kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 εμενα ειναι πισα μαυρο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 εμενα ειναι πισα μαυρο παντως Μηπως φορας καποια custom rom που το εχουν κανει μαυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 μπα ειμαι παντελως ασχετος, ασε που το πηρα πριν μια εβδομαδα το κινητο και δεν εχω τη προδιαθεση να πειραξω το μαμα λογισμικο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 μπα ειμαι παντελως ασχετος, ασε που το πηρα πριν μια εβδομαδα το κινητο και δεν εχω τη προδιαθεση να πειραξω το μαμα λογισμικο :D Ti φωτεινωτητα εχεις ?Σε αυτοματο και πιο κατω το δειχνει μαυρο η μαλλον φενεται μαυρο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 παντα κτι πανω απο τη μεση (γυρω στο 55-60%) γιατι στο αυτοματο μου εσπαγε τα νευρα:lol: πως κανω print screen να την ανεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 παντα κτι πανω απο τη μεση (γυρω στο 55-60%) γιατι στο αυτοματο μου εσπαγε τα νευρα:lol: πως κανω print screen να την ανεβασω? home button + power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιζει να εχει βρει κανεις εφαρμογη για το θερμομετρο που εχει το S4 και να εχει και widget; (μην το μεταφερετε το ποστ μου στις Android εφαρμογες γιατι θερμομετρο δεν ξερω αν εχει αλλο κινητο αλλιως θα ρωταγα εκει) Temperature & humidity έχει και ωραίο και απλό widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπερα!! το συνδεσα στο kies μου γραφει οτι υπαρχει update ειναι το 4.3??? Ξέρει κάποιος ,? Να προχωρήσω στο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ξέρει κάποιος ,? Να προχωρήσω στο update ? Δεν ειναι το 4.3 . Ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σημερα ξεσκαλισα λιγο ενα S4 στο πλαισιο... Το burn in που ειχε αυτη η συσκευη δεν υπηρχε!! Απιστευτα χαλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δεν ειναι το 4.3 . Ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του 4.2.2. Να την κάνω δηλαδή η δεν έχει διαφορά ? Χάνω κάτι με το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Κατι μου μυριζει ομως οτι ειναι η τελευταια αναβαθμιση πριν την 4.3....:) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις σήμερα το αγόρασα και εγώ, αυτό που μου την έσπασε είναι γιατί δεν μπορώ να σβήσω τα επιπρόσθετα προγράμματα που έχουν βάλει και να βάλω τα δικά μου και ένα δεύτερο ερώτημα γιατί όταν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα αργή να το πάρει χαμπάρι ο αισθητήρας και θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να αλλάξει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις σήμερα το αγόρασα και εγώ, αυτό που μου την έσπασε είναι γιατί δεν μπορώ να σβήσω τα επιπρόσθετα προγράμματα που έχουν βάλει και να βάλω τα δικά μου και ένα δεύτερο ερώτημα γιατί όταν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα αργή να το πάρει χαμπάρι ο αισθητήρας και θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να αλλάξει . Μπορείς να το σβήσεις. Αρκεί να γίνεις root Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 προσπαθω να κανω το update αλλα αυτη την στιγμη μπορω να το κανω μονο απο μινι λαπτοπ.. εχω λοιπον το εξης προβλημα.. η οθονη ειναι μικρη κ δεν μου εμφανιζει την επιλογη που λεει αναβαθμιση τερμα κατω.. :O :( υπαρχει αλλος τροπος να κανω update εκτος μεσω kies?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μπορείς να το σβήσεις. Αρκεί να γίνεις root δεν θέλω να το πειράξω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 προσπαθω να κανω το update αλλα αυτη την στιγμη μπορω να το κανω μονο απο μινι λαπτοπ.. εχω λοιπον το εξης προβλημα.. η οθονη ειναι μικρη κ δεν μου εμφανιζει την επιλογη που λεει αναβαθμιση τερμα κατω.. :O :( υπαρχει αλλος τροπος να κανω update εκτος μεσω kies?? Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης του Laptop που έχεις και κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί το κουμπί της αναβάθμισης του KIES. δεν θέλω να το πειράξω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος ? Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης του Laptop που έχεις και κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί το κουμπί της αναβάθμισης του KIES. . τιποτα...καλα δεν υπαρχει η γκαντεμια μου!:O αλλος τροπος??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Όχι, δεν υπάρχει. άμα κάνω root την συσκευή σταματάει σε περίπτωση βλάβης η εγγύηση ? τιποτα...καλα δεν υπαρχει η γκαντεμια μου!:O αλλος τροπος??:worry: για δοκίμασε Ctrl και - Edited September 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 άμα κάνω root την συσκευή σταματάει σε περίπτωση βλάβης η εγγύηση ? Ναι, την χάνεις αλλά μπορείς να την αποκτήσεις και πάλι βάζοντας το Firmware που είχες ώστε να φύγει το Root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 για δοκίμασε Ctrl και - παλι τιποτα...:O:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 OTA δεν σου γίνεται η αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 OTA δεν σου γίνεται η αναβάθμιση; οχι μου γραφει να συνδεθω μεσω kies..:O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τι ανάλυση φωτογραφίας ψάχνω για να βάλω φόντο, ώστε να ταιριάζει κατάλληλα στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Την ανάλυση που έχει η οθόνη φυσικά (1080x1920)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts