jpcupra Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Το μόνο που με ανησυχεί μην προκαλέσει τπτ στο κινητό και χαλάσει ...υπάρχει τέτοια περίπτωση???? Η καρτα να την ακουσει παιζει (και εχει μεγαλες πιθανοτητες), το κιν απο την καρτα δεν :) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καλημερα στην παρέα του galaxy. Λοιπόν εχω μια απορία. Είχα κάνει παλιότερα μια-δυο δοκιμες και τεστ στο antutu και ειχε βγάλει σκορ 23000-24000 περιπου. Σήμερα μου ήρθε να κανω άλλο ενα τεστακι και εβγαλε 27900, με βγάζει επισης στο top-20 των σκορ ever. Είναι δυνατόν τόσο μεγάλη διαφορά απ το ενα τεστ στο άλλο. Φυσικά δεν ειμαι root, δεν ξέρω και δε θέλω να πειραξω τίποτα. Αλλά 5000 ποντοι σχεδον διαφορά δεν ειναι τεράστια διαφορά?? Mε 4gb class 4 (ερειπιο καρτα 4 χρονων) μου εβγαλε 12810 στο quadrant και 26850 στο antutu. Ειμαι απειραχτος και unrooted. Απλα μην πολυδινεις σημασια στα bench's αλλαζουν καθε φορα που τα τρεχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κατα κάποιο τρόπο όλα αυτά είναι θεωρητικά και γίνονται ελάχιστα αντιληπτά. Δεν έχω κρατήσει πανω απο 9 μήνες συσκευή της Samsung αλλά τουλάχιστον στο διάστημα αυτό δεν με ενόχλησε κάτι. Αν τώρα γίνεται ενοχλητικό μετα απο δυο χρόνια δεν θα το μάθω ποτέ.:) Το Note2 μου αν και 9 μηνών συνέχιζε να έχει πολύ καλύτερα χρωματα απο το καινούργιο Nexus 4 της συζηγου. Αυτό είναι γεγονός. Ούτε εγώ έχω ποτέ προσέξει ξεθωριασμα.. Αλλά το burn in είναι αναπόφευκτο. Στο σημείο που συνήθως συμβαίνει όμως, στη μπάρα, δε φαίνεται εκτός κι αν το ψάξεις. Οπότε και πάλι δε με χαλάει... το κινητό φυσάει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτό είναι γεγονός. Ούτε εγώ έχω ποτέ προσέξει ξεθωριασμα.. Αλλά το burn in είναι αναπόφευκτο. Στο σημείο που συνήθως συμβαίνει όμως, στη μπάρα, δε φαίνεται εκτός κι αν το ψάξεις. Οπότε και πάλι δε με χαλάει... το κινητό φυσάει. Ενας κανονικος χρηστης και την φωτεινοτητα οχι πολυ συχνα στα μεγιστα πιστευετε οτι θα εχει θεμα με burn in το s4? Τονιζω οτι το s1 και s2 που ειχα (το s1 το εχω ακομα - 2 χρονια κοντα) δεν εχει παρουσιασει τιποτα. Το s2 που ειχα καποτε ουτε αυτο. Το μονο ειχε πεσει λιγο η φωτεινοτητα μετα απο 1 μιση χρονο χρησης. Δεν θελω να δωσω το s4 για αυτο τον λογο (burn in) αν και το σκεφτομαι γιατι οταν εμφανιστει θα ειναι πολυ αργα. Σαν κινητο Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη (αν το one ειχε καλυτερη καμερα θα ηταν δυσκολη αποφαση) και μου προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Με χαλαει απλα η ιδεα του burn in - πτωση φωτεινοτητας. Οσο για την εμπειρια του λειτουργικου που ειναι τιγκα στο bloat, αν του βαλεις μια αλλη ρομ (π.χ. google rom) δεν εχει καμια σχεση το κινητο. ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Το ειδα με τα ματια μου χτες. Εδω αλλον launcher Βαζεις και εχει διαφορα. Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι κατι το οποιο με ανυσηχει μιας και ειμαι πολυ πολυ ψειρας με τα κινητα μου. Φιλικα Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ενας κανονικος χρηστης και την φωτεινοτητα οχι πολυ συχνα στα μεγιστα πιστευετε οτι θα εχει θεμα με burn in το s4? Τονιζω οτι το s1 και s2 που ειχα (το s1 το εχω ακομα - 2 χρονια κοντα) δεν εχει παρουσιασει τιποτα. Το s2 που ειχα καποτε ουτε αυτο. Το μονο ειχε πεσει λιγο η φωτεινοτητα μετα απο 1 μιση χρονο χρησης. Δεν θελω να δωσω το s4 για αυτο τον λογο (burn in) αν και το σκεφτομαι γιατι οταν εμφανιστει θα ειναι πολυ αργα. Σαν κινητο Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη (αν το one ειχε καλυτερη καμερα θα ηταν δυσκολη αποφαση) και μου προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Με χαλαει απλα η ιδεα του burn in - πτωση φωτεινοτητας. Οσο για την εμπειρια του λειτουργικου που ειναι τιγκα στο bloat, αν του βαλεις μια αλλη ρομ (π.χ. google rom) δεν εχει καμια σχεση το κινητο. ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Το ειδα με τα ματια μου χτες. Εδω αλλον launcher Βαζεις και εχει διαφορα. Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι κατι το οποιο με ανυσηχει μιας και ειμαι πολυ πολυ ψειρας με τα κινητα μου. Φιλικα Γιωργος Κάνε το τεστ που ανέφερα πιο πάνω στο s1 σου να δεις το burn in της μπάρας.. Όσο για το s4, όπως είπα είμαι αναπόφευκτο σε μεταχειρισμένη amoled, οπότε μη σε απασχολεί πολύ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δειτε οσοι εχετε την υπομονη αυτο το πολυ επεξηγηματικο βιντεο. Ειναι 22 λεπτα αλλα αξιζει τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εμενα που κανει αυτο το yelloew tint χαμηλα στην οθονη, παω για αλλαγη! Σημερα επικοινωνησα με το service και εχουν παραγγειλει την οθονη... Ειχε ποτε κανεις την εμπειρια αλλαγης οθονης του S4? μετα ειχε τιποτα τριξιματα? η στιβαροτητα της συσκευης παρεμεινε?!? διοτι θα αλλαχτει το μισο το τηλεφωνο ξερω γω... Τι λετε? αξιζει τον κοπο?? Σε μερικα ποστς πιο πισω εχω ποσταρει ενα βιντεο για το πως ειναι η οθονη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εμενα που κανει αυτο το yelloew tint χαμηλα στην οθονη, παω για αλλαγη! Σημερα επικοινωνησα με το service και εχουν παραγγειλει την οθονη... Ειχε ποτε κανεις την εμπειρια αλλαγης οθονης του S4? μετα ειχε τιποτα τριξιματα? η στιβαροτητα της συσκευης παρεμεινε?!? διοτι θα αλλαχτει το μισο το τηλεφωνο ξερω γω... Τι λετε? αξιζει τον κοπο?? Σε μερικα ποστς πιο πισω εχω ποσταρει ενα βιντεο για το πως ειναι η οθονη μου... Θωδορη δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα .κανε την αλλαγη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Θωδορη δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα .κανε την αλλαγη. Λες ε?? ναι ψηνομαι! Δεν γινεται να λες οτι εχεις την καλυτερη οθονη στην αγορα και να μην εχει ομοιομορφη αποδοση..! Κανω τον σταυρο μ να κανουν καλα την δουλεια τους εδω πατρα τα παιδια στο πρωην Nokia Care... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλησπερα. το εχω απο χτες και ολα καλα εκτος απο το λεξιλογιο των ελληνικων. δεν γνωριζει αρκετες ελληνικες λεξεις και τισ μπερδευει με αγγλικες. το ειχατε και σεις το προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Λες ε?? ναι ψηνομαι! Δεν γινεται να λες οτι εχεις την καλυτερη οθονη στην αγορα και να μην εχει ομοιομορφη αποδοση..! Κανω τον σταυρο μ να κανουν καλα την δουλεια τους εδω πατρα τα παιδια στο πρωην Nokia Care... γιατι δεν το στελνεις στην smartec? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 γιατι δεν το στελνεις στην smartec? smartec?!? ειναι Αθηνα μονο ετσι? για πες περισσοτερα... αξιοπιστοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Smartec Ναι, είναι αξιόπιστοι και πολύ εξυπηρετικοί όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Smartec Ναι, είναι αξιόπιστοι και πολύ εξυπηρετικοί όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές. λετε να τους προτιμησω σε σχεση με το πρωην Nokia Care Πατρας?? ειναι ευαισθητο το θεμα της οθονης και το σκεφτομαι ακομα καθως θα λυθει ολη η συσκευη και φοβαμαι για τριξιματα! δεν τους προλαβα σημερα, ειναι μεχρι τις 5, αυριο τους περνω να δω τι θα μ πουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πόσες οθόνες αλλάζουν τη μέρα οι μεν, πόσες οι δε? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πόσες οθόνες αλλάζουν τη μέρα οι μεν, πόσες οι δε? δεν ξερω, γι αυτο ρωταω... μηπως αυτοι που αλλαζουν πολλες και συνεχεια το χουν βαρεθει κ το κανουν μπαμ μπαμ ομως?!? αυριο θα τους παρω ενα τηλ να συνεννοηθω και μαζι τους! να στε καλα παιδια που μ τους προτεινατε... ειμαι νεος στα samsung και δεν ξερω τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 δεν ξερω, γι αυτο ρωταω... μηπως αυτοι που αλλαζουν πολλες και συνεχεια το χουν βαρεθει κ το κανουν μπαμ μπαμ ομως?!? αυριο θα τους παρω ενα τηλ να συνεννοηθω και μαζι τους! να στε καλα παιδια που μ τους προτεινατε... ειμαι νεος στα samsung και δεν ξερω τι παιζει... Φιλε μου χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον εγω θα το πηγαινα στην smartec μονο και μονο λογω αυξημενου φορτου εργασιας - πιο εξειδικευμενοι σε αυτο το κομματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 δεν ξερω, γι αυτο ρωταω... μηπως αυτοι που αλλαζουν πολλες και συνεχεια το χουν βαρεθει κ το κανουν μπαμ μπαμ ομως?!? αυριο θα τους παρω ενα τηλ να συνεννοηθω και μαζι τους! να στε καλα παιδια που μ τους προτεινατε... ειμαι νεος στα samsung και δεν ξερω τι παιζει... μην πας οπου νανε θοδωρη μονο smartec σε samsung.δεν θα στο αργησουν σε 3 μερες θα το εχεις πισω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 μην πας οπου νανε θοδωρη μονο smartec σε samsung.δεν θα στο αργησουν σε 3 μερες θα το εχεις πισω. Θα σε ακουσω Γιαννη, αυριο πρωι επικοινωνω με smartec! ενδεχεται να φταιει software?!? εχω τελευταια αναβαθμιση, MGA-MH2, αλλα εκανα ΟΤΑ την αναβαθμιση και περασε %&*$ την ρομ, σε φαση που ουτε τα shortcuts στην lockscreen δεν εχω την δυνατοτητα να βαλω! διαβασα στην προηγουμενες σελιδες οτι φταιει οτι μπηκε με ΟΤΑ και η samsung κανει τετοιες βλακειες.... μου μπηκε η ιδεα διοτι στην τελευταια αναβαθμιση η samsung αφηνει ελαχιστα ανοιχτα τα πιξελ ωστε να αποφευγεται το smearing! ενδεχετε αυτος ο κωδικα να μην περασε σωστα και να εφαρμοζεται μονο για το κατω μερος της οθονης?!? η μαλλον βλακειες λεω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Θα σε ακουσω Γιαννη, αυριο πρωι επικοινωνω με smartec! ενδεχεται να φταιει software?!? εχω τελευταια αναβαθμιση, MGA-MH2, αλλα εκανα ΟΤΑ την αναβαθμιση και περασε %&*$ την ρομ, σε φαση που ουτε τα shortcuts στην lockscreen δεν εχω την δυνατοτητα να βαλω! διαβασα στην προηγουμενες σελιδες οτι φταιει οτι μπηκε με ΟΤΑ και η samsung κανει τετοιες βλακειες.... μου μπηκε η ιδεα διοτι στην τελευταια αναβαθμιση η samsung αφηνει ελαχιστα ανοιχτα τα πιξελ ωστε να αποφευγεται το smearing! ενδεχετε αυτος ο κωδικα να μην περασε σωστα και να εφαρμοζεται μονο για το κατω μερος της οθονης?!? η μαλλον βλακειες λεω?? Συ είπας :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Θα σε ακουσω Γιαννη, αυριο πρωι επικοινωνω με smartec! ενδεχεται να φταιει software?!? εχω τελευταια αναβαθμιση, MGA-MH2, αλλα εκανα ΟΤΑ την αναβαθμιση και περασε %&*$ την ρομ, σε φαση που ουτε τα shortcuts στην lockscreen δεν εχω την δυνατοτητα να βαλω! διαβασα στην προηγουμενες σελιδες οτι φταιει οτι μπηκε με ΟΤΑ και η samsung κανει τετοιες βλακειες.... μου μπηκε η ιδεα διοτι στην τελευταια αναβαθμιση η samsung αφηνει ελαχιστα ανοιχτα τα πιξελ ωστε να αποφευγεται το smearing! ενδεχετε αυτος ο κωδικα να μην περασε σωστα και να εφαρμοζεται μονο για το κατω μερος της οθονης?!? η μαλλον βλακειες λεω?? αν ειναι ετσι ομως δεν θα ειχαν ολοι το προβλημα με την τελευταία mga? Αν αποφασίσεις για αλλαγή οθονης παρτους ενα τηλ στην σμαρτεκ πες τους το πρόβλημα να δουμε τη θα σου πουνε.αν πουνε στειλτω γραψε και σε ενα χαρτάκι αναλυτικά το προβλημα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ισχυει... Οριστε ενα δειγμα του φαινομενου mura απο την δικη μ οθονη... Απο δεξια κιτρινοπη κ καθως προχωραει γινεται μοβ! Φαινεται στην μπαρα: http://imageshack.us/a/img28/968/wyso.jpg Uploaded with ImageShack.us Αν προσεξετε, το ιδιο γινεται, λιγοτερο εντονα και στην μαυρη περιοχη κατω απο την μπαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Σήμερα παρέλαβα το κινητό σε μαύρο. Ύστερα από το iphone 3gs νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος. Φαίνεται φοβερό κινητό. Έχει πολύ ψάξιμο το θέμα. Εν τω μεταξύ πρώτη φορά ασχολούμαι με android κινητό και είμαι πραγματικά στα χαμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Σήμερα παρέλαβα το κινητό σε μαύρο. Ύστερα από το iphone 3gs νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος. Φαίνεται φοβερό κινητό. Έχει πολύ ψάξιμο το θέμα. Εν τω μεταξύ πρώτη φορά ασχολούμαι με android κινητό και είμαι πραγματικά στα χαμένα. Μόλις παρήγγειλα απο birdphone και εγώ ως κάτοχος 3GS. Aν έχεις κάποιο τιπ για την μετάβαση ευπρόσδεκτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Και εμένα κίτρινο ειναι στα σημεία που λέτε αλλά όταν κατέβασα απο το πισι μία μαύρη εικονα δεν είναι κίτρινο για ελέγξτε και εσείς μπας και ειναι του λειτουργικού Θα ανεβάσω και φωτογραφία Edited September 4, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts