Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην θέση σου θα έστελνα ένα email στη Samsung αναφέροντας τα πάντα και να μου έλεγαν αν ισχύει η εγγύηση, δίνοντας και ΙΜΕΙ και όλα.

Αν ναι, κανένα πρόβλημα (έχεις και επίσημη απάντηση).

Αν όχι... πίσω στο μαγαζί και χαμός.

Ότι και να κάνεις, ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.

Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, θα έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί το ΚΙΕS βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω...

Edited by Meraklis87

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω...

Μήπως πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του μαγαζιού για να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο?

Μήπως πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του μαγαζιού για να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο?

Θα το αναφέρω αν δεν μου βρουν λύση και θα κάνω τουλάχιστον αρνητική κριτική στο skroutz. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μπόρεσαν και έβαλαν χέρι και γιατί το έκαναν?! Η συσκευασία ήταν σφραγιστή με ζελατίνα και από κάτω τα αυτοκόλλητα-ταινίες ασφαλείας, άθικτα!

Edited by Meraklis87

Πάντως και να είμαι ΟΚ με την εγγύηση, θα έχω πρόβλημα με τα updates, δεν θα τα παίρνω γιατί το ΚΙΕS βρίσκει μέσα αγγλικό CSC και ελληνικό PDA. Και δεν είμαι σε θέση να μπω σε διαδικασία root - αλλαγή CSC - unroot με το κίνδυνο του knox. Οπότε από βδομάδα θα πάω πίσω στο κατάστημα και θα ενημερώσω...

Tο ίδιο PDA μπορεί να υπάρχει σε πολλές χώρες, οπότε δεν καθορίζει χώρα.

Όμως στη δική σου περίπτωση το BTU δε βλέπω να έχει δοθεί με το συγκεκριμένο PDA.

Πάρε τις απαντήσεις σου και εδώ είμαστε να τα πούμε.

@Leon_G

Ναι κ εμενα μου το βγαζει... Anyway... ΘΑ κρατησω την official εφαρμογη του gmail. (Θα κοιταξω μονο στo iphone μηπως μπορω να το ρυθμισω ετσι)

http://i43.tinypic.com/2wdbvia.png

Καλησερα.Lags και Bugs δεν εχω στην official 4.3 mj5 ισως επειδη εστησα την συσκευη απο την αρχη (100 εφαρμογες μαζι με games) ειναι και Γερμανικη συσκευη.Αλλα Samsung Wallet δεν βρηκα δεν ξερω αν ερθει με update απο το Samsung Push Service γιατι το λεει μεσα στην εφαρμογη και επισης δεν εχει και τα shortcuts για την οθονη κλειδωματος οπως και οι τελευταιες 4.2.2 εκδοσεις.

από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.wallet για το samsung wallet αλλά λέει ότι δεν λειτουργεί για το s4, κριμα !!!!!!!

Edited by LionKing

Πως καταλαβαίνεις ότι το PDA είναι Ελληνικό;

Πάντως ότι και να γίνει πιστεύω θα ήταν καλό να αναφερθεί το κατάστημα:!::!::!:

Πως καταλαβαίνεις ότι το PDA είναι Ελληνικό;

Πάντως ότι και να γίνει πιστεύω θα ήταν καλό να αναφερθεί το κατάστημα:!::!::!:

Το υποθέτω γιατί από ότι είδα η DMH6 που φοράει δώθηκε μόνο στο Μαυροβούνιο, στη Σλοβενία και στην Ελλάδα. Το Αγγλικό CSC δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε...

από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.wallet για το samsung wallet αλλά λέει ότι δεν λειτουργεί για το s4, κριμα !!!!!!!

Ούτε στο νότε 3 το δείχνει. Μήπως δεν είναι για Ελλάδα τελικά; Το λίινκ που έδωσες μου λέει δεν είναι για καμία από τις συσκευές σας ...

Καλημερα παιδια.Υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ στην 4.3 ? ξερει κανεις ?

Δες εδω ..

Samsung galaxy s21+

Κι εγω αυτο θα εβαζα τωρα.Αν καποιος εχει τετοιο,ή αλλο προβλημα με μαγαζι,και μπορει να το αποδειξει βαζοντας και την αποδειξη πχ σε φωτοτυπια στο σαιτ,να αναφερει επακριβως το προβλημα και την όποια λυση δοθηκε.

Δεν ξερω τις νομικες περιπλοκες του πραγματος και το κατα ποσον θα ειναι εφικτο κατι τετοιο,αλλα απο τη στιγμη που βρισκουμε τηλεφωνα με 570€,αντι για 700,προφανως υπαρχει πειρασμος για πολλους να πανε στα φτηνα,με κινδυνο να πεσουν σε...ξέρα.

Ας κανουμε λοιπον καμια καταταξη μαγαζιων για να ξερουμε κι εμεις.

Οι υπευθυνοι του σαιτ,ας το σκεφτουν, κατα ποσο μπορει να γινει.

(Καθως καταλαβαινετε,ψηνομαι ,γι αυτο το γραφω).:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το υποθέτω γιατί από ότι είδα η DMH6 που φοράει δώθηκε μόνο στο Μαυροβούνιο, στη Σλοβενία και στην Ελλάδα. Το Αγγλικό CSC δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε...

Αν είναι απο slovakia εχεις κανονικά εγγύηση ,και το ποιο εύκολο πράγμα ειναι να περάσεις ενα firmware της συγκεκριμένης χώρας και είσαι εντάξει .

Πάντως έχουν αναφερθεί ξανά τέτοιες περιπτώσεις απο κάποιο σκρουτζομαγαζο ,και εγώ ειμουν παθών, αλλά απο την στιγμή που καλύπτεται απο εγγύησή ολα τα άλλα φτιάχνουν

Samsung galaxy s21+

Αν είναι απο slovakia εχεις κανονικά εγγύηση ,και το ποιο εύκολο πράγμα ειναι να περάσεις ενα firmware της συγκεκριμένης χώρας και είσαι εντάξει .

Πάντως έχουν αναφερθεί ξανά τέτοιες περιπτώσεις απο κάποιο σκρουτζομαγαζο ,και εγώ ειμουν παθών, αλλά απο την στιγμή που καλύπτεται απο εγγύησή ολα τα άλλα φτιάχνουν

Με το CSC όμως? Έχει Aγγλικό CSC. Αν το δει το service της Samsung μπορεί να μου το βγάλει εκτός εγγύησης.

Με το CSC όμως? Έχει Aγγλικό CSC. Αν το δει το service της Samsung μπορεί να μου το βγάλει εκτός εγγύησης.

To πιθανότερο είναι να μην στο βγάλει εκτος ,αλλά γιαυτό είπα να περάσεις το firmware που πρέπει να εχει το τηλέφωνο . Αν είναι Σλοβάκικο και περάσεις την rom που αν δεν κάνω λάθος είναι single csc θα σου βάλει και το σωστό csc .

Samsung galaxy s21+

To πιθανότερο είναι να μην στο βγάλει εκτος ,αλλά γιαυτό είπα να περάσεις το firmware που πρέπει να εχει το τηλέφωνο . Αν είναι Σλοβάκικο και περάσεις την rom που αν δεν κάνω λάθος είναι single csc θα σου βάλει και το σωστό csc .

TMS είναι το CSC που έπρεπε να έχει κανονικά η συσκευή.

παιδια καλημερα καθε φορα που κανω επανεκινηση μπενει το πληκτρολογιο της samsung σαν defult ενω εγω εχω ορισει να ειναι το swifkey που εχω αγορασει εκτος απο αυτο καθε φορα ειναι και ξεκαρισμενο εντελως και απο της ρυθμισεις το swiftkey :wacko::( καμια ιδεα????

παιδια καλημερα καθε φορα που κανω επανεκινηση μπενει το πληκτρολογιο της samsung σαν defult ενω εγω εχω ορισει να ειναι το swifkey που εχω αγορασει εκτος απο αυτο καθε φορα ειναι και ξεκαρισμενο εντελως και απο της ρυθμισεις το swiftkey :wacko::( καμια ιδεα????

Είσαι root ?

Samsung galaxy s21+

ναι ρουτ!!!

Τότε κανε ενα πάγωμα του stock πληκτρολογίου με το titanium .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά πως μπορώ να δω το CSC

Μπορεις να το δεις με την CheckFUS απο το play store.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)