thalassi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημερα και απο μενα! Ειναι λογικο με κλειστο το WiFi απο χθες, σημερα που φορτισα την μπαταρια (και χωρις να το ανοιξω) καταναλωση WiFi 22% ??? Nα σημειωθει οτι η καταναλωση της μπαταριας ειναι φυσιολογικη απλα μου αναφερει αυτο το ποσοστο WiFi στην καταναλωση τησ μπαταριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημερα και απο μενα! Ειναι λογικο με κλειστο το WiFi απο χθες, σημερα που φορτισα την μπαταρια (και χωρις να το ανοιξω) καταναλωση WiFi 22% ??? Nα σημειωθει οτι η καταναλωση της μπαταριας ειναι φυσιολογικη απλα μου αναφερει αυτο το ποσοστο WiFi στην καταναλωση τησ μπαταριας... Δες στο ρυθμισεις/συνδέσεις/wifi/για προχωρημενους, αν ειναι τσεκαρισμένο το "να επιτρέπεται παντα η σαρωση". Αν ειναι, βγαλε το. Ρουφιανιες της google! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δες στο ρυθμισεις/συνδέσεις/wifi/για προχωρημενους, αν ειναι τσεκαρισμένο το "να επιτρέπεται παντα η σαρωση". Αν ειναι, βγαλε το. Ρουφιανιες της google! Το ξετικαρησα... Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα στην οθονη του κλειδωματος πανω δεξια μου βγαζει ενα μικροφωνο τι ειναι αυτο? [ATTACH]45970[/ATTACH][ATTACH]45970[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα στην οθονη του κλειδωματος πανω δεξια μου βγαζει ενα μικροφωνο τι ειναι αυτο? [ATTACH]45970[/ATTACH][ATTACH]45970[/ATTACH] προφανώς έχεις ενεργοποιήσει την εγγραφή φωνής Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Καλημερα στην οθονη του κλειδωματος πανω δεξια μου βγαζει ενα μικροφωνο τι ειναι αυτο? Δοκίμασε Ρυθμίσεις > My Device > Lock Screen > Wake up in lock screen (ξετίκαρε το). Θεωρητικά ξεκλειδώνει με κάποιες λέξεις που μπορείς εσύ να του θέσεις και γι'αυτό συνέχεια "ακούει" όταν έχεις τη συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιημένη. Edited June 10, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ισως εχει ειπωθεί αλλα δεν το εχω διαβασει.. Το αναδυομενο παραθυρο με προτεινομενα sms για απορριψη κλισης πως το απενεργοπιιουμε παιδια ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το σήμα που έχω σημειώσει με κίτρινο κύκλο στην μπάρα; [ATTACH]45988[/ATTACH] Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το σήμα που έχω σημειώσει με κίτρινο κύκλο στην μπάρα; [ATTACH]45988[/ATTACH] NFC ενεργοποιημενο........... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisbet Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πλήρως ικανοποιημένη απο το συγκεκριμένο κινητο,το χαρίζω στην αδερφή μου κ αγοραζω καινουριο..Δυστυχώς ομως η αποστολή Gifs ειναι αδύνατη..Τσέκαρα τις ρυθμίσεις καθώς και των applications με τις οποιες εστελνα gifs αλλα δε κατάφερα κατι..Με το προηγουμενο S4 εστελνα κανονικα ακομα κ με το S3..(εκδοση Android 4.4.2).Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για την όποια βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πρόβλημα. Άλλα αρχεία μπορείς να αποστείλεις και να δεχτείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisbet Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ειναι 2 βδομαδες μονο που αγορασα το κινητο κ η αληθεια ειναι δεν εχω προλαβει να στειλω αρχεια περα απο φωτογρφιες,ηχογραφημενα μηνυματα κλπ.Κ μενα μου κανει εντυπωση γιατι με το προηγουμενο εστελνα κανονικα..κατεβαζω gifs απο διαφορες εφαρμογες στο δικο μου "παιζουν" κανονικα αλλα ο παραληπτης τα λαμβανει σαν φωτο..ισως πειραξα καποια ρυθμιση κ μου διαφευγει?αλλα κ παλι δε νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μήπως ο παραλήπτης δεν τα ανοίγει με τη σωστή εφαρμογή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα, σήμερα έπαθα κάτι που είχα ξαναπάθει πριν 9 μήνες. Ξαφνικά το κινητό κάνει επαννεκίνηση και μόλις ανοίγει δεν διαβάζει την sd. Ούτε το PC την αναγνωρίζει. Απαιτεί διαμόρφωση. Mετά την διαμόρφωση στο μεν κινητό φαίνεται να λειτουργεί, στο PC όμως δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία. Βγάζει error. Πέρσι που το ξανάπαθα είχα μια sandisk 32g class 4, την οποία δεν μπόρεσα να ξαναχρησιμοποιήσω. Την έστειλα στην εταιρεία και μου την αντικατέστησαν. Νόμισα τότε ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας. Τώρα είχα μιά Kingston 64g class10. Παίζει να χάλασε κι αυτή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα, σήμερα έπαθα κάτι που είχα ξαναπάθει πριν 9 μήνες. Ξαφνικά το κινητό κάνει επαννεκίνηση και μόλις ανοίγει δεν διαβάζει την sd. Ούτε το PC την αναγνωρίζει. Απαιτεί διαμόρφωση. Mετά την διαμόρφωση στο μεν κινητό φαίνεται να λειτουργεί, στο PC όμως δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία. Βγάζει error. Πέρσι που το ξανάπαθα είχα μια sandisk 32g class 4, την οποία δεν μπόρεσα να ξαναχρησιμοποιήσω. Την έστειλα στην εταιρεία και μου την αντικατέστησαν. Νόμισα τότε ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας. Τώρα είχα μιά Kingston 64g class10. Παίζει να χάλασε κι αυτή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; μαλλον η καρτουλα κατι επαθε φιλε μου δεν εχει τυχη ετσι καποιο θεμα για τσεκαρε λιγο την καρτουλα βαλε καμια αλλη και μας λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ουτε και σε μενα φιλε μου. Το εχω σχεδον 1 χρονο με μια sd exceria 32gb. Δεν μου εκανε ποτέ τιποτα! Παντως με τις sandisk εχουν ακουστει αρκετα! Ισως γιατι εχουν φορεθει περισσότερο αλλα παντως εχουν ακουστει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ουτε και σε μενα φιλε μου. Το εχω σχεδον 1 χρονο με μια sd exceria 32gb. Δεν μου εκανε ποτέ τιποτα! Παντως με τις sandisk εχουν ακουστει αρκετα! Ισως γιατι εχουν φορεθει περισσότερο αλλα παντως εχουν ακουστει! και εγω πηρα αυτην http://www.e-shop.gr/samsung-32gb-micro-sdhc-plus-uhs-i-class-10-p-PER.576899 και δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisbet Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Οχι αυτο συμβαινει με ολους τους παραλήπτες.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα, σήμερα έπαθα κάτι που είχα ξαναπάθει πριν 9 μήνες. Ξαφνικά το κινητό κάνει επαννεκίνηση και μόλις ανοίγει δεν διαβάζει την sd. Ούτε το PC την αναγνωρίζει. Απαιτεί διαμόρφωση. Mετά την διαμόρφωση στο μεν κινητό φαίνεται να λειτουργεί, στο PC όμως δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία. Βγάζει error. Πέρσι που το ξανάπαθα είχα μια sandisk 32g class 4, την οποία δεν μπόρεσα να ξαναχρησιμοποιήσω. Την έστειλα στην εταιρεία και μου την αντικατέστησαν. Νόμισα τότε ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας. Τώρα είχα μιά Kingston 64g class10. Παίζει να χάλασε κι αυτή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; mini tool partition να την κανεις παλι σε fat 32..δες εδω το video ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πολλες φορες να το καταλαβεις!!!και παντα σε primary!!! https://www.youtube.com/watch?v=8CBlGREDKN8 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το σήμα που έχω σημειώσει με κίτρινο κύκλο στην μπάρα; [ATTACH]45988[/ATTACH] Φιλε μου να σε ρωτησω κατι ασχετο? Τα χρωματιστα εικονιδια πως τα εχεις βαλει? Εφαρμογη κ αν ναι πως λεγεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Φιλε μου να σε ρωτησω κατι ασχετο? Τα χρωματιστα εικονιδια πως τα εχεις βαλει? Εφαρμογη κ αν ναι πως λεγεται?? Είναι αυτή η rom φίλε μου, αυτούσια :) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, σήμερα έπαθα κάτι που είχα ξαναπάθει πριν 9 μήνες. Ξαφνικά το κινητό κάνει επαννεκίνηση και μόλις ανοίγει δεν διαβάζει την sd. Ούτε το PC την αναγνωρίζει. Απαιτεί διαμόρφωση. Mετά την διαμόρφωση στο μεν κινητό φαίνεται να λειτουργεί, στο PC όμως δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία. Βγάζει error. Πέρσι που το ξανάπαθα είχα μια sandisk 32g class 4, την οποία δεν μπόρεσα να ξαναχρησιμοποιήσω. Την έστειλα στην εταιρεία και μου την αντικατέστησαν. Νόμισα τότε ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας. Τώρα είχα μιά Kingston 64g class10. Παίζει να χάλασε κι αυτή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Συνέβη σε εμένα πριν μια βδομάδα και έχασα ΟΛΕΣ τις φωτό που είχα βγάλει στην Αυστρία :( Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Είναι αυτή η rom φίλε μου, αυτούσια :) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνέβη σε εμένα πριν μια βδομάδα και έχασα ΟΛΕΣ τις φωτό που είχα βγάλει στην Αυστρία :( Α,ειναι ρουτ κατασταση! Δυστυχως δεν το κατεχω το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημερα παιδες..το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια αποτομα στο τεταρτο που το χρησιμοποιω σε βαθμο που λες οτι καιει.συν οτι πεφτει η μπαταρια πολυ πολυ αποτομα!γνωριζει κανεις κατι;αυτο μου το κανει κανα 20ημερο Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλησπέρα. Θέλει συγκεκριμένη σειρά πατηματος των τριών κουμπιών, για να μπει σε recovery ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλησπέρα. Θέλει συγκεκριμένη σειρά πατηματος των τριών κουμπιών, για να μπει σε recovery ; Όχι απλά πρέπει να τα αφήσεις όταν βγουν τα μπλε γράμματα στο πάνω μέρος της οθόνης. Και είναι 2 κουμπιά, πλήκτρο έντασης επάνω και πλήκτρο κλειδώματος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts