Jump to content

kourou13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kourou13

  1. Πρωτη εντυπωση οσον αφορα την μπαταρια. Το ανοιξα στις 12 και κατι και ειχε 92% και στις 8 και κατι πηγε στο 5%! Ναι του αλλαξα τα φωτα:lol::lol::lol: Youtube videos σε 720ρ και 1080ρ, facetιme και skype κανα μισαωρο, ειδα τηλεοραση αλλο τοσο, αρκετο serfing και περιηγηση στο appstore για εφαρμογες (καλα ολα paid ειναι εκει?). Παιχνιδια δεν επαιξα. Ωρα να το αφησω ησηχο για την πρωτη φορτιση!
  2. Το πήρα σημερα! Το πρώτο μου ταμπλετ και η πρώτη μου Apple συσκευή! Σαν πρώτη εντύπωση... Φανταστικό! Είναι πολύ λεπτό, πιο λεπτό και από κορυφαία κινητά (πχ το galaxy S4 μου) και όχι μόνο στους αριθμούς, η αίσθηση στο χέρι φαίνεται. Πολύ γρήγορο και καλή οθόνη όχι κάτι εντυπωσιακό (είμαι fan των superamoled) Μείον το ηχείο... Παρόλο που είναι δυνατό, τρίζει η συσκευή. Αυτά για την ώρα
  3. Κανε μια εγγραφη εδω: http://findmymobile.samsung.com/login.do Ρε παιδιά, πότε επιτελούς θα έρθει η αναβάθμιση για τα γαλλικά? Απρίλιο μπήκαμε και σε λίγο βγαίνει η 4.4.3!
  4. Εγώ αγόρασα από εκεί, αρχές Νοέμβρη. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/819/qf4c.jpg Γαλλικό
  5. Λογικα θα σου ερθει ταχυδρομικως...(περιμενε 2-3 εβδομαδες) Και μετα θα πας στο καταστημα που το αγορασες για να σου βαλει την σφραγιδα οπως ειπε ο RAVER παραπανω και να συμπληρωσουν τα στοιχεια της μηχανης για να εισαι καλυμμενος. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα που δεν ειναι εξουσιοδοτημενο το καταστημα που αγορασες το μηχανακι! Τα services πρεπει να κανεις σε εξουσιοδοτημενο για να ισχυει η εγγυηση Τωρα αν υπαρχει προβλημα με το καταστημα οπως λες....ριξε ενα τηλεφωνο στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ!
  6. Εμενα οχι! Μου ηρθε ταχυδρομικως στο σπιτι μου μια εβδομαδα με 10 μερες μετα απο την αγορα. Νομιζω σε ολους ετσι ειναι (ταχυδρομικως) !
  7. Πηρα τηλεφωνο σημερα και εκλεισα ραντεβου για την παρασκευη!! :rolleyes: Πιο νωρις δεν μπορουσε...εχει πολυ κοσμο λεει! Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο? :wacko: :X Τεσπα, 16 ευρω μου ειπε οτι εχει.
  8. Παιδες, ειμαι στα 1002 χλμ και το παω για το πρωτο servise! Μηπως ξερετε ποσο θα μου κοστισει περιπου? για εξουσιοδοτημενο συνεργειο μιλαμε παντα, μην χασουμε και την εγγυηση...
  9. Καινουργιο παπι ρε φιλε...δεν μου πηγαινε η καρδια να του κανω τρυπες απο τωρα :cry:
  10. Εμενα το σταντ μου το εβαλε αμεσως, το αγορασα το μηχανακι μαζι με αυτο και μου πηγε πιο φθηνα ;) Απορω ρε μαγκες πως πηρατε το μηχανακι χωρις το μονο! Εγω δεν θα την παλευα ουτε μια μερα :wacko: Παντως απο οτι μου ειπε αυτος που το αγορασα, οταν το ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην εχει και το μονο σταντ, μου ειπε οτι κατι παιζει με τις νεες προδιαγραφες που λενε οτι αν ειχε μονο σταντ επρεπε να ειχε μηχανισμο να ανεβαινει αυτοματα ή να μην μπορουσε το μηχανακι να παρει μπρος για λογους ασφαλειας... και αν το καναν αυτο, θα ανεβαζε κι αλλο το ηδη υψηλο του κοστος... Φυσικα αυτο δεν τους συμφερε λογο του ανταγωνισμου που υπαρχει (νομιζω ειναι το πιο ακριβο παπι, σωστα?) και ετσι βγαινει μονο με το διπλο :)
  11. Οχι! Το σταντ ειναι του crypton X και βγαζει το παλιο (μου το εδωσε) και βαζει το καινουργιο που εχει και το μονο σταντ και το διπλο! ;)
  12. Εγω παντως το μηχανακι το πηρα απο τον Παπαγεωργιου 2270 ευρω (το special και χωρις δωρα)! Λιγα μετρα πιο κατω ο Βυνιος μου το εδινε 2300... Γενικα να πω και εγω την γνωμη μου για τα δωρα: Παιδες μην δινεται σημασια σε αυτα...ειναι πολυ μουφα και δεν αξιζουν, ειδικα το κρανος! Το κρανος που σας δινει το πολυ να κανει 40 ευρω!!! Αποψη μου ειναι, στο κρανος να δωσεται λεφτα και να παρετε κανα καλο, για να εχετε το κεφαλι σας...ησυχο, που λενε! Εγω για παραδειγμα πηρα το κρανος (170 απο 200, Airoh mathisse RS) επισης απο εκει, εβαλα και το μονο σταντ (το οποιο ο Παπαγεωργιου μου εβαλε αυτο που βγαζει η Yamaha σαν aftermarket, ενω ο Βυνιος θα εκανε "πατεντα" για να το βαλει). Συνολικα εδωσα 2520 μαζι με την αδεια και τελικα μου εκανε δωρα μια κουλουρα και κλειδαρια για το δισκοφρενο.
  13. Αυτος πρεπει να ειναι ο κοφτης! υγ. ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα σας λογια! ....και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ
  14. Γεια σας παιδες και καλως ηρθα στην παρεα σας! Πριν απο 2 μερες αγορασα και εγω το cryptonακι! Δυστηχως δεν το εχω κυκλοφορισει ακομα...(μονο απο το μαγαζι μεχρι το σπιτι μου), γιατι δεν μου εχουν φερει ακομα την πινακιδα. Την Τριτη μεσημερι θα την εχω γιατι εχουν απεργεια μου ειπε..:mad: Πηρα το special edition, 2270 ευρω, με δωρα μια κουλουρα και κλειδαρια για το δισκοφρενο (της πλακας εννοειτε). Καλα το πηρα ή μου επιασαν τον κwλ0??? Θα ηθελα ρωτησω αν χρειαζεται κατι να προσεχω τωρα που ειναι αρχη και αν εχει τυχει σε κανεναν να βρει κατι ελλαττωματικο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! υγ. αν εχω καμια απορια, δεν θα ντραπω να σας ρωτησω! :p
×
×
  • Create New...