Fotis55 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλο μήνα. Εδώ και αρκετό καιρό εχω προβλημα με την μπαταρία και ψάχνωντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε αυτη τη σελίδα. http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?hideProducts=true#/shopGroupId/68383880 Ξέρει κανεις αν ειναι αξιόπιστη η εταιρία και τα προϊόντα της; Εχει πάρει κάποιος μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 http://www.droidviews.com/install-galaxy-s5-accuweather-widget-galaxy-s4-galaxy-note-3/ για οποιον ενδιαφερεται να βαλει το accuweather s5 μονο ROOT συσκευες...Και για ολα τα i9500,i9505,i9506 δουλευει αψογα!!!Το καλυτερο widget που εχει κυκλοφορησει ποτε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλο μήνα. Εδώ και αρκετό καιρό εχω προβλημα με την μπαταρία και ψάχνωντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε αυτη τη σελίδα. http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?hideProducts=true#/shopGroupId/68383880 Ξέρει κανεις αν ειναι αξιόπιστη η εταιρία και τα προϊόντα της; Εχει πάρει κάποιος μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας; Γνωρίζει κάποιος παιδιά; Αξίζει λέτε να την παραγγειλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) 3. η οθόνη συνεχίζει να μην... περιστρέφεται. ιδέες για αυτό το κουλό πάλι; ευχαριστώ :) Για δες εδώ: [solved]4.4.2 Auto Rotation Εμένα πάντως μου έτσι μου δούλεψε πάλι! Edited October 1, 2014 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ρε παιδια οποτε γραφω μνμ με αφηνει μονο 64 χαρακτηρες να γραψω σε 1 μηνυμα, μετα παει σε 2 3 4 κ παει λεγοντας, ενω πριν παω να γραψω μου λεει 160 χαρακτηρες , τη στο δια ? το εχω στο gsm Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παίδες κάτι έχει πάθει το ακουστικό και ακούω πολύ χαμηλά όποιον και να καλέσω.Η ένταση του είναι στο τέρμα το τσέκαρα.Πάω για service ή παίζει να την γλυτώσω με format? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ΠαιΔια εχω προβλημα με το ηχειο του κινητου.... Δν ακουγεται οταν με παιρνουν τηλ. Οταν βλεπω video k οτι εχει να κανει με το ηχειο.... Η ειρωνια οτι οταν κανω επαννακινηση ακπυγεται κανονικα και μετα απι λιγο σταματα παλι....(δειγμα οτι δν εχει παρει υγρασια η τπτ παρομοιο) Μηπως ξερει κανενας γιατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 ΠαιΔια εχω προβλημα με το ηχειο του κινητου.... Δν ακουγεται οταν με παιρνουν τηλ. Οταν βλεπω video k οτι εχει να κανει με το ηχειο.... Η ειρωνια οτι οταν κανω επαννακινηση ακπυγεται κανονικα και μετα απι λιγο σταματα παλι....(δειγμα οτι δν εχει παρει υγρασια η τπτ παρομοιο) Μηπως ξερει κανενας γιατι???? Μετά από επανεκκίνηση λες ότι δουλεύει κανονικά και μετά σταματάει πάλι, έχεις δοκιμάσει να ανεβοκατεβάσεις τις εντάσεις να δεις μήπως διορθωθεί και κάποια εφαρμογή απλά σου κάνει τη ζημιά? Έπειτα θα σου συνιστούσα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού (Προσοχή, η επιλογή αυτή θα σου διαγράψει προσωπικά δεδομένα όπως επαφές, μηνύματα κλπ.). Αν ούτε και αυτό διορθώσει τη κατάσταση πηγαίνεις για Service. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια μου παρουσιαστηκε ξαφνικα ενα προβλημα στο s4 μου...ανοιγω το internet και μπαινω στο google ψαχνοντας εικονες....αν επιλεξω οποιαδηποτε και πατησω αποθ.εικονας πεταει ειδοποιηση "Internet διακοπηκε" και κλεινει...προσπαθησα και με google chrome το ιδιο....τι μπορει να εχει? Εκανα εκκαθάριση ιστορικου,πηγα και στις ρυθμίσεις κι εσβησα την cache...αλλα τιποτα...μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ρε παιδια οποτε γραφω μνμ με αφηνει μονο 64 χαρακτηρες να γραψω σε 1 μηνυμα, μετα παει σε 2 3 4 κ παει λεγοντας, ενω πριν παω να γραψω μου λεει 160 χαρακτηρες , τη στο δια ? το εχω στο gsm Διάβασε στο θέμα των συχνών ερωτήσεων ;) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Χαιρετώ και πάλι μετά από αρκετό καιρό :) 3 πραγματάκια θα ήθελα να επισημάνω: 1. πώς είναι δυνατόν να μού ήρθε ενημέρωση του συστήματος, παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση;! μάς κοροϊδεύουν τελείως μού φαίνεται... στο διαταύτα: πρόκειται για περίπου 100+ ΜΒ ενημέρωση. ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; ακόμα δεν την έχω κατεβάσει και δε διατίθεμαι να το κάνω εάν δε μάθω πρώτα τι είναι... 2. μού ήρθε προχθές στο τελείως ξεκάρφωτο μήνυμα από τη μαμά Γούγλ ότι το towelroot θα οδηγήσει σε έκρηξη, αυτοκαταστροφή, φλύκταινες και άλλα τέτοια :lol: του κινητού. α τσα ο Γούγλης 3. η οθόνη συνεχίζει να μην... περιστρέφεται. ιδέες για αυτό το κουλό πάλι; ευχαριστώ :) Παρόλο που δεν έχω το σ4 το μεγάλο θα σου πω. το 2 προφανώς ή κάποιο διαφημιστικό θα είναι ή τέλωσπάντων κάποιο μήνυμα. το 3 δες αν έχει απενεργοποιηθεί η αυτόματη περιστροφή. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepwrS4 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα με τον ηχο. Η ενταση του κινητου ειναι αισθητα χαμηλη ακομα κ οταν το εχω τερμα.Το συγκρινω με του αδερφου μου κ περναει το δικο μου μακραν!Στο κινητο δεν εχει πεσει νερο.Παραγγειλα καινουργιο ηχειο απο eBay.Το αντικατεστησα κ παλι τα ιδια!!! Η ενταση παραμενει στα χαμηλα επιπεδα!! Κατι παιζει μς τις ρυθμισεις κ δε μπορω να το βρω.Μηπως πατησα κρυφους συνδυασμους κ χαμηλωσε?Θελω να αποφυγω την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω ενα σωρο εφαρμογες εγκατεστημενες κ δε ξερω αν λυθει οντως το προβλημα!!! Οποιος γνωριζει κατι παιδια ας βοηθησει !!! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 *#0*# στον dialer για να ελέγξεις τα μεγάφωνα ,αν και αφου δεν έφτιαξε με την αλλαγή ηχείου τότε σε βλέπω για service ή με κανα mod αύξησης ήχου απο xda . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το γραφω εδώ γιατι ισβς είναι θεμα συσκευης και όχι εφαρμογης Διαβασα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/543818-υποστήριξη-ελληνικής-φωνητικής-πληκτρολόγηση/ για φωνητικη πληκτρολογηση αλλλα δεν τα καταφερα όπως και άλλος με S4 Υπαρχει κατι άλλο ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 καλημερα παιδια θελω βοηθεια κατα λαθος ενεργοποιησα κατι στο s4 μου καθε φορα που παω να γραψω ενα μυνημα η κατι μου μιλαει και μου λεει open keyboard δεν θελω να μου μιλαει το κινητο πως το απενεργοποιω αυτο ξερει κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Κλείσε το TalkBack κοίτα εδω πως γίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδιά έσπασε η οθόνη αλλά κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, αν πω να το πουλήσω πόσο περίπου να το δώσω παιδιά ??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλύτερα βάλε αγγελία χωρίς τιμή και βλέπεις τις προσφορές που θα δεχτείς. Από εκεί και πέρα εσύ ξέρεις με πόσα θα το πάρεις απόφαση να το δώσεις και πόσα διαθέτεις να συμπληρώσεις για την επόμενη αγορά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδιά έσπασε η οθόνη αλλά κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, αν πω να το πουλήσω πόσο περίπου να το δώσω παιδιά ??? 200 ευρω δινεται στις αγγελιες, μειον 150 ευρω την οθονη, μειον την ταλαιπωρια να παει καποιος να την αλλαξει, κανενα 30αρι το πολυ. Αν δεν ειναι πολυ χτυπημενο, δηλαδη εχει κανενα ραγισμα, δωστο 60-70 ευρω για καποιον που δεν τον ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδιά έσπασε η οθόνη αλλά κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, αν πω να το πουλήσω πόσο περίπου να το δώσω παιδιά ??? Εχει σπασει μονο απ εξω το front glass?η και το digitizer απο μεσα?γιατι παει μαζι στην αλλαγη αυτο!εχω ενα front glass εγω arctic blue το εχω παρει απο ebay!!αλλα δεν ειναι το γνησιο....στο δινω τζαμπα ....αν σου εχει σπασει μονο το front glass!υπαρχουν παληκαρια στο my forum που κανουν αλλαγη οθονης!!ελα πμ να μιλησουμε αν ειναι!!!μν βιαστεις να το δωσεις! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Εχει σπασει μονο απ εξω το front glass?η και το digitizer απο μεσα?γιατι παει μαζι στην αλλαγη αυτο!εχω ενα front glass εγω arctic blue το εχω παρει απο ebay!!αλλα δεν ειναι το γνησιο....στο δινω τζαμπα ....αν σου εχει σπασει μονο το front glass!υπαρχουν παληκαρια στο my forum που κανουν αλλαγη οθονης!!ελα πμ να μιλησουμε αν ειναι!!!μν βιαστεις να το δωσεις! Το κατάφερα μια χαρά.... τι λέτε? Το κατάφερα μια χαρά.... τι λέτε? Παιδιά κανένας για επισκευή Θεσσαλονίκη ???:cry::cry::cry: Edited October 7, 2014 by m7ixalis Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Φορούσε θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Φορούσε θήκη? ΟΧΙ :cry::cry::cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το SIG_FAIL που μου βγάζει όταν πάω να εγκαταστήσω το HERE MAPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 που τους βρηκες?εμενα στο galaxy apps,δεν μου τους εμφανιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts