chrismasgr Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δοκίμασε ενα clear data στην εφαρμογη των sms . Αν δεν δεις βελτιωση κάνε ένα factory reset στο κινητό. Στο κάνει και με το go sms και handcent ή μονο με την μαμα εφαρμογή ; Μου το κάνει στο μαμά εφαρμογή go sms και handcent δεν τα έχω δοκιμάσει . Προς το παρόν θα κάνω την αναβάθμιση του firmware άρα δεν θα γίνει και hard reset ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Παιδια εχετε δοκιμασει το sidesync αλλα οχι σε samsung pc ? Εψαξα στο φορουμ και δεν βρηκα τπτ !!Ευχαριστω εκ των προτερων Edited August 27, 2013 by leuteris4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα!! κανενα καινουριο update παιζει προσεχως?? ετσι να αλλαξει λιγο η συσκευη η?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα!! κανενα καινουριο update παιζει προσεχως?? ετσι να αλλαξει λιγο η συσκευη η?? :D Όχι (από φθινόπωρο και βλέπουμε) για αλλαγή στην εμφάνιση μπορείς να βάλεις κάποιον launcher, αν απλά θες να πειράξεις το κινητό σου? τότε πας σε custom rom σε αυτή την περίπτωση βλέπε τις άλλες κοπέλες εδώ (luciferia & virland) που είναι guru στο θέμα και θα σου λύσουν οποία απορία έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Χθες πηρα απο τη Smartec το κινητο.Εγινε αλλαγη κεντρικης πλακετας στο S4.Tο κινητο αγορασμενο απο το Πλαισιο 2 Μαη.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Συναδελφοι βοηθεια γιατι πρωτη φορα με android και με εξυπνο κινητο!!Χρειαζεται αντιβιωτικο να κατεβασω?Εβαλα απο εφαρμογες κατι πιανο(μουσικη)και μου εμφανισε μηνυμα να κατεβασω αντιβιωτικο,που χρεωνεται αδρα ομως..Τελος,στο samsung apps μου βγαζει ενημερωσεις που πρεπει να γινουν.Να τις κανω παντα??Αφορουν το group play,samsung link,s health,samsung allshare,samsung hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Συναδελφοι βοηθεια γιατι πρωτη φορα με android και με εξυπνο κινητο!!Χρειαζεται αντιβιωτικο να κατεβασω?Εβαλα απο εφαρμογες κατι πιανο(μουσικη)και μου εμφανισε μηνυμα να κατεβασω αντιβιωτικο,που χρεωνεται αδρα ομως..Τελος,στο samsung apps μου βγαζει ενημερωσεις που πρεπει να γινουν.Να τις κανω παντα??Αφορουν το group play,samsung link,s health,samsung allshare,samsung hub. Αν η εφαρμογή προέρχεται από το Google Play, δεν χρειάζεσαι αντιβιοτικό και ενδεχομένως να είναι διαφήμιση της εφαρμογής. Γενικά, αν προσέχεις τί εγκαθιστάς στη συσκευή σου, δεν θα'χεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα!! κανενα καινουριο update παιζει προσεχως?? ετσι να αλλαξει λιγο η συσκευη η?? :D επειδή ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για όλους...ότι updates βγουν θα είναι από Σεπτέμβρη και μετά...ακόμη και στο XDA να ρίξεις μια ματιά έχει πέσει ησυχία :p Τώρα να ξέρεις,οι official roms δίνουν αλλάγές (συνήθως) σε συμπεριφορά του κινητού ενω οι custom δίνουν επιπλέον,αλλαγές στο περιβάλλον του λειτουργικού,κάποιες έξτρα λειτουργίες (που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις είχες) και επιπλέον,είσαι ελεύθερος/η να "πειράξεις" ακόμη περισσότερο τη συσκεύη σου,γιατί μπορείς να παρέμβεις σε όλα όσα αφορούν τη συσκευή,το οποίο βέβαια ενέχει και κάποιο κίνδυνο κάποιες φορές...πχ η συσκευή σου να γίνει τούβλο...αν και ότι αφορά το λειτουργικό,επανέρχεται...αν είναι hardware,τότε εκεί υπάρχει πρόβλημα,αν και σπάνιο το φαινόμενο να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο,μόνο αλλάζοντας rom και πειράζοντας λίγο ;) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αν η εφαρμογή προέρχεται από το Google Play, δεν χρειάζεσαι αντιβιοτικό και ενδεχομένως να είναι διαφήμιση της εφαρμογής. Γενικά, αν προσέχεις τί εγκαθιστάς στη συσκευή σου, δεν θα'χεις κανένα απολύτως πρόβλημα. εφαρμογες κατεβαζω απο το samsung apps και απο το play store(Νομιζω ειναι το ιδιο με το google play).Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Από χθες έχω θέμα με το BLUETOOTH. Ενώ μπορώ να ακούσω μουσική από το τηλέφωνο, όταν απαντώ ανοίγει το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να ακούσω τις κλήσεις. Επίσης έκανα Καμιά ιδέα; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Sms εννοείς;; Αν ναι θα πας στις ρυθμίσεις του mail σου και θα ξετικάρεις το συγχρονισμό με sms. ναι τα sms εννοω... πως παω σε αυτες τισ ρυθμισεις? δεν μου βγαζει πουθενα την επιλογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Από χθες έχω θέμα με το BLUETOOTH. Ενώ μπορώ να ακούσω μουσική από το τηλέφωνο, όταν απαντώ ανοίγει το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να ακούσω τις κλήσεις. Επίσης έκανα Καμιά ιδέα; Τι bluetooth εχεις? Μου το κανει και εμενα μια στο τοσο και λυνεται μονο με επανεκινηση του bluetooth... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα γιατί στα sms τα ελληνικά γραφή πάντα με κεφαλαια πως το αλλάζω αυτό η έτσι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα γιατί στα sms τα ελληνικά γραφή πάντα με κεφαλαια πως το αλλάζω αυτό η έτσι είναι? Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τι bluetooth εχεις? Μου το κανει και εμενα μια στο τοσο και λυνεται μονο με επανεκινηση του bluetooth... Τελικά είχε πρόβλημα το καλώδιο των ακουστικών!! Αν είναι δυνατόν, γιατί ενώ η μουσική έπαιζε κανονικά, οι κλήσεις δεν ακουγόταν καθόλου!! Έβαλα άλλα ακουστικά και ΟΚ!!:wacko: Άσχετο, έβαλα μια κάρτα για να φορτίζει ασύρματα μέσω WI-FI, αλλά δεν βλέπω να κάνει τίποτε. Φυσικά και την κούμπωσα στις αντίστοιχες υποδοχές που έχει. Το WI-FI το έχω ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο , αλλά δεν βλέπω προκοπή! Θέλει κάποια ρύθμιση ή μάπα το καρπούζι; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 υπαρχει τροπος να δουμε μια μπαταρια που θα παρουμε εξτρα αν ειναι γνησια η οχι? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τελικά είχε πρόβλημα το καλώδιο των ακουστικών!! Αν είναι δυνατόν, γιατί ενώ η μουσική έπαιζε κανονικά, οι κλήσεις δεν ακουγόταν καθόλου!! Έβαλα άλλα ακουστικά και ΟΚ!!:wacko: Άσχετο, έβαλα μια κάρτα για να φορτίζει ασύρματα μέσω WI-FI, αλλά δεν βλέπω να κάνει τίποτε. Φυσικά και την κούμπωσα στις αντίστοιχες υποδοχές που έχει. Το WI-FI το έχω ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο , αλλά δεν βλέπω προκοπή! Θέλει κάποια ρύθμιση ή μάπα το καρπούζι; Καλησπέρα, από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ασύρματη φόρτιση μέσω wifi.. Ασύρματη φόρτιση μέσω μιας ειδικης πλακέτας ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Καλησπέρα, από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ασύρματη φόρτιση μέσω wifi.. Ασύρματη φόρτιση μέσω μιας ειδικης πλακέτας ναι.. Ναι, είναι πλακέτα σαν πιστωτική κάρτα, η οποία μπαίνει ανάμεσα στο καπάκι της μπαταρίας και την μπαταρία. Έχει δύο προεξοχές οι οποίες μπαίνουν στις αντίστοιχες εσοχές που έχει για αυτόν τον λόγο το κινητό και φορτίζει μέσω WI-FI. Και εγώ όταν το είχα ακούσει πριν από χρόνια δεν το πίστευα! Παρόλα αυτά δεν βλέπω να κάνει κάτι, εκτός και αν θέλει κάποια ρύθμιση! Edited August 28, 2013 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ναι, είναι πλακέτα σαν πιστωτική κάρτα, η οποία μπαίνει ανάμεσα στο καπάκι της μπαταρίας και την μπαταρία. Έχει δύο προεξοχές οι οποίες μπαίνουν στις αντίστοιχες εσοχές που έχει για αυτόν τον λόγο το κινητό και φορτίζει μέσω WI-FI. Και εγώ όταν το είχα ακούσει πριν από χρόνια δεν το πίστευα! Παρόλα αυτά δεν βλέπω να κάνει κάτι, εκτός και αν θέλει κάποια ρύθμιση! Δεν ξερω αν γινεται και με wi-fi(δηλαδη με καποια αλλη πλακετα,φανταζομαι πως οχι,πως δηλαδη φορτιζει μεσω wi-fi?) αυτο που γινεται ειναι να προσθεσεις μια πλακετα σαν αυτην που περιγραφεις και να εχεις παρει ομως και ενα pad φορτισης,οπου ακουμπας το κινητο και φορτιζει ασυρματα (στην πραγματικοτητα θα επρεπε να λεγετε επαγωγικη φορτιση). Αν κανω καποιο λαθος συγχωρεστε με,δεν το εχω χρησιμοποιησει,ουτε καν το εχω δει,απλα απο googlarisma αυτο εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Δεν ξερω αν γινεται και με wi-fi(δηλαδη με καποια αλλη πλακετα,φανταζομαι πως οχι,πως δηλαδη φορτιζει μεσω wi-fi?) αυτο που γινεται ειναι να προσθεσεις μια πλακετα σαν αυτην που περιγραφεις και να εχεις παρει ομως και ενα pad φορτισης,οπου ακουμπας το κινητο και φορτιζει ασυρματα (στην πραγματικοτητα θα επρεπε να λεγετε επαγωγικη φορτιση). Αν κανω καποιο λαθος συγχωρεστε με,δεν το εχω χρησιμοποιησει,ουτε καν το εχω δει,απλα απο googlarisma αυτο εχω καταλαβει. Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά το έχω ακούσει από αρκετούς να το κουβεντιάζουν για αυτό και το λέω.;) Τώρα που το βλέπω καλύτερα, μάλλον έχεις δίκιο! Είναι το παρακάτω... http://www.netimes.com/shop/qi-standard-wireless-charging-adapter-for-samsung-galaxy-s4-galaxy-s-iii-galaxy-note-2-p-4806.html?cPath=87_968 και μάλλον χρειάζεται και την παρακάτω πλακέτα... http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-qi-standard-magic-wireless-charger-p-4757.html?cPath=87_968 Edited August 28, 2013 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) επειδή ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για όλους...ότι updates βγουν θα είναι από Σεπτέμβρη και μετά...ακόμη και στο XDA να ρίξεις μια ματιά έχει πέσει ησυχία :p Τώρα να ξέρεις,οι official roms δίνουν αλλάγές (συνήθως) σε συμπεριφορά του κινητού ενω οι custom δίνουν επιπλέον,αλλαγές στο περιβάλλον του λειτουργικού,κάποιες έξτρα λειτουργίες (που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις είχες) και επιπλέον,είσαι ελεύθερος/η να "πειράξεις" ακόμη περισσότερο τη συσκεύη σου,γιατί μπορείς να παρέμβεις σε όλα όσα αφορούν τη συσκευή,το οποίο βέβαια ενέχει και κάποιο κίνδυνο κάποιες φορές...πχ η συσκευή σου να γίνει τούβλο...αν και ότι αφορά το λειτουργικό,επανέρχεται...αν είναι hardware,τότε εκεί υπάρχει πρόβλημα,αν και σπάνιο το φαινόμενο να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο,μόνο αλλάζοντας rom και πειράζοντας λίγο ;) Οοοο πλήρη ανάλυση !!!!!! Εγώ πάλι τελείως άσχετη.. :O Πολύπλοκα μου φαίνονται ... :( Αν κ το έχω λίγες μέρες έχω βαρεθεί το μενού του.. Στο iPhone είχα κάνει jb εδώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον.!! :) Εσυ τι μου προτείνεις ?? Edited August 28, 2013 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Οοοο πλήρη ανάλυση !!!!!! Εγώ πάλι τελείως άσχετη.. :O Πολύπλοκα μου φαίνονται ... :( Αν κ το έχω λίγες μέρες έχω βαρεθεί το μενού του.. Στο iPhone είχα κάνει jb εδώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον.!! :) Εσυ τι μου προτείνεις ?? Το βασικο ειναι να κανεις root τη συσκευη σου...απο'κει και περα τα υπολοιπα τα βρισκουμε σιγα-σιγα :) Ευκολο ειναι,λιγο διαβασμα και προσοχη χρειαζεται! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση όταν συνδέομαι το κινητό με το pc με USB υπάρχει πουθενά ασφαλής κατάργηση η εστί όπως είναι το αποσυνδέομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση όταν συνδέομαι το κινητό με το pc με USB υπάρχει πουθενά ασφαλής κατάργηση η εστί όπως είναι το αποσυνδέομαι ? Εγώ το αποσυνδέω έτσι όπως είναι, αφου βέβαια τελειώσει πρώτα η όποια τυχόν μεταφορά δεδομένων. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Εγώ το αποσυνδέω έτσι όπως είναι, αφου βέβαια τελειώσει πρώτα η όποια τυχόν μεταφορά δεδομένων. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα :) ok ευχάριστο γιατί έψαχνα να βρω άμα υπάρχει τίποτα για ασφαλής κατάργηση και δεν βρήκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts