Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής παράξενο. Κάνει pause από μόνο του στα games στο YouTube στα video. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Aπενεργοποίησέ το, τόσο απλά... κατέβασε τη μπάρα με 2 δάχτυλα, θα το δεις εκεί, βγάλτο. :)

Edited by Tyxerakias
Λάθος παράθεση
- Alex

καλησπερα ! ενας φακελος pcmp που εχει τα ιδια βιντεο με την συλλογη, τι ρολο παιζει?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

α! και κατι αλλο! ειχα αγορασει παλια το dont panic και το ειχα σε ενα htc . μπορω να το βαλω στο s4? και πως?

καλησπερα ! ενας φακελος pcmp που εχει τα ιδια βιντεο με την συλλογη, τι ρολο παιζει?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

α! και κατι αλλο! ειχα αγορασει παλια το dont panic και το ειχα σε ενα htc . μπορω να το βαλω στο s4? και πως?

Λογικα φιλε στο play store αν ας και βρεις το dont panic θα σ λεει πως το χεις αγορασμενο και μπορεις να το κατεβασεις ξανα..εκτος και αν εκανες αλλο gmail,τοτε πρεπει να συνδεθεις απο το s4 με το gmail που ειχες στο htc

Παιδιά sorry για τη ερώτηση αλλά θέλω να κάνω επαναφορά χωρίς όμως να κάνει μόνο του έγκαταστάση αυτόματα τις εφαρμογές μου , πως γίνεται ?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ξετικαρε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας /αυτόματη επαναφορά.

Samsung galaxy s21+

Λογικα φιλε στο play store αν ας και βρεις το dont panic θα σ λεει πως το χεις αγορασμενο και μπορεις να το κατεβασεις ξανα..εκτος και αν εκανες αλλο gmail,τοτε πρεπει να συνδεθεις απο το s4 με το gmail που ειχες στο htc

ευχαριστω για την απαντηση. θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

για εκεινον τον φακελο pcmp ξερουμε κατι? πειραζει να τον σβησω?

Γεια σας

Μετα απο πτωση ραισε το τζαμι του S4.

Η αντιπροσωπια μου ζητησε 175€...

Μηπως ξερετε εαν γινετε να αλλαξει το τζαμι μονο ? (και οχι η οθονη απο πισω του, με τα εξαρτηματα της).

Υπαρχει καποια φτηνοτερη αξιοπιστη λυση απο τα 175€ της αντιπροσωπιας ?

Ευχαριστω προκαταβολικα

ΥΓ εχω το Ι9505

Βαγγελης

Διαφορες λυσεις αναλογα ποσο πιανουν τα χερια σου αλλα σιγουρα εχου ολες ρισκο...

Λινκ1

Η οθονη εχε περιπου 100 στο σκρουτζ και μπορεις να την βρεις και φτηνοτερα παραεξω.

Δεν εχω κανει καποια απο τις παραπανω λυσεις σε σ4 αλλα εχω αλλαξει οθονη σε σ3 μινι παρεα με φιλο και ειναι ταλαιπωρια κατα την αποψη μου.

Γεια σας

Μηπως ξερετε εαν γινετε να αλλαξει το τζαμι μονο ? (και οχι η οθονη απο πισω του, με τα εξαρτηματα της).

Ευχαριστω προκαταβολικα

ΥΓ εχω το Ι9505

Βαγγελης

Αλέξανδρος

Καλησπέρα παιδιά...

ΠΗΓΑ το s4 για service στην smartec, μη εστίαση κάμερας και τρεμοπαιγμα στο κάτω μέρος της οθόνης, και ενθουσιαστικα από την άμεση εξυπηρέτηση. Το πήγα στις 4 το απογευμα και το επόμενο πρωί ήταν έτοιμο.

Αλλαγή κάμερας και κυκλώματος φόρτισης μπαταρίας στο κάτω μέρος.

Για το τρεμοπαιγμα δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι έχει λυθεί τελείως, θα το διαπιστωσω.

Για την κάμερα είναι σαφώς καλύτερα αλλά και πάλι όχι τέλεια.

Κάποιος με προτεινομενες ρυθμίσεις για κάμερα;;;

Γεια σας

Ευχαριστω προκαταβολικα

ΥΓ εχω το Ι9505

Βαγγελης

βαγγελη εχουμε και το ιδιο ονομα....αναλογη περιπτωση εχω και εγω με ενα s4 απλα εχει μια γρατζουνια και θελω να το αλλαξω!!θα παραγγειλεις απο ebay amazon γυρω στα 120 παει lcd+digitizer πανε πακετο και υπαρχουν παληκαρια που τα τοποθετουν..προσεξε......οχι front glass,lcd+digitizer ειναι ενα μαζι

I Want To Believe

Μια ερωτηση παιδια οποιος ξερει γιατι δεν το βρισκω....

Μου ζητησε ενα παιχνιδι να συνδεθει με το twiter μεσω καποιων broswer και αντι να επιλεξω για μια φορα μεταξυ των επιλογων που μου εδωσε πατησα παντα..και τωρα ανοιγει μονο με εναν συγγκεκριμενο broswer.Πως το επαναφερω;

Μια ερωτηση παιδια οποιος ξερει γιατι δεν το βρισκω....

Μου ζητησε ενα παιχνιδι να συνδεθει με το twiter μεσω καποιων broswer και αντι να επιλεξω για μια φορα μεταξυ των επιλογων που μου εδωσε πατησα παντα..και τωρα ανοιγει μονο με εναν συγγκεκριμενο broswer.Πως το επαναφερω;

πήγαινε ρυθμίσεις - περισσότερα - διαχειριστής εφαρμογών, βρες τον browser που έχεις επιλέξει να ανοίγει και πάτα το διαγραφή προεπιλογών

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

πήγαινε ρυθμίσεις - περισσότερα - διαχειριστής εφαρμογών, βρες τον browser που έχεις επιλέξει να ανοίγει και πάτα το διαγραφή προεπιλογών

Ευχαριστω πολυ. :)

Εψαχνα σε λαθος σημειο.

Καλησπέρα. Έχει περιπου 2μηνο που εχω ενα θεμα με το κινητο μου αλλα το προσπερνουσα μεχρι τωρα.

Το προβλημα εντοπιζεται οταν εχω το κινητο στην τσεπη και ζοριστει. Ή θα κανει επανεκκινηση ή θα κλείσει. Τελευταία αρχισε να κάνει επανεκκίνηση και όταν καθαρίζω την οθόνη με ελάχιστη δύναμη. Νομίζω οτι η ευαισθησία του είναι κάτω απο το φλας μπρος-πισω. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον κατι παρόμοιο? Να υποθέσω είναι για αντιπροσωπία????

Μαλλον θα εχει αναφερθεί και δεν το εχω δει

Μπορω να κλειδωσω το κινητο με καποιο τροπο που ακομα ώστε και με επαναφορά εργοστασισκων ρυθμισεων να ζηταει κωδικο για άλλη sim ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα. Έχει περιπου 2μηνο που εχω ενα θεμα με το κινητο μου αλλα το προσπερνουσα μεχρι τωρα.

Το προβλημα εντοπιζεται οταν εχω το κινητο στην τσεπη και ζοριστει. Ή θα κανει επανεκκινηση ή θα κλείσει. Τελευταία αρχισε να κάνει επανεκκίνηση και όταν καθαρίζω την οθόνη με ελάχιστη δύναμη. Νομίζω οτι η ευαισθησία του είναι κάτω απο το φλας μπρος-πισω. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον κατι παρόμοιο? Να υποθέσω είναι για αντιπροσωπία????

Μήπως πατάς το κουμπί On/Off συνεχόμενα;

Εμένα έτσι μου κάνει επανεκκίνηση όταν το έχω σε στενή τσέπη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλλον θα εχει αναφερθεί και δεν το εχω δει

Μπορω να κλειδωσω το κινητο με καποιο τροπο που ακομα ώστε και με επαναφορά εργοστασισκων ρυθμισεων να ζηταει κωδικο για άλλη sim ?

Ευχαριστω.

Γενικά για τέτοια πράγματα, αν το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείς για το κλείδωμα της συσκευής σου, δεν το έχεις κάνει να φαίνεται σαν εφαρμογή συστήματος (μόνο με root από όσο γνωρίζω),διαγράφεται μαζί με τις όποιες ρυθμίσεις του με επαναφορά εργοστασιακών.. Το θέμα είναι ότι αν αυτός που θα το πάρει "το έχει" με την τεχνολογία και φλασάρει απλά κάποια άλλη ρομ με odin, και εφαρμογή συστήματος να είναι, την χάνεις..

Για θέματα ασφαλείας, αν και είμαστε off topic, χρησιμοποιώ το cerberus.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά για τέτοια πράγματα, αν το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείς για το κλείδωμα της συσκευής σου, δεν το έχεις κάνει να φαίνεται σαν εφαρμογή συστήματος (μόνο με root από όσο γνωρίζω),διαγράφεται μαζί με τις όποιες ρυθμίσεις του με επαναφορά εργοστασιακών.. Το θέμα είναι ότι αν αυτός που θα το πάρει "το έχει" με την τεχνολογία και φλασάρει απλά κάποια άλλη ρομ με odin, και εφαρμογή συστήματος να είναι, την χάνεις..

Για θέματα ασφαλείας, αν και είμαστε off topic, χρησιμοποιώ το cerberus.

Ευχαριστω πολύ .Κριμα να μην γινεται .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχω προσεξει πως με τα δεδομένα κινητης ενεργοποιημενα με το 3g δεν μου ανοιγει σελίδες μονο οταν γυρισει σε H. ειναι ετσι η λειτουργία του δικτύου η να φταίει η συσκευή? Το εχει προσέξει κανενας αλλος αυτο?

Θυμαμαι πως το ιδιο μου συνέβαινε και με ενα xperia s που ειχα στο παρελθον.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

καλησπέρσ

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος στο s4 για sms μεχρι 160χαρακτήρες αν επιλέγουμε εισαγωγή λειτουργίας gsm η unicode?

ευχαριστώ

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

GSM

(10 char)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χαιρετώ και πάλι μετά από αρκετό καιρό :)

3 πραγματάκια θα ήθελα να επισημάνω:

1. πώς είναι δυνατόν να μού ήρθε ενημέρωση του συστήματος, παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση;! μάς κοροϊδεύουν τελείως μού φαίνεται... στο διαταύτα: πρόκειται για περίπου 100+ ΜΒ ενημέρωση. ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; ακόμα δεν την έχω κατεβάσει και δε διατίθεμαι να το κάνω εάν δε μάθω πρώτα τι είναι...

2. μού ήρθε προχθές στο τελείως ξεκάρφωτο μήνυμα από τη μαμά Γούγλ ότι το towelroot θα οδηγήσει σε έκρηξη, αυτοκαταστροφή, φλύκταινες και άλλα τέτοια :lol: του κινητού. α τσα ο Γούγλης

3. η οθόνη συνεχίζει να μην... περιστρέφεται. ιδέες για αυτό το κουλό πάλι;

ευχαριστώ :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)