fanatikos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 πως θα το δω αυτο???????????????????????:O Μπαίνεις σε download mode και βλεπεις το knox warranty . Ή κατεβάζεις το phone info από το play store και το βλεπεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδιά η αδερφή μου έχει αυστριακή open συσκευή και δεν έχει πάρει ακομα κιτ κατ είναι οκ ας επιβεβαιώσει κάποιος με ίδια χώρα προέλευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Για unroot δες εδω ,για το δεύτερο που ρωτάς δεν γνωρίζω . Ευχαριστω φιλε. Αν εχω τιποτα ερωτησεις θα τις κανω σε εκεινο το thread :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλησπερα Απο προχθες το τηλεφωνο μου κανει το εξης. Κανω μια κληση και ενω παει να συνδεθει περιμενω και τελικα δεν συνδεεται.Στον αλλο ομως που παιρνω του χτυπαει.Οταν τελικα κλεινει και ξαναδοκιμασω να οαρω τοτε τη δευτερη φορα παντα παιρνει κανονικα. Εχετε υποψη τι να φταιε;Σας εχει τυχει;Αν ηταν θεμα hardware θα επαιρνε παντα την δευτερη φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagidas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) paidia na rotiso kati!vrika ena kineziko samsung s4 me 130 euro!thelo na mou peite pia einai ta elatomata tou se sxesi me to authentiko :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Τα επόμενα μηνύματα που θα διατυπωθούν σε αυτήν τη μορφή δύναται να αφαιρεθούν από την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr χωρίς προειδοποίηση. Edited April 1, 2014 by Sofos_5 Greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 paidia na rotiso kati!vrika ena kineziko samsung s4 me 130 euro!thelo na mou peite pia einai ta elatomata tou se sxesi me to authentiko Απλά δεν είναι samsung....είναι μαιμού:lol::lol::lol: Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλησπέρα! Ρε παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την αναβάθμιση σε 4.4.2 που δόθηκε στο S4. Ενώ άλλοι γνωστοί μου που έχουν βάλει την αναβάθμιση στην οθόνη κλειδώματος τους εμφανίζει επιλογή ώστε να ανοίξουν αμέσως την camera σε εμένα δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο και επίσης μετά την αναβάθμιση πολλές φορές μου κολλάει το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο??? Κανε factory reset και όλα θα φτιάξουν. Σε εμένα πάντως λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) καλησπερα παιδια εχω το τηλεφωνο με 4.2.2 οπως ω=βλεπετε στην φωτο..... σκευτομαι για αναβαθμιση οχι πως εχω και τρελο θεμα δηλαδη αλλα ετσι για αλαγη... μπορω να το ξανακανω ρουτ μετα αν παω σε αυτες της ρομ 1 XXUENA4 Eλληνικό (EUR) firmware 4.3 (9 Ιανουαρίου 2014) 2 XXUFNB9 Eλληνικό (EUR) firmware 4.4 (14 Φεβρουαρίου 2014) τι προτηνει καπιος που εχει δοκιμασει???????? αξιζει η να κατσω στα αυγα μου??? θελει στησιμο απο την αρχη μετα?? Προτείνω να κάνεις την αναβάθμιση ΧΩΡΊΣ να αλλάξεις bootloader και ΧΩΡΊΣ να βάλεις Knox. Εγώ αυτό έχω κάνει, δουλεύει τέλεια και δε χρειάζεται να ανησυχώ για την εγγύηση.. Και αν θελήσω ποτέ να το κάνω τελείως επίσημο μπορώ. Edited April 1, 2014 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Για εναν απλο χρηστη το ρουτ πιθανως να μην χρειαζετε.Αλλα για ενα power user οπως οι περισσοτεροι myphone χρηστες το ρουτ ειναι απαραιτητο.Σε λυνει τα χερια οπως και να το δει κανεις και προσθετει απειρες δυνατοτητες. Οσον αφορα την εγγυηση ακομα και ετσι να ειναι δεν νομιζω να εμποδιζει πολλους απο το να παρουν samsung κινητο.Λιγα κινητα ειναι οσο καλα ειναι τα samsung και σπανια χαλανε εκτος αν καποιος δεν το προσεχει καθολου. Και για μενα η samsung με το ui της και τις 100 bloatware εφαρμογες της ειναι σαν να σε λεει καντε ρουτ να δωσετε αερα στο κινητο και να μην κολλαει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 λογικά δεν έχεις Knox εφόσον είσαι 4.4.2 Επειδή βλέπω ότι λέει BMGA δεν έχει knox. Μπορεί να το δει από download mode για σιγουριά αλλά υπάρχουν 4.2.2 με knox(MDM και μετά). Προς αποφυγήν από άλλους χρήστες που διαβάσουν. Εχεις τόσο μεγάλη ανάγκη το rootarisma;; Αποψή μου φυσικά αλλά καμιά ναυαρχίδα πια δεν εχει ανάγκη να rootaristei για να λειτουργήσει όπως πρέπει. Η 4.2.2 με την 4.4.2 είναι η μέρα με την νύχτα, με την Kitkat να είναι πολλά σκαλιά ανώτερη. Για εναν απλο χρηστη το ρουτ πιθανως να μην χρειαζετε.Αλλα για ενα power user οπως οι περισσοτεροι myphone χρηστες το ρουτ ειναι απαραιτητο.Σε λυνει τα χερια οπως και να το δει κανεις και προσθετει απειρες δυνατοτητες. Οσον αφορα την εγγυηση ακομα και ετσι να ειναι δεν νομιζω να εμποδιζει πολλους απο το να παρουν samsung κινητο.Λιγα κινητα ειναι οσο καλα ειναι τα samsung και σπανια χαλανε εκτος αν καποιος δεν το προσεχει καθολου. Και για μενα η samsung με το ui της και τις 100 bloatware εφαρμογες της ειναι σαν να σε λεει καντε ρουτ να δωσετε αερα στο κινητο και να μην κολλαει πουθενα. Παιδιά το root ή όχι είναι υποκειμενικό! Για έναν απλό χρήστη δεν χρειάζεται... Αντιθέτως ο μέσος χρήστης θα το χρειαστεί. Ο δε power user όχι απλά θα το χρειαστεί αλλά δεν του αρκεί καν η σκέτη μαμά ρουταρισμένη. Προσωπικά όχι μόνο θεωρώ απαραίτητο το root αλλά το φλασάρισμα custom rom!!! Και ειδικά AOSP. Και όποιος βάλει AOSP θα καταλάβει ότι αν συγκρίνεις το κινητό με AOSP με μαμά ακόμα και root ή TW custom είναι σαν να έβαλε το τούρμπο επάνω χωρίς κόστος σε καύσιμα... Καμία απολύτως εφαρμογή δεν υπάρχει από την Sammy που να σου χρειάζεται! Ούτε μία! Αλλά όπως είπα. Όλα αυτά πάλι είναι υποκειμενικά. Εδώ υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τα air gestures. Πέραν της αρχικής δοκιμής δεν τα ξαναείδα μπροστά μου. Όσο για τον Knox. Ναι άμα χτυπήσει τότε ακόμα και να καεί η οθόνη(hardware) δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Ή αν καεί το ηχείο ας πούμε. Πάπαλα η εγγύηση. Γιοκ. Και εμένα με εμποδίζει από το να ξανα αγοράσω Samsung. Προσωπικά τέλος για μένα η εν λόγω εταιρεία. Ήδη αν βρω G2 έφυγα επιτέλους από την χειρότερη(προσωπικά πάντα) αγορά κινητού που έκανα στη ζωή μου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Λοιπον,πηρα τη Wind και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενα δεδομενα-οκ,ουτο το ηξερα-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ(!!!)για να μπορω να στειλω και να λαβω!!!Τι κουφο ειναι αυτο???Μεχρι τωρα,με ολες μου τις συσκευες(Note 1,note 2 κλπ.)εστελνα κανονικα χωρις να χρειαζεται ιντερνετ!!Που σημαινει,1+ευρω για καθε mms,αν δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πακετο ιντερνετ!!Ξερει αληθεια,κανεις απο σας αν ισχειει αυτο για το ς4??? Αν και μου απαντησε καποιος φιλος σχετικα...Ναι μεν να εχω ανοιχτο το gprs(αχι σε φραγη οπως μεχρι τωρα),αλλα σκεφτομαι πως με το που παω να στειλω η να λαβω mms θα χρεωθω το 1€ ετσι κι αλλιως + τη χρεωση του mms!!!Οποτε δε συμφερει με τιποτα!!!Καποιος που να ξερει κατι σιγουρο να μου πει υπαρχει??Δηλ.ξαναλεω και παλι...Να μπορω να στελνω mms χωρις απαραιτητα να εχω ιντερνετ(να ειναι σε φραγη)και να εχω μονο mms(ρυθμισεις),oπως με τοσα κινητα που ειχα??(SG3 NOTE 2 κλπ.)?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα παίδες...ίσως και να ειμαι off topic αλλά δεν βρήκα κατι παρόμοιο. Ξερει κάποιος τι ακριβώς κανεις με το hangouts ;;;ξερω οτι αντικαθιστά τα μηνυματα αλλά στέλνει τσάμπα σε αυτούς που έχουν η όχι. Έχει όριο 160 λέξεις το μήνυμα ;;;τι παίζει ακριβώς...;;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα παίδες...ίσως και να ειμαι off topic αλλά δεν βρήκα κατι παρόμοιο. Ξερει κάποιος τι ακριβώς κανεις με το hangouts ;;;ξερω οτι αντικαθιστά τα μηνυματα αλλά στέλνει τσάμπα σε αυτούς που έχουν η όχι. Έχει όριο 160 λέξεις το μήνυμα ;;;τι παίζει ακριβώς...;;; Ευχαριστω Δεν αντικαθιστά τα μηνύματα! Αυτό άμα θέλεις το κάνεις... Δεν είσαι υποχρεωμένος. Το hangouts είναι η εξέλιξη του talk. Δηλαδή του chat engine του Gmail! Από εκεί και πέρα πλέον του έχουν προσθέσει και την extra λειτουργία να μπορεί να στέλνει/λαμβάνει sms. Δηλαδή να πάρει την θέση του προγράμματος των μηνυμάτων. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς το hangouts και για μηνύματα τότε απλά αναλόγως που στέλνεις χρεώνεται η κινητή ή τα data. Δεν είναι τίποτα δωρεάν ανεξάρτητα με τι έχει επιλέξει ο άλλος. Αν στείλεις SMS τότε θα χρεωθείς 1 sms στο λογαριασμό κινητής. Αν στείλεις chat(hangout) σε έναν γνωστό σου από τα email σου, θα ξεκινήσεις μία συνομιλία chat μαζί του όπως στο facebook και άρα χρεώνεσαι data. Και χωρίς SIM στο κινητό θα μπορούσες κανονικά να στείλεις αν ήσουν σε wifi επειδή είναι από τον λογαριασμό του email και άρα δεν μπαίνει μέσα κάτι με την τηλεφωνία. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Επειδή βλέπω ότι λέει BMGA δεν έχει knox. Μπορεί να το δει από download mode για σιγουριά αλλά υπάρχουν 4.2.2 με knox(MDM και μετά). Προς αποφυγήν από άλλους χρήστες που διαβάσουν. Παιδιά το root ή όχι είναι υποκειμενικό! Για έναν απλό χρήστη δεν χρειάζεται... Αντιθέτως ο μέσος χρήστης θα το χρειαστεί. Ο δε power user όχι απλά θα το χρειαστεί αλλά δεν του αρκεί καν η σκέτη μαμά ρουταρισμένη. Προσωπικά όχι μόνο θεωρώ απαραίτητο το root αλλά το φλασάρισμα custom rom!!! Και ειδικά AOSP. Και όποιος βάλει AOSP θα καταλάβει ότι αν συγκρίνεις το κινητό με AOSP με μαμά ακόμα και root ή TW custom είναι σαν να έβαλε το τούρμπο επάνω χωρίς κόστος σε καύσιμα... Καμία απολύτως εφαρμογή δεν υπάρχει από την Sammy που να σου χρειάζεται! Ούτε μία! Αλλά όπως είπα. Όλα αυτά πάλι είναι υποκειμενικά. Εδώ υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τα air gestures. Πέραν της αρχικής δοκιμής δεν τα ξαναείδα μπροστά μου. Όσο για τον Knox. Ναι άμα χτυπήσει τότε ακόμα και να καεί η οθόνη(hardware) δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Ή αν καεί το ηχείο ας πούμε. Πάπαλα η εγγύηση. Γιοκ. Και εμένα με εμποδίζει από το να ξανα αγοράσω Samsung. Προσωπικά τέλος για μένα η εν λόγω εταιρεία. Ήδη αν βρω G2 έφυγα επιτέλους από την χειρότερη(προσωπικά πάντα) αγορά κινητού που έκανα στη ζωή μου. Βρε και εγω δεν το γουσταρω το knox αλλα βρες με καλυτερο κινητο απο το νοτε 3 μεχρι τα 400.Το g2 ακομα και το 32αρι με περιοριζει παρα πολυ οποτε δεν υπαρχει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθώ και να το ψάξω και δεν προλαβαίνω προς το παρόν να το ψάξω μέσα στο φόρουμ: σε περίπτωση κλοπής του κινητού ποιο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε ώστε να κλειδώνεται ας πούμε η συσκευή από τη Samsung ή τέλοσπάντων να γίνεται κάτι και να αχρηστεύεται το κινητό; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourou13 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθώ και να το ψάξω και δεν προλαβαίνω προς το παρόν να το ψάξω μέσα στο φόρουμ: σε περίπτωση κλοπής του κινητού ποιο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε ώστε να κλειδώνεται ας πούμε η συσκευή από τη Samsung ή τέλοσπάντων να γίνεται κάτι και να αχρηστεύεται το κινητό; Κανε μια εγγραφη εδω: http://findmymobile.samsung.com/login.do Ρε παιδιά, πότε επιτελούς θα έρθει η αναβάθμιση για τα γαλλικά? Απρίλιο μπήκαμε και σε λίγο βγαίνει η 4.4.3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εμεις οι Γαλλοι ποτε θα φαμε σοκολατα(kit kat)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχω την εντύπωση ότι βγαίνει μόνο με δερμάτινο καπάκι. Για θήκη που λες, όσο το έχω ψάξει όλοι λένε ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτό που δε μου είναι ξεκάθαρο είναι εάν έχει ή θα πάρει την kitkat... Καλησπέρα σε όλους!! Βασικά δεν ξέρω αν έπρεπε να απαντήσω/παραθέσω εδώ την άποψη μου και εμπειρία μου απλά είπα να το αναφέρω.. Λοιπόν εχτές πήρα στα χέρια μου το S4 BE από το kaizershop.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την εξυπηρέτηση τους και με την ταχύτητα που το έστειλαν.. Το πήρα στα 324.80 και με ασφάλεια, κούριερ και αντικαταβολή πήγε στα 335.80. Είναι κουκλί, πολύ όμορφο γενικά, το καπάκι της μπαταρίας είναι τύπου δέρματος αλλά είναι πολυ ωραίο και με τα wallpapers και τα extra ringtones που έχει είναι πολύ καλό. Δεν μπορώ να πώ για χρήση ακόμα μιας και δεν το δούλεψα "σκληρά" αλλά μετά την πρώτη φόρτιση άντεξε 11 ώρες με πολύ σκάλισμα, wifi, εγκαταστάσεις apps κτλπ. Απλά ήθελα να πώ ότι μέχρι τώρα δεν μετανιώνω, αλλά είναι ακόμα νωρίς θα μου πείτε, το ξέρω. Το μόνο που έχω συναντήσει μέχρι τώρα λοιπόν είναι το άτιμο το mail της οτενετ που δεν μπορώ να φτιάξω για κάποιο άγνωστο λόγο(δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον διακομιστή εισερχομένων). Κάτι άλλο με το που το άνοιξα έκανε μια αναβάθμιση σε 4.3, ενώ όμως και πριν την κάνει που το κοίταξα έλεγε πάλι 4.3.. Από ότι έχω καταλάβει είναι από ρουμανία και όσο για το πότε θα αναβαθμιστώ σε κιτ κατ άγνωστο, αλλά δεν με πειράζει μιας και δεν έχω ακούσει τίποτα ιδιαίτερο σε διαφορές. (από την άλλη πάλι δεν ξέρω, δεν είμαι γνώστης). Κάτι που ξέρω είναι ότι δεν θα πειραματιστώ με ρούτ όπως σε προηγούμενες συσκευές μου, αν και ακόμα δεν έχω εγκαταστήσει ή ενεργοποιήσει το knox*. *Το έχω δεί σαν εγαρμογή στο μενού εφαρμογών για αυτό λέω δεν έχω ενεργοποιήσει, μην ξεχνάτε ότι από Samsung είμαι πρωτάρης και γενικότερα δεν είμαι power user.. Ευχαριστώ και καλά να είστε όλοι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Βρε και εγω δεν το γουσταρω το knox αλλα βρες με καλυτερο κινητο απο το νοτε 3 μεχρι τα 400.Το g2 ακομα και το 32αρι με περιοριζει παρα πολυ οποτε δεν υπαρχει τιποτα. Αν και βγαίνουμε off topic. G2 είναι full καλύτερο σε όλα. Με το 32 έχεις φουλ χώρο και άμα θες παραπάνω υπάρχει πλέον και το otg οπότε δε σε περιορίζει πουθενά. Και πες μου. Δεν αξίζει να χάσω λίγη ευκολία που μου δίνει η SD για να μην φοβάμαι εγγυήσεις και λοιπά? Τι στιγμή μάλιστα που λύσεις για αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν. Και καλύτερη αυτονομία. Αλλά είπαμε είναι όλα υποκειμενικά. Για μένα με το knox η Sammy τελείωσε. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθώ και να το ψάξω και δεν προλαβαίνω προς το παρόν να το ψάξω μέσα στο φόρουμ: σε περίπτωση κλοπής του κινητού ποιο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε ώστε να κλειδώνεται ας πούμε η συσκευή από τη Samsung ή τέλοσπάντων να γίνεται κάτι και να αχρηστεύεται το κινητό; Εχεις ήδη πρόγραμμα στη συσκευή σου αλλά δε το ξέρεις. Αφου έχεις έτσι κι αλλιώς google account, μπορείς να το διαχειριστείς μέσω αυτού και συγκεκριμένα μέσω android device manager. Οσο για επόμενο σχόλιο οτι το G2 είναι καλύτερο απ το Note 3 δεν εχω να σχολιάσω κάτι. Το G2 παίζει στην κατηγορία του S4, κι ούτε σκαλί παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν και βγαίνουμε off topic. G2 είναι full καλύτερο σε όλα. Με το 32 έχεις φουλ χώρο και άμα θες παραπάνω υπάρχει πλέον και το otg οπότε δε σε περιορίζει πουθενά. Και πες μου. Δεν αξίζει να χάσω λίγη ευκολία που μου δίνει η SD για να μην φοβάμαι εγγυήσεις και λοιπά? Τι στιγμή μάλιστα που λύσεις για αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν. Και καλύτερη αυτονομία. Αλλά είπαμε είναι όλα υποκειμενικά. Για μένα με το knox η Sammy τελείωσε. Σε τι ειναι καλυτερο το g2?Λιγοτερη ραμ μικροτερη οθονη που μικραινει ακομα περισσοτερο με τα on screens κουμπια δεν περνει sd ειναι ακριβοτερο λιγοτερες ρομς.Το νοτε εχει το knox αλλα εναν power user που θελει το απολυτο λιγο θα τον νοιαξει και ας χανει την εγγυηση.Το otg δεν ειναι λυση.Απο μπαταρια υπερισχυει ελαχιστα το lg λογω μικροτερης οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το VS των συσκευών τελειώνει κάπου εδώ! Συνεχίστε εντός θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris89gr Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Βασικά δεν ξέρω αν έπρεπε να απαντήσω/παραθέσω εδώ την άποψη μου και εμπειρία μου απλά είπα να το αναφέρω.. Λοιπόν εχτές πήρα στα χέρια μου το S4 BE από το kaizershop.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την εξυπηρέτηση τους και με την ταχύτητα που το έστειλαν.. Το πήρα στα 324.80 και με ασφάλεια, κούριερ και αντικαταβολή πήγε στα 335.80. Είναι κουκλί, πολύ όμορφο γενικά, το καπάκι της μπαταρίας είναι τύπου δέρματος αλλά είναι πολυ ωραίο και με τα wallpapers και τα extra ringtones που έχει είναι πολύ καλό. Δεν μπορώ να πώ για χρήση ακόμα μιας και δεν το δούλεψα "σκληρά" αλλά μετά την πρώτη φόρτιση άντεξε 11 ώρες με πολύ σκάλισμα, wifi, εγκαταστάσεις apps κτλπ. Απλά ήθελα να πώ ότι μέχρι τώρα δεν μετανιώνω, αλλά είναι ακόμα νωρίς θα μου πείτε, το ξέρω. Το μόνο που έχω συναντήσει μέχρι τώρα λοιπόν είναι το άτιμο το mail της οτενετ που δεν μπορώ να φτιάξω για κάποιο άγνωστο λόγο(δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον διακομιστή εισερχομένων). Κάτι άλλο με το που το άνοιξα έκανε μια αναβάθμιση σε 4.3, ενώ όμως και πριν την κάνει που το κοίταξα έλεγε πάλι 4.3.. Από ότι έχω καταλάβει είναι από ρουμανία και όσο για το πότε θα αναβαθμιστώ σε κιτ κατ άγνωστο, αλλά δεν με πειράζει μιας και δεν έχω ακούσει τίποτα ιδιαίτερο σε διαφορές. (από την άλλη πάλι δεν ξέρω, δεν είμαι γνώστης). Κάτι που ξέρω είναι ότι δεν θα πειραματιστώ με ρούτ όπως σε προηγούμενες συσκευές μου, αν και ακόμα δεν έχω εγκαταστήσει ή ενεργοποιήσει το knox*. *Το έχω δεί σαν εγαρμογή στο μενού εφαρμογών για αυτό λέω δεν έχω ενεργοποιήσει, μην ξεχνάτε ότι από Samsung είμαι πρωτάρης και γενικότερα δεν είμαι power user.. Ευχαριστώ και καλά να είστε όλοι!! :) Σίγουρα είναι από Ρουμανία; Στο http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=ROM#firmware λέει ότι βγήκε τώρα το Μάρτιο 4.4.2. Τι PDA έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παράθεση από petran66 > Λοιπον,πηρα τη Wind και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενα δεδομενα-οκ,ουτο το ηξερα-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ(!!!)για να μπορω να στειλω και να λαβω!!!Τι κουφο ειναι αυτο???Μεχρι τωρα,με ολες μου τις συσκευες(Note 1,note 2 κλπ.)εστελνα κανονικα χωρις να χρειαζεται ιντερνετ!!Που σημαινει,1+ευρω για καθε mms,αν δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πακετο ιντερνετ!!Ξερει αληθεια,κανεις απο σας αν ισχειει αυτο για το ς4??? Αν και μου απαντησε καποιος φιλος σχετικα...Ναι μεν να εχω ανοιχτο το gprs(αχι σε φραγη οπως μεχρι τωρα),αλλα σκεφτομαι πως με το που παω να στειλω η να λαβω mms θα χρεωθω το 1€ ετσι κι αλλιως + τη χρεωση του mms!!!Οποτε δε συμφερει με τιποτα!!!Καποιος που να ξερει κατι σιγουρο να μου πει υπαρχει??Δηλ.ξαναλεω και παλι...Να μπορω να στελνω mms χωρις απαραιτητα να εχω ιντερνετ(να ειναι σε φραγη)και να εχω μονο mms(ρυθμισεις),oπως με τοσα κινητα που ειχα??(SG3 NOTE 2 κλπ.)?? Λοιπον,τωρα προσεξα στα fags του ς4 οτι δε στελνει μμς αν δεν ειναι ανοιχτα τα δεδομενα και να μην εχεις φραγη-υποθετω-στο gprs...Ελα ομως που εγω δε το θελω το gprs!!!Δηλ.με του που τ ανοιγω για να στειλω η να λαβω ενα μμς ας πουμε,θα χρεωνομαι 1€για το gprs+τη χρεωση του μμς οπως λεω και πιο πανω!!!!Αν καταλαβαινω κατι λαθος πεστε μου...Γιατι ειμαι ετοιμος να το πουλησω...Δε θα κανω περισσοτερο πλουσια τη Wind!!!Οπως και να χει,αν ισχειει τελικα κατι τετοιο-που μαλλον ισχυει-ειναι μεγαλη βλακεια της Samsung...Γιατι φυσικα αυτη φταιει και η εκδοση 4.4.2 υποθετω(κιτ κατ)...:mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παράθεση από petran66 > Λοιπον,πηρα τη Wind και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενα δεδομενα-οκ,ουτο το ηξερα-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ(!!!)για να μπορω να στειλω και να λαβω!!!Τι κουφο ειναι αυτο???Μεχρι τωρα,με ολες μου τις συσκευες(Note 1,note 2 κλπ.)εστελνα κανονικα χωρις να χρειαζεται ιντερνετ!!Που σημαινει,1+ευρω για καθε mms,αν δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πακετο ιντερνετ!!Ξερει αληθεια,κανεις απο σας αν ισχειει αυτο για το ς4??? Αν και μου απαντησε καποιος φιλος σχετικα...Ναι μεν να εχω ανοιχτο το gprs(αχι σε φραγη οπως μεχρι τωρα),αλλα σκεφτομαι πως με το που παω να στειλω η να λαβω mms θα χρεωθω το 1€ ετσι κι αλλιως + τη χρεωση του mms!!!Οποτε δε συμφερει με τιποτα!!!Καποιος που να ξερει κατι σιγουρο να μου πει υπαρχει??Δηλ.ξαναλεω και παλι...Να μπορω να στελνω mms χωρις απαραιτητα να εχω ιντερνετ(να ειναι σε φραγη)και να εχω μονο mms(ρυθμισεις),oπως με τοσα κινητα που ειχα??(SG3 NOTE 2 κλπ.)?? Λοιπον,τωρα προσεξα στα fags του ς4 οτι δε στελνει μμς αν δεν ειναι ανοιχτα τα δεδομενα και να μην εχεις φραγη-υποθετω-στο gprs...Ελα ομως που εγω δε το θελω το gprs!!!Δηλ.με του που τ ανοιγω για να στειλω η να λαβω ενα μμς ας πουμε,θα χρεωνομαι 1€για το gprs+τη χρεωση του μμς οπως λεω και πιο πανω!!!!Αν καταλαβαινω κατι λαθος πεστε μου...Γιατι ειμαι ετοιμος να το πουλησω...Δε θα κανω περισσοτερο πλουσια τη Wind!!!Οπως και να χει,αν ισχειει τελικα κατι τετοιο-που μαλλον ισχυει-ειναι μεγαλη βλακεια της Samsung...Γιατι φυσικα αυτη φταιει και η εκδοση 4.4.2 υποθετω(κιτ κατ)...:mad: έψαξα λίγο για το θέμα σου κ βρήκα ότι μόνο με ανοιχτά data μπορείς να στείλεις κ να λάβεις mms κ μάλιστα αυτό ισχύει και για το sgs3 μετά από κάποιο update όπως αναφέρουν.. δεν το έψαξα παραπάνω αλλά μάλλον μόνο στην samsung συμβαίνει αυτό :confused: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts