Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνωμη που ρωταω ξανά αλλά έχει εμφανιστεί σε όλους η αναβαθμιση; στο δικό δεν φαίνεται τιποτα! Εχω θεμα;

Και εγω γαλλικό τιποτα ακόμη υπομονή.

Μόλις τελείωσα την αναβάθμιση.ολα καλά τελικά. Δεν χρειάστηκε να επαναφέρω τίποτα. Ακόμα και οι κλήσεις ήταν στην θέση τους. Μόνο τις εφαρμογές σαν συντόμευση χρειάστηκε να βάλω στην επιφάνεια εργασίας. Διάφορες ακόμη δεν είδα. Αυτό που ψάχνω είναι πως βάζω την κάμερα στην κλειδωμένη με pin οθόνη. Το mode της εξοικονόμησης ενέργειας του s5 δεν την έχει. Ας ελπίσουμε να υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία.

Update. Κατάφερα το ενεργοποίησα το εικονίδιο αλλά εμφανίζεται μόνο στην οθόνη που κλειδώνει-ξεκλειδώνει με κυλιση. Αν βάλω pin χάνεται το εικονίδιο. Γκρρρρρ... Τί να κάνω άλλο;

Edited by filipdent
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλησπερα.Μολις εκανα την αναβαθμιση.παρατηρησα οτι μολις μπαινω στα μυνηματα η στις επαφες η σε κατι αλλο και ξαναγυριζω στην αρχικη οθονη τοτε εμφανιζεται για λιγο στο υψος της μπαρας ειδοποιησεων μια σκια.Το εχει παρατηρησει καποιος αυτο;

Καλησπερα.Μολις εκανα την αναβαθμιση.παρατηρησα οτι μολις μπαινω στα μυνηματα η στις επαφες η σε κατι αλλο και ξαναγυριζω στην αρχικη οθονη τοτε εμφανιζεται για λιγο στο υψος της μπαρας ειδοποιησεων μια σκια.Το εχει παρατηρησει καποιος αυτο;

Και εγώ το έχω αυτό το θέμα με Ελληνικη έκδοση όπως και το smearing βέβαια.

Και σε μένα το κάνει και σε όλα,ακόμα και σε Note 3 φίλου που έχει πάρει την kitkat,έτσι είναι όλα ΟΚ.

"Κατασταση συσκευης:προσαρμοσμενη εκδοση"

Και δεν με αφηνει να κανω αναβαθμιση ΟΤΑ, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

(Μονο ρουτ χωρις να πεσει ο knox εχω κανει)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

"Κατασταση συσκευης:προσαρμοσμενη εκδοση"

Και δεν με αφηνει να κανω αναβαθμιση ΟΤΑ, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

(Μονο ρουτ χωρις να πεσει ο knox εχω κανει)

Δεν κάνεις αναβάθμιση ΟΤΑ.

- Alex

ενω εχω και ελληνικα,και τα αγγλικα τσεκαρισμενα,στο πληκτρολογιο δεν μου δινει την επιλογη να παω απο την μια στην αλλη.καμμια ιδεα;
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

ενω εχω και ελληνικα,και τα αγγλικα τσεκαρισμενα,στο πληκτρολογιο δεν μου δινει την επιλογη να παω απο την μια στην αλλη.καμμια ιδεα;

Μιλάμε για το πληκτρολόγιο της Samsung? Αν τα έχεις και τα 2 τσεκαρισμένα θα πρέπει στο space bar να σου βγάζει τη γλώσσα, και με ένα πέρασμα από τη μία άκρη του space bar στην άλλη θα αλλάξει στην άλλη γλώσσα.

- Alex

Παιδια καλησπέρα μετά από τρια χρόνια σε htc πήγα σε s4 και σε πρώτη φάση έχω 2 απορίες

1 όταν πάω να κάνω κλήση με το dialpad στο htc πχ αν πάταγα 2 2 7 μου έβγαζε τα ονόματα που ξεκινάνε από βασ

τώρα μου βγάζει μόνο για τα αγγλικά υπάρχει λ΄υσει για αυτό?

2 όταν συν΄δεω επαφές gmail με facebook δεν γίνεται να τραβάει την εικόνα από το fb?

ευχαριστώ

Παιδια καλησπέρα μετά από τρια χρόνια σε htc πήγα σε s4 και σε πρώτη φάση έχω 2 απορίες

1 όταν πάω να κάνω κλήση με το dialpad στο htc πχ αν πάταγα 2 2 7 μου έβγαζε τα ονόματα που ξεκινάνε από βασ

2 όταν συν΄δεω επαφές gmail με facebook δεν γίνεται να τραβάει την εικόνα από το fb?

ευχαριστώ

για το δεύτερο πού λες θα πρέπει να έχει το ίδιο όνομα ακριβώς η επαφή με το όνομα στο facebook για να τραβήξει την φωτογραφία...για το πρώτο δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Μιλάμε για το πληκτρολόγιο της Samsung? Αν τα έχεις και τα 2 τσεκαρισμένα θα πρέπει στο space bar να σου βγάζει τη γλώσσα, και με ένα πέρασμα από τη μία άκρη του space bar στην άλλη θα αλλάξει στην άλλη γλώσσα.

Κατάλαβα τι λες αλλά το συρόμενο button δεν υπάρχει.

Το smearing είναι έντονο στην αυτόματη φωτεινοτητα αλλά καθώς αυξάνεται η φωτεινοτητα,εξαφανίζεται.

Βγαλε το greenfily , αυτο φταιει , εγω εσκασα μεχρι να βρω τι φταιει

Που το βρίσκω αυτό;

Μπορεί σας παρακαλω να μου πει καποιος με απλά ελληνικά τι είναι το smearing?

Επίσης η 4.4.2 είναι καλύτερη και σε τι από την 4.3 για να δω αν θα κάνω την αναβάθμιση διότι από αυτά που ως τώρα έχω διαβάσει δεν έβγαλα ούτε αρνητικό ούτε θετικό συμπέρασμα . Σας ευχαριστώ

Huawei p20 pro

Επίσης η 4.4.2 είναι καλύτερη και σε τι από την 4.3 για να δω αν θα κάνω την αναβάθμιση διότι από αυτά που ως τώρα έχω διαβάσει δεν έβγαλα ούτε αρνητικό ούτε θετικό συμπέρασμα . Σας ευχαριστώ

το smearing είναι και καλά εξασθένηση της φωτεινότητας στην οθόνη όταν πηγαίνεις πάνω κάτω με το δάχτυλο σου...σαν θάμπωμα.η 4.4 τώρα όσο την έχω δοκιμάσει δεν έχω δει και τίποτα το διαφορετικό ουσιαστικά όπως πχ αλλαγή χρώματος της μπάρας ειδοποιήσεων-μία εφαρμογή drive που δεν είχε πριν...κάτι άλλο προς το παρών δεν βλέπω....ας βοηθήσουν και άλλα παιδιά πού την έχουν περισσότερο καιρό.

Αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iNwCuufJuLM]εδω[/ame] είναι. Δεν το κάνει σε όλα, ίσως σου τύχει ίσως οχι, αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Εγώ σου προτείνω να την κάνεις. Ολα είναι πιο γρήγορα, γίνεται καλύτερη διαχείριση ram, δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα και καθυστέρηση πλέον σε dialer, camera, gallery. Μόνο θετικά βλέπω εγώ.

εγώ έχω ένα προβληματάκι που είχα αναφέρει κ σε άλλο νήμα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση

από τότε που αναβάθμισα στην 4.4.2 έχω πρόβλημα με το dropbox, όταν θέλω να κατεβάσω κάτι δεν μου εμφανίζει την εξωτερική κάρτα μνήμης ως επιλογή, οπότε αναγκαστικά αποθηκεύονται στην εσωτερική και επίσης δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες όπως παλιότερα στην συλλογή και στο περιεχόμενο για εμφάνιση είναι γκρίζο και δεν επιλέγεται..

έχετε όλοι με την 4.4.2 αυτό το πρόβλημα; πιστεύετε ότι είναι λόγω ασυμβατότητας της εφαρμογής ή κάτι άλλο;

Με 4.3 όταν κάνω export ένα αρχείο μου επιτρέπει να το αποθηκεύσω στην εξωτερική κάρτα. ;-)

Παιδια θελω να σας ρωτησω για την εν λογω συσκευη-μοντελο.Ποια ειναι τα υπερ και τα κατα σε αυτην;Σκεφτομαι απο το iphone 5αρι που εχω τωρα να το αλλαξω και να παρω το samsung λογω της μεγαλυτερης οθονης.Θα ηθελα την γνωμη σας.Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια καλησπέρα μετά από τρια χρόνια σε htc πήγα σε s4

Δυστυχώς φίλε μου αυτό δε το έχει ο dial pad των Samsung (και όχι μόνο)παρά μόνο στα αγγλικά.

Βάλε το ex dialer και είσαι ok.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer

Και το θέμα να μοιάζει με το στοκ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.theme.sgs4

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα Παιδιά!!!

Να ρωτήσω η μπαταρία στο 4.4.2 πως είναι; Από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι τις 9:10 περίπου το πρωί - με wifi μόνο μετά τις 9:00 (το έχω βάλει να ανοίγει αυτόματα) έπεσε από το 30% στο 15%. Το κάνει και σε σας;

Κοιτάω τα wakelocks δεν βρήκα κάτι περίεργο... τι να κάνω;

Ρε παιδια στην επιλογη πολλαπλα παραθυρα, δεν μπορουμε να εχουμε το ημερολογιο και το κομπιουτερακι για τις πραξεις; Τι μ....ια ειναι αυτη;

Ρε παιδια στην επιλογη πολλαπλα παραθυρα, δεν μπορουμε να εχουμε το ημερολογιο και το κομπιουτερακι για τις πραξεις; Τι μ....ια ειναι αυτη;

Για να βάλεις όποια εφαρμογή θελεις εκτός απο τις προεπιλεγμένες της samsung πρέπει να εισαι root .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)