hic_et_nunc Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ειναι πολυ απλο,για απολυτα πετυχημενες συσκευες οπως το s4 πρεπει τα διαφορα δηθεν tech sites να βρουν κατι να πουν.στην περιπτωση αυτη λενε οτι ειναι πλαστικο και εχει lag.ξεχνουν οτι οι αντιστοιχες ναυαρχιδες απο lg και htc σου λενε κοψε το λαιμο σου με την μπαταρια που δεν αλλαζει ο ενας,τα 9 γιγα μνημης ελευθερα απο τα 16 και αν σου αρεσει ο αλλος και να μη μιλησω για τις γκουμουτσες της sony.το μισο δευτερολεπτο που κανουν να ανοιξουν οι ρυθμισεις τους πειραξε. δε λεω αλλα,η συνεχεια αυριο που θα το παραλαβω και εγω:lol: Κοίταξε, παλαιότερα ο dialer δεν άνοιγε ακαριαία γιατί είχε ρυθμιστεί να κλείνει μετά απο κάποια ώρα σε αδράνεια. Το ίδιο συνέβαινε και με την camera και την gallery. Πλέον, μετά την Kitkat ολα αυτά έχουν ρυθμιστεί να ανοίγουν ακαριαία χωρίς να κλείνουν. Τα λύσαμε αυτά, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε πια, οπότε πρέπει να βρούμε. Οπότε είπαμε να πούμε για τις ρυθμίσεις. Ε, μα φτάνει πια! Ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παίδες πλατιάζουμε πάρα πολύ! Όπως είπα και στα ποσταρίσματα μου πιο πάνω είναι όλα υποκειμενικά! Είναι ο καθένας τι ορίζει ως μέγιστη καθυστέρηση... Εγώ την ορίζω αλλιώς και άλλος αλλιώς. Απλά τα πράγματα. Όπως και κάποιοι δεν θεωρούν το root απαραίτητο. Εγώ το θεωρώ και για το adblocker αλλά και το greenify και titanium και άλλο πολλά. Μην τρελαινόμαστε αν έχει lag ή όχι. Για παράδειγμα εμένα δεν μου αρκεί ούτε η μπαταρία του. Τώρα με AOSP έχει φτιάξει αρκετά αλλά και πάλι δεν μου αρκεί πάντα! Άλλοι βγάζουν 3 μέρες. Εγώ με TW έβγαζα μετά βίας 18-20 ώρες και με AOSP βγάζω 24-28. Έδωσα άλλο ένα παράδειγμα για να καταλάβει κάποιος πόσο υποκειμενικά είναι τα πράγματα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέραααα Αναμένω ένα S4 και είμαι ενθουσιασμένος μπορώ να πω! Μετά από χρόνια επιστρέφω στο Android. Mπορώ να κάνω αναβάθμιση σε ΚΚ ή δε γίνεται λόγω region? Επίσης η ΚΚ γίνεται root? Προτείνετε εγκατάσταση custom rom και αν ναι ποια; Δε θέλω καθόλου lag να πω εδώ. Θέλω την πιο ελαφριά και γρήγορη rom. Όσον αφορά τον counter που έχει η samsung, what's the deal? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Μόλις έκανα root και απεγκατέστησα κάποιες προεγκατεστημενες εφαρμογές. Αν θελήσω να κάνω unroot θα πρέπει να τις επαναφέρω πρώτα? Επίσης να ρωτήσω ,η ενημέρωση kitkat θα έρθει τώρα που είμαι root η πρέπει να την κατεβάσω εγώ? Edited March 26, 2014 by AGNOSTOSMPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το s4 active έχει water resistant... Καλο αυτο! Και το οποιο πρακτικα σημαινει? Οτι δεν σταματα να λειτουργει αν απλα βραχει? πχ αν πεσει πανω του ενα ποτηρι με νερο? ή μονο αν μιλας μες τη βροχη? (πιο light κατασταση) To active ειναι το i9505? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μόλις έκανα root και απεγκατέστησα κάποιες προεγκατεστημενες εφαρμογές. Αν θελήσω να κάνω unroot θα πρέπει να τις επαναφέρω πρώτα? Επίσης να ρωτήσω ,η ενημέρωση kitkat θα έρθει τώρα που είμαι root η πρέπει να την κατεβάσω εγώ? μεσω ota δεν μπορεις να την κανεις τωρα που εισαι root..δεν υπαρχει προβλημα..μονο μεσω kies θα κανεις την αναβαθμιση η απο odin.τι filmware φοραει το κινητο σου (χωρα προευλευσης που προοριζοταν) κ απο το sammobile θα δεις αν εχει βγει για την χωρα σου!!αν θελεις να κανεις unroot απλα περνας το filmware μεσω odin που εχεις κ μετα factory reset (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν η κάρτα είναι παλιά άλλαξε την . Καλησπέρα. Την κάρτα την εχω κοντά 3 χρόνια COSMOTE. Στην αλλάζουν η σου κάνουν νούμερα..;; Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το πήρα μάγκες. ..μια χαρά εργαλείο. ..Απλά σαν να ζεσταίνεται από πίσω. .κάπου το ξαναδιάβασα γιαυτό το θέμα. .τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Εκανα uroot το κινητο,εφαρμογες που ηθελαν προσβαση root δεν λειτουργουν πλεον. Οταν ομως κανω ελεγχο για νεες ενημρωσεις μου λεει οτ ιη σσκευη εχει τροποποιηθει,εκανα και factory reset.Επισης παρατηρησα οτι απο τοτε που εκανα root αλλα και μετα το unrrot δεν αναπαραγονται οι ηχοι οταν κελιδωνω και ξεκλειδωνω την οθονη και οταν πατα τα "κουμπια" του μενου και της επιστορφης...Βοηθεια κανεις?Εκανα root και unroot μεσω αυτου του προγραμματος http://www.kingoapp.com/android-root.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) εαν προσθεσω στο τηλεφωνο,στους λογαριασμους και τον παλιο gmail που ειχα στο s2, μπορω να τραβηξω καποιες εφαρμογες που ειχα αγορασει?δεν θα μου το δεχτει? οχι τιποτε αλλο,αλλα ειναι αρκετες και ειναι κριμα να τις ξανα-αγορασω.. Edited March 26, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 εαν προσθεσω στο τηλεφωνο,στους λογαριασμους και τον παλιο gmail που ειχα στο s2, μπορω να τραβηξω καποιες εφαρμογες που ειχα αγορασει?δεν θα μου το δεχτει? οχι τιποτε αλλο,αλλα ειναι αρκετες και ειναι κριμα να τις ξανα-αγορασω.. συνδέοντας τον λογαριασμό με τον οποίο έχεις αγοράσει εφαρμογές μπορείς να τις εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή σου και όσες φορές θες! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 συνδέοντας τον λογαριασμό με τον οποίο έχεις αγοράσει εφαρμογές μπορείς να τις εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή σου και όσες φορές θες! οταν ομως πηρα το s4,ανοιξα καινουργιο gmail. μπορω τωρα να βαλω και το παλιο και να τραβηξω οποια εφαρμογη θελω? δηλαδη μπορουν να υπαρχουν 2 λογαριασμοι gmail στο τηλεφωνο,χωρις να γινει καποιο μπερδεμα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 οταν ομως πηρα το s4,ανοιξα καινουργιο gmail. μπορω τωρα να βαλω και το παλιο και να τραβηξω οποια εφαρμογη θελω? δηλαδη μπορουν να υπαρχουν 2 λογαριασμοι gmail στο τηλεφωνο,χωρις να γινει καποιο μπερδεμα? ευχαριστω Δεν υπάρχει θέμα, θα σε ρωτήσει με ποιο λογαριασμό θες να συνδεθείς στο κατάστημα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Εκανα uroot το κινητο,εφαρμογες που ηθελαν προσβαση root δεν λειτουργουν πλεον. Οταν ομως κανω ελεγχο για νεες ενημρωσεις μου λεει οτ ιη σσκευη εχει τροποποιηθει,εκανα και factory reset.Επισης παρατηρησα οτι απο τοτε που εκανα root αλλα και μετα το unrrot δεν αναπαραγονται οι ηχοι οταν κελιδωνω και ξεκλειδωνω την οθονη και οταν πατα τα "κουμπια" του μενου και της επιστορφης...Βοηθεια κανεις?Εκανα root και unroot μεσω αυτου του προγραμματος http://www.kingoapp.com/android-root.htm δεν διαβασες καλα απο πανω τι εγραψα..το root δεν φευγει ετσι..τι ρομ φοραει το κινητο σου?συνδεσε το στο kies 3 κ πες μου τι σου γραφει πανω τα 3 γραμματακια που ειναι σε παρενθεση Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 δεν διαβασες καλα απο πανω τι εγραψα..το root δεν φευγει ετσι..τι ρομ φοραει το κινητο σου?συνδεσε το στο kies 3 κ πες μου τι σου γραφει πανω τα 3 γραμματακια που ειναι σε παρενθεση XEF ,σου εστειλα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ρε παιδιά είναι λογικό να ζεσταίνεται έτσι? Και πίσω στην κάμερα και μπροστά στην οθόνη. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Εμενα μονο την πρωτη φορα μου ζεσταθηκε επειδη κατεβαζα παρα πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα και ασχολουμουν συνεχεια,δεν νομιζω να εχεις θεμα ;) Edited March 27, 2014 by AGNOSTOSMPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Δεν υπάρχει θέμα, θα σε ρωτήσει με ποιο λογαριασμό θες να συνδεθείς στο κατάστημα ok παιδια.πετυχε μια χαρα... ευχαριστω..;) Edited March 27, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παίδες εχθές που δοκίμαζα τις ρυθμίσεις στην φωτογραφική σύνδεσα την τηλεόραση (smart samsung) από την συλλογή και έβλεπα κανονικά τις φωτό εκεί.Τράβηξα ένα slow motion video και μου έβγαλε το εικονίδιο πάνω αριστερά για να το προωθήσω στην τηλεόραση.Το έιδαμε εκεί και όλα καλά,μετά που προσπάθησα να ξαναδώ το ίδιο βίντεο δεν εμφάνιζε το εικονίδιο παρά μόνο στις φωτό.:confused: Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για τα video?:confused: ps:Δεν εννοώ screen mirroring μιάς και δεν υποστηρίζει η τηλεόραση μου. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παίδες εχθές που δοκίμαζα τις ρυθμίσεις στην φωτογραφική σύνδεσα την τηλεόραση (smart samsung) από την συλλογή και έβλεπα κανονικά τις φωτό εκεί.Τράβηξα ένα slow motion video και μου έβγαλε το εικονίδιο πάνω αριστερά για να το προωθήσω στην τηλεόραση.Το έιδαμε εκεί και όλα καλά,μετά που προσπάθησα να ξαναδώ το ίδιο βίντεο δεν εμφάνιζε το εικονίδιο παρά μόνο στις φωτό.:confused: Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για τα video?:confused: ps:Δεν εννοώ screen mirroring μιάς και δεν υποστηρίζει η τηλεόραση μου. τότε τι εννοείς εφόσον δεν έχει screen mirroring?πως το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ενεργοποιησε τις κοντινες συσκευες αν δεν κανω λαθος και θα ξαναδεις Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 το βίντεο μπορείς να τα δεις μόνο από τον player του s4 και όχι από άλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν προέκυψε από την αναβάθμιση σε κιτκατ, στο φεϊςμπουκ πλέον όταν το ανοίγω για να διαβάσω ανακοινώσεις μου βγάζει καμμια 10αρια νέες δημοσιεύσεις και μετά μου δείχνει τις χθεσινές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παίδες εχθές που δοκίμαζα τις ρυθμίσεις στην φωτογραφική σύνδεσα την τηλεόραση (smart samsung) από την συλλογή και έβλεπα κανονικά τις φωτό εκεί.Τράβηξα ένα slow motion video και μου έβγαλε το εικονίδιο πάνω αριστερά για να το προωθήσω στην τηλεόραση.Το έιδαμε εκεί και όλα καλά,μετά που προσπάθησα να ξαναδώ το ίδιο βίντεο δεν εμφάνιζε το εικονίδιο παρά μόνο στις φωτό.:confused: Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για τα video?:confused: ps:Δεν εννοώ screen mirroring μιάς και δεν υποστηρίζει η τηλεόραση μου. Μήπως πρέπει πρώτα να πατήσεις το play στο video και μετά να βρείς το εικονίδιο που θα το στείλει στην tv??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν προέκυψε από την αναβάθμιση σε κιτκατ, στο φεϊςμπουκ πλέον όταν το ανοίγω για να διαβάσω ανακοινώσεις μου βγάζει καμμια 10αρια νέες δημοσιεύσεις και μετά μου δείχνει τις χθεσινές πατα αριστερά στην καρτέλα και εκεί που λέει ενημερώσεις έχει ένα γρανάζι,πάτησε το και διάλεξε πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts