Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε με κάποιο app από το play store όπως SD Card Tester / SD Tools κ.τ.λ

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε με κάποιο app από το play store όπως SD Card Tester / SD Tools κ.τ.λ

OK το δοκιμάζω και θα σας ενημερώσω!

Μανώλης

Παιδιά πολύ αργό γράψιμο δεν εχει στο κουτί λέει πάνω από 20mb/s και για να διαβάζει 70mb/s τι γίνεται τώρα με το γράψιμο?
Μανώλης

Παιδιά πολύ αργό γράψιμο δεν εχει στο κουτί λέει πάνω από 20mb/s και για να διαβάζει 70mb/s τι γίνεται τώρα με το γράψιμο?

To read που είναι εξωπραγματικό δε σου κάνει εντύπωση;

Καλά τα νούμερα που δίνουν αυτοί μην περιμένεις να τα δεις ποτέ. Αλλά το write είναι όντως χαμηλό ενώ το read...... είναι από άλλο πλανήτη. :eek:

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Φορματ την έκανες την κάρτα μέσα από το κινητό? Κάπου είχα διαβάσει για ένα θέμα με τις 64αρες και ότι πρέπει να τις φορμαρεις μέσα από το κινητό. Δεν ξέρω αν αληθεύει, δεν έχω τόσο μεγάλη κάρτα, αλλά δοκίμασε το.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλά τα νούμερα που δίνουν αυτοί μην περιμένεις να τα δεις ποτέ. Αλλά το write είναι όντως χαμηλό ενώ το read...... είναι από άλλο πλανήτη. :eek:

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Φορματ την έκανες την κάρτα μέσα από το κινητό? Κάπου είχα διαβάσει για ένα θέμα με τις 64αρες και ότι πρέπει να τις φορμαρεις μέσα από το κινητό. Δεν ξέρω αν αληθεύει, δεν έχω τόσο μεγάλη κάρτα, αλλά δοκίμασε το.

Έχω δοκιμάσει 64άρα σε 3 διαφορετικά Samsung, φορμαρισμένη από το εργοστάσιο ή το pc, χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Όσο για την μέτρηση είναι εξώφθαλμα εσφαλμένη.

Και όμως! Κάτι πρέπει να γίνεται με το κασάρισμα της κάρτας, σε σχέση με το read. Ειναι περίεργο. Και να εξηγηγσω τι λέω.

Εχω πάρει 2 sd ίδιες, Toshiba Exceria 32gb c10. Την μία την έχω βάλει στο s4 και την άλλη στο note 10.1 μου. Ενω στο s4 σε τεστ μου δίνει νορμαλ νούμερα (τόσο στο read όσο και στο write), στο note μου κάνει αυτο που κάνει και στον φίλο. Όχι βέβαια τόσο χαμιλό write (γύρω στα 15mb/s μου δίνει), αλλά στο read μου δίνει το τρελό νούμερο, 540mb/s.

Πρόβλημα δεν έχω στην λειτουργία των δύο καρτών και μάλιστα το write συμβαδίζει και στις δύο κάρτες, στις δύο συσκευές. To read όμως μόνο στο s4 βγαίνει νορμάλ.

Τες πα. Αυτό απλά σαν πληροφορία. Δηλαδή, μάλλον το πρόγραμμα κάνει τα δικά του ή το πρόγραμμα σε συνδιασμό με τον κοντρόλερ της sd, για το τρελό νούμερο στο read.

To write όμως εχει πρόβλημα στον φίλο μας. Ειναι πολύ χαμηλό!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

To read που είναι εξωπραγματικό δε σου κάνει εντύπωση;

Έχω δοκιμάσει 64άρα σε 3 διαφορετικά Samsung, φορμαρισμένη από το εργοστάσιο ή το pc, χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Όσο για την μέτρηση είναι εξώφθαλμα εσφαλμένη.

Και όμως! Κάτι πρέπει να γίνεται με το κασάρισμα της κάρτας, σε σχέση με το read. Ειναι περίεργο. Και να εξηγηγσω τι λέω.

Εχω πάρει 2 sd ίδιες, Toshiba Exceria 32gb c10. Την μία την έχω βάλει στο s4 και την άλλη στο note 10.1 μου. Ενω στο s4 σε τεστ μου δίνει νορμαλ νούμερα (τόσο στο read όσο και στο write), στο note μου κάνει αυτο που κάνει και στον φίλο. Όχι βέβαια τόσο χαμιλό write (γύρω στα 15mb/s μου δίνει), αλλά στο read μου δίνει το τρελό νούμερο, 540mb/s.

Πρόβλημα δεν έχω στην λειτουργία των δύο καρτών και μάλιστα το write συμβαδίζει και στις δύο κάρτες, στις δύο συσκευές. To read όμως μόνο στο s4 βγαίνει νορμάλ.

Τες πα. Αυτό απλά σαν πληροφορία. Δηλαδή, μάλλον το πρόγραμμα κάνει τα δικά του ή το πρόγραμμα σε συνδιασμό με τον κοντρόλερ της sd, για το τρελό νούμερο στο read.

To write όμως εχει πρόβλημα στον φίλο μας. Ειναι πολύ χαμηλό!

Καλημέρα παιδιά τώρα μπήκα και τα διάβασα! την έκανα format και από το pc και όταν την έβαλα στο τηλέφωνο την έκανα και από εκεί τώρα τι γίνετε? Πάντως μια class 4 που είχα την έκανα test και μου έβγαλε normal νούμερα! 20+ read και 10+ write.....Και κάτι μου έλεγε να μην την έπαιρνα!!!

Μανώλης

Ξέρει να μου πει κανείς πως μπορώ στο S4 και σε σύνδεση data να ελέγχω εγώ manual ποιες εφαρμογές θα βγαίνουν στο internet ή σε κάθε περίπτωση να με ρατάει η εφαρμογή πριν βγει?
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Γεια σας!

Εχω προβλημα με την εμπρος καμερα του κινητου. Μολις παει να χρησιμοποιηθουν, ολα κολλανε. Και πεταει error. Εκανα reset, περασα καινουργια rom (x2 φορες το καθενα) αλλα τιποτα. Οποτε υποθετω οτι ειναι θεμα hardware. Πιθανοτατα απο καποιο χτυπημα μιας και σε εκεινο το σημειο ακριβως, στο περιμετρικο αλουμινιο, βλεπω οτι προεξεχει λιγο. Τι επιλογες εχω ? Αν το παω για service ποσο θα μπλεξω ? Ειναι αγορασμενο απο expansys εξωτερικου (Αγγλιας ή Γαλλιας, δεν θυμαμαι) οταν πρωτοκυκλοφορησε. Θα το δεχτουν ? Θα το κρατησουν πολυ καιρο ? Υπαρχει περιπτωση να το στειλουν εξωτερικο ? Επισης επειδη ειμαι Πατρα, θα πρεπει να το στειλω Αθηνα ?

Ευχαριστω.

off / d.

Καλημερά παιδιά!από χθές λοιπόν είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του υπέροχου smartphone και από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με το κινητό μόνο θετικές εντυπώσεις έχω....μια απορία που έχω μεταξύ άλλων είναι σχετικα με την αρχική οθόνη,δεν υπάρχει τρόπος να κινείται και η εικόνα αριστερά-δεξιά όπως γινόταν πχ με το wave?πρέπει το φόντο να είναι στατικό???

Καλημερά παιδιά!από χθές λοιπόν είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του υπέροχου smartphone και από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με το κινητό μόνο θετικές εντυπώσεις έχω....μια απορία που έχω μεταξύ άλλων είναι σχετικα με την αρχική οθόνη,δεν υπάρχει τρόπος να κινείται και η εικόνα αριστερά-δεξιά όπως γινόταν πχ με το wave?πρέπει το φόντο να είναι στατικό???

Αν εννοεις κινουμενο φοντο εικονες φυσικα και γινεται αρκει να είναι το καταλληλο

Δοκιμασε το aquarium

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Bασικά εννοώ κάτι τέτοιο

βλέπε βίντεο 0.10-0.20

Υ.Γ:και κάτι ακόμα,μπορεί να μου πει κάποιος ο κωδικός χώρας ΕΤL τι είναι γιατί στους κωδικούς στο FAQ δεν υπάρχει....

Edited by Takis_xr

Μερικες φορες εχω πρόβλημα με video κλιση και μου ειπαν από VODAFONE ότι πρεπει να εχω μονο 3g ανοιχτο και οχι 4g

Είναι δυνατον να ισχυθει κατι τετοιο ?

Edit

Το δοκιμασα αλλα τιποτα !!!!

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Ξέρει να μου πει κανείς πως μπορώ στο S4 και σε σύνδεση data να ελέγχω εγώ manual ποιες εφαρμογές θα βγαίνουν στο internet ή σε κάθε περίπτωση να με ρατάει η εφαρμογή πριν βγει?

Αν εισαι root με DroidWall

Ο stock launcher δεν επιτρεπει wallpaper scrolling .Βαζεις καποιον αλλο launcher ή προσπαθείς με κάποια εφαρμογή απο play όπως Wallpaper Wizardrii / Landscape Wallpaper και διάφορες άλλες .

:!:Επίσης να υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά οτι για εφαρμογές απευθυνόμαστε στο σωστό θέμα Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα παιδιά τώρα μπήκα και τα διάβασα! την έκανα format και από το pc και όταν την έβαλα στο τηλέφωνο την έκανα και από εκεί τώρα τι γίνετε? Πάντως μια class 4 που είχα την έκανα test και μου έβγαλε normal νούμερα! 20+ read και 10+ write.....Και κάτι μου έλεγε να μην την έπαιρνα!!!

Δοκίμασε την κάρτα σε ένα άλλο τηλέφωνο. Αν έχεις τα ιδια, νομίζω οτι δεν έχεις πολλές εναλλακτικές. Επιστροφή.

Καλησπερα.μπαινω στην εφαρμογη μεταφρασης αλλα δεν δουλευει.μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει αγνωστο σφαλμα.ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο;

Με την 4.3 τα έκανε μαντάρα η samsung ή μου φαίνεται:mad:???

Φόρτισα χθες βράδυ το κινητό, το άφησα πριν πάω για ύπνο στο 100% και το πρωϊ που σηκώθηκα (στις 8 το πρωϊ έτσι, όχι στις 4 το απόγευμα...) είχε πέσει στο...17%!!!!!!!!!!!!!!! (το είχα σε κανονική λειτουργία το βράδυ)

Μετά την αναβάθμιση σε 4.3 η μόνη εφαρμογή που κατέβασα είναι το clean master, δεν νομίζω πάντως να φταίει αυτή!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Με την 4.3 τα έκανε μαντάρα η samsung ή μου φαίνεται:mad:???

Φόρτισα χθες βράδυ το κινητό, το άφησα πριν πάω για ύπνο στο 100% και το πρωϊ που σηκώθηκα (στις 8 το πρωϊ έτσι, όχι στις 4 το απόγευμα...) είχε πέσει στο...17%!!!!!!!!!!!!!!! (το είχα σε κανονική λειτουργία το βράδυ)

Μετά την αναβάθμιση σε 4.3 η μόνη εφαρμογή που κατέβασα είναι το clean master, δεν νομίζω πάντως να φταίει αυτή!

Συνήθως χάνει 1-2% απ το βράδυ μέχρι το πρωί σε αδράνεια, πάντα σε κανονική λειτουργία. Δεν φταίει η 4.3 αλλά κάποια εφαρμογή που λειτουργούσε ολη νύχτα.

Μιας φιλης με μερες στην 4.3 το φορτιζε ολη νυχτα και χωρις χρηση από 7:30-10:00 το πρωι επεσε στο 45% η μπαταρια...Τι μπορει να φταιει ?

Φιλικά Γιάννης

Μιας φιλης με μερες στην 4.3 το φορτιζε ολη νυχτα και χωρις χρηση από 7:30-10:00 το πρωι επεσε στο 45% η μπαταρια...Τι μπορει να φταιει ?

Με τα στοιχεία που δίνεις τα πάντα.

Αν και μάλλον κάποια εφαρμογή φταίει.

Με τα στοιχεία που δίνεις τα πάντα.

Αν και μάλλον κάποια εφαρμογή φταίει.

Ευχαριστω.Εκτος από εφαρμογή τι άλλο μπορει να ειναι ??? θα της κανω επαναφορά αυριο

Φιλικά Γιάννης

Παρατήρησα και εγώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με την 4.3. Προφανώς κάποια ή κάποιες διεργασίες τρέχουν και καταναλώνουν μπαταρία. Εγώ βλέπω μία μείωση γύρω στο 20-30% στη διάρκεια που μου κρατάει τώρα η μπαταρία κάνοντας τα ίδια πράγματα και με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες.

Πλέον και εγώ κάτοχος galaxy s4 16gb μαύρου χρώματος.Θέλω να μου προτείνετε αν σας είναι εύκολο,καμία θήκη και κανένα screen protector από ebay...Εγώ αγόρασα αυτήν εδώ και θέλω και μια gel να μου προτείνετε.Ευχαριστώ ! Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)