Jump to content

Pajeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pajeras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Pajeras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι τα sms εννοω... πως παω σε αυτες τισ ρυθμισεις? δεν μου βγαζει πουθενα την επιλογη....
  2. Καλησπέρα σας !! Ειχα γραψει παλιότερα για το ιδιο θεμα αλλα δεν ελαβα απαντηση , γι αυτο και ξαναπροσπαθω.. Εχω ενα s4 το οποιο εδω και ενα μηνα χωρις καμια αλλαγη απο μερους μου, εμφανιζει καποια απο τα εισερχόμενα μου , στο hotmail μου και δεν το θελω αυτο... Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο ?
  3. Καποιος να βοηθησει υπαρχει ?
  4. παιδια υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθει το κινητο σε μαζικη αποθηκευση χωρισ να παιζει κανενα ρολο το kies?? παω να του βαλω ταινια σε μορφη .mkv και λεει οτι θελει μετατροπη... εχω τν mx player μεσα αρα δεν εχω θεμα απο codecs και η καρτα μνημης εχει χωρο... ειμαι σε στοκ ρομ!!! Ευχαριστω εκ των προτερων
  5. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΩ MKV ΑΡΧΕΊΟ
  6. προσπαθω να γραψω στο quick command και δεν μου αφηνει κενα αναμεσα στις λεξεις.. τι γινετε ?????
  7. παιδια ολα καλα με την γαλλικη ρομ!!! αναγνωριζει κανονικα τα ελληνικα στο Spen !!! Ευχαριστω για ολα !!!
  8. ampelift και galanakop σας ευχαριστω παραπολυ.. αφου αλλαξα καλωδια , θυρα usb και τελικα και την γαλλικη ρομ ολα καλα προς το παρων ... Θα ενημερωσω με την ολοκληρωση... να ενημερωσω οτι το mirror απο τους xda της ελληνικης μαλλον εχει θεμα...
  9. ΔΗΛΑΔΗ το ξεσυνδεω και δεν θα εχω προβλημα??? Ποια ειναι τα ακριβη βηματα ????
  10. HELP !!!!!!!!καλα εως εδω.. Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα ''η παραμετρος ειναι εσφαλμενη ''. και δεν ρισκαρω να αποσυνδεσω το τηλεφωνο.., Τι κανω ??
  11. SOSS!!!! καλησπερα.. στο odin μου βγαζει εσφαλμενη παραμετρος και δεν προχωραει η αναβαθμιση της ρομ απο γερμανικη σε ελληνικη .. Τι μπορω να κανω???
  12. ενας φιλος απο το εξωτερικο.
  13. με ενημερωσαν οτι με την αναβαθμιση του γερμανικου το κινητο θα υποστηριζει ελληνικη αναγνωριση στο S pen . ΑΛΗΘΕΥΕΙ ??
  14. αξιζει να περιμενω να βγει η επισιμη ελληνικη ειτε γερμανικη rom που υποστηριζει τα ελληνικα στο s-pen? υπαρχει περιπτωση να βγει?? εχω κανει σε s2 root kai περασα omega.. μηδενισα τον counter με triangle away.. να παρω το ρισκο και να κανω κατι αναλογο στο note II ?? υπαρχει καποια αρκετα σταθερη ρομ που αξιζει να περασω και ποια ρισκα υπαρχουν ??
  15. τελικα μπορω να ''ζωγραφιζω'' ελληνικα ?? να προσθεσω οτι οταν αλλαζω σε πληκτρολογηση εχω σαν επιλογη τα ελληνικα , και δεν μου δινει την δυνατοτητα να το γυρισω σε S pen...
×
×
  • Create New...