χιλιάδες άχρηστα πράγματα :lol::p )

Ψάξε να βρείς την εφαρμογή DU battery saver στο market.Αν θυμάμαι καλά έχει ρυθμισή για το πότε θα μπαίνει σε flight mode και του ορίζεις εσύ ποιές ώρες θα το κάνει.:)

Ευχαριστώ παιδιά! Το κινητό που έχει ο φίλος είναι Κινέζικο και αγορασμένο από CHINAVASION, το οποίο έως τώρα δουλεύει εξαιρετικά και έχει και αυτή την ρύθμιση!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αν μας έγραφε ποιό είναι ποιό θα ήταν καλύτερα.:D

Απο τα benchmarks που έχω δει στο δικό μου, το λευκό πρέπει να είναι το Octa.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)