pantierakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Καλημέρα, Επανέρχομαι πάλι (το είχα γράψει λίγο ποιο παλιά αυτό το πρόβλημα) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν πραγματοποιώ κλήση 7/10 δεν ακούω και δεν με ακούνε ενώ έχει γίνει σύνδεση κανονικά δεν με ακούνε/ακούω πρέπει να κλείσω και να ξανακαλέσω. Τώρα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι διότι το S4 μου το έκανε 5 με 10 φορές την εβδομάδα τώρα το κάνει κάθε μέρα. Στις 50 κλήσεις οι 35 είναι βουβές. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το S4 της ξαδέρφης μου ακριβώς τα ίδια. Εχθές μιλήσαμε με την 14 φορά (Για να μην αναφέρω πόσο κάρτα τρώει έτσι 13 κλήσεις χαμένες επί 3 λεπτό) Το δικό μου το S4 είναι EU ενώ της ξαδέρφης ελληνικό. Είχα μιλήσει με την Samsung και τους ανέφερα το πρόβλημα και τους είχε φανεί κάπως "χαζό" μου φάνηκε δύσπιστοι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα. Μου πρότειναν να κλείσω το 4G για ένα διάστημα και να δω άμα συνεχίζει να το κάνει. Εννοείτε ότι δεν άλλαξε κάτι συνεχίζει τα ίδια. Είναι μέσα στην εγγύηση αλλά ρε παιδιά την Δευτέρα θα το στείλω για σέρβις άμα δεν βρουν κάτι και μου το στείλουν πίσω τι κάνω; να τραβήξω ένα βίντεο και να τους στείλω τι ακριβώς παθαίνει η συσκευή; και εντάξει εγώ, το πήρα και 330 ευρώ η ξαδέρφη το έχει πάρει 699. Και κάτι Τελευταίο που δεν μπορώ να λύσω τον γρίφο αυτό με τίποτα! Όταν πέφτω για ύπνο βάζω την συσκευή σε λειτουργία πτήσης κλείνω και το wifi, μέχρι εδώ καλά...... Δεν υπάρχει περίπτωση όταν ξυπνήσω να μην έχουν έρθει όλα τα mail, ειδοποίηση από το Facebook, playstore για αναβαθμίσεις. Που το βρίσκει το internet; Το έχω τσεκάρει πολλές φορές, δεδομένα δεν λειτουργούν λόγο F/M Wifi off. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση. Σε εσάς όλα κομπλέ; Edited October 19, 2014 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Η sim που χρησημοποιεις είναι καινούργια ή παλιά ,κομμένη ή όχι ? Επίσης υποθέτω ότι εχεις δοκιμάσει κάνοντας factory reset και δεν έστρωσε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φιλε μου καλημερα. Το προβλημα αυτο που εχεις με τις κλησης μου ειχε εμφανιστει και σε μενα σε ενα προηγουμενο S4 που ειχα προελευσης Vietnam Το ξεκινησε μια μερα τελειως ξαφνικα και ο μονος τροπος για να μιλησω αμεσα ηταν να κανω επανεκκινηση τη συσκευη.....αργοτερα ξαναεμφανιζοταν. Το προβλημα διορθωθηκε 100% μετα την πρωτη αναβαθμιση που εκανε σε 4.4.2 και αργοτερα(μετα απο κανενα 2 μηνο και υστερα απο την αναβαθμιση που αλλαξανε τα εικονειδια του GPS της μπαταριας και του σηματος) ξαναεπανηλθε. Σαν πρωτο αυτο που ειχα κανει και ελαχιστοποιησα το προβλημα ηταν να βγαλωτην εφαρογη clean master που κλεινει καποιες εφαρμογες ή οποια παρομοια εφαρμογη ειχα εγκαταστηση που εκανε τη δουλεια task manager.Επισης να επαναφερω καποιες εφαρμογες συστηματος που ειχα απενεργοποιηση γιατι της εβρισκα περιττες. Παντως το προβλημα απο οσο γνωριζω το εκαναν αρκετες συσκευες και διορθωθηκε με αναβαθμιση(τωρα εαν εσυ εισαι η εξαιρεση με προβλημα μητρικης δεν γνωριζω). Οσο για το αλλο και μενα μου ερχοντσι καποιες ειδοποιησης με κλειστα ολα αλλα μονο απο παιχνιδια που τρεχουν μεσα και ενημερωνουν....οχι email και αλλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Η sim που χρησημοποιεις είναι καινούργια ή παλιά ,κομμένη ή όχι ? Επίσης υποθέτω ότι εχεις δοκιμάσει κάνοντας factory reset και δεν έστρωσε . Καινούρια 2 φορές την έχω βγάλει Vodafone. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η Cosmote γιατί ήμουν στο δίκτυο της, έτσι και αλλιώς θα πήγαινα Vodafone και έλεγα θα φτιάξει αλλά από το κακό στο χειρότερο. Ναι έχω F/reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μηπως εχεις πολύ κακο σημα εκει που εισαι ? Λεω.....:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φιλε μου καλημερα. Το προβλημα αυτο που εχεις με τις κλησης μου ειχε εμφανιστει και σε μενα σε ενα προηγουμενο S4 που ειχα προελευσης Vietnam Το ξεκινησε μια μερα τελειως ξαφνικα και ο μονος τροπος για να μιλησω αμεσα ηταν να κανω επανεκκινηση τη συσκευη.....αργοτερα ξαναεμφανιζοταν. Το προβλημα διορθωθηκε 100% μετα την πρωτη αναβαθμιση που εκανε σε 4.4.2 και αργοτερα(μετα απο κανενα 2 μηνο και υστερα απο την αναβαθμιση που αλλαξανε τα εικονειδια του GPS της μπαταριας και του σηματος) ξαναεπανηλθε. Σαν πρωτο αυτο που ειχα κανει και ελαχιστοποιησα το προβλημα ηταν να βγαλωτην εφαρογη clean master που κλεινει καποιες εφαρμογες ή οποια παρομοια εφαρμογη ειχα εγκαταστηση που εκανε τη δουλεια task manager.Επισης να επαναφερω καποιες εφαρμογες συστηματος που ειχα απενεργοποιηση γιατι της εβρισκα περιττες. Παντως το προβλημα απο οσο γνωριζω το εκαναν αρκετες συσκευες και διορθωθηκε με αναβαθμιση(τωρα εαν εσυ εισαι η εξαιρεση με προβλημα μητρικης δεν γνωριζω). Οσο για το αλλο και μενα μου ερχοντσι καποιες ειδοποιησης με κλειστα ολα αλλα μονο απο παιχνιδια που τρεχουν μεσα και ενημερωνουν....οχι email και αλλα!! Καλημέρα, Το είχα το πρόβλημα αυτό και πριν την αναβάθμιση αλλά όχι τόσο έντονα, έχει κάνει και σε εμένα αναβάθμιση σε 4.4.2 αλλά 3 μέρες τώρα ούτε με επανεκκίνηση δεν στρώνει, η διαβολική σύμπτωση τώρα κοίταξε να δεις ποια είναι έχω 5 μήνες διαφορά με το S4 της ξαδέρφης μου όπου εκείνης είναι ελληνικό και το έκανε αυτό το πρόβλημα στο μήνα επάνω όχι έντονα, αλλάξαμε και εκεί κάρτα sim και μετά δίκτυο. Όταν λοιπόν αγόρασα το δικό μου μου το παρουσίασε το πρόβλημα μόνο όταν κάναμε κλήσεις μεταξύ μας, έλεγα και εγώ το δικό της φταίει και μετά από ένα δίμηνο άρχιζε να κάνει τα ίδια και τα δικά μου και σε όλες τις κλήσεις ακόμα και στις εισερχόμενες! γιατί το πρόβλημα ήταν μόνο εξερχόμενες. Την Δευτέρα θα το στείλω Αθήνα και θα ενημερώσω όταν θα έχω απάντηση τι έγινε, είναι μια ευκαιρία μιας και στην κάμερα στις φώτο με φλας υπάρχει και έντονη κιτρινίλα. (σε σχέση με το S4 της ξαδέρφης στην φώτο χάνω αρκετά) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως εχεις πολύ κακο σημα εκει που εισαι ? Λεω.....:(:( έχω 4G 2 γραμμές. Το γύρισα και σε GSM φουλ σήμα τα ίδια, στις δέκα κλήσεις οι 6 βούβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλημέρα, Το είχα το πρόβλημα αυτό και πριν την αναβάθμιση αλλά όχι τόσο έντονα, έχει κάνει και σε εμένα αναβάθμιση σε 4.4.2 αλλά 3 μέρες τώρα ούτε με επανεκκίνηση δεν στρώνει, η διαβολική σύμπτωση τώρα κοίταξε να δεις ποια είναι έχω 5 μήνες διαφορά με το S4 της ξαδέρφης μου όπου εκείνης είναι ελληνικό και το έκανε αυτό το πρόβλημα στο μήνα επάνω όχι έντονα, αλλάξαμε και εκεί κάρτα sim και μετά δίκτυο. Όταν λοιπόν αγόρασα το δικό μου μου το παρουσίασε το πρόβλημα μόνο όταν κάναμε κλήσεις μεταξύ μας, έλεγα και εγώ το δικό της φταίει και μετά από ένα δίμηνο άρχιζε να κάνει τα ίδια και τα δικά μου και σε όλες τις κλήσεις ακόμα και στις εισερχόμενες! γιατί το πρόβλημα ήταν μόνο εξερχόμενες. Την Δευτέρα θα το στείλω Αθήνα και θα ενημερώσω όταν θα έχω απάντηση τι έγινε, είναι μια ευκαιρία μιας και στην κάμερα στις φώτο με φλας υπάρχει και έντονη κιτρινίλα. (σε σχέση με το S4 της ξαδέρφης στην φώτο χάνω αρκετά) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω 4G 2 γραμμές. Το γύρισα και σε GSM φουλ σήμα τα ίδια, στις δέκα κλήσεις οι 6 βούβα... Θα ελεγα ότι εχει πρόβλημα το κινητο σου και θελει service αλλα το να το κανει από ότι λες και της ξαδέρφης σου το ιδιο πρόβλημα .....δεν ξερω αν είναι σιγουρα θεμα service αλλα αφου εχεις κανει επαναφορά και αλλαγη δικτυου δεν σου μενει νομιζω άλλη λυση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πιστεύω ότι πέσαμε σε ελαττωματικές παρτίδες. Αν είχα Samsung σέρβις στην Χαλκίδα θα τα είχαμε πάει από την πρώτη στιγμή αλλά πρέπει να πάει στον Γερμανό και δεν θέλω. Μιας και θα κατέβω αύριο Αθήνα διάβασα εδώ για το Smartec, φαντάζομαι θα το δεχτούν είναι κανονικά στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πιστεύω ότι πέσαμε σε ελαττωματικές παρτίδες. Αν είχα Samsung σέρβις στην Χαλκίδα θα τα είχαμε πάει από την πρώτη στιγμή αλλά πρέπει να πάει στον Γερμανό και δεν θέλω. Μιας και θα κατέβω αύριο Αθήνα διάβασα εδώ για το Smartec, φαντάζομαι θα το δεχτούν είναι κανονικά στην εγγύηση. Φυσικα και θα το δεχτουν αν εχεις αποδειξη αγορας και αν πας πρωι θα το παρεις αυθημερόν .Είναι στο Χαϊδαρι . Μακρυα από Γερμανο γιατι θα θελει βδομάδες.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πρεπει να ειναι καποιες παρτιδες.....το προβλημα το ειχαν αρκετα τηλεφωνα και μετα την πρωτη αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχε λυθει...(τονιζω την πρωτη γιατι στην δευτερη σε καποιες συσκευες ειχε ξαναεπανελθει). Εαν εχει προβλημα και η καμερα σου τοτε δεν θελει αλλη σκεψη....απλα βλεπω για αρχη αναβαθμιση(λογικα να σου ξαναπερνανε το λειτουργικο) και ως συνεπεια εαν δεν λυθει το προβλημα να ξαναπηγαινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φυσικα και θα το δεχτουν αν εχεις αποδειξη αγορας και αν πας πρωι θα το παρεις αυθημερόν .Είναι στο Χαϊδαρι . Μακρυα από Γερμανο γιατι θα θελει βδομάδες.... Ναι κανονικά με την απόδειξη. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τις απαντήσεις σου. Εννοείτε ότι θα ενημερώσω γιατί διάβασα όλα τα post το βράδυ από τον Μάιο και άλλος ένας χρήστης ανάφερε τα ίδια με εμένα αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Αν είναι πλακέτα μου φαίνεται λίγο δύσκολο για αυθημερόν. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να ειναι καποιες παρτιδες.....το προβλημα το ειχαν αρκετα τηλεφωνα και μετα την πρωτη αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχε λυθει...(τονιζω την πρωτη γιατι στην δευτερη σε καποιες συσκευες ειχε ξαναεπανελθει). Εαν εχει προβλημα και η καμερα σου τοτε δεν θελει αλλη σκεψη....απλα βλεπω για αρχη αναβαθμιση(λογικα να σου ξαναπερνανε το λειτουργικο) και ως συνεπεια εαν δεν λυθει το προβλημα να ξαναπηγαινεις. Μακάρι να περάσουν σε αλλαγή πλακέτας γιατί δεν είναι εύκολο να ξαναπάω για δεύτερη φορά. Θα τους παρακαλέσω σε κάτι ποιο σίγουρο γιατί αν είναι να φάμε βενζίνες διόδια κτλ πάμε για κάτι άλλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Να εισαι εκει με το ανοιγμα στις 9πμ Κοντα είναι η Χαλκιδα . http://www.smartec.gr/contact.php Λεει για service 1 ωρας. Να "παρακαλας" να σου κανει και εκει το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλημερα! Εχω ενα προβλημα οταν παω να δω ενα βιντεο που εχω αποθηκευμένο στο τηλ η στην καρτα sd μου κολαει.παιζει ενα δευτερόλεπτο κ ξανα κολαει.κ αυτο με τον player της samsung ενω με άλλον player δεν το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους ξέρει κανείς πώς ξεκλειδώνουμε ένα αγγλικό S4,κλειδωμένο απο τήν O2; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianaan Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλησπερα, βλέποντας πόσο έπεσε η τιμή του s4 αποφάσισα τελικά να πάρω αυτό.κοιτώντας τα ποστ έιδα ότι η εκδοση 9506 ειναι καλύτερη απ την 9505. βλέπω ομως ότι στη συγκριση τιμων απο skroutz σε καποια γραφει eu σε καποια οχι. τι διαφορές έχουν και τι πρεπει να προσεξω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 τα περισσοτερα i9506 ειναι branded σιγουρα!!!αυτο δεν ειναι ομως προβλημα καθολου!!αν θελεις κατεβαζεις τα filmware nordic countries η sweden που ειναι unbranded και περνας οποιο θελεις!!!η εγγυηση καλυπτεται κανονικα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nako Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα..Προσπαθω εδω και μερικες ωρες να αναβαθμισω το S4, κατι που φαινεται απλα αδύνατο..Λοιποοον εκανα επαναφορα εργοστασιακων, είτε το συνδεσω μεσω Kies 3 ειτε αμα προσπαθησω να κανω update απο το κινητό συνεχιζει να μου λεει οτι έχω το τελευταίο update..Συνοπτικα, εκδοση android 4.3 και made in Vietnam. Καμια ιδέα τι γινεται; Το κινητό δεν ειναι ρουτ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δες για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή σου(Phone info από το play) , κατέβασε το αντίστοιχο firmware από sammobile και βάλε το με odin. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gehior1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 το βραδυ εβαλα το κντ να φορτισει κ τωρα το πρωι δεν λειτουργει. δεν ανοιγει τπτ. εχω 2 μπαταριες λεω μαλλον θα χαλασε ο φορτιστης οποτε ειχα την αλλη μπαταρια κ αλλαξα μπαταρια. κ παλι τπτ . το κντ ειναι νεκρο ....καμια λυση ? επισης μπορω με καποιο τροπο να μπω στον σκληρο δισκο του κντ με καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να το αδειασω? πριν το στειλω αντιπροσωπεια? νεκρο κντ το πρωι να μην ξερεις τι εγινε ειναι τρομερο ε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Λογικα καηκε η πλακετα.. :( Υπήρχαν πολλες αντιστοιχες περιπτωσεις αν ψαξεις. Αν είναι αυτο δεν ανοιγει για back up ουτε απο samsung. Καλύπτεται απο εγγυηση κανονικά ομως :) Να υποθεσω recovery mode ή download mode δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gehior1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 αυτο που πατας εναρξη κεντρικο κ ενταση ε? δοκιμασα το κρατησα πατημενο για 30 δευτ. δλδ αν καηκε η πλακετα δεν μπορεις να μπεις καθολου στον σκληρο δισκο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gehior1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 οποτε μονο στην σαμσουνγ για την εγγυηση . κ ο σκληρος δισκος κ τα αρχεια στο ελεος τους ε? κ οι κωδικοι κ ολα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν υπαρχει σκληρος δισκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gehior1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 o εσωτερικος σκληρος δισκος εννοω. η μνημη. δεν λειτουργει . εντομεταξυ βαζω κ το κντ στον υπολογιστη με το καλωδιο παλι τπτ. καποια λυση δεν υπαρχει ? μονο να το παω για σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κρατα για 5 δευτερολεπτα το κατω βελακι και το power..Ή το πανω,δοκιμασε και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts