Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα..υπαρχει καποιος που να εχει κανει και την τελευταια ενημερωση για να μας πει εντυπωσεις και αν αξιζει-συμφερει να την κανουμε?

καλησπερα..υπαρχει καποιος που να εχει κανει και την τελευταια ενημερωση για να μας πει εντυπωσεις και αν αξιζει-συμφερει να την κανουμε?

Δεν έχει τεράστιες διαφορές, πέρα από κάτι μικροαλλαγές που είναι πιο πολύ εμφανισιακές και το kids mode, παρατήρησα λίιιιιιγο καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Αποκρυψη εφαρμογων δεν μπορουμε να κανουμε πλεον στην κιτκατ?

από ότι είδα με μια ματιά όχι.. αγαπάμε bloatware <3

Συγνωμη αλλα αν τις κανεις disable δεν εξαφανιζονται;

Ή θελεις απλα να κρύψεις καποιες που δεν θελεις να φαινονται;

Ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει τι θελεις ακριβως να κανεις.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Συγνωμη αλλα αν τις κανεις disable δεν εξαφανιζονται;

Ή θελεις απλα να κρύψεις καποιες που δεν θελεις να φαινονται;

Ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει τι θελεις ακριβως να κανεις.

Να μην φαινονται καθολου στην οθονη. Παλαιοτερα με την jellybean δεν ειχα τετοιο θεμα τις εκρυβα τωρα καταργηθηκε και αυτο

Να μην φαινονται καθολου στην οθονη. Παλαιοτερα με την jellybean δεν ειχα τετοιο θεμα τις εκρυβα τωρα καταργηθηκε και αυτο

Κανε τις απενεργοποιηση και δε θα φαίνονται

Αυτο σου λεμε τοτε. Κανε τες disable και θα εξαφανιστούν.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτο σου λεμε τοτε. Κανε τες disable και θα εξαφανιστούν.

δεν γίνονται όλα disable θέλει αναγκαστικά root και σκουπιδοκαθαιστη

δεν γίνονται όλα disable θέλει αναγκαστικά root και σκουπιδοκαθαιστη

Έχεις δίκιο αλλά το περισσότερο bloatware γινεται. Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω!:lol:

Εχω ενα γερμανικο και παρατηρω οτι μετα τις 2 τελευταιες ενημερωσεις το τηλεφωνο κανει κατι κολληματακια οταν παει να καλεσει η οταν εχω αναπαντητη και θελει το μοτιβο για ξεκλειδωμα παλι κολλαει... Πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Θα βοηθησει,να φταιει κατι αλλο??

Αν δεν εχεις κανει κανενα factory reset μετα τις αναβαθμίσεις που εκανες, σιγουρα θα βοηθησει.

Μιλαμε ομως για Σαμμυ εδω, οποτε το να σου πω οτι δεν θα βλεπεις μικροδισταγμους στις επιλογες, ειναι σαν να σου λεω οτι θα παρει Ελληνικη ομαδα το champions league! :p

καλημέρα σε όλους

εχω το samsung s4 i9505 και μου παρουσιάζει μερικές φορές (περίπου η συχνότητα είναι μία φορά την εβδομάδα) κολλημα στις κλήσεις δηλαδή παγωνει μηδενίζει το σήμα του κινητού και των δεδομενων στο 3g και εγω δεν μπορώ να καλέσω και όσοι με καλλούν λεει οτι ειναι κλειστό. Οι αλλες εφαρμογές λειτουργούν.

Μπορεί κανείς να βοηθησει τι να κανω και κυρίως που οφείλεται αν θέμα λογισμικού ή συσκευης

εχω την 4.4.2 Ι9505XXUFNC4

καλημέρα σε όλους

εχω το samsung s4 i9505 και μου παρουσιάζει μερικές φορές (περίπου η συχνότητα είναι μία φορά την εβδομάδα) κολλημα στις κλήσεις δηλαδή παγωνει μηδενίζει το σήμα του κινητού και των δεδομενων στο 3g και εγω δεν μπορώ να καλέσω και όσοι με καλλούν λεει οτι ειναι κλειστό. Οι αλλες εφαρμογές λειτουργούν.

Μπορεί κανείς να βοηθησει τι να κανω και κυρίως που οφείλεται αν θέμα λογισμικού ή συσκευης

εχω την 4.4.2 Ι9505XXUFNC4

Τι παροχος και σε ποια περιοχη? Το κανει και σε μενα σε vodafone και η λυση ηταν να βαλω φουλ σημα για μενα η λυση ειναι να κανω αποδεσμευση του συμβολαιου(μας εβαλαν εξτρα και καλα 3 ευρω οποτε μπορω να το σπασω απευθειας)

εχω cosmote αθηνα κεντρο

Μιλα με τον παροχο σου για αρχη εμενα μου το παραδεχτηκαν σε θεσσαλονικη περιοχη πευκα

σου είπαν που οφείλεται γιατί αυτό μπλοκάρει την συσκευή και θέλει επανεκκίνηση είναι φοβερό

από την samsung μου είπαν να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

σου είπαν που οφείλεται γιατί αυτό μπλοκάρει την συσκευή και θέλει επανεκκίνηση είναι φοβερό

από την samsung μου είπαν να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δοκίμασε όταν στο κάνει να βάλεις την συσκευή σε λειτουργία πτήσης και καπάκι βγάλτην.

Αν επανέρχεται έτσι, θα γλυτώνεις τουλάχιστον το reboot.

το εκανα και αυτό αλλα δεν εγινε τιποτα σε ευχαριστω πάντως

το θεμα ειναι αν ειναι προβλημα στην συσκευη η στο λογισμικό

Εγω εχω το 9506 αλλα δεν νομιζω οτι εχουν διαφορες τα κινητα μας. Δεν μπορουν να μου απαντησουν με ακριβεια τι φταιει. Οταν εβαλα red πριν 8 μηνες επιανα 4g μεσα στο σπιτι τωρα ουτε gprs δεν πιανω αλλα ουτε και σημα εχω να μιλησω καποιες φορες νεκρωνει και δεν μπορω να βγαλω κλησεις. Μου ειπαν να βαλω το κινητο σε 2g αλλα της ειπα της κοπελιας οτι ειναι ασχετη και το εχω κλειστο και η κατασταση δεν βελτιιωνεται. Απο την αλλη μου ειπε να αγορασω vodafone φουλ σημα. Πιθανολογω οτι λογω κεραυνων καηκαν οι κεραιες τους(εδω Πευκα εχουμε πολλους κεραυνους αλλα και μενα μου ειναι αδιαφορο 4 μηνες την ιδια κατασταση αντιμετωπιζω) Edited by tilaverboy

Γεια σας. Μου έσπασε η οθόνη του s4 αλλά έχω βρει κάποιον που το θέλει για ανταλλακτικά. Μήπως ξέρετε πως μπορω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? χωρίς να μπω στο μενού αφού δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη

Εγω εχω το 9506 αλλα δεν νομιζω οτι εχουν διαφορες τα κινητα μας. Δεν μπορουν να μου απαντησουν με ακριβεια τι φταιει. Οταν εβαλα red πριν 8 μηνες επιανα 4g μεσα στο σπιτι τωρα ουτε gprs δεν πιανω αλλα ουτε και σημα εχω να μιλησω καποιες φορες νεκρωνει και δεν μπορω να βγαλω κλησεις. Μου ειπαν να βαλω το κινητο σε 2g αλλα της ειπα της κοπελιας οτι ειναι ασχετη και το εχω κλειστο και η κατασταση δεν βελτιιωνεται. Απο την αλλη μου ειπε να αγορασω vodafone φουλ σημα. Πιθανολογω οτι λογω κεραυνων καηκαν οι κεραιες τους(εδω Πευκα εχουμε πολλους κεραυνους αλλα και μενα μου ειναι αδιαφορο 4 μηνες την ιδια κατασταση αντιμετωπιζω)

δηλ οταν το βαζεις σε gsm δεν εχεις σημα?

I Want To Believe

δηλ οταν το βαζεις σε gsm δεν εχεις σημα?

Εχω αλλα αρκετες φορες κανει ενα μπαμ κ πεφτει τελειως βγαζοντας το κουλουρι με την γραμμγ μετα απο 20 επανερχεται και παλι τα ιδια. Να σημειωσουμε οτι οταν πρωτοεβαλα ρεντ επιανα μεσα στο σπιτι 2 γραμμες 4g τωρα πλεον ουτε g αλλα ουτε και κλησεις πολλες φορες ουτε στο Τριγωνο των Βερμουδων να ημουν

δοκιμασε το σε ενα αλλο σημειο,σε πολη που εχει πολυ καλο σημα να δουμε!!!αλλοι εκει εχουν προβλημα?
I Want To Believe

Γεια σας. Μου έσπασε η οθόνη του s4 αλλά έχω βρει κάποιον που το θέλει για ανταλλακτικά. Μήπως ξέρετε πως μπορω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? χωρίς να μπω στο μενού αφού δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη

Αν δεν εχεις ενεργοποιημένο το USB Debugging δεν γίνεται .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)