Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Πηρα χθες μια αναβαθμιση γυρω στα 130 mb (εχω το γερμανικο μοντελο) και περιμενα να διορθωθει το θεμα με το smearing κατα το scrolling, αλλα παραμενει.

Ξερει καποιος οτιδηποτε για αυτο το θεμα;

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μόλις αγόρασα ένα Samsung Galaxy S4 και μου κάνει εντύπωση το πόσο κολλημένο με την οθόνη είναι το μπροστινό αυτοκόλλητο.

Αφού έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως είναι μέρος του κινητού και σταμάτησα να προσπαθώ να το βγάλω.

Καμιά ιδέα;

How to Remove Mirror'd Screen Protector Free:

Ετσι έβγαλα την ζελατίνα, αλλά χρησιμοποίησα ποιό δυνατή (σε κόλλα) ταινία.

Βασικά από ότι βλέπω στο video είναι screen protector και όχι ζελατίνα συσκευασίας οπότε θα το αφήσω!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Βασικά από ότι βλέπω στο video είναι screen protector και όχι ζελατίνα συσκευασίας οπότε θα το αφήσω!

Άφησέ τον. Είναι screen protector και είναι σχεδιασμένος ειδικά για τη συσκευή μας, με τα κατάλληλα ανοίγματα για εμπρόσθια κάμερα, αισθητήρες κτλ. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι τοποθετημένος τέλεια και χωρίς σκόνες και φουσκάλες αέρα. Είναι αδύνατο να καταφέρεις να τοποθετήσεις screen protector τόσο καλά όσο κι αν προσπαθήσεις.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Απλά θα έπρεπε να το γράφουν κάπου γιατί τώρα έχω χαλάσει (έστω και ελαχιστα) μια γωνία.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Γεια σας και απο μενα! Οταν το δουλευετε με ανοιχτα δεδομενα στο 3G σας ζεσταινεται?

Αν και δεν το έχω πάρει ακόμα το κινητό (θα το έχω στα χέρια μου τον επόμενο μήνα), νομίζω πως αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά. Πάντως στα Xperia Neo V και Galaxy S3 mini το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές.

Παίδες ήρθε νεο update στην συσκευή και πλέον υπάρχει το Kids Mode του Galaxy S5..Επίσης είδα οτι γίνεται αρκετά εως πολύ καλή διαχείριση ram. Κάποια άλλη αλλαγή έχετε παρατηρήσει;;

Γερμανικό είναι που παίρνουν πρώτα αναβαθμίσεις. Κατά ενα περίεργο τρόπο όμως, τα ελληνικά (branded cosmote), το πήραν πρώτα ακόμα και απ τα γερμανικά :confused: ή μήπως λέω βλακείες και τα branded cosmote πήραν τώρα την Kitkat;;;;

Γερμανικό είναι που παίρνουν πρώτα αναβαθμίσεις. Κατά ενα περίεργο τρόπο όμως, τα ελληνικά (branded cosmote), το πήραν πρώτα ακόμα και απ τα γερμανικά :confused: ή μήπως λέω βλακείες και τα branded cosmote πήραν τώρα την Kitkat;;;;

Ναι πήραν τώρα την kit kat,εμένα είναι unbranded οπότε αναμένω.

Τα ειπαμε αυτα!;)

Η Κοτε παντα δινει την αναβαθμιση λιγο πριν παρουν οι υπόλοιποι την επομενη! :D

Ή αλλιως βρε παιδι μου ...... πως να το πουμε ...... μια ταχυτητα πίσω απο τους υπόλοιπους!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παίδες ήρθε νεο update στην συσκευή και πλέον υπάρχει το Kids Mode του Galaxy S5..Επίσης είδα οτι γίνεται αρκετά εως πολύ καλή διαχείριση ram. Κάποια άλλη αλλαγή έχετε παρατηρήσει;;

ειναι και το knox2 ?

τι αλλο περιεχει αυτη η αναβαθμιση?

ειναι και το knox2 ?

τι αλλο περιεχει αυτη η αναβαθμιση?

Ναι και knox 2. Πέρα απ αυτά που προανέφερα, δεν παρατήρησα κάτι άλλο μόνο στη notification bar το εικονίδιο του gps άλλαξε και έγινε όπως στο S5.

κανενα χρωμα η μπαταρια δεν αλλαξε?μπλε οπως πρωτα..τι το αλλαζαν
I Want To Believe

κανενα χρωμα η μπαταρια δεν αλλαξε?μπλε οπως πρωτα..τι το αλλαζαν

μπλέ??? πράσινο δεν είχε πάντα? Εμένα πάντα μου άρεσαν όλα λευκά πάντως!

Google Pixel 6 Pro

Κι εμένα στην αρχή με χάλασαν τα λευκά εικονίδια, αλλά πλέον τα προτιμώ έτσι, μονόχρωμα. Γενικά όλες οι εφαρμογές προσαρμόζονται σιγά σιγά στα μονόχρωμα εικονίδια στο status bar. Το προτιμώ απ' το ουράνιο τόξο που υπήρχε πριν.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό είναι να διορθώσουν το bug με την αδυναμία να κλειδώνει σε δορυφόρους GLONASS, που απ' ό,τι φαίνεται το έχουν διορθώσει ευτυχώς.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κι εμένα στην αρχή με χάλασαν τα λευκά εικονίδια, αλλά πλέον τα προτιμώ έτσι, μονόχρωμα. Γενικά όλες οι εφαρμογές προσαρμόζονται σιγά σιγά στα μονόχρωμα εικονίδια στο status bar. Το προτιμώ απ' το ουράνιο τόξο που υπήρχε πριν.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό είναι να διορθώσουν το bug με την αδυναμία να κλειδώνει σε δορυφόρους GLONASS, που απ' ό,τι φαίνεται το έχουν διορθώσει ευτυχώς.

τι αριθμο εχει η αναβαθμιση αυτη?

μπλέ??? πράσινο δεν είχε πάντα? Εμένα πάντα μου άρεσαν όλα λευκά πάντως!

sorry παιδες μπερδευτηκα με του g2..εστω πρασινα καλυτερα ηταν

I Want To Believe

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατί τα έχω κάνει θάλασσα. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή photo locker και έχω βάλει μέσα κάτι φωτογραφίες πέστε μου σας παρακαλώ που μπορώ να της βρω όταν πάω στον φάκελο που λέει.ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επαναφέρει της εφαρμογές με τα περιεχόμενα τους. όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακόον ρυθμίσεων;

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατί τα έχω κάνει θάλασσα. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή photo locker και έχω βάλει μέσα κάτι φωτογραφίες πέστε μου σας παρακαλώ που μπορώ να της βρω όταν πάω στον φάκελο που λέει.ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επαναφέρει της εφαρμογές με τα περιεχόμενα τους. όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακόον ρυθμίσεων;

Εάν περάσεις την ίδια εφαρμογή δεν σου δίνει επιλογή για restore lost files?

Ειδάλλως θα τις βρεις κρυπτογραφημένες είτε στο φάκελο android είτε στο φάκελο data στον ανάλογο φάκελο της εφαρμογής.

Αφου τις έχεις κρύψει με το προγραμμα φυσιολογικό δεν έιναι να μην τις βρίσκεις ;Το ανοιξες πάλι to photo locker και δεν τις βρίσκεις;

Τελικα δεν εχω καταληξει ρε παιδες, LTE/WCDMA/GSM η' WCDMA/GSM ??? Χανονται κλησεις με το LTE κ οντως το σημα ειναι εικονικο? Παντως για να ειναι προεπιλογη μαλλον δεν υπαρχει θεμα.

Τελικα δεν εχω καταληξει ρε παιδες, LTE/WCDMA/GSM η' WCDMA/GSM ??? Χανονται κλησεις με το LTE κ οντως το σημα ειναι εικονικο? Παντως για να ειναι προεπιλογη μαλλον δεν υπαρχει θεμα.

Εξαρτάται σε ποια περιοχή είσαι και πόσο καλό σήμα δίνει ο πάροχός σου. Σε μερικές περιοχές με κακό σήμα όντως το LTE είναι άχρηστο και το μόνο που κάνει είναι να σε καθυστερεί και να χάνεις το σήμα καθώς προσπαθεί και αποτυγχάνει να κάνει 4G σύνδεση. Σε περιοχές με καλό full 4G σήμα όμως, δεν υπάρχει σύγκριση. Δυστυχώς στην Ελλάδα γενικά είμαστε λίγο πίσω σ'αυτό το θέμα, και οι πολύ καλές περιοχές δεν είναι ο κανόνας...

- Alex

Εξαρτάται σε ποια περιοχή είσαι και πόσο καλό σήμα δίνει ο πάροχός σου. Σε μερικές περιοχές με κακό σήμα όντως το LTE είναι άχρηστο και το μόνο που κάνει είναι να σε καθυστερεί και να χάνεις το σήμα καθώς προσπαθεί και αποτυγχάνει να κάνει 4G σύνδεση. Σε περιοχές με καλό full 4G σήμα όμως, δεν υπάρχει σύγκριση. Δυστυχώς στην Ελλάδα γενικά είμαστε λίγο πίσω σ'αυτό το θέμα, και οι πολύ καλές περιοχές δεν είναι ο κανόνας...

Αυτο ακριβως που λες εχω διαπιστωσει και γω..

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)