stylianos49 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Για την εναλλαγή της γλώσσας δες αν έχεις κάποιο προγράμματα που σου δίνει κάποιο soft key στην οθονη. Εννοείται πως έχεις τσεκάρει και τις δυο γλώσσες στην ρύθμιση για το πληκτρολόγιο. Για το mail σβήσε τον λογαριασμό και ξαναφτιαξτον. Ελπίζω να διορθωθεί. Καλημέρα. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ σας ευχαριστώ για την απάντηση,,,εκανα έλεγχο σε όλα τα προγράμματα που εχω,,τα οπαία είναι πολύ λίγα ,και δεν βγήκα κανενα πρόγραμμα με soft key,,,to email το εσβησα ,και το επανεγκατεστησα και τωρα λειτουργει κανονικα ,,εμεινε η εναλλαγη γλωσσας, εκανα επανελεγχο και ολες οι ρυθμισεις είναι κανονικες..,μηπως αν το επαναφερω στην εργοστασιακη κατασταση θα λυθη το πρόβλημα;;;αν ναι πως θα εκτελεσω αυτή την ενεργεια;;;;; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Φίλε εγώ στο black Edition έχω θήκη Puro TPU διάφανη και ταιριάζει μια χαρά, επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα (τελείως μαύρο) και στο μπροστινό μέρος (bezel) του κινητού γύρω από την οθόνη. Στο Black mist εκείνο το σημείο είναι κάπως γκρι και όχι σκούρο μαύρο και πραγματικά αυτό το σκούρο μαύρο του Black Edition δίνει μια άλλη όψη και αίσθηση στο κινητό. Φίλε μου για το χρώμα έχεις δίκιο.Όσο αφορά την θήκη νομίζω ότι κάνεις λάθος.Δοκίμασε να την βάλεις σε ένα κανονικό S4 και θα καταλάβεις την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τι είναι αυτό που δυο μερες τωρα μου τρωει την μπαταρια παιδια ? Δεν εβαλα καποια νεα εφαρμογή. 48% από τις 6πμ μεχρι τωρα με 10 λεπτα ομιλια .Εχω ανοιχτο gps , wifi και δεδομενα αλλα κι άλλες φορες τα ειχα . Ευχαριστω Φιλε...παλαιοτερα ειχα αναλογο θεμα..δεν ξερω αν σε βοηθησω,αλλα αν θες κλεισε το gps και κανε update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες σου(απο το playstore)......κανε restart...αστο καμμια ωρα και πες μας σε παρακαλω Edit:Αν θες βγαλε τελειως κι αυτο το appLock για λιγο Δεν καταλαβαινω τον λογο αλλα πατησα επιβολή διακοπης στο appLock και η μπαταρια επανηλθε στα κανονικα της . Όμως κάθε φορα που κλειδωνω με την εφαρμογή όταν ξεκλειδωσω πρεπει παλι να παταω επιβολή διακοπης αλοιως καταναλωνει πολύ μπαταρια .Νομιζω δεν είναι από τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο...:mad::mad: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι αφου δεν εισαι root ετσι δεν ειναι??Βγαλτην τελειως ρε φιλε...ετσι κι αλλοιως χαλια εφαρμογη ειναι Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλησπερα περιμενω αυριο να παραλαβω το κινητο και κοτω για μια καλη θηκη..εκτος απο τις κλασσικες εχω βρει και την παρακατω http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/sgp-slim-armor-thiki-samsung-galaxy-s4-leyko/prod5720205pp/ την εχει παρει καποιος απο εσας και αν ναι τι εντυπωσεις δινει? αλλιως αν υπαρχει καποια εναλλακτικη πασα ιδεα ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Καλησπέρα στην παρέα μας... Παρατήρησε κανείς σε μοντέλο Black Edition μετα την αναβάθμιση προβλήματα? Ένα που παρατήρησα είναι οτι διαγράφτηκε το Google Play απο μόνο του. Έκανα πάλι εγκατάσταση και στην πρώτη προσπάθεια για ενημέρωση κάποιας έφαρμογής μου κρασάρει και πετάει συνέχεια το μήνυμα "Το Google Play διακόπηκε". Κάνω εκκαθάριση δεδομένων (Google Play) για να ηρεμήσει η κατάσταση αλλά αν επιχειρήσω κάτι ανάλογο πάλι τα ίδια και το κακό είναι οτι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω σε 4.3 Edited May 4, 2014 by themis79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι αφου δεν εισαι root ετσι δεν ειναι??Βγαλτην τελειως ρε φιλε...ετσι κι αλλοιως χαλια εφαρμογη ειναι Αν εννοεις το appLock μου είναι τοσο χρησιμη σε μενα που δεν μπορεις να φαντασετις . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ σας ευχαριστώ για την απάντηση,,,εκανα έλεγχο σε όλα τα προγράμματα που εχω,,τα οπαία είναι πολύ λίγα ,και δεν βγήκα κανενα πρόγραμμα με soft key,,,to email το εσβησα ,και το επανεγκατεστησα και τωρα λειτουργει κανονικα ,,εμεινε η εναλλαγη γλωσσας, εκανα επανελεγχο και ολες οι ρυθμισεις είναι κανονικες..,μηπως αν το επαναφερω στην εργοστασιακη κατασταση θα λυθη το πρόβλημα;;;αν ναι πως θα εκτελεσω αυτή την ενεργεια;;;;; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Σε εμένα παρουσιαστηκε το ίδιο πρόβλημα όταν ενεργοποίησα το accessibility service του greenify για unrooted συσκευές. Όταν το απενεργοποιησα όλα ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα! Οταν πατατε την οθονη δεξια στο μενου ρυθμισεις για να κατεβειτε προς τα κατω, η πλαινη μπαρα γινεται μπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα! Οταν πατατε την οθονη δεξια στο μενου ρυθμισεις για να κατεβειτε προς τα κατω, η πλαινη μπαρα γινεται μπλε? Όχι, σε μένα είναι γκρι. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Όχι, σε μένα είναι γκρι. Οταν γινεται μπλε ανεβοκατεβαινει γρηγοροτερα μεσα στο μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα και από μένα! Από τότε που έβαλα την 4,4,2 παρατήρησα ότι κατά την διάρκεια των κλήσεων όταν έχω το κινητό στο αυτί μου και η οθόνη είναι σβηστή δεν μπορώ να αυξομειώσω την ένταση του ακουστικού! Κάποιες φορές το κάνει και κάποιες όχι! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα και από μένα! Από τότε που έβαλα την 4,4,2 παρατήρησα ότι κατά την διάρκεια των κλήσεων όταν έχω το κινητό στο αυτί μου και η οθόνη είναι σβηστή δεν μπορώ να αυξομειώσω την ένταση του ακουστικού! Κάποιες φορές το κάνει και κάποιες όχι! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Tο εχω παρατηρησει κι εγω αυτό αν μπορει καποιος ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα.Συντομευσεις στην οθόνη κλείδωματος μπορούμε να βάλουμε.Ειμαι Στόκα στην 4.4.2 και έχω μόνο την επιλογή της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα.Συντομευσεις στην οθόνη κλείδωματος μπορούμε να βάλουμε.Ειμαι Στόκα στην 4.4.2 και έχω μόνο την επιλογή της κάμερας. ρυθμισεις η συσκευη μου κλειδωμα οθονης widget οθονης κλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σε τι μας χρησιμευει η εφαρμογή applock.Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σε τι μας χρησιμευει η εφαρμογή applock.Ευχαριστω!! Κλειδώνεις μεμονωμένες εφαρμογές Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) καλησπερα..μολις το παρελαβα..αυστριακο ειναι..γνωριζουμε τπτ για αναβαθμισεις/στο εντω μεταξυ το εχω στο ιντερντ συνδεδεμενο και απο κατω εχει ζεσταθει...καλο ή κακο αυτο?το εχω και στην φορτιση Edited May 5, 2014 by vaggelisch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σε τι μας χρησιμευει η εφαρμογή applock.Ευχαριστω!! Κλειδώνεις μεμονωμένες εφαρμογές Όχι μονο μεμονομενες αλλα αν θελεις και ολλες μαζι με μια κινηση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είναι φυσιολογικό χωρις καρτα sim μεσα να μου εμφανίζει μπαρες σήματος gsm κανονικα? Κλησεις βέβαια δε μπορω να πραγματοποιησω... Συμβαίνει και σε κάποιον αλλο αυτο? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 καλησπερα..μολις το παρελαβα..αυστριακο ειναι..γνωριζουμε τπτ για αναβαθμισεις/στο εντω μεταξυ το εχω στο ιντερντ συνδεδεμενο και απο κατω εχει ζεσταθει...καλο ή κακο αυτο?το εχω και στην φορτιση Λογικό ειναι να έχει ζεσταθεί ενώ κάνεις broswer ταυτόχρονα φορτίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είναι φυσιολογικό χωρις καρτα sim μεσα να μου εμφανίζει μπαρες σήματος gsm κανονικα? Κλησεις βέβαια δε μπορω να πραγματοποιησω... Συμβαίνει και σε κάποιον αλλο αυτο? Παίζει να είναι για επείγουσες κλήσεις. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημερα παιδια,flash player πως βαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημερα παιδια,flash player πως βαζουμε? Παταμε στο google ... flash player android. Στα αποτελεσματα σου βγαζει μια σελιδα της adobe και εκει πας σε καποιο σημειο λεει ... archived android...και σε πεταει σε σελιδα με πολλες εκδοσεις του flash player. Διαλεγεις μια συμφωνα με το λειτουργικο σου καιτην κατεβαζεις σε μορφη apk. Το εγκαθιστας... και πιστευω πως εισαι οκ. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημερα παιδια,flash player πως βαζουμε? Είναι η πέμπτη απάντηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Αν και τρέχει τέλεια το xbmc οπότε δε χρειάζεσαι τίποτα από flash: http://osarena.net/hacks-guides/how-to-egkatastasi-xbmc-gia-tenies-ke-live-streaming-se-ubuntulinux.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts