Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κ να ρωτησω κατι αλλο το root ειναι κατι αντιστοιχο του jb??

δηλαδη υπαρχει κατι αναλογο του cydia που κατεβαζουμε εφαρμογες που ειναι με χρεωση free?

Διάβασε εδω

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα..πήρα και εγώ το Samsung Galaxy S4 και έχω κάποιες ερωτήσεις. αρχικα απο την εφαρμογή του youtube θέλω να κανω copy paste το λινκ του τραγουδιου αλλα από την εφαρμογή δεν μπορώ.ξέρει κανεις πως μπορώ να το κανω?

προσπαθησα μέσω google chrome αλλα τίποτα..

ευχαριστώ

[KOSK

καλησπέρα..πήρα και εγώ το Samsung Galaxy S4 και έχω κάποιες ερωτήσεις. αρχικα απο την εφαρμογή του youtube θέλω να κανω copy paste το λινκ του τραγουδιου αλλα από την εφαρμογή δεν μπορώ.ξέρει κανεις πως μπορώ να το κανω?

προσπαθησα μέσω google chrome αλλα τίποτα..

ευχαριστώ

Πάνω δεξιά στην εφαρμογή του YouTube έχει το εικονίδιο share. Ένα σήμα με 3 ενωμένες κουκκίδες.

Το πατάς και μετά επιλεγείς το copy url.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ένα σήμα με 3 ενωμένες κουκκίδες.

Το πατάς και μετά επιλεγείς το copy url.

Οταν πατάω τις 3 ενωμενες τελειες μου βγάζει " CC HQ " σαν επιλογες

Edited by kosk
[KOSK

Οταν πατάω τις 3 ενωμενες τελειες μου βγάζει " CC HQ " σαν επιλογες

Όχι αυτό το εικονίδιο με τις 3 κάθετες τελείες!

Το άλλο εικονίδιο που είναι αμέσως στα αριστερά του!

Έχει copy to clipboard επιλογή...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Όχι αυτό το εικονίδιο με τις 3 κάθετες τελείες!

Το άλλο εικονίδιο που είναι αμέσως στα αριστερά του!

Έχει copy to clipboard επιλογή...

Πάτησα αυτές ακριβώς αριστερά και μου εχει τα παρακάτω : "Add to dropbox, bluetooth, chat on, e-mail, facebook firefox sync, flipboard , gmail, google+ , hangouts, outlook, s-memo , skype, wi-fi direct, Μηνύματα " αυτά εχει στις άλλες κουκίδες που είναι ενωμενες με γραμμες..

[KOSK

πάντως παιδια και εγω εχω παρατηρήσει οτι η κοσμοτε μου ρουφάει τα mb πιο πολύ απο την voda. Εκανα πείραμα και έβαλα την καρτα της vodafone και για βδομαδα. Χαλασα με χρηση whats app, viber και facebook περιπου 60 mb. Με την κοσμοτε 200...

Πάτησα αυτές ακριβώς αριστερά και μου εχει τα παρακάτω : "Add to dropbox, bluetooth, chat on, e-mail, facebook firefox sync, flipboard , gmail, google+ , hangouts, outlook, s-memo , skype, wi-fi direct, Μηνύματα " αυτά εχει στις άλλες κουκίδες που είναι ενωμενες με γραμμες..

Όντως δεν έχει copy. Μπορείς να πατήσεις gmail και να πάρεις από εκεί το url.

Καλησπέρα παιδιά

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνω κάτοχος του s4 και αν και πρόλαβα να διαβάσω τις 60 πρώτες σελίδες, θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω στην αγορά μου. Σκέφτομαι εν τω μεταξύ να το πάρω από το birdphone που άκουσα καλά λόγια και είναι και αρκετά φθηνό.

Επίσης έχω δίλημμα. Μαύρο ή άσπρο? Και επαρχία που είμαι δεν υπάρχουν και τα 2 για να τα συγκρίνω. Κλίνω όμως προς το μαύρο.

Καλησπέρα παιδιά

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνω κάτοχος του s4 και αν και πρόλαβα να διαβάσω τις 60 πρώτες σελίδες, θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω στην αγορά μου. Σκέφτομαι εν τω μεταξύ να το πάρω από το birdphone που άκουσα καλά λόγια και είναι και αρκετά φθηνό.

Επίσης έχω δίλημμα. Μαύρο ή άσπρο? Και επαρχία που είμαι δεν υπάρχουν και τα 2 για να τα συγκρίνω. Κλίνω όμως προς το μαύρο.

Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα να το πάρεις λευκό παρτο μαύρο. Πηγα καρφωτος για λευκό, τα είδα δίπλα δίπλα και επέλεξα μαύρο χωρίς σκέψη αλλά this is me, περί ορέξεως.. Άφοβα από birdphone

Καλησπερα παιδια!

Παρατηρησα οτι στα βιντεο που βλεπω πολλες φορες κανει κατι σαν πιξελιασμα εβγαλα ενα screenshot την στιγμη που πιξελιαζει σε μαυρο χρωμα και φαινεται σαν τετραγωνακια στην οθονη. Εχει να κανει με καμια ρυθμιση της οθονης η φταιει η amoled κ το backlight?

βλεπω οτι στο screenshot δεν φαινεται σχεδον καθολου, αν μπορεσω θα βγαλω φωτο με αλλο κινητο το S4 να δω αν φαινεται ετσι για να καταλαβετε τι εννοω!

Edited by Claymore

παίζει κανείς το real racing sto s4 ? i 9505 ? σε μένα έχει άθλια γραφικά. καμιά σχέση μ το νοτελι2

Απιστευτα γραφικα στο ι9505 που εχω...οτι ανωτερο υπαρχει σε γραφικα στο Android.

Εχω ανεβασει και βιντεο.Τσεκαρε το

http://www.youtube.com/watch?v=3sHqkSEOe3M

Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου, στην συλλογη φωτογραφιών αν ανοιξουμε μια φωτογραφία υπάρχει η επιλογή "αντιγραφή στο πρόχειρο". Αυτο το προχειρο λοιπον πού είναι και σε τι χρησιμεύει; Το έχω κάνει σε κάποιες από τις φωτογραφίες μου, ψάχνοντας να βρω που γίνεται αυτη η αντιγραφή αλλα μάταιος κόπος! Βοηθήστε σας παρακαλώ! Ευχαριστω!

Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου, στην συλλογη φωτογραφιών αν ανοιξουμε μια φωτογραφία υπάρχει η επιλογή "αντιγραφή στο πρόχειρο". Αυτο το προχειρο λοιπον πού είναι και σε τι χρησιμεύει; Το έχω κάνει σε κάποιες από τις φωτογραφίες μου, ψάχνοντας να βρω που γίνεται αυτη η αντιγραφή αλλα μάταιος κόπος! Βοηθήστε σας παρακαλώ! Ευχαριστω!

Copy paste, αντιγραφή επικόλληση δεν έχεις κάνει ποτέ στον υπολογιστή;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου δώσει ένα γρήγορο λινκ γιατί έχω χαθεί στις πολλές σελίδες?

Πως μπορώ να μεταφέρω τις υπενθυμίσεις, γενέθλια κλπ από το ημερολόγιο του iphone στο samsung s4?

Ευχαριστώ.

παίζει κανείς το real racing sto s4 ? i 9505 ? σε μένα έχει άθλια γραφικά. καμιά σχέση μ το νοτελι2

απο που πηρες το s4 φιλε μου? μηπως εχεις κανενα κλωνο?γιατι αυτο που εχεις γραψει σχεδον σε ολο το myphone δεν ισχυει με τιποτα .

Γιαννης

Υπάρχει περίπτωση να μην έχω κάνει;; Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο! Στην προκειμενη δημιουργειται ενα αντιγραφο καπου απο μονο του. Η απαντηση σου με ερωτηση, ειλικρινα, δεν βοηθα! Αν ξερεις κατι παραπανω γι' αυτο που ρωταω ανυπομονω να το ακουσω!!!!!!!!

Υπάρχει περίπτωση να μην έχω κάνει;; Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο! Στην προκειμενη δημιουργειται ενα αντιγραφο καπου απο μονο του. Η απαντηση σου με ερωτηση, ειλικρινα, δεν βοηθα! Αν ξερεις κατι παραπανω γι' αυτο που ρωταω ανυπομονω να το ακουσω!!!!!!!!

Οταν σου γράφει ότι έχει αντιγραφεί στο πρόχειρο,μετά πάς εσύ εκεί που θές να το κάνεις paste και πατάς συνεχόμενα πάνω στο σημείο.Σου εμφανίζει επιλογή επικόλληση και την πατάς.Νάτο το copy/paste.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Οκ θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ!! Έχω κι άλλες πιο σοβαρες (για μενα) απορίες αλλα αργότερα, μην σας κάψω τον εγκέφαλο απο τώρα! :p :p :p

εγω προσωπικα δεν καταλαβα και πολλα για να ειμαι ειλικρινης.

ενεργοποιεις απο το notification bar bluetooth και wifi και δεν ανοιγουν?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Στην εφαρμογη Album Story μου εχει βγαλει εναν ασσο (1) στο εικονιδιο της εφαρμογης.

Τι σημαινει αυτο;

Δοκιμασα να κανω Update μεσα απο το samsung apps, αλλα δεν εφυγε

Στην εφαρμογη Album Story μου εχει βγαλει εναν ασσο (1) στο εικονιδιο της εφαρμογης.

Τι σημαινει αυτο;

Δοκιμασα να κανω Update μεσα απο το samsung apps, αλλα δεν εφυγε

Έχεις βγάλει φωτογραφίες και σου προτείνει δημιουργία album. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)