Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσει με άλλη κάρτα ώστε να δούμε αν είναι εκεί το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθω να παρω τηλεφωνο(οπουδηποτε) και με απορριπτει συνεχεια και κανει αμεσως τελος κλησης.Δεν μπορω να παρω πουθενα.

Εκανα και επαννεκινηση αλλα τιποτα.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αμεσα.

Δηλαδη μεχρι πριν πχ το κινητο καλουσε κανονικα και τωρα στο παρουσιασε αυτο?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Προσπαθω να παρω τηλεφωνο(οπουδηποτε) και με απορριπτει συνεχεια και κανει αμεσως τελος κλησης.Δεν μπορω να παρω πουθενα.

Εκανα και επαννεκινηση αλλα τιποτα.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αμεσα.

Αν έχεις Cosmote εδώ και μισή ώρα έχει πρόβλημα το δίκτυο τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά κλήση.

Το αναφέρει και στην κεντρική σελίδα του myphone.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Εβγαλα την καρτα και οταν την ξαναεβαλα δουλεψε κανονικα.Το πρωτο που σκεφτηκα λεω θα ειναι απο το δικτυο αλλα ειχα σημα full.

Υπαρχει περιπτωση να εφαγε κολλημα καμια καρτα ή να παιζει κατι απο καμια εφαρμογη?

Δεν εχω ομως πολλες 5-6 μονο.

Αν έχεις Cosmote εδώ και μισή ώρα έχει πρόβλημα το δίκτυο τους δεν μπει να πραγματοποιηθεί καμιά κλήση.

Το αναφέρει και στην κεντρική σελίδα του myphone.

Πες το ρε αδερφε τοση ωρα γιατι λαχταρισα!:D

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Είναι απίστευτο που σχεδόν πάντα πηγαίνει ο νους μας στα δύσκολα και αρχίζουμε επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων και φλασαρίσματα και δεν δοκιμάζουμε πρώτα τις εύκολες λύσεις.

Ε όχι και "ρε αδερφέ" σε μία γυναίκα!:p

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ε όχι και "ρε αδερφέ" σε μία γυναίκα!:p

Ε πως να σε αποκαλεσω τωρα:).........anyway σ'ευχαριστω πολυ και ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που απαντησαν αμεσα.

Υ.Γ.Βαλε κατι σε ροζ π.χ. το ονομα για να καταλαβαινουμε.

Ε πως να σε αποκαλεσω τωρα:).........anyway σ'ευχαριστω πολυ και ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που απαντησαν αμεσα.

Υ.Γ.Βαλε κατι σε ροζ π.χ. το ονομα για να καταλαβαινουμε.

Καταλαβες οτι γυναικα εννοουσε την virland και οχι τον εαυτο του ετσι? :P

YΓ Η οποια παρεμπιπτοντως εχει ροζ :)

Μάριος...

αφου μου εσβησε τα αρχεια η καινουργια rom, αποφασιζω να περασω ξανα τις φωτο.

για καποιο λογο δεν μου τις βγαζει με την σειρα που τραβηχτηκαν και ειναι χυμαδιο.

μπορω να κανω κατι? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Απλο copy paste δεν εκανες; Εμενα οταν τις περασα ετσι τελευταια φορα, τις εβαλε αναλογα με την ημερομηνια απο μονο του. Μηπως να τις ξαναπερναγες; Ή να δοκιμαζες μια εκκαθαριση δεδομενων απο τις ρυθμισεις στην συλλογη;

για την ακριβεια δοκιμασα 2 φορες.

την μια ολο τον φακελο καμερα και την αλλη στον δημιουργημενο απο το κινητο φακελο camera εκανα paste τα μονο τις φωτο απο το backup.

θα ξαναδοκιμασω.

την εκκαθαριση γιατι δεν την βρισκω?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

για την ακριβεια δοκιμασα 2 φορες.

την μια ολο τον φακελο καμερα και την αλλη στον δημιουργημενο απο το κινητο φακελο camera εκανα paste τα μονο τις φωτο απο το backup.

θα ξαναδοκιμασω.

την εκκαθαριση γιατι δεν την βρισκω?

Εξαρτάται που ψάχνεις .Ρυθμίσεις> διαχείρισή εφαρμογών >όλα >gallery

Samsung galaxy s21+

Ισως επειδη τις βαζεις στο φακελο της φωτογραφικης ή επειδη φτιαχνεις δευτερο φακελο φωτογραφικης. Καλυτερα σε φακελο που λεει Pictures, ητε στην εσωτερικη ητε στην sd.

Παρελαβα και γω το S4...Το κινητο ειναι απλα αριστουργημα..Επειδη ειμαι νεος στο android , ηθελα να ρωτησω 3 πραγματακια..1) Πως γινεται να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της?? 2)Πως γινεται να βλεπω αμα βρισκομαι σε καλυψη 3G-2G-LTE κατευθειαν πανω στο εικονιδιο του σημα?? 3) Πως γινεται να βλεπω θερμοκρασιες μπαταριας-επεξεργαστη?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα :)

Παρελαβα και γω το S4...Το κινητο ειναι απλα αριστουργημα..Επειδη ειμαι νεος στο android , ηθελα να ρωτησω 3 πραγματακια..1) Πως γινεται να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της?? 2)Πως γινεται να βλεπω αμα βρισκομαι σε καλυψη 3G-2G-LTE κατευθειαν πανω στο εικονιδιο του σημα?? 3) Πως γινεται να βλεπω θερμοκρασιες μπαταριας-επεξεργαστη?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα :)

1.ρυθμισεις-η συσκευη μου-εμφανιση-εμφσνιση

2.αναλογα στο δικτυο που συνδεεσαι στο δειχνει

3.*#0*#-sensor-temp

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καλησπερα ειμαι κατοχος του samsung galaxy s4 σημερα καταλαθος εσβεισα κατι φωτογραφιες απο τον φακελο της καμερας πρεπει να της βρω οποσδειποτε!!υπαρχει καποια λυση?καποιο μπακαπ?καποια π00στια?να της βρω...πφφφφ Edited by astek

1.ρυθμισεις-η συσκευη μου-εμφανιση-εμφσνιση

2.αναλογα στο δικτυο που συνδεεσαι στο δειχνει

3.*#0*#-sensor-temp

Το ΑP και το PAM τι ειναι??Επισης ας πουμε τωρα που ειμαι σε 3G , δε το γραφει πανω...

Καλησπερα ειμαι κατοχος του samsung galaxy s4 σημερα καταλαθος εσβεισα κατι φωτογραφιες απο τον φακελο της καμερας πρεπει να της βρω οποσδειποτε!!υπαρχει καποια λυση?καποιο μπακαπ?καποια π00στια?να της βρω...πφφφφ

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ,ψάξε στο google για How to Recover Deleted Photos π.χ http://www.photorecoverypro.net/?gclid=CIO51cPxmLkCFZPItAodcAIAPQ

https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Kαλησπερα! Εχει κανεις την εφαρμογη lightflow εγκατεστημενη?

Η ρυθμιση exclude from sleep mode τι ακριβως κανει?

Την ενεργοποιω/απενεργοποιω αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα.

Για εφαρμογές καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

:rolleyes:Καλησπέρα σε όλους, νεοσυλλεκτος στο φόρουμ και κάτοχος του αγαπημένου μας σαμμυ εδώ και 1.5 μήνα, το κινητό δεν το έχω πειράξει αφού τουλάχιστον για μένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα, έχω ένα θεματακι εδώ και δύο μέρες στον Chrome καθώς μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Εκκαθαριστε τις ρυθμίσεις προεπιλεγμενων εφαρμογών μεταβαινοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών>Όλα. Την

συγκεκριμένη ρύθμιση δεν την βρίσκω οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Το βρήκα όλα εντάξει, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.:)

Edited by Arxontas71

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πήγαινε Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα, βρες τον Chrome και πάτα επάνω του. Μετά κάνε scroll προς τα κάτω και θα το δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

καλησπερα!!

προσπαθω να αγορασω στο swype αλλα μολις βαζω τον αριθμο της καρτας κ τα στοιχεια μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη..

ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??

καλησπερα!!

προσπαθω να αγορασω στο swype αλλα μολις βαζω τον αριθμο της καρτας κ τα στοιχεια μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη..

ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??

Καλησπέρα Μαρία ,αν και το σωστό θέμα για την ερώτηση σου είναι αυτο κανε μια εκκαθάριση στο play και αν δεν δουλέψει διέγραψε τον λογαριασμό σου και μετά βάλτον ξανά .

edit : αν μπορείς δοκίμασε απο το pc να κάνεις την αγορά ώστε να δεις αν την δέχεται .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα Μαρία ,αν και το σωστό θέμα για την ερώτηση σου είναι αυτο κανε μια εκκαθάριση στο play και αν δεν δουλέψει διέγραψε τον λογαριασμό σου και μετά βάλτον ξανά .

ευχαριστω πολυ κ συγνωμη!!

τπτ παλι το ιδιο γραφει!:O

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)