topet Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση MH2 μετά την MGA;; Μου ήρθε προχθές, αλλά ακόμη δεν την κατέβασα.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
explorer1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση MH2 μετά την MGA;; Μου ήρθε προχθές, αλλά ακόμη δεν την κατέβασα.... Δε θέλει πανω απο 2 λεπτα να κατεβει και να περαστει μαζι..στην ουσια διορθωνει καποια μικρα κολληματα που ποτε δε με ενοχλησαν γιατι ηταν στιγμιαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos7 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν μπορώ να το βρω αυτό που έλεγα...είναι μια γραμμή...από false true...αυτό θυμάμαι...σε εμένα το έβγαζε αυτό στις prerooted roms του Djdempsey (ή κάπως έτσι)...όποια και να είχα περάσει το ίδιο πράγμα...και τότε το έψαξα για να το φτιάξω...το έφτιαξα,αλλά από τότε δεν πέρασα ποτέ ξανα prerooted (τις συγκεκριμένες εννοώ) οπότε και δεν το θυμάμαι @Italos 7 είσαι rooted?σε πιο firmware είσαι?? δεν το εχω πειραξει το κινητο αρα δεν ειμαι root το firware πως το βρισκω? sorry αλλα ειμαι πρωην iphonakias και δεν ξερω πολλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 δεν το εχω πειραξει το κινητο αρα δεν ειμαι root το firware πως το βρισκω? sorry αλλα ειμαι πρωην iphonakias και δεν ξερω πολλα... Πας στις ρυθμίσεις > περισσότερα > πληροφορίες συσκευής και βρίσκεις όλες τις πληροφορίες για το κινητό... καλωσήρθες στον κόσμο του android...λίγο διάβασμα θέλει και όλα γίνονται :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Φαντάζομαι θα έχει ξανά απαντηθεί. Υπαρχει η δυνατότητα να ακυρώσω την λειτουργία του κινητού όπου σταματάει η κάμερα να λειτουργεί στο 5% και το φλας στο 15; Και κατι ακομα, υπάρχει καμία εφαρμογή ημερολογίου που να δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos7 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Πας στις ρυθμίσεις > περισσότερα > πληροφορίες συσκευής και βρίσκεις όλες τις πληροφορίες για το κινητό... καλωσήρθες στον κόσμο του android...λίγο διάβασμα θέλει και όλα γίνονται :) firmware μαλλον Ι9505XXUAMDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ξερει κανεις καμια εφαρμογη να δω τι οθονη εχει η συσκευη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Φαντάζομαι θα έχει ξανά απαντηθεί. Υπαρχει η δυνατότητα να ακυρώσω την λειτουργία του κινητού όπου σταματάει η κάμερα να λειτουργεί στο 5% και το φλας στο 15; :O Και κατι ακομα, υπάρχει καμία εφαρμογή ημερολογίου που να δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία; Θα πρεπει να ρουταρεις να βαλεις cwm και να φλασαρεις 3minit framework.. Κανεις παπαδες με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Kαλησπερα υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μην αναβει καθολου η οθονη οταν δεχομαι μια κληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλησπέρα !! πως βλέπουμε χωρά προέλευσης της συσκευής ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παιδιά sos σήμερα ξαφνικά και ενώ λειτουργούσε κανονικά το τηλέφωνο! Ξαφνικά δείχνει οτι δεν έχει σήμα...(δεν δέχεται ούτε κάνει κλήσεις) Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα και δεν διαβάζει την σιμ! ολες οι άλλες οι λειτουργίες λειτουργούν κανονικά! Το κινητό είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και φοράει την Ι9505 XXUBMGA. Απο εχθες εχω το ιδιο προβλημα.ΜΙα προσωρινη λυση για να μπορω να δεχομαι κλησεις ειναι να εχω κλειστο το 3G,μολις το ανοιγω το 3g το τηλεφωνο αρχιζει να κανει τρελα δεν δεχεται κλησεις γραφει στην οθονη βαλτε την καρτα sim.Το κακο ειναι οτι ειμαι σε διακοπες και δεν μπορω να παω στην σμαρτεκ που διαβαζω εδω οτι ειναι η θεα για τα samsung galaxy S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη sim? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 μια ερωτηση μπορω στην notification bar να εχω συντομευσεις εφαρμογω πχ το taptalk και τις εκτελω απο εκει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλημερα.πηρα 2ο σ4 ,το πρωτο μαυρο απο πλαισιο &το δευτερο απο γερμανο ασπρο.ειδα διαφορες και στην version και σε αυτα που εχει μεσα ,επεισης το ασπρο μου βγαζει ειδοποιηση οπως οταν ανοιγουμε wi fi στην μπαρα επανω &στο nfs το μαυρο οχι.να ρωτησω δε αν μπορω να βγαλω ολα αυτα που εχει η cosmote μεσα χωρις να δημιουργησω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Απο εχθες εχω το ιδιο προβλημα.ΜΙα προσωρινη λυση για να μπορω να δεχομαι κλησεις ειναι να εχω κλειστο το 3G,μολις το ανοιγω το 3g το τηλεφωνο αρχιζει να κανει τρελα δεν δεχεται κλησεις γραφει στην οθονη βαλτε την καρτα sim.Το κακο ειναι οτι ειμαι σε διακοπες και δεν μπορω να παω στην σμαρτεκ που διαβαζω εδω οτι ειναι η θεα για τα samsung galaxy S4. Αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα, εγώ πήγα κατευθείαν σμαρτεκ... Αλλαγή κεντρικής πλακέτας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλημερα.πηρα 2ο σ4 ,το πρωτο μαυρο απο πλαισιο &το δευτερο απο γερμανο ασπρο.ειδα διαφορες και στην version και σε αυτα που εχει μεσα ,επεισης το ασπρο μου βγαζει ειδοποιηση οπως οταν ανοιγουμε wi fi στην μπαρα επανω &στο nfs το μαυρο οχι.να ρωτησω δε αν μπορω να βγαλω ολα αυτα που εχει η cosmote μεσα χωρις να δημιουργησω προβλημα? Χαλαρα εχουμε και κριση.....μαλλον οχι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 μια ερωτηση μπορω στην notification bar να εχω συντομευσεις εφαρμογω πχ το taptalk και τις εκτελω απο εκει? Με την εφαρμογή Custom notification ex :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλημερα.πηρα 2ο σ4 ,το πρωτο μαυρο απο πλαισιο &το δευτερο απο γερμανο ασπρο.ειδα διαφορες και στην version και σε αυτα που εχει μεσα ,επεισης το ασπρο μου βγαζει ειδοποιηση οπως οταν ανοιγουμε wi fi στην μπαρα επανω &στο nfs το μαυρο οχι.να ρωτησω δε αν μπορω να βγαλω ολα αυτα που εχει η cosmote μεσα χωρις να δημιουργησω προβλημα? Ναι μπορείς. Πρέπει όμως να είσαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Με την εφαρμογή Custom notification ex :D μια ερωτηση μπορω στην notification bar να εχω συντομευσεις εφαρμογω πχ το taptalk και τις εκτελω απο εκει? Νομίζω ότι το κάνει και το widgetsoid και το notification toggle αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασε και δες Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλησπερα.. μια ερωτηση παλι.. στα sms στις ρυθμισεις στην επιλογη εισαγωγη λειτουργιας εχω επιλεξει το αλφαβητο gsm ειναι η μονη επιλογη που δινει 160 χαρακτηρες σε sms με ελληνικους χαρακτηρες αλλα ειναι μονο με κεφαλαια εχει καπου καποια επιλογη να ειναι με μικρους χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Δεν γινεται 160 χαρακτηρες και μικρα.Δεν το επιτρεπουν οι παροχοι,δεν φταιει το τηλεφωνο. Μεχρι 70 μπορεις. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τωρα τελευταια το κινητο μου κολλαει απιστευτα οταν παω να μπω στη συλλογη. Οταν ανοιγω καποιο φακελο η αμα πατησω σε μια εικονα νεκρωνει οπως και οταν κανω ζουμ σε μια φωτογραφια. Εχει παθει κανενας κατι παρομοιο? Επισης πως μπορω να το επαναφερω και να σβηστουν τα παντα οπως ηταν οταν το αγορασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τωρα τελευταια το κινητο μου κολλαει απιστευτα οταν παω να μπω στη συλλογη. Οταν ανοιγω καποιο φακελο η αμα πατησω σε μια εικονα νεκρωνει οπως και οταν κανω ζουμ σε μια φωτογραφια. Εχει παθει κανενας κατι παρομοιο? Επισης πως μπορω να το επαναφερω και να σβηστουν τα παντα οπως ηταν οταν το αγορασα? Ρυθμίσεις, λογαριασμοί, αντίγραφα ασφαλείας, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Ρυθμίσεις, λογαριασμοί, αντίγραφα ασφαλείας, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεωνΕτσι ομως δεν σβηνονται τα παντα. Εγω θελω να καθαρισει το κινητο να γινει καινουργιο δεν θελω να μεινουν υπολυματα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts