Superuser Δημ. August 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ακόμα καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσει με άλλη κάρτα ώστε να δούμε αν είναι εκεί το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Προσπαθω να παρω τηλεφωνο(οπουδηποτε) και με απορριπτει συνεχεια και κανει αμεσως τελος κλησης.Δεν μπορω να παρω πουθενα. Εκανα και επαννεκινηση αλλα τιποτα. Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αμεσα. Δηλαδη μεχρι πριν πχ το κινητο καλουσε κανονικα και τωρα στο παρουσιασε αυτο? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Προσπαθω να παρω τηλεφωνο(οπουδηποτε) και με απορριπτει συνεχεια και κανει αμεσως τελος κλησης.Δεν μπορω να παρω πουθενα. Εκανα και επαννεκινηση αλλα τιποτα. Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αμεσα. Αν έχεις Cosmote εδώ και μισή ώρα έχει πρόβλημα το δίκτυο τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά κλήση. Το αναφέρει και στην κεντρική σελίδα του myphone. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Εβγαλα την καρτα και οταν την ξαναεβαλα δουλεψε κανονικα.Το πρωτο που σκεφτηκα λεω θα ειναι απο το δικτυο αλλα ειχα σημα full. Υπαρχει περιπτωση να εφαγε κολλημα καμια καρτα ή να παιζει κατι απο καμια εφαρμογη? Δεν εχω ομως πολλες 5-6 μονο. Αν έχεις Cosmote εδώ και μισή ώρα έχει πρόβλημα το δίκτυο τους δεν μπει να πραγματοποιηθεί καμιά κλήση. Το αναφέρει και στην κεντρική σελίδα του myphone. Πες το ρε αδερφε τοση ωρα γιατι λαχταρισα!:D Edited August 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Είναι απίστευτο που σχεδόν πάντα πηγαίνει ο νους μας στα δύσκολα και αρχίζουμε επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων και φλασαρίσματα και δεν δοκιμάζουμε πρώτα τις εύκολες λύσεις. Ε όχι και "ρε αδερφέ" σε μία γυναίκα!:p Edited August 24, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ε όχι και "ρε αδερφέ" σε μία γυναίκα!:p Ε πως να σε αποκαλεσω τωρα:).........anyway σ'ευχαριστω πολυ και ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που απαντησαν αμεσα. Υ.Γ.Βαλε κατι σε ροζ π.χ. το ονομα για να καταλαβαινουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ε πως να σε αποκαλεσω τωρα:).........anyway σ'ευχαριστω πολυ και ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που απαντησαν αμεσα. Υ.Γ.Βαλε κατι σε ροζ π.χ. το ονομα για να καταλαβαινουμε. Καταλαβες οτι γυναικα εννοουσε την virland και οχι τον εαυτο του ετσι? :P YΓ Η οποια παρεμπιπτοντως εχει ροζ :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 αφου μου εσβησε τα αρχεια η καινουργια rom, αποφασιζω να περασω ξανα τις φωτο. για καποιο λογο δεν μου τις βγαζει με την σειρα που τραβηχτηκαν και ειναι χυμαδιο. μπορω να κανω κατι? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Απλο copy paste δεν εκανες; Εμενα οταν τις περασα ετσι τελευταια φορα, τις εβαλε αναλογα με την ημερομηνια απο μονο του. Μηπως να τις ξαναπερναγες; Ή να δοκιμαζες μια εκκαθαριση δεδομενων απο τις ρυθμισεις στην συλλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 για την ακριβεια δοκιμασα 2 φορες. την μια ολο τον φακελο καμερα και την αλλη στον δημιουργημενο απο το κινητο φακελο camera εκανα paste τα μονο τις φωτο απο το backup. θα ξαναδοκιμασω. την εκκαθαριση γιατι δεν την βρισκω? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 για την ακριβεια δοκιμασα 2 φορες. την μια ολο τον φακελο καμερα και την αλλη στον δημιουργημενο απο το κινητο φακελο camera εκανα paste τα μονο τις φωτο απο το backup. θα ξαναδοκιμασω. την εκκαθαριση γιατι δεν την βρισκω? Εξαρτάται που ψάχνεις .Ρυθμίσεις> διαχείρισή εφαρμογών >όλα >gallery Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ισως επειδη τις βαζεις στο φακελο της φωτογραφικης ή επειδη φτιαχνεις δευτερο φακελο φωτογραφικης. Καλυτερα σε φακελο που λεει Pictures, ητε στην εσωτερικη ητε στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos20 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παρελαβα και γω το S4...Το κινητο ειναι απλα αριστουργημα..Επειδη ειμαι νεος στο android , ηθελα να ρωτησω 3 πραγματακια..1) Πως γινεται να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της?? 2)Πως γινεται να βλεπω αμα βρισκομαι σε καλυψη 3G-2G-LTE κατευθειαν πανω στο εικονιδιο του σημα?? 3) Πως γινεται να βλεπω θερμοκρασιες μπαταριας-επεξεργαστη?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παρελαβα και γω το S4...Το κινητο ειναι απλα αριστουργημα..Επειδη ειμαι νεος στο android , ηθελα να ρωτησω 3 πραγματακια..1) Πως γινεται να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της?? 2)Πως γινεται να βλεπω αμα βρισκομαι σε καλυψη 3G-2G-LTE κατευθειαν πανω στο εικονιδιο του σημα?? 3) Πως γινεται να βλεπω θερμοκρασιες μπαταριας-επεξεργαστη?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα :) 1.ρυθμισεις-η συσκευη μου-εμφανιση-εμφσνιση 2.αναλογα στο δικτυο που συνδεεσαι στο δειχνει 3.*#0*#-sensor-temp Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Καλησπερα ειμαι κατοχος του samsung galaxy s4 σημερα καταλαθος εσβεισα κατι φωτογραφιες απο τον φακελο της καμερας πρεπει να της βρω οποσδειποτε!!υπαρχει καποια λυση?καποιο μπακαπ?καποια π00στια?να της βρω...πφφφφ Edited August 25, 2013 by astek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos20 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 1.ρυθμισεις-η συσκευη μου-εμφανιση-εμφσνιση 2.αναλογα στο δικτυο που συνδεεσαι στο δειχνει 3.*#0*#-sensor-tempΤο ΑP και το PAM τι ειναι??Επισης ας πουμε τωρα που ειμαι σε 3G , δε το γραφει πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Διάβασε το FAQ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Καλησπερα ειμαι κατοχος του samsung galaxy s4 σημερα καταλαθος εσβεισα κατι φωτογραφιες απο τον φακελο της καμερας πρεπει να της βρω οποσδειποτε!!υπαρχει καποια λυση?καποιο μπακαπ?καποια π00στια?να της βρω...πφφφφ Υπάρχουν κάποια προγράμματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ,ψάξε στο google για How to Recover Deleted Photos π.χ http://www.photorecoverypro.net/?gclid=CIO51cPxmLkCFZPItAodcAIAPQ https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete Edited August 25, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Kαλησπερα! Εχει κανεις την εφαρμογη lightflow εγκατεστημενη? Η ρυθμιση exclude from sleep mode τι ακριβως κανει? Την ενεργοποιω/απενεργοποιω αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για εφαρμογές καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) :rolleyes:Καλησπέρα σε όλους, νεοσυλλεκτος στο φόρουμ και κάτοχος του αγαπημένου μας σαμμυ εδώ και 1.5 μήνα, το κινητό δεν το έχω πειράξει αφού τουλάχιστον για μένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα, έχω ένα θεματακι εδώ και δύο μέρες στον Chrome καθώς μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Εκκαθαριστε τις ρυθμίσεις προεπιλεγμενων εφαρμογών μεταβαινοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών>Όλα. Την συγκεκριμένη ρύθμιση δεν την βρίσκω οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. Το βρήκα όλα εντάξει, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.:) Edited August 25, 2013 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πήγαινε Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα, βρες τον Chrome και πάτα επάνω του. Μετά κάνε scroll προς τα κάτω και θα το δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 καλησπερα!! προσπαθω να αγορασω στο swype αλλα μολις βαζω τον αριθμο της καρτας κ τα στοιχεια μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη.. ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) καλησπερα!! προσπαθω να αγορασω στο swype αλλα μολις βαζω τον αριθμο της καρτας κ τα στοιχεια μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη.. ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? Καλησπέρα Μαρία ,αν και το σωστό θέμα για την ερώτηση σου είναι αυτο κανε μια εκκαθάριση στο play και αν δεν δουλέψει διέγραψε τον λογαριασμό σου και μετά βάλτον ξανά . edit : αν μπορείς δοκίμασε απο το pc να κάνεις την αγορά ώστε να δεις αν την δέχεται . Edited August 25, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλησπέρα Μαρία ,αν και το σωστό θέμα για την ερώτηση σου είναι αυτο κανε μια εκκαθάριση στο play και αν δεν δουλέψει διέγραψε τον λογαριασμό σου και μετά βάλτον ξανά . ευχαριστω πολυ κ συγνωμη!! τπτ παλι το ιδιο γραφει!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts