Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφοβα...κι οτι εχει σχεση με knox διεγραψε το απο το συστημα

ok εγινε και root και μλοκαραν και οτι εχει σχεσει με knox απο titanium :D

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αποθηκευεται κανονικα δεν τις εμφανιζει στην συλλογη ομως τις πιο πολλες φορες..

πρεπει να το κλεισω κ να το ανοιξω ξανα για να τις δειξει..

Που τις αποθηκεύεις ,εσωτερική ή εξωτερική sd ?

Samsung galaxy s21+

Που τις αποθηκεύεις ,εσωτερική ή εξωτερική sd ?

καρτα μνημης..τωρα το εβαλα στην μνημη του τηλεφωνου να το τσεκαρω κ ετσι κ παλι τα ιδια..

εντωμεταξυ (ασχετο) παρατηρουσα την καμερα κ του αδερφου κ εμενα βγαζει πιο σκοτεινες φωτογραφιες απο εκεινου..

ουτε αυτο καταλαβαινω που οφειλετε..:O

καρτα μνημης..τωρα το εβαλα στην μνημη του τηλεφωνου να το τσεκαρω κ ετσι κ παλι τα ιδια..

εντωμεταξυ (ασχετο) παρατηρουσα την καμερα κ του αδερφου κ εμενα βγαζει πιο σκοτεινες φωτογραφιες απο εκεινου..

ουτε αυτο καταλαβαινω που οφειλετε..:O

Χρησιμοποιείς κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες εκτός απο την stock ?

Δοκίμασε να τρέξεις το media scaner απο το play ,επίσης κανε μια εκκαθάριση στην gallery .

Samsung galaxy s21+

Χρησιμοποιείς κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες εκτός απο την stock ?

Δοκίμασε να τρέξεις το media scaner απο το play ,επίσης κανε μια εκκαθάριση στην gallery .

οχι μονο την stock..:O

πως κανω εκκαθαριση??

edit : κατεβασα την εφαρμογη τρεχει 2 δευτερολεπτα κ τελος τι ακριβως κανει?

Edited by mmaria_82

οχι μονο την stock..:O

πως κανω εκκαθαριση??

Απο ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /ολα /βρίσκεις την gallery ,πατάς πάνω της και βλεπεις την επιλογή .

Αυτό ακριβώς που λεει ψάχνει για αρχεία εικόνων ,μουσικής ,βίντεο .Δοκίμασε να κατεβάσεις μια φωτογραφία ,τρέξε το app και δες αν σου την εμφανίσει χωρίς reboot .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Απο ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /ολα /βρίσκεις την gallery ,πατάς πάνω της και βλεπεις την επιλογή .

Αυτό ακριβώς που λεει ψάχνει για αρχεία εικόνων ,μουσικής ,βίντεο .Δοκίμασε να κατεβάσεις μια φωτογραφία ,τρέξε το app και δες αν σου την εμφανίσει χωρίς reboot .

αν πατησω εκκαθαριση δεδομενων γραφει οτι ολα τα δεδομενα θα διαγραφουν μονιμα..

θα χασω οτι εχω στην συλλογη??:O

το δοκιμασα με την εφαρμογη κ οταν την τρεχω μου τις εμφανιζει μονο ετσι θα τις βλεπω απο εδω κ επειτα??:(

αν πατησω εκκαθαριση δεδομενων γραφει οτι ολα τα δεδομενα θα διαγραφουν μονιμα..

θα χασω οτι εχω στην συλλογη??:O

το δοκιμασα με την εφαρμογη κ οταν την τρεχω μου τις εμφανιζει μονο ετσι θα τις βλεπω απο εδω κ επειτα??:(

Οχι δεν χάνεις κάτι από την συλλογή .Δοκίμασε να το τρέξεις μια φορά και μετα κατέβασε κάποιες φωτογραφίες ανά διαστήματα να δεις τι γίνεται .

Κανε και στο media storage ( Μέσα αποθήκευσης νομίζω λέγεται ) μια εκκαθάριση .

Samsung galaxy s21+

Οχι δεν χάνεις κάτι από την συλλογή .Δοκίμασε να το τρέξεις μια φορά και μετα κατέβασε κάποιες φωτογραφίες ανά διαστήματα να δεις τι γίνεται .

Κανε και στο media storage ( Μέσα αποθήκευσης νομίζω λέγεται ) μια εκκαθάριση .

εκανα κ στα 2 παλι μονο με την εφαρμογη που μου ειπες τις εμφανιζει..:O

ασχετο..σε οτιδηποτε κ να κανω εκκαθαριση στην επιλογη ΟΛΑ δεν χανω τιποτα??

εκανα κ στα 2 παλι μονο με την εφαρμογη που μου ειπες τις εμφανιζει..:O

ασχετο..σε οτιδηποτε κ να κανω εκκαθαριση στην επιλογη ΟΛΑ δεν χανω τιποτα??

Οχι ,άλλο η εκκαθάριση και άλλο η διαγραφεί .

Samsung galaxy s21+

Οχι ,άλλο η εκκαθάριση και άλλο η διαγραφεί .

αφου σε ολες τις εφαρμογες εχει την επιλογη εκκαθαριση δεν κανει απλα εκκαθαριση οπως στην συλλογη κανει διαγραφη στα υπολοιπα?:O

σε εχω ζαλισει το ξερω..:O:(:p

αφου σε ολες τις εφαρμογες εχει την επιλογη εκκαθαριση δεν κανει απλα εκκαθαριση οπως στην συλλογη κανει διαγραφη στα υπολοιπα?:O

σε εχω ζαλισει το ξερω..:O:(:p

Τα μπερδέψαμε μάλλον :lol: Οτι ισχύει με αυτό που έκανες στην συλλογή ισχύει και για τα αλλά ,δηλαδή δεν χάνεις κάτι .

Samsung galaxy s21+

Τα μπερδέψαμε μάλλον :lol: Οτι ισχύει με αυτό που έκανες στην συλλογή ισχύει και για τα αλλά ,δηλαδή δεν χάνεις κάτι .

ε θα τα βρουμε!!:p

σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!!

παντως σε fb κ instagram που πατησα εκκαθαριση μου εκανε αποσυνδεση οποτε κατι χαλαει..:O:p

ε θα τα βρουμε!!:p

σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!!

παντως σε fb κ instagram που πατησα εκκαθαριση μου εκανε αποσυνδεση οποτε κατι χαλαει..:O:p

Απλά μηδενίζεται η εφαρμογή. Σα να την ανοίγεις πρώτη φορά.

Guest maklovinsam
καλησπερα σας,οπως ψιριζα το κινητο ειδα το Power κ το volume button να ψιλοπαιζουν λιγο,ειναι λογικο?συμβαινει κ σε εσας? Edited by maklovinsam

καλησπερα σας,οπως ψιριζα το κινητι ειδα το Power κ το volume button να ψιλοπαιζουν λιγο,ειναι λογικο?συμβαινει κ σε εσας?

εμενα οχι..ουτε σε μια φιλη..ουτε σε δυο φιλους!!:O

εχει παραγγειλει κανεις αυτη την θηκη??

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html

την παραγγειλα αλλα θελω να δω αν την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις μην κανει το τηλ ακομα πιο μεγαλο πχ.. :O

Edited by mmaria_82

Παιδιά καλησπέρα ως κάτοχος S4 μου παρουσιάζει καποιες πρόβλημα με την Cosmote χάνεται το σήμα έτσι χάνω σημαντικες κλίσεις, επίσης κάποιες φορες (σπάνια) μου βγάζει μνμ οταν παω να παρω τηλεφωνο οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη υπηρεσια (κατι τέτοιο). Ξέρετε τι φταίει; Γενικό πρόβλημα της Cosmote ή του κινητού; (Δεν είναι συχνό το φαινόμενο) :confused:

Παιδιά καλησπέρα ως κάτοχος S4 μου παρουσιάζει καποιες πρόβλημα με την Cosmote χάνεται το σήμα έτσι χάνω σημαντικες κλίσεις, επίσης κάποιες φορες (σπάνια) μου βγάζει μνμ οταν παω να παρω τηλεφωνο οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη υπηρεσια (κατι τέτοιο). Ξέρετε τι φταίει; Γενικό πρόβλημα της Cosmote ή του κινητού; (Δεν είναι συχνό το φαινόμενο) :confused:

Ψαξε λίγο στο φόρουμ έχει αναφερθεί ότι οι νέες 4G κάρτες έχουν θέμα.Πρέπει να πάρεις τηλεφωνο στην cosmote να στο ρυθμίσουν από εκεί.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ρε παιδια διαβαζω ξαναδιαβαζω τα ιδια...δηλαδη τι νοημα εχει το λιγο η πολυ....και πως το εννοει ο καθενας σπ'τη στιγμη που υπαρχουν ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ...πες του ακριβως ποσο σου ανεβαζει να τελειωνει το θεμα plz

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

παιδες αγορασα χθες το κινητο,

και εχω παρατηρηση οτι το κινητο κολαει συχνα πυκνα . οχι τελειος αλλα λαγκαρι ανα διαστηματα .. εχει καποιο θεμα η ρομ ? (jdq39.ι9505xxubmga ο αριθμος κατασκευης, )

παιδες αγορασα χθες το κινητο,

και εχω παρατηρηση οτι το κινητο κολαει συχνα πυκνα . οχι τελειος αλλα λαγκαρι ανα διαστηματα .. εχει καποιο θεμα η ρομ ? (jdq39.ι9505xxubmga ο αριθμος κατασκευης, )

Λογικά πρέπει να υπάρχει update για την συσκευή σου ( δεν ξέρω βέβαια χώρα προέλευσης ) αλλά πριν το κάνεις διάβασε εδω

edit : τα μηνύματά που αφορούσαν την υπερθέρμανση μεταφερθήκαν στο ανάλογο θεμα stay on topic please!

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μεχρι να την δώσει η Samsung θα έχει βγεί ήδη έξω η 4.4 Κitkat που για να την πάρουμε αυτήν θα περάσουν τουλάχιστον άλλοι 3 με 4 μήνες. :p

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

καλησπέρα αγόρασα μια κάρτα μνήμης samsung 64gb class 10 πως μπορώ να δω ότι είναι γνήσια ? έκανα ένα speed test και μου έβγαλε 7mb εγράφη και ανάγνωση κάτι κουλό 560 530 είναι κανονικά σε κουτάκι της σαμμυ

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λένε περί performance stability lag free και speed. Τα ίδια παρατήρησα στο nexus 7 όταν πέρασα την 4.3

Πιστεύω ότι έχει γίνει πολύ δουλεια που δεν φαίνεται στην 4.3

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)