Meraklis87 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Στην θέση σου θα έστελνα ένα email στη Samsung αναφέροντας τα πάντα και να μου έλεγαν αν ισχύει η εγγύηση, δίνοντας και ΙΜΕΙ και όλα. Αν ναι, κανένα πρόβλημα (έχεις και επίσημη απάντηση). Αν όχι... πίσω στο μαγαζί και χαμός. Ότι και να κάνεις, ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα. Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, θα έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί το ΚΙΕS βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω... Edited October 19, 2013 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω... Μήπως πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του μαγαζιού για να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Μήπως πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του μαγαζιού για να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο? Θα το αναφέρω αν δεν μου βρουν λύση και θα κάνω τουλάχιστον αρνητική κριτική στο skroutz. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μπόρεσαν και έβαλαν χέρι και γιατί το έκαναν?! Η συσκευασία ήταν σφραγιστή με ζελατίνα και από κάτω τα αυτοκόλλητα-ταινίες ασφαλείας, άθικτα! Edited October 19, 2013 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, θα έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί το ΚΙΕS βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω... Tο ίδιο PDA μπορεί να υπάρχει σε πολλές χώρες, οπότε δεν καθορίζει χώρα. Όμως στη δική σου περίπτωση το BTU δε βλέπω να έχει δοθεί με το συγκεκριμένο PDA. Πάρε τις απαντήσεις σου και εδώ είμαστε να τα πούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 @Leon_G Ναι κ εμενα μου το βγαζει... Anyway... ΘΑ κρατησω την official εφαρμογη του gmail. (Θα κοιταξω μονο στo iphone μηπως μπορω να το ρυθμισω ετσι) http://i43.tinypic.com/2wdbvia.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Από όσο ξέρω σταμάτησε να υποστηρίζει η google exchange για το gmail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Καλησερα.Lags και Bugs δεν εχω στην official 4.3 mj5 ισως επειδη εστησα την συσκευη απο την αρχη (100 εφαρμογες μαζι με games) ειναι και Γερμανικη συσκευη.Αλλα Samsung Wallet δεν βρηκα δεν ξερω αν ερθει με update απο το Samsung Push Service γιατι το λεει μεσα στην εφαρμογη και επισης δεν εχει και τα shortcuts για την οθονη κλειδωματος οπως και οι τελευταιες 4.2.2 εκδοσεις. από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.wallet για το samsung wallet αλλά λέει ότι δεν λειτουργεί για το s4, κριμα !!!!!!! Edited October 20, 2013 by LionKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, θα έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί το ΚΙΕS βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω... Πως καταλαβαίνεις ότι το PDA είναι Ελληνικό; Πάντως ότι και να γίνει πιστεύω θα ήταν καλό να αναφερθεί το κατάστημα:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πως καταλαβαίνεις ότι το PDA είναι Ελληνικό; Πάντως ότι και να γίνει πιστεύω θα ήταν καλό να αναφερθεί το κατάστημα:!::!::!: Το υποθέτω γιατί από ότι είδα η DMH6 που φοράει δώθηκε μόνο στο Μαυροβούνιο, στη Σλοβενία και στην Ελλάδα. Το Αγγλικό CSC δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.wallet για το samsung wallet αλλά λέει ότι δεν λειτουργεί για το s4, κριμα !!!!!!! Ούτε στο νότε 3 το δείχνει. Μήπως δεν είναι για Ελλάδα τελικά; Το λίινκ που έδωσες μου λέει δεν είναι για καμία από τις συσκευές σας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλημερα παιδια.Υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ στην 4.3 ? ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλημερα παιδια.Υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ στην 4.3 ? ξερει κανεις ? Δες εδω .. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μήπως πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του μαγαζιού για να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο? Κι εγω αυτο θα εβαζα τωρα.Αν καποιος εχει τετοιο,ή αλλο προβλημα με μαγαζι,και μπορει να το αποδειξει βαζοντας και την αποδειξη πχ σε φωτοτυπια στο σαιτ,να αναφερει επακριβως το προβλημα και την όποια λυση δοθηκε. Δεν ξερω τις νομικες περιπλοκες του πραγματος και το κατα ποσον θα ειναι εφικτο κατι τετοιο,αλλα απο τη στιγμη που βρισκουμε τηλεφωνα με 570€,αντι για 700,προφανως υπαρχει πειρασμος για πολλους να πανε στα φτηνα,με κινδυνο να πεσουν σε...ξέρα. Ας κανουμε λοιπον καμια καταταξη μαγαζιων για να ξερουμε κι εμεις. Οι υπευθυνοι του σαιτ,ας το σκεφτουν, κατα ποσο μπορει να γινει. (Καθως καταλαβαινετε,ψηνομαι ,γι αυτο το γραφω).:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 ναι υπαρχει...αλλα θα χασεις την εγγυηση....εγω το εκανα φυσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το υποθέτω γιατί από ότι είδα η DMH6 που φοράει δώθηκε μόνο στο Μαυροβούνιο, στη Σλοβενία και στην Ελλάδα. Το Αγγλικό CSC δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε... Αν είναι απο slovakia εχεις κανονικά εγγύηση ,και το ποιο εύκολο πράγμα ειναι να περάσεις ενα firmware της συγκεκριμένης χώρας και είσαι εντάξει . Πάντως έχουν αναφερθεί ξανά τέτοιες περιπτώσεις απο κάποιο σκρουτζομαγαζο ,και εγώ ειμουν παθών, αλλά απο την στιγμή που καλύπτεται απο εγγύησή ολα τα άλλα φτιάχνουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αν είναι απο slovakia εχεις κανονικά εγγύηση ,και το ποιο εύκολο πράγμα ειναι να περάσεις ενα firmware της συγκεκριμένης χώρας και είσαι εντάξει . Πάντως έχουν αναφερθεί ξανά τέτοιες περιπτώσεις απο κάποιο σκρουτζομαγαζο ,και εγώ ειμουν παθών, αλλά απο την στιγμή που καλύπτεται απο εγγύησή ολα τα άλλα φτιάχνουν Με το CSC όμως? Έχει Aγγλικό CSC. Αν το δει το service της Samsung μπορεί να μου το βγάλει εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Με το CSC όμως? Έχει Aγγλικό CSC. Αν το δει το service της Samsung μπορεί να μου το βγάλει εκτός εγγύησης. To πιθανότερο είναι να μην στο βγάλει εκτος ,αλλά γιαυτό είπα να περάσεις το firmware που πρέπει να εχει το τηλέφωνο . Αν είναι Σλοβάκικο και περάσεις την rom που αν δεν κάνω λάθος είναι single csc θα σου βάλει και το σωστό csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 To πιθανότερο είναι να μην στο βγάλει εκτος ,αλλά γιαυτό είπα να περάσεις το firmware που πρέπει να εχει το τηλέφωνο . Αν είναι Σλοβάκικο και περάσεις την rom που αν δεν κάνω λάθος είναι single csc θα σου βάλει και το σωστό csc . TMS είναι το CSC που έπρεπε να έχει κανονικά η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 παιδια καλημερα καθε φορα που κανω επανεκινηση μπενει το πληκτρολογιο της samsung σαν defult ενω εγω εχω ορισει να ειναι το swifkey που εχω αγορασει εκτος απο αυτο καθε φορα ειναι και ξεκαρισμενο εντελως και απο της ρυθμισεις το swiftkey :wacko::( καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 παιδια καλημερα καθε φορα που κανω επανεκινηση μπενει το πληκτρολογιο της samsung σαν defult ενω εγω εχω ορισει να ειναι το swifkey που εχω αγορασει εκτος απο αυτο καθε φορα ειναι και ξεκαρισμενο εντελως και απο της ρυθμισεις το swiftkey :wacko::( καμια ιδεα???? Είσαι root ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Είσαι root ? ναι ρουτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 ναι ρουτ!!! Τότε κανε ενα πάγωμα του stock πληκτρολογίου με το titanium . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά πως μπορώ να δω το CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά πως μπορώ να δω το CSC Μπορεις να το δεις με την CheckFUS απο το play store. Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Την αναβάθμιση σε 4.3 την κανατε απο kies η wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts