nivlem Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ναι και μαυρα ειναι και τα ακουστικα και ο φορτηστεις και το καλωδιο και καινουργια wallpaper ringtones Τότε κάτι δεν πάει καλά. Το αγόρασα την Δευτέρα. Μαύρο κουτί, μαύρος φορτιστής, αλλά τα ακουστικά.. κατάλευκα. Ούτε μαύρα Wallpapers. Θα το ψάξω λίγο ακόμη να σιγουρευτώ και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Τότε κάτι δεν πάει καλά. Το αγόρασα την Δευτέρα. Μαύρο κουτί, μαύρος φορτιστής, αλλά τα ακουστικά.. κατάλευκα. Ούτε μαύρα Wallpapers. Θα το ψάξω λίγο ακόμη να σιγουρευτώ και θα επανέλθω. 2 black edition που ειδα φιλε μου και τα κουτια τους αυτα ειχαν μεσα. απο που το πηρες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Ειμαι νεος εδω και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το τηλεφωνο. Πριν σκαρτο μηνα αγορασα το S4 και σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι το εχω ψιλομαθει. Αυτο που με εχει κολλησει λιγο ειναι οταν θελω σε μια επαφη να αλλαξω την ετικετα στα τηλεφωνα.μου βγαζει μονο καποιες στανταρ που εχει και δεν μια προσαρμογη ή νεα ετικετα(οπως στο iPhone,το προηγουμενο τηλεφωνο μου)!!! Υπαρχει τροπος να βαλω μια δικη μου ετικετα και οχι τα γνωστα σπιτι,εργασια....κτλ!! Γιατι θελω να εχω πχ για επαφη μια εταιρια στην οποια να εχω περασμενα τηλεφωνα σταθερα-κινητα για συγκεκριμενους ανθρωπους. πχ Γιωργος 69........., Κωστας 69.........!!!! Στο iPhone ειχε επιλογη νεα ετικετα που εγραφες οτι ηθελες για ετικετα για το συγκεριμενο αριθμο στην επαφη. Κατι παρομοιο εχει και το S4 αλλα μονο για τα email!!! Eυχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!!!! θα πατήσεις εκεί μου λέει κινητό(εγώ έχω γράψει δικό μου) [ATTACH]43707[/ATTACH]και μετά εκεί που λέει προσαρμοσμένη.γράφεις ότι θέλεις.ελπίζω να είναι αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Ειμαι νεος εδω και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το τηλεφωνο. Πριν σκαρτο μηνα αγορασα το S4 και σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι το εχω ψιλομαθει. Αυτο που με εχει κολλησει λιγο ειναι οταν θελω σε μια επαφη να αλλαξω την ετικετα στα τηλεφωνα.μου βγαζει μονο καποιες στανταρ που εχει και δεν μια προσαρμογη ή νεα ετικετα(οπως στο iPhone,το προηγουμενο τηλεφωνο μου)!!! Υπαρχει τροπος να βαλω μια δικη μου ετικετα και οχι τα γνωστα σπιτι,εργασια....κτλ!! Γιατι θελω να εχω πχ για επαφη μια εταιρια στην οποια να εχω περασμενα τηλεφωνα σταθερα-κινητα για συγκεκριμενους ανθρωπους. πχ Γιωργος 69........., Κωστας 69.........!!!! Στο iPhone ειχε επιλογη νεα ετικετα που εγραφες οτι ηθελες για ετικετα για το συγκεριμενο αριθμο στην επαφη. Κατι παρομοιο εχει και το S4 αλλα μονο για τα email!!! Eυχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!!!! Οχι, δεν μπορεις. Μπορεις ομως να φτιαξεις πολλες επαφες που θα τις λες: ΤΡΑΛΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΟΠΗ κοκ και μεσα να βαλεις το κινητο τους και το σταθερο τους σε κανονικα ξεχωριστα πεδία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKF1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αυτο θελω φιλε μου,αλλα το δικο μου ΔΕΝ εχει τις ιδιες επιλογες με το δικο σου!!!!Και το βασικοτερο ΔΕΝ εχει προσαρμοσμενη!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι, δεν μπορεις. Μπορεις ομως να φτιαξεις πολλες επαφες που θα τις λες: ΤΡΑΛΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΟΠΗ κοκ και μεσα να βαλεις το κινητο τους και το σταθερο τους σε κανονικα ξεχωριστα πεδία. Ναι το ξερω απλα ελεγα αν υπαρχει τροπος να το κανω οπως του φιλου geotrvs απο πανω(και το ιδιο εκανα και στο iPhone μου). Και αληθεια γιατι του φιλου εχει αυτες τις επιλογες και το δικο μου αλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Οχι, δεν μπορεις. Μπορεις ομως να φτιαξεις πολλες επαφες που θα τις λες: ΤΡΑΛΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΟΠΗ κοκ και μεσα να βαλεις το κινητο τους και το σταθερο τους σε κανονικα ξεχωριστα πεδία. μπορεις εκει ποθ γραφει προσαρμοσμενη και γραφεις οτι γουσταρεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 2 black edition που ειδα φιλε μου και τα κουτια τους αυτα ειχαν μεσα. απο που το πηρες φιλε μου? Θα μιλήσω πρώτα αύριο με το κατάστημα, να δω τι θα μου πει και μετά θα το γράψω. Θέλω να είμαι προσεκτικός και απόλυτα (όσο γίνεται) σίγουρος για το τι συμβαίνει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Aναβαθμιση λογισμικού είναι καλυτερα με το samsung kies η με wifi ρωταω αν καποιος εχει παρατηρησει καποιο πρόβλημα μετα από μια αναβαθμιση και τι κανουμε για να το επαναφερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Αυτο θελω φιλε μου,αλλα το δικο μου ΔΕΝ εχει τις ιδιες επιλογες με το δικο σου!!!!Και το βασικοτερο ΔΕΝ εχει προσαρμοσμενη!!!! Τι επιλογές σου δίνει? Είσαι σίγουρος ότι πατάς στο "+" και όχι στο "Προσθ. άλλου πεδίου" Aναβαθμιση λογισμικού είναι καλυτερα με το samsung kies η με wifi ρωταω αν καποιος εχει παρατηρησει καποιο πρόβλημα μετα από μια αναβαθμιση και τι κανουμε για να το επαναφερουμε Προσωπικά συνιστώ μέσω KIES αλλά δεν έχω διαβάσει γενικότερα προβλήματα με κάποιον από τους δυο τρόπους. Και μια στις χίλιες να πάει κάτι στραβά, υπάρχουν τρόποι επαναφοράς, μην σε ανησυχεί. Για την όσο το δυνατόν πιο καθαρή εγκατάσταση πάντως συνιστάται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση (με ότι αυτό συνεπάγεται). Edited April 10, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θα μιλήσω πρώτα αύριο με το κατάστημα, να δω τι θα μου πει και μετά θα το γράψω. Θέλω να είμαι προσεκτικός και απόλυτα (όσο γίνεται) σίγουρος για το τι συμβαίνει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Οκ θα περιμενω να δω τη θα σου πει το μαγαζι παντος και τα δυο κινητα που πηρα απο διαφορετικα μαγαζια ειχαν αυτα μεσα. Εαν θες μιλαμε με p.m να σου πω απο ποια μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKF1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Τι επιλογές σου δίνει? Είσαι σίγουρος ότι πατάς στο "+" και όχι στο "Προσθ. άλλου πεδίου" Ναι αλλα οι επιλογες που μου δινει ειναι:Σπιτι,Εργασια,Φαξ εργασιας,Φαξ σπιτιου,Συσκευη τηλεειδοποιησης,Οδηγηση,Εταιρικο βασικο,MMS,Ραδιοφωνο,Δευτερευων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ναι αλλα οι επιλογες που μου δινει ειναι:Σπιτι,Εργασια,Φαξ εργασιας,Φαξ σπιτιου,Συσκευη τηλεειδοποιησης,Οδηγηση,Εταιρικο βασικο,MMS,Ραδιοφωνο,Δευτερευων. 4.3 έχεις και σου δίνει αυτές τις επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKF1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Τελικα παιδια βρηκα τι εφταιγε!! Οταν περασα την επαφη,εχει μια επιλογη πανω πανω που λεει που θάποθηκευσει την επαφη. Εκει λοιπον εχει σαν αρχικη επιλογη το Microsoft Exchange ActiceSync και σε αυτη την επιλογη εχει τις επιλογες ετικετας που σας εγραψα πιο πανω!! Αν ομως επιλεξω να αποθεκευτει στο τηλ.(δεν δοκιμασα και τις αλλες επιλογες) τοτε ναι μου δινει αλλες επιλογες για ετικετα και εκει εχει και το προσαρμοσμενη!!!!!!! Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σας!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν ξερω αν το παραθετω στο σωστο τμημα αλλα αποτι εχω δει το σημα ειναι πολυ χαμηλο.σε μερη οπου με huawey και nokia ειχα πολυ καλο σημα τωρα εχω απο 1 εως καμμια μπαρα στο σημα.Οχι μονο στο σ4 αλλα και σ3 μινι και advance που ειχα.Υπαρχει καποιος τροπος επιλυσης αυτου η απλως θεμα κεραιας?μιλαω τωρα για αθηνα και οχι επαρχια :wacko: Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν ξερω αν το παραθετω στο σωστο τμημα αλλα αποτι εχω δει το σημα ειναι πολυ χαμηλο.σε μερη οπου με huawey και nokia ειχα πολυ καλο σημα τωρα εχω απο 1 εως καμμια μπαρα στο σημα.Οχι μονο στο σ4 αλλα και σ3 μινι και advance που ειχα.Υπαρχει καποιος τροπος επιλυσης αυτου η απλως θεμα κεραιας?μιλαω τωρα για αθηνα και οχι επαρχια :wacko: Η γραμμές δεν λένε κάτι. Έχει αναφερθεί πολλάκις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ισχύς. Και αυτό είναι σε dBm. Επίσης η σύγκριση πρέπει να είναι με τα 2 κινητά δίπλα δίπλα. Και επίσης. Αντιμετωπιζεις πρόβλημα με τις κλήσεις σου? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σε αυτο εχεις δικιο.Αν και δειχνει να μην εχει σημα εγω μιλαω κανονικα.Επισης ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο το κινητο διοτι στο παγκο οπου εργαζομαι το αφηνω στο ιδιο ακριβως σημειο.Εκει που το huawey ειχε 3 μπαρες σημερα ειδα αρκετες χαμενες κλησεις απο το σ4.Αλλα και αλλα samsung ειχαν το ιδιο θεμα :/ Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπέρα, Μολις τωρα εκανα έναν ελεγχο για ενημερωση λογισμικού και αρχισε να κατεβαινει πιθανότατα η νεα εκδοση του android. Κατεβαινει ασυρματα .. Είναι σωστος τροπος η θα μπλέξω? Επειδή φευγω αυριο για το εξωτερικο θα λειτουργησει σωστα το τηλεφωνο η θα εχω προβλήματα? Η συσκευη είναι προελευσης Αυστριας και το αρχειο που κατεβαινει είναι περιπου 350mb Μια χαρα θα ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Η γραμμές δεν λένε κάτι. Έχει αναφερθεί πολλάκις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ισχύς. Και αυτό είναι σε dBm. Επίσης η σύγκριση πρέπει να είναι με τα 2 κινητά δίπλα δίπλα. Και επίσης. Αντιμετωπιζεις πρόβλημα με τις κλήσεις σου? Kαι ήθελα να γράψω για αυτό το θέμα....επίσης έχω πολύ κακό σήμα και χαμένες κλήσεις με το S4.Σε φάση να είμαι στο γραφείο από τις 13:00-17:00 που έχω πολύ καλό σήμα και για 3 ώρες με έπαιρναν τηλεφωνο και οι κλήσεις ήρθαν το απόγευμα στις 19:00.:wacko: Eίχα διαβάσει για τις κάρτες 4G ότι έπαιζε τέτοιο θέμα αλλά όταν πήρα την καινούρια μου είπαν ότι έχει ήδη διευθετηθεί το θέμα και αυτές που είχαν είναι νέου τύπου χωρίς το πρόβλημα.Eπισης το wifi χάνει το σήμα ξαφνικά (με σχεδόν φούλ σήμα) και είναι σαν να το έχω κλείσει στο εικονίδιο,οταν πάω να το ανοίξω πάλι δεν με αφήνει να το ξανανοίξω αν δεν το κάνω reboot.:confused: (clean install τα πάντα με την έλευση της KitKat) Εχουν ακουστεί Κωστα συσκευές με πρόβλημα?Εμένα είναι ελληνικό.:confused: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Kαι ήθελα να γράψω για αυτό το θέμα....επίσης έχω πολύ κακό σήμα και χαμένες κλήσεις με το S4.Σε φάση να είμαι στο γραφείο από τις 13:00-17:00 που έχω πολύ καλό σήμα και για 3 ώρες με έπαιρναν τηλεφωνο και οι κλήσεις ήρθαν το απόγευμα στις 19:00.:wacko: Eίχα διαβάσει για τις κάρτες 4G ότι έπαιζε τέτοιο θέμα αλλά όταν πήρα την καινούρια μου είπαν ότι έχει ήδη διευθετηθεί το θέμα και αυτές που είχαν είναι νέου τύπου χωρίς το πρόβλημα.Eπισης το wifi χάνει το σήμα ξαφνικά (με σχεδόν φούλ σήμα) και είναι σαν να το έχω κλείσει στο εικονίδιο,οταν πάω να το ανοίξω πάλι δεν με αφήνει να το ξανανοίξω αν δεν το κάνω reboot.:confused: (clean install τα πάντα με την έλευση της KitKat) Εχουν ακουστεί Κωστα συσκευές με πρόβλημα?Εμένα είναι ελληνικό.:confused: Δεν ξέρω να σου πω. Εμένα λειτουργούν όλα στην εντέλεια! Και με AOSP που είμαι και μόντεμ από 4.4.2 είμαι τέλεια. Τέλειο σήμα στο wifi, καθόλου αδικαιολόγητες χαμένες κλήσεις. Όλα κομπλέ. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Eπισης το wifi χάνει το σήμα ξαφνικά (με σχεδόν φούλ σήμα) και είναι σαν να το έχω κλείσει στο εικονίδιο,οταν πάω να το ανοίξω πάλι δεν με αφήνει να το ξανανοίξω αν δεν το κάνω reboot.:confused: (clean install τα πάντα με την έλευση της KitKat) Εχουν ακουστεί Κωστα συσκευές με πρόβλημα?Εμένα είναι ελληνικό.:confused: Φαντάζομαι είσαι χωρίς root και δεν έχεις πειράξει modem/kernel, στην τελευταία έκδοση λογισμικού σωστά? Θα σου συνιστούσα να το πας στο service, το πρόβλημα που ανέφερες με το Wi-Fi σημαίνει πως είτε μια στις χίλιες δεν περάστηκε σωστά η αναβάθμιση, είτε υπάρχει θέμα με τη συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν ξέρω να σου πω. Εμένα λειτουργούν όλα στην εντέλεια! Και με AOSP που είμαι και μόντεμ από 4.4.2 είμαι τέλεια. Τέλειο σήμα στο wifi, καθόλου αδικαιολόγητες χαμένες κλήσεις. Όλα κομπλέ. Φαντάζομαι είσαι χωρίς root και δεν έχεις πειράξει modem/kernel, στην τελευταία έκδοση λογισμικού σωστά? Θα σου συνιστούσα να το πας στο service, το πρόβλημα που ανέφερες με το Wi-Fi σημαίνει πως είτε μια στις χίλιες δεν περάστηκε σωστά η αναβάθμιση, είτε υπάρχει θέμα με τη συσκευή. Nαι είμαι χωρίς root και εντελώς απείραχτο TW.Μέσω OTA έγινε η αναβάθμιση και έκανα και factory reset.Το μόνο που βαριέμαι αφάνταστα είναι το στήσιμο ξανά από την αρχή αν το πάω σέρβις που στα σβήνουν όλα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και μετά από 3.5 χρόνια φλασαρίσματος με το S1 το μόνο που μου λέιπει από το root είναι το adaway/adfree και το cwm/twrp που κάνεις backup τα πάντα έυκολα.:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Nαι είμαι χωρίς root και εντελώς απείραχτο TW.Μέσω OTA έγινε η αναβάθμιση και έκανα και factory reset.Το μόνο που βαριέμαι αφάνταστα είναι το στήσιμο ξανά από την αρχή αν το πάω σέρβις που στα σβήνουν όλα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και μετά από 3.5 χρόνια φλασαρίσματος με το S1 το μόνο που μου λέιπει από το root είναι το adaway/adfree και το cwm/twrp που κάνεις backup τα πάντα έυκολα.:lol: Αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, έχω διαβάσει και ακούσει καλά λόγια για τη ρύθμιση των αντιγραφων ασφαλείας της google στις ρυθμίσεις της συσκευής. Εκτός από κωδικούς Wi-Fi νομίζω όλα τα υπόλοιπα του τύπου ρυθμίσεις, λογαριασμούς, εφαρμογές, επαφές κτλ σου τα επαναφέρει όλα αν το αφήσεις να συγχρονίσει σωστά. Εγώ πιστεύω στο πέρασμά του kernel υπάρχει το πρόβλημα κάτι δεν έκατσε καλά αλλά για να μην μπλέξεις με Odin και εγγυήσεις γι'αυτό σου πρότεινα το service. Εάν δεν μου έλεγες πως σου κλείνει βασικά το Wi-Fi σε ανύποπτο χρόνο δεν θα σου έλεγα πως υπάρχει θέμα, ο συνδυασμός των δύο όμως ναι πιστεύω αξίζει να το δεις, ειδικά εάν σου συμβαίνει συχνά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, έχω διαβάσει και ακούσει καλά λόγια για τη ρύθμιση των αντιγραφων ασφαλείας της google στις ρυθμίσεις της συσκευής. Εκτός από κωδικούς Wi-Fi νομίζω όλα τα υπόλοιπα του τύπου ρυθμίσεις, λογαριασμούς, εφαρμογές, επαφές κτλ σου τα επαναφέρει όλα αν το αφήσεις να συγχρονίσει σωστά. Εγώ πιστεύω στο πέρασμά του kernel υπάρχει το πρόβλημα κάτι δεν έκατσε καλά αλλά για να μην μπλέξεις με Odin και εγγυήσεις γι'αυτό σου πρότεινα το service. Εάν δεν μου έλεγες πως σου κλείνει βασικά το Wi-Fi σε ανύποπτο χρόνο δεν θα σου έλεγα πως υπάρχει θέμα, ο συνδυασμός των δύο όμως ναι πιστεύω αξίζει να το δεις, ειδικά εάν σου συμβαίνει συχνά. Την προτελευταία φορα που ειχα κανει επαναφορά εργοστασιακών κου ειχε κρατσει κωδικούς wifi , επανεφερε εγκατεστημένες εφαρμογες και επαφες. Τωρα με την αναβαθμιση που ξαναεκανα επαναφορά εκανε τα παραπανω εκτος τους κωδικούς wifi Οσο για το wifi μηπως εχει προγραμματισμενο να κλεινει μετα από καποια ωρα χρησης ? Εχει τετοια ρυθμιση το κινητο Edited April 11, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Την προτελευταία φορα που ειχα κανει επαναφορά εργοστασιακών κου ειχε κρατσει κωδικούς wifi , επανεφερε εγκατεστημένες εφαρμογες και επαφες. Τωρα με την αναβαθμιση που ξαναεκανα επαναφορά εκανε τα παραπανω εκτος τους κωδικούς wifi Οσο για το wifi μηπως εχει προγραμματισμενο να κλεινει μετα από καποια ωρα χρησης ? Εχει τετοια ρυθμιση το κινητο Έχει sleep hours... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Την προτελευταία φορα που ειχα κανει επαναφορά εργοστασιακών κου ειχε κρατσει κωδικούς wifi , επανεφερε εγκατεστημένες εφαρμογες και επαφες. Τωρα με την αναβαθμιση που ξαναεκανα επαναφορά εκανε τα παραπανω εκτος τους κωδικούς wifi Οσο για το wifi μηπως εχει προγραμματισμενο να κλεινει μετα από καποια ωρα χρησης ? Εχει τετοια ρυθμιση το κινητο Έχει sleep hours... ...Ελληνιστι τι σημαιναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts