user_pixon12 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Και αν τελικά τα κάνεις όλα αυτά στείλτα και σε μας να τα χουμε!! :p χαχα! δεν βλεπω να τα καταφερνω,αλλα σημασια εχει οτι ο φιλος εδωσε μια ιδεα! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 καλησπερα,σημερα μου ηρθε το s4,παρατηρησα οτι το volume button ψιλοπαιζει λιγακι με σχεση με το Power button που ειναι πιο σταθερο,δεν νομιζω να ειναι προβλημα ε?ολα λιγο πολυ ψιλοπαιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις έφτασε και το δικό και παω να παραλάβω. Πείτε παιδιά κάνα τιπ σε μας τους αρχάριους που μόλις ξεκινάμε με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις έφτασε και το δικό και παω να παραλάβω. Πείτε παιδιά κάνα τιπ σε μας τους αρχάριους που μόλις ξεκινάμε με τη συσκευή. ΚΑΛΟ διάβασμα εδώ, εδώ και εδώ θα σου λύσει το 99% των αποριών που θα έχεις. για το υπόλοιπο 1% διάβασε τα υπόλοιπα θέματα της ενότητας. Καλώς ήρθες :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ΚΑΛΟ διάβασμα εδώ, εδώ και εδώ θα σου λύσει το 99% των αποριών που θα έχεις. για το υπόλοιπο 1% διάβασε τα υπόλοιπα θέματα της ενότητας. Καλώς ήρθες :) δημητρη γνωριζεις σχετικα με το οτι εγραψα πιο πανω,σημερα παρελαβα κ γω,καλησπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 πως μπορω να διαγραψω μια σελιδα απο την επιφανεια εργασιας του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 πως μπορω να διαγραψω μια σελιδα απο την επιφανεια εργασιας του κινητου? "Τσίμπησε" μια αρχική σελίδα και θα το δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) :rolleyes::):(:D[/ Edited December 22, 2013 by Guest17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δημητρη γνωριζεις σχετικα με το οτι εγραψα πιο πανω,σημερα παρελαβα κ γω,καλησπερα. Mην σε απασχολεί αυτό :) Καλώς να χαρείς το κινητό σου :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgs4 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Γεια σε ολους!!μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος κ μπορει να με βοηθησει με τις γνωσεις του πανω στο s4!Λοιπον απο την μερα που το εκανα αναβαθμιση σε 4.3 μεσω του κινιτου κανονικα απο εκει κ επειτα εχει κατι θεματακια με την φορτιση!τις περισσοτερες φορες το φορτιζω κλειστο,ενω πρωτα με την πριν εκδοση μολις το εβγαζα απο την πριζα αναβε η οθονη κ μ εδειχνε την μπαταρια κ εγραφε 100% τωρα αυτο το κανει οποτε θελει,συνηθως απλα σβηνει το λαμπακι το οποιο ειναι πρασινο!εκτος αυτων με το που το ανοιγω μ δειχνει την μπαταρια οτι ειναι 96% φορτισμενο!γνωριζει καποιος κατι?? (κ το αφηνω αρκετες ωρες να φορτισει...ολο το βραδυ για παραδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trdfld Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για κάτι... Ψάχνω να βρω ένα Samsung Galaxy S4 για τον γιο μου. Κοιτάζοντας αρχικά στο http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη διαφορά στις τιμές...!!! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις καθώς και διαφορές στην αρχική μνήμη, αλλά κοιτάζοντας σε κάποια sites του εξωτερικού δεν βρήκα τις διαφορές που υπάρχουν εδώ!!! Π.χ. ξεκινάει από τα 410 euros και φτάνει μέχρι τα 689...!!! Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν υποχρεωμένος...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για κάτι... Ψάχνω να βρω ένα Samsung Galaxy S4 για τον γιο μου. Κοιτάζοντας αρχικά στο http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη διαφορά στις τιμές...!!! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις καθώς και διαφορές στην αρχική μνήμη, αλλά κοιτάζοντας σε κάποια sites του εξωτερικού δεν βρήκα τις διαφορές που υπάρχουν εδώ!!! Π.χ. ξεκινάει από τα 410 euros και φτάνει μέχρι τα 689...!!! Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν υποχρεωμένος...!!! απο skroutz κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη...τα ιδια ειναι κ καλυτερα απο skroutz.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για κάτι... Ψάχνω να βρω ένα Samsung Galaxy S4 για τον γιο μου. Κοιτάζοντας αρχικά στο http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη διαφορά στις τιμές...!!! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις καθώς και διαφορές στην αρχική μνήμη, αλλά κοιτάζοντας σε κάποια sites του εξωτερικού δεν βρήκα τις διαφορές που υπάρχουν εδώ!!! Π.χ. ξεκινάει από τα 410 euros και φτάνει μέχρι τα 689...!!! Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν υποχρεωμένος...!!! είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες διαφορές στις τιμές εφόσον υπάρχει ελεύθερη εισαγωγή από το εξωτερικό. Οι εταιρείες κινητής πουλάνε ακριβά την συσκευή για΄τι έχουν και τις επιδοτήσεις κάτι που δεν υπάρχει στο skroutz και σε παρόμοια μαγαζιά. Αν πχ η cosmote το πουλούσε και αυτή 410 τότε με την επιδότηση έπρεπε να το δώσει τσάμπα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καλησπερας σας,ερχομενος απο iphone εχω μια χαζη ερωτηση,Ολα μια χαρα με το s4,το περιμετρικο νικελακι του κινητου ειναι παρα μα παρα πολυ ελαχιστα πιο ψιλα απο την οθονη ε?ενω στο iphone εξεχε η οθονη απο το γυρω γυρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καλησπερας σας,ερχομενος απο iphone εχω μια χαζη ερωτηση,Ολα μια χαρα με το s4,το περιμετρικο νικελακι του κινητου ειναι παρα μα παρα πολυ ελαχιστα πιο ψιλα απο την οθονη ε?ενω στο iphone εξεχε η οθονη απο το γυρω γυρω. έτσι είναι δεν έχει πρόβλημα... εξέχει μισό χιλιοστό περίπου μπορεί και λιγότερο... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για κάτι... Ψάχνω να βρω ένα Samsung Galaxy S4 για τον γιο μου. Κοιτάζοντας αρχικά στο http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη διαφορά στις τιμές...!!! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις καθώς και διαφορές στην αρχική μνήμη, αλλά κοιτάζοντας σε κάποια sites του εξωτερικού δεν βρήκα τις διαφορές που υπάρχουν εδώ!!! Π.χ. ξεκινάει από τα 410 euros και φτάνει μέχρι τα 689...!!! Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν υποχρεωμένος...!!! Τα ακριβά , πέρα από το πόσο θέλει ο κάθε μαγαζάτορας να αισχροκερδίσει , είναι κατά πάσα πιθανότητα Ελληνικής αντιπροσωπείας , ενώ τα φτηνότερα είναι EU . Καμία διαφορά στην πραγματικότητα , ούτε και στη εγγύηση . καλησπερας σας,ερχομενος απο iphone εχω μια χαζη ερωτηση,Ολα μια χαρα με το s4,το περιμετρικο νικελακι του κινητου ειναι παρα μα παρα πολυ ελαχιστα πιο ψιλα απο την οθονη ε?ενω στο iphone εξεχε η οθονη απο το γυρω γυρω. Και λοιπόν ? Καλές γιορτές σε όλους , βασικά με υγεία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trdfld Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες διαφορές στις τιμές εφόσον υπάρχει ελεύθερη εισαγωγή από το εξωτερικό. Οι εταιρείες κινητής πουλάνε ακριβά την συσκευή για΄τι έχουν και τις επιδοτήσεις κάτι που δεν υπάρχει στο skroutz και σε παρόμοια μαγαζιά. Αν πχ η cosmote το πουλούσε και αυτή 410 τότε με την επιδότηση έπρεπε να το δώσει τσάμπα Συμφωνώ μ'αυτή τη λογική, αλλά η ίδια εταιρεία κινητής (Cosmote) χρεώνει το iphone 5s ας πούμε 60 ευρώ παραπάνω από το Apple Store της Ελβετίας, που είναι το φθηνότερο στην Ευρώπη έχω την εντύπωση. Παράλληλα το Samsung Galaxy S4 το δίνει 689 ευρώ, που σε σχέση με τις χαμηλότερες τιμές (Ebay, Amazon κλπ) είναι κατά πολύ ακριβότερο... σχεδόν διπλάσια τιμή!!! Με τους κλώνους και τα fake που κυκλοφορούν, καταλαβαίνεις πως είμαι κάπως επιφυλακτικός. Πόσο θεωρείς εσύ πως είναι μία καλή τιμή για το συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Συμφωνώ μ'αυτή τη λογική, αλλά η ίδια εταιρεία κινητής (Cosmote) χρεώνει το iphone 5s ας πούμε 60 ευρώ παραπάνω από το Apple Store της Ελβετίας, που είναι το φθηνότερο στην Ευρώπη έχω την εντύπωση. Παράλληλα το Samsung Galaxy S4 το δίνει 689 ευρώ, που σε σχέση με τις χαμηλότερες τιμές (Ebay, Amazon κλπ) είναι κατά πολύ ακριβότερο... σχεδόν διπλάσια τιμή!!! Με τους κλώνους και τα fake που κυκλοφορούν, καταλαβαίνεις πως είμαι κάπως επιφυλακτικός. Πόσο θεωρείς εσύ πως είναι μία καλή τιμή για το συγκεκριμένο κινητό; Koίτα τις αξιολογήσεις του μαγαζιού από όπου θες να αγοράσεις και αγόρασε άφοβα, δεν υπάρχει περίπτωση με απόδειξη να πάρεις fake σ4!!! http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Με τους κλώνους και τα fake που κυκλοφορούν, καταλαβαίνεις πως είμαι κάπως επιφυλακτικός. Πόσο θεωρείς εσύ πως είναι μία καλή τιμή για το συγκεκριμένο κινητό; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το νήμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363546 Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα δεις πως η πλειοψηφία (μαζί και εγώ), έχουμε αγοράσει τις συσκευές μας από τέτοιου είδους καταστήματα. Η περίπτωση να σου τύχει προβληματικό τηλέφωνο (προβληματικό, όχι fake) είναι ίδια με των μεγάλων καταστημάτων και η αντιμετώπιση θα είναι επίσης η ίδια. Η διαφορά? Στον έναν θα το αγοράσεις 415+. Στον άλλον μαζί με τη βιτρίνα και όσα ειπώθηκαν θα το αγοράσεις στα 730 (ή όσο έχει τέλος πάντων). Προσωπικά πήρα από Birdphone, φίλη μου παρέλαβε χθες στη Γερμανία από kaizershop. Και τα δύο καταστήματα άψογα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για κάτι... Ψάχνω να βρω ένα Samsung Galaxy S4 για τον γιο μου. Κοιτάζοντας αρχικά στο http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη διαφορά στις τιμές...!!! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις καθώς και διαφορές στην αρχική μνήμη, αλλά κοιτάζοντας σε κάποια sites του εξωτερικού δεν βρήκα τις διαφορές που υπάρχουν εδώ!!! Π.χ. ξεκινάει από τα 410 euros και φτάνει μέχρι τα 689...!!! Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν υποχρεωμένος...!!! Αν δεν απατώμαι, αυτό γίνεται εξαιτίας της παραεισαγωγής. Φέρνουν δλδ μοντέλα που προορίζονται για αγορά του εξωτερικού (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Είναι 100% λειτουργικά (κ γώ έτσι το αγόρασα το δικό μου, μέσω skroutz), απλά φορούν rom που προοριζόταν για την εκάστοτε αγορά (π.χ. αν είναι από Γαλλία, φορά rom που προορίζεται για γαλλία). Τώρα, αν συντρέχουν κ άλλοι παράγοντες που ρίχνουν επιπλέον τις τιμές, δε το ξέρω. Πάντως πρόκεται για τα ίδια κινητά, της ίδια εταιρείας απλά για άλλη αγορα εκτός της ελληνικής. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν δεν απατώμαι, αυτό γίνεται εξαιτίας της παραεισαγωγής. Φέρνουν δλδ μοντέλα που προορίζονται για αγορά του εξωτερικού (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Είναι 100% λειτουργικά (κ γώ έτσι το αγόρασα το δικό μου, μέσω skroutz), απλά φορούν rom που προοριζόταν για την εκάστοτε αγορά (π.χ. αν είναι από Γαλλία, φορά rom που προορίζεται για γαλλία). Τώρα, αν συντρέχουν κ άλλοι παράγοντες που ρίχνουν επιπλέον τις τιμές, δε το ξέρω. Πάντως πρόκεται για τα ίδια κινητά, της ίδια εταιρείας απλά για άλλη αγορα εκτός της ελληνικής. Συγγνώμη αλλα ξέρετε γιατι δεν υποστηρίζει το galaxy μου το nba2k13 και πως μπορώ να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Εδω και μια βδομάδα το watch on δεν δουλεύει με καμιά συσκευή. Δεν ανάβει κάν το led οταν ψάχνει για κωδικό tv. Παλιότερα το είχα απενεργοποιήσει και μετά την ενεργοποίηση δεν ξαναδούλεψε. Αν έχεις καποιος καμιά ιδέα, ρίχτε την. Update: Τελικά με μια εκκαθάριση δεδομένων έφτιαξε. Edited December 23, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Στην wind εμφανιζεται το lte η οχι και αν ναι τι πρεπει να κανουμε για να εμφανιστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Στην wind εμφανιζεται το lte η οχι και αν ναι τι πρεπει να κανουμε για να εμφανιστει? Οχι δεν εμφανιζεται. Και ουτε προκειται! Ν' αλλαξεις παροχο! :D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τις τελευταίες μέρες βλέπω μεγάλη κατανάλωση από το Google services! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτή την συμπεριφορά! Έκανα διαγραφή cache στο play store αλλά και restart αλλά πάλι βλέπω να τρώει το 20% στην μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts