Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Η υπερθέρμανση της συσκευής ακόμα και με απλή χρήση είναι θέμα ROM, παρτίδας παραγωγής ή μεμονωμένης περίπτωσης συσκευών; Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα με αλλαγή ROM ή όχι;

Καλοκαίρι είναι με υψηλές θερμοκρασίες. Όλες οι συσκευές ζεσταίνονται. Το χειμώνα - άνοιξη , το note 3 δεν καταλάβαινε τίποτα, τώρα καίει.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαίρετε και πάλι :)

Επειδή ακόμα βρίσκομαι στο ψάξιμο (περιμένω βασικά κάτι σαν μίνι επιχορήγηση :lol:), είπα να δω τι παίζει στο γερμανικό ebay...

Και τσουπ, unbranded Σ4 με λιγότερα από 370 δε βρίσκω :blink: (Γερμανία μένω)

Μετά κοιτάζω τα σκρουτζομάγαζα και βλέπω ότι το παίρνω από Ελλάδα με λιγότερα από 340 :blink::blink:

Επειδή δεν έχει ξανατύχει ποτέ να βρω χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία, μπορεί κάποιος να υποθέσει τι παίζει;!;

Με τα 370 παίρνω πάλι από Ελλάδα το I9506... Αν και δε ψηνόμουν, τώρα πλέον το σκέφτομαι.

Τι λέτε;

Γενικότερα αξίζει να δώσω +40 ευρώ για το I9506, μιας και απέχω παρασάγγας από έναν πάουερ γιούζερ;

Καλοκαίρι είναι με υψηλές θερμοκρασίες. Όλες οι συσκευές ζεσταίνονται. Το χειμώνα - άνοιξη , το note 3 δεν καταλάβαινε τίποτα, τώρα καίει.

Πραγματικά δεν σχετίζεται με το εξωτερικό περιβάλλον. Έπιασα στα χέρια μου το S4 συναδέλφου μέσα σε γραφείο με A/C, θερμοκρασία χώρου ~21 βαθμοί και στην περιοχή της κάμερας έβραζε μετά από 2-3 κλήσεις των 2 λεπτών η καθεμιά. Απλά ήταν αδύνατο να μιλήσει με το τηλέφωνο στο αυτί...

Πραγματικά δεν σχετίζεται με το εξωτερικό περιβάλλον. Έπιασα στα χέρια μου το S4 συναδέλφου μέσα σε γραφείο με A/C, θερμοκρασία χώρου ~21 βαθμοί και στην περιοχή της κάμερας έβραζε μετά από 2-3 κλήσεις των 2 λεπτών η καθεμιά. Απλά ήταν αδύνατο να μιλήσει με το τηλέφωνο στο αυτί...

To θεωρώ υπερβολή (ή δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω), τουλάχιστον η δικιά μου συσκευή τέτοιες θερμοκρασίες δεν έχει ανεβάσει ποτέ, ένα χρόνο τώρα... Το κινητό θα ζεσταθεί αρκετά, μετά από 1,5-2 ώρες συνεχής παιχνιδιού (πχ asphalt8) αλλά και πάλι στο αυτί σου το βάζεις άνετα...

To θεωρώ υπερβολή (ή δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω), τουλάχιστον η δικιά μου συσκευή τέτοιες θερμοκρασίες δεν έχει ανεβάσει ποτέ, ένα χρόνο τώρα... Το κινητό θα ζεσταθεί αρκετά, μετά από 1,5-2 ώρες συνεχής παιχνιδιού (πχ asphalt8) αλλά και πάλι στο αυτί σου το βάζεις άνετα...

Μα τι λέτε ρε παιδιά, κινηταρες έχουμε δε λεω, αλλά μην υπερβάλουμε. Αρκούν 15 λεπτά asphalt για να πάρει φωτιά τώρα καλοκαιριατικα και με δυσκολία το βάζεις στο αυτί σου.

Μα τι λέτε ρε παιδιά, κινηταρες έχουμε δε λεω, αλλά μην υπερβάλουμε. Αρκούν 15 λεπτά asphalt για να πάρει φωτιά τώρα καλοκαιριατικα και με δυσκολία το βάζεις στο αυτί σου.

Φίλε μου αν έπαιρνε φωτιά σε 15 λεπτά asphalt, τώρα έπρεπε να κρατάω κάρβουνο και όχι κινητό με τόσες ώρες που έχω παίξει... Μετά τα τελευταία update το θέμα υπερθέρμανση έχει λυθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό...

Αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε ότι μετά από 6 λεπτά ομιλίας το κινητό βράζει, εγώ τουλάχιστον το θεωρώ υπερβολή...

Edited by steliost

Φίλε μου αν έπαιρνε φωτιά σε 15 λεπτά asphalt, τώρα έπρεπε να κρατάω κάρβουνο και όχι κινητό με τόσες ώρες που έχω παίξει... Μετά τα τελευταία update το θέμα υπερθέρμανση έχει λυθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό...

Αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε ότι μετά από 6 λεπτά ομιλίας το κινητό βράζει, εγώ τουλάχιστον το θεωρώ υπερβολή...

Υπερβολη ειναι και ότι με 6 λεπτά ομιλίας θερμαίνεται και το ότι για να αρχίσει να ζεματάει θέλει 2 ώρες asphalt :)

Έχοντας συνηθίσει το note να μη ζεσταίνεται καθόλου το χειμώνα, μου κακό φαίνεται η θερμοκρασία που ανεβάζει απ τις αρχές Ιουλίου. Αναφερομαι πάντα σε φουλ φωτεινότητα με τα πάντα ανοιχτά(gps/wifi/data klp) ...

Μερικα κινητα υποστηριζουν μια επιλογή που με σβηστη την οθονη εμφανιζει ωρα και αν εχεις sms κτλ. Στο δικο μας κινητακι το υποστηριζει? και αν ναι πως παμε για ενεργοποιηση.

Χαίρετε και πάλι :)

Επειδή ακόμα βρίσκομαι στο ψάξιμο (περιμένω βασικά κάτι σαν μίνι επιχορήγηση :lol:), είπα να δω τι παίζει στο γερμανικό ebay...

Και τσουπ, unbranded Σ4 με λιγότερα από 370 δε βρίσκω :blink: (Γερμανία μένω)

Μετά κοιτάζω τα σκρουτζομάγαζα και βλέπω ότι το παίρνω από Ελλάδα με λιγότερα από 340 :blink::blink:

Επειδή δεν έχει ξανατύχει ποτέ να βρω χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία, μπορεί κάποιος να υποθέσει τι παίζει;!;

Με τα 370 παίρνω πάλι από Ελλάδα το I9506... Αν και δε ψηνόμουν, τώρα πλέον το σκέφτομαι.

Τι λέτε;

Γενικότερα αξίζει να δώσω +40 ευρώ για το I9506, μιας και απέχω παρασάγγας από έναν πάουερ γιούζερ;

i9506 κανονικα και με τον νομο!!!

I Want To Believe

Μερικα κινητα υποστηριζουν μια επιλογή που με σβηστη την οθονη εμφανιζει ωρα και αν εχεις sms κτλ. Στο δικο μας κινητακι το υποστηριζει? και αν ναι πως παμε για ενεργοποιηση.

Ρυθμίσεις - η συσκευή μου-κινησεις και χειρονομίες- air gesture- γρηγορη ματια.

Ρε παιδια γιατι μετα απο καθε φωρτιση οταν το βγαζω απ την πριζα που γεμισε 100% μεσα σε 5 λεπτα παει 98% ??Γνωριζει κανεις?

Ρε παιδια γιατι μετα απο καθε φωρτιση οταν το βγαζω απ την πριζα που γεμισε 100% μεσα σε 5 λεπτα παει 98% ??Γνωριζει κανεις?

και εγω το ιδιο προβλημα εχω , μαλλον ειναι φυσιολογικο

ετσι ειναι συνηθως,κοιτα μηπως εχεις καποια εφαρμογη που τρεχει απο πισω
I Want To Believe

Παιδιά μια ερώτηση. Στην έκδοση "Black edition", το πίσω καπάκι έχει σκληρή υφή ή είναι σχετικά μαλακό σαν δερματίνη?

Απ την πριζα δεν το βγάζεις μόλις γράψει 100% αλλά το αφήνεις κάνα μισάωρο επιπλέον(σε περίπτωση που δεν το κάνεις ηδη). Έτσι κι αλλιώς όμως απ το 100% έως το 80% πέφτει αρκετά γρήγορα αλλά μετά σταθεροποιειται. Έτσι είναι.

Διαχειριση εφαρμογων παω για να το δω αυτο??Αν τρεχει καπιοα εφαρμογη,και αν ναι,παταω εκκαθαριση δεδομενων??

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απ την πριζα δεν το βγάζεις μόλις γράψει 100% αλλά το αφήνεις κάνα μισάωρο επιπλέον(σε περίπτωση που δεν το κάνεις ηδη). Έτσι κι αλλιώς όμως απ το 100% έως το 80% πέφτει αρκετά γρήγορα αλλά μετά σταθεροποιειται. Έτσι είναι.

Ενοειται δεν το βγαζεις αμεσως εφοσον αναψη το πρασινο λαμπακι μετα απο κανα 20 λεπτο το βγαζω παντα..Αλλα ναι μετα σταθεροποιειται ειναι ι αληθεια!

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ετσι ειναι συνηθως,κοιτα μηπως εχεις καποια εφαρμογη που τρεχει απο πισω

Διαχειριση εφαρμογων παω για να το δω αυτο??Αν τρεχει καπιοα εφαρμογη,και αν ναι,παταω εκκαθαριση δεδομενων?

Εγώ συνήθως το βγάζω όταν κρυώσει ο φορτιστής.

14808753755_873b0f1960_z.jpg

Σίγουρα έχει να κανει και με τι προγράμματα τρέχουν στο background.

iPhone 16 Pro Max

Εγώ συνήθως το βγάζω όταν κρυώσει ο φορτιστής.

14808753755_873b0f1960_z.jpg

Σίγουρα έχει να κανει και με τι προγράμματα τρέχουν στο background.

Καταλαβα!!Εχεις βαλει καπιο προγραμμα και δειχνει πρασινο το εικονιδιο τις μπαταριας?

Καταλαβα!!Εχεις βαλει καπιο προγραμμα και δειχνει πρασινο το εικονιδιο τις μπαταριας?

Όχι ειναι παλιό screenshot με την 4.3

iPhone 16 Pro Max

Καλησπέρα, τελευταία έχω και ένα θέμα με την φόρτιση. Συγκεκριμένα το φορτίζω κάθε βράδυ και όταν φορτιστει πλήρως μένει ανοιχτό το φως και φωτίζεται το κινητό και κάποιες φορές με έχει ξυπνήσει η λάμψη του. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που ενεργοποιεί τον φωτισμό μόλις φορτιστή πλήρως?
Nikos

Εμένα μόλις τελειώσει η φόρτιση ανάβει η οθόνη για ειδοποίηση πλήρης φόρτιση και σε μερικά δευτερόλεπτα κλείνει...

Παιδιά μια ερώτηση. Στην έκδοση "Black edition", το πίσω καπάκι έχει σκληρή υφή ή είναι σχετικά μαλακό σαν δερματίνη?

δεν ειναι μαλακο, έχει μαλακη υφή σαν δερματίνη, δεν γλιστρα κιολας σαν την κανονικη πλατη.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα σας

Αναφορικα με το θεμα του gps

μετα την τελευταια αναβαθμιση , οταν πηγα να ανοιξω το gps απο την droplist της αρχικης οθονης, ηταν απων το εικονιδιο και στην θεση του ηταν αλλο , αυτο της τοποθεσιας.

Οταν πηγα να την ενεργοποιησω με ρωτησε εαν θελω την προηγμενη λειτουργια, ( υποθετω την A-GPS , η οποια χρησιμοποιει τα δεδομενα και τα wifi για την ευρεση της θεσης , Σωστα ?? ).

Εαν του πω ΝΑΙ, με ρωταει εαν επιτρεπω στην google να συλλεγει στοιχεια απο τις τοποθεσιες μου !!!!! ( ρε μπας και το εκανε και πριν και δεν το ειχα παρει χαμπαρι ??)

Εαν της πω ΟΧΙ δεν ενεργοποιει την προηγμενη αναζητηση!!!

Διορθωστε με εαν κανω λαθος , αλλα η google δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω μια λειτουργια του κινητου ΜΟΥ, εαν δεν της δωσω προσβαση σε προσωπικα στοιχεια μου ??

ξανα καλημερα σας, παρακαλω εαν καποιος γνωριζει, ας μας πει, το θεωρω πολυ σημαντικο

δεν ειναι μαλακο, έχει μαλακη υφή σαν δερματίνη, δεν γλιστρα κιολας σαν την κανονικη πλατη.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξανα καλημερα σας, παρακαλω εαν καποιος γνωριζει, ας μας πει, το θεωρω πολυ σημαντικο

Την ίδια δουλειά κάνει το σηματάκι της τοποθεσίας με το gps,πάτα παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο και διάλεξε με τη λειτουργία εξοικονόμηση ενέργειας αν θέλεις gps διάλεξε άλλη λειτουργία.

Άκου Πικάσο φίλε, η google αν θέλει να συλλέξει τα δεδομένα σου, θα το κάνει χωρίς να σε ρωτήσει. Σταματήστε με την τρομοκρατία πια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)