Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εχει μια βδομάδα που πέρασα την 5.0.1 και αν και είχε κάποια μικρο κολληματακια γενικά μου άρεσε. Απο χθες το βράδυ όμως ξαφνικά άρχισε να μου κανει πολλές επανεκκινήσεις. Μερικές φορές και 5-6 επανωτες μέχρι να ανοίξει. Κολλάει απίστευτα και κλείνει ακόμα και κατα την διάρκεια μιας κλήσης. Το εχω αγορασμένο πριν 1,5 χρόνο απο το Ίντερνετ

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Εχει μια βδομάδα που πέρασα την 5.0.1 και αν και είχε κάποια μικρο κολληματακια γενικά μου άρεσε. Απο χθες το βράδυ όμως ξαφνικά άρχισε να μου κανει πολλές επανεκκινήσεις. Μερικές φορές και 5-6 επανωτες μέχρι να ανοίξει. Κολλάει απίστευτα και κλείνει ακόμα και κατα την διάρκεια μιας κλήσης. Το εχω αγορασμένο πριν 1,5 χρόνο απο το Ίντερνετ

ξεκινα απο τα βασικα...factory reset & wipe cache..

Πιο πριν τσέκαρε την μπαταρία του αν έχει φουσκώσει!

Και μη σου πω, να δοκιμάσεις με μια νεα μπαταρία γιατι μιλας για 1,5 χρόνο. Φθηνές ειναι.

Χωρις να ξέρω βέβαια την χρήση που του κάνεις, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει πλέον αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ξεκινα απο τα βασικα...factory reset & wipe cache..

Πιο πριν τσέκαρε την μπαταρία του αν έχει φουσκώσει!

Και μη σου πω, να δοκιμάσεις με μια νεα μπαταρία γιατι μιλας για 1,5 χρόνο. Φθηνές ειναι.

Χωρις να ξέρω βέβαια την χρήση που του κάνεις, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει πλέον αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία.

Εχω αλλάξει την μπαταρια πριν ενα 6μηνο γιατι όπως λες είχε φουσκώσει. Και πήρα την αυθεντική. Και όσων αφορά αυτο που λέει ο φιλος πιο πάνω να το επαναφέρω σε εργοστασιακες ρυθμίσεις και τι αλλο; Το wipe cache τι ειναι παιδιά; Δεν ειμαι και τοσο σχετικός με το αντικείμενο :rolleyes:

Εχω αλλάξει την μπαταρια πριν ενα 6μηνο γιατι όπως λες είχε φουσκώσει. Και πήρα την αυθεντική. Και όσων αφορά αυτο που λέει ο φιλος πιο πάνω να το επαναφέρω σε εργοστασιακες ρυθμίσεις και τι αλλο; Το wipe cache τι ειναι παιδιά; Δεν ειμαι και τοσο σχετικός με το αντικείμενο :rolleyes:

μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπες στο recovery mode του κινητου(volume up & power button ταυτοχρονα) και πηγαινε κατω με το volume down στο wipe cache..αυτο σου σβηνει τα temporary αρχεια και υποτιθεται οτι κανει το συστημα να τρεεχει λιγο πιο γρηγορα....αν και δνε θα δεις ουσιαστικα καμια αλλαγη καλο ειναι να γινεται...:)

ξαναρωταω αν κανεις γνωριζει.. η 5.02 που φορανε τα S6 θα ερθει κ σε μας? Μαλλον διορθωνει τα παντα

Αμάν και πως κάναμε να πάρουμε την 5.0.1, δε μας βλέπω για παραπάνω...

Καλησπέρα. <br />

Έχω 2 θέματα μια και θα ήθελα την βοήθεια σας.<br />

1. Έκανα αναβάθμιση στην 5αρα και είχα κάποια μικρά θέματα μια όπως επανεκκινησεις όταν ημουν με 3g. Το κινητό μια έδειχνε πως είχε 20% και ξαφνικά έκλεινε. Άλλες φορές έδειχνε 20% και ξαφνικά μετά από 30 λεπτά έδειχνε 30% ... περίεργα πράγματα. ... Τελικά αποφάσισα να κάνω wipe κτλ αλλά τελικά ακόμα και τώρα το ίδιο συμβαίνει. Καμιά ιδέα? Να αγοράσω νέα μπαταρία και αν ποια? Φούσκωμα τα και τέτοια δεν έχει. ...<br />

2 . Είχα διαβάσει πως με Google edition το πιο βασικό που χάνεις είναι η κάμερα αλλά κάπου είχα δει πως τελικά μπορείς να δουλέψει. Υπάρχει του άλλο? Μιας και λέω να την βάλω για αλλαγή? Κάνα link με οδηγίες? <br />

Ευχαριστώ<br/>

~~~ Νίκος

μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπες στο recovery mode του κινητου(volume up & power button ταυτοχρονα) και πηγαινε κατω με το volume down στο wipe cache..αυτο σου σβηνει τα temporary αρχεια και υποτιθεται οτι κανει το συστημα να τρεεχει λιγο πιο γρηγορα....αν και δνε θα δεις ουσιαστικα καμια αλλαγη καλο ειναι να γινεται...:)

Αν κάνεις factory reset μεσα απο το recovery, κάνει ουτως ή αλλως και wipe cache.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ πάντως μετά από 10+ μέρες εμπειρίας με την 5.0.1 μπορώ να πω ότι έχω ξαναερωτευτεί το κινητό μου!!!:D

Πραγματικά πετάει και η αγορά του s6 αναβάλλεται για όταν θα έχει διορθωθεί αρκετά η τιμή του!

Το μόνο πρόβλημα που έχει το κινητό μου είναι ότι στο άσχετο και από μόνο του, μου χαμηλώνει τον ήχο έντασης, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να το ακούσω όταν με καλούν, το οποίο βέβαια είναι σοβαρό πρόβλημα!

Το έχετε κι άλλοι? Διορθώνεται κάπως?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Εγώ πάντως μετά από 10+ μέρες εμπειρίας με την 5.0.1 μπορώ να πω ότι έχω ξαναερωτευτεί το κινητό μου!!!:D

Πραγματικά πετάει και η αγορά του s6 αναβάλλεται για όταν θα έχει διορθωθεί αρκετά η τιμή του!

Το μόνο πρόβλημα που έχει το κινητό μου είναι ότι στο άσχετο και από μόνο του, μου χαμηλώνει τον ήχο έντασης, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να το ακούσω όταν με καλούν, το οποίο βέβαια είναι σοβαρό πρόβλημα!

Έχω βγάλει ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!

Μου συμβαίνει και μένα αλλά νόμιζα ότι το κάνω εγώ κατά λάθος και δεν το έδινα σημασία (μια βδομάδα έχει που την έχω περάσει). Επίσης, δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα στο internet (είτε από W-Fi είτε από δεδομένα) είναι ένα κλικ χειρότερη.

Πέρα από αυτά όμως, όντως είναι σαν να πήρα καινούριο κινητό! Lag δεν υπάρχει ούτε για αστείο πλέον και η μπαταρία πάει άνετα και χωρίς άγχος (μέχρι που αφήνω τον φορτιστή σπίτι και δεν τον παίρνω μαζί μου :lol:)

οτι βγει σε διορθωτικα update σιγουρα θα παρουν ολα τα s4!!!αλλα οχι για παραπανω
I Want To Believe

Τι εννοεις οχι παραπανω?

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν θα παρει νεοτερη εκδοση απο την 5.0.2 π.χ. την 6.x.x οταν βγει?

Εγω παλι γιατι πιστευω το ακριβως αντίθετο ειδικα απο τη στιγμη που την lolipop θα την παρει μεχρι και το s3 που ειναι πολυ παλιοτερο κινητο απο το s4?

Edited by adais

Ξετίκαρε την ειδοποίηση όταν είναι στην τσέπη και θα είσαι κομπλέ.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ξετίκαρε την ειδοποίηση όταν είναι στην τσέπη και θα είσαι κομπλέ.:)

Σοβαρολογεις??? Και τι ρολο δλδ μπορει να επαιζε αυτο? θενκς,το ψαχναμε καιρο.θα το τσεκαρουμε κ μακαρι να ναι αυτο

Σοβαρολογεις??? Και τι ρολο δλδ μπορει να επαιζε αυτο? θενκς,το ψαχναμε καιρο.θα το τσεκαρουμε κ μακαρι να ναι αυτο

Έχει δίκιο και εγώ το έχω απενεργοποιημένο και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ένταση του ήχου κατά την κλήση.

Και καλά αυτή η ρύθμιση καταλαβαίνει οτι το κινητό είναι στην τσέπη σου και αρχίζει σιγά σιγά να αυξάνει την ένταση του ringtone για να το ακούσεις...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Έχει δίκιο και εγώ το έχω απενεργοποιημένο και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ένταση του ήχου κατά την κλήση.

Και καλά αυτή η ρύθμιση καταλαβαίνει οτι το κινητό είναι στην τσέπη σου και αρχίζει σιγά σιγά να αυξάνει την ένταση του ringtone για να το ακούσεις...

Το απενεργοποίησα και γω και μέχρι στιγμής όλα κομπλέ!

που ειναι αυτο και δεν το βρισκω..?

Δυστυχως ακομα και αυτο να ξε-τσεκαρεις παντα με το που ξεκινησει να χτυπαει το κινητο το 1 δευτερολεπτο θα χτυπησει σιγα και με το δευτερο χτυπημα θα ειναι δυνατα εκτος αν εγκαταστήσετε και τρέχετε παντα αυτο το app.

Πάντως αδυνατώ να καταλάβω πως ακριβώς πετύχανε καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας στη Lollipop. Με βάση το ότι τα περισσότερα apps πλέον βασίζονται στο άσπρο χρώμα (πράγμα που για τις AMOLED οθόνες μας σημαίνει όλα τα LED ανοιχτά!) και την αυξημένη χρήση μνήμης RAM (εγώ προσωπικά μετά από μια βδομάδα συμπαιρένω περίπου 200-300MB πάνω) θα περίμενε κανείς η μπαταρία να καταπίνεται με γεωμετρική πρόοδο! Χθες το βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση (στο 13% ήταν) είπα να κοιτάξω την ώρα λειτουργίας της οθόνης έτσι από περιέργια... 4 ώρες και 20 λεπτά! Έπαθα πλάκα μιλάμε!! Στην JellyBean θυμάμαι είχα πετύχει μια φορά 3 ώρες και 50 λεπτά και το έβγαζα φωτογραφίες για ενθύμιο :lol:

Πάντως αδυνατώ να καταλάβω πως ακριβώς πετύχανε καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας στη Lollipop. Με βάση το ότι τα περισσότερα apps πλέον βασίζονται στο άσπρο χρώμα (πράγμα που για τις AMOLED οθόνες μας σημαίνει όλα τα LED ανοιχτά!) και την αυξημένη χρήση μνήμης RAM (εγώ προσωπικά μετά από μια βδομάδα συμπαιρένω περίπου 200-300MB πάνω) θα περίμενε κανείς η μπαταρία να καταπίνεται με γεωμετρική πρόοδο! Χθες το βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση (στο 13% ήταν) είπα να κοιτάξω την ώρα λειτουργίας της οθόνης έτσι από περιέργια... 4 ώρες και 20 λεπτά! Έπαθα πλάκα μιλάμε!! Στην JellyBean θυμάμαι είχα πετύχει μια φορά 3 ώρες και 50 λεπτά και το έβγαζα φωτογραφίες για ενθύμιο :lol:

Που τσεκαρεις την ώρα λειτουργίας της οθόνης??

Χθες το βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση (στο 13% ήταν) είπα να κοιτάξω την ώρα λειτουργίας της οθόνης έτσι από περιέργια... 4 ώρες και 20 λεπτά! Έπαθα πλάκα μιλάμε!! Στην JellyBean θυμάμαι είχα πετύχει μια φορά 3 ώρες και 50 λεπτά και το έβγαζα φωτογραφίες για ενθύμιο :lol:

Οπότε εγώ που σπάνια πέφτω κάτω από 5 ώρες οθόνη και πολλές φορές φτάνω και τις 6 μάλλον έχω βρει τη χρυσή τομή[ATTACH]59874[/ATTACH]

Οπότε εγώ που σπάνια πέφτω κάτω από 5 ώρες οθόνη και πολλές φορές φτάνω και τις 6 μάλλον έχω βρει τη χρυσή τομή[ATTACH]59874[/ATTACH]

Αμάν! Με ή χωρίς root; πες μας ρυθμίσεις...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)