nikanax Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ναι άλλα έτσι ξαφνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ναι άλλα έτσι ξαφνικά? Δηλαδή περίμενες να σε ενημερώσει πρώτα; :D Το πας service και τέλος.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Και ξαφνικά έφτιαξε από μόνο του!!!! το μονο που έκανα ήταν να το συγχρονίσω με το kies για να σιγουρέψω τις επαφές και φωτογραφίες πριν το πάω στο aervice και αυτό έφτιαξε! Και ξανά χάλασε πάλι!! Παραιτούμε αύριο σμαρτεκ! Edited August 15, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δεν είναι ειδοποίηση φίλε. Στις ειδοποιήσεις γίνεται αυτό που λες στο notification bar. Αυτές τις δείχνει στη μέση της οθόνης. Αν πατήσεις πάνω είτε στιγμιαία είτε συνεχόμενα σε βάζει στο play store για να κατεβάσεις την εφαρμογή - παιχνίδι Ορίστε και σε φωτογραφία http://db.tt/cVXJIjMN Το air push detector δεν βρήκε κάτι πάντως Φίλε μου μόλις βρήκα ποίες εφαρμογές το προκαλούν . το είχαμε μπρος στα μάτια μας και δεν το βλέπαμε. Αν δεις το screenshoot που ανέβασες. Λέει install for free because you play ....... (ε μια από αυτές θα έχεις εγκαταστήσει και προκαλεί τις διαφημίσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 προσπαθω να βρω μια ρομ που να εχει καλη μπαταρια με πολλα features. μαρεσουν τα χαρακτηριστικα των foxhound k bobcatrom αλλα σε μενα δεν πανε καλα απο μπαταρια. μηπως δεν κανω κατι καλα? να κρατησω καποια απαυτες κ να βαλω καμια εφαρμογη για τη μπαταρια? η wicked rom ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 εκανα αναβαθμιση πριν απο 4 εβδομαδες και απο τοτε το κινητο τα επαιξε! δεν ανοιγει καθολου το wi fi και μου γραφει " πληροφοριες αποτροπης η συσκευη εντοπισε μια εφαρμογη που επιχειρει να πραγματοποιησει μη επιτρεπομενες ενεργειες και διεκοψε την φορτωση .Συνισταται να κανετε επανακκινηση για να προστατεψετε τη συσκευη σας" κανω επανακκινηση αλλα παλι τα ιδια τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Φίλε μου μόλις βρήκα ποίες εφαρμογές το προκαλούν . το είχαμε μπρος στα μάτια μας και δεν το βλέπαμε. Αν δεις το screenshoot που ανέβασες. Λέει install for free because you play ....... (ε μια από αυτές θα έχεις εγκαταστήσει και προκαλεί τις διαφημίσεις) Ναι δεν έχεις άδικο αλλά το θέμα είναι ότι τις έχω τόσο καιρό. Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες τώρα. Λογικά όμως έχεις δίκαιο μια από αυτές είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι δεν έχεις άδικο αλλά το θέμα είναι ότι τις έχω τόσο καιρό. Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες τώρα. Λογικά όμως έχεις δίκαιο μια από αυτές είναι Ναι και εγώ τις είχα εγκατεστειμενες πολυ καιρο .ομως οι ποιο πολλές μου είχαν γίνει update και από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 εκανα αναβαθμιση πριν απο 4 εβδομαδες και απο τοτε το κινητο τα επαιξε! δεν ανοιγει καθολου το wi fi και μου γραφει " πληροφοριες αποτροπης η συσκευη εντοπισε μια εφαρμογη που επιχειρει να πραγματοποιησει μη επιτρεπομενες ενεργειες και διεκοψε την φορτωση .Συνισταται να κανετε επανακκινηση για να προστατεψετε τη συσκευη σας" κανω επανακκινηση αλλα παλι τα ιδια τι μπορω να κανω ? Εμένα αυτο μου κάνει για ιο η κάποιο πρόγραμμα που εχει μπει...Η επανεκκίνηση φίλε μου δε βοηθαει.Πρέπει να κάνεις "φορματ" το κινητό,να το γυρίσεις δηλαδή πίσω στις εργοστασιακες αρχικές ρυθμισεις..Αν στο κάνει ακομα,τοτε πας για σμαρτεκ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNY5874 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καλημερα εχω θεμα δεν μου συνδεετε με το pc .Εχω εγκαταστηση το kies αλλα βλεπει το τηλεφωνο αλλα δεν συνδεετε!!!! Καμια ιδεε για το τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Δοκιμασε κανα restart το pc και ισως και καμια διαφορετικη θυρα USB καμια φορα κολλανε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σβήσε και ξανά εγκατέστησε το πρόγραμμα..μου το χει κάνει κ μένα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNY5874 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Σβήσε και ξανά εγκατέστησε το πρόγραμμα..μου το χει κάνει κ μένα..:) ME USB το εχεις συνδεσει ή ασυρματα... γιατι ενω βαζψω το usb βλεπει την συσκευη αλλα δεν κανει συχρονισμο αλλα ουτε βλεπω τον αποθηκευτικο χωρο, Edited August 16, 2013 by JOHNY5874 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) κατα λαθος επελεξα παντα να ανοιγη τα βιντεο με το δικο του πλευερ ενω εχω και το μχ πλευερ πως επαναφερω την επιλογη να διαλεγω? Edited August 16, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εμένα αυτο μου κάνει για ιο η κάποιο πρόγραμμα που εχει μπει...Η επανεκκίνηση φίλε μου δε βοηθαει.Πρέπει να κάνεις "φορματ" το κινητό,να το γυρίσεις δηλαδή πίσω στις εργοστασιακες αρχικές ρυθμισεις..Αν στο κάνει ακομα,τοτε πας για σμαρτεκ. Αυτο το μηνυμα οφειλεται σε μισ εφαρμογη...το Knox..καπου ειχα διαβασει πως μπορεις να το σβησεις αυτο και να σταματησει να σε "πρηζει" καθε φορα αυτο το notification! Δεν ειναι τιποτα παντως...θα το ψαξω και μολις το βρω θα το ποσταρω (αν βιαζεσαι) γραψε το μηνυμα στα αγγλικα στο γουγλη και θα σου βγαλει τη λυση :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 κατα λαθος επελεξα παντα να ανοιγη τα βιντεο με το δικο του πλευερ ενω εχω και το μχ πλευερ πως επαναφερω την επιλογη να διαλεγω? Ρυθμίσεις >διαχείρισή εφαρμογών >όλα >βρες τον stock player και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρυθμίσεις >διαχείρισή εφαρμογών >όλα >βρες τον stock player και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων . καταργηση προεπιλογων μαλλον ? εκανα και δεδομενων πειραζη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καταργηση προεπιλογων μαλλον ? εκανα και δεδομενων πειραζη? Ναι αυτό ,οχι δεν πειράζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Ναι αυτό ,οχι δεν πειράζει . ευχαριστω για την αμεση απαντηση;) στην εκαθαριση δεδομενων τι εκανε ? Edited August 16, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Αυτο το μηνυμα οφειλεται σε μισ εφαρμογη...το Knox..καπου ειχα διαβασει πως μπορεις να το σβησεις αυτο και να σταματησει να σε "πρηζει" καθε φορα αυτο το notification! Δεν ειναι τιποτα παντως...θα το ψαξω και μολις το βρω θα το ποσταρω (αν βιαζεσαι) γραψε το μηνυμα στα αγγλικα στο γουγλη και θα σου βγαλει τη λυση :) Έχει τρία Knox στο system του τηλεφώνου. Πρέπει να είναι ρουτ για να τα σβήσει. Όμως για να του βγάζει αυτές τις ειδοποιήσεις κάτι το οποίο του έχει δώσει δικαιώματα ρουτ πάει να του κλείσει το wifi. Δεν ευθύνεται το Knox για το κλείσιμο του wifi. Εδώ από titanium http://db.tt/OIN00hQ0 Edited August 16, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Έχει τρία Knox στο system του τηλεφώνου. Πρέπει να είναι ρουτ για να τα σβήσει. Όμως για να του βγάζει αυτές τις ειδοποιήσεις κάτι το οποίο του έχει δώσει δικαιώματα ρουτ πάει να του κλείσει το wifi. Δεν ευθύνεται το Knox για το κλείσιμο του wifi. Εδώ από titanium http://db.tt/OIN00hQ0 δεν μπορώ να το βρω αυτό που έλεγα...είναι μια γραμμή...από false true...αυτό θυμάμαι...σε εμένα το έβγαζε αυτό στις prerooted roms του Djdempsey (ή κάπως έτσι)...όποια και να είχα περάσει το ίδιο πράγμα...και τότε το έψαξα για να το φτιάξω...το έφτιαξα,αλλά από τότε δεν πέρασα ποτέ ξανα prerooted (τις συγκεκριμένες εννοώ) οπότε και δεν το θυμάμαι @Italos 7 είσαι rooted?σε πιο firmware είσαι?? Edited August 16, 2013 by m7ixalis Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν μπορώ να το βρω αυτό που έλεγα...είναι μια γραμμή...από false true...αυτό θυμάμαι...σε εμένα το έβγαζε αυτό στις prerooted roms του Djdempsey (ή κάπως έτσι)...όποια και να είχα περάσει το ίδιο πράγμα...και τότε το έψαξα για να το φτιάξω...το έφτιαξα,αλλά από τότε δεν πέρασα ποτέ ξανα prerooted (τις συγκεκριμένες εννοώ) οπότε και δεν το θυμάμαι @Italos 7 είσαι rooted?σε πιο firmware είσαι?? Εμένα μου το έβγαλε στην official Γερμανική (την τελευταία) στην οποία πέρασα τον Ausdim Kernel και άλλαξα τις συχνότητες της Cpu. Κάθε λίγο και λιγάκι μου έβγαζε αυτό το μήνυμα ώσπου ο @afilopou μου είπε για τα Knox και τα σουταρα.:) Γι αυτό λέω μήπως είναι ρουτ και κάτι έχει πειράξει. *Δεν ξέρω αν φάνηκε το screenshot στο προηγούμενο ποστ (δεν μου φόρτωνε το myphone το Tapatalk). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι δεν έχεις άδικο αλλά το θέμα είναι ότι τις έχω τόσο καιρό. Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες τώρα. Λογικά όμως έχεις δίκαιο μια από αυτές είναι Τελικά βρέθηκε η εφαρμογή, γιατί κι εμένα τις τελευταίες μέρες μου πετάει διαφημίσεις και δεν ξέρω ποια φταίει! Το air push detector δεν μου βρήκε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εμένα μου το έβγαλε στην official Γερμανική (την τελευταία) στην οποία πέρασα τον Ausdim Kernel και άλλαξα τις συχνότητες της Cpu. Κάθε λίγο και λιγάκι μου έβγαζε αυτό το μήνυμα ώσπου ο @afilopou μου είπε για τα Knox και τα σουταρα.:) Γι αυτό λέω μήπως είναι ρουτ και κάτι έχει πειράξει. *Δεν ξέρω αν φάνηκε το screenshot στο προηγούμενο ποστ (δεν μου φόρτωνε το myphone το Tapatalk). 1000 συγνωμη αλλα δεν ειχα δει τη φωτο σου,δεν φαινοταν!!! Ναι,το ιδιο πραγμα λεμε...απλα ψαχνωντας ειχα βρει να αλλαξεις κατι στο build.prop το οποιο αλλαζε τα φωτα στο knox χωρις να κανεις κατι αλλο... Και εμενα στην official μου το ειχε βγαλει αλλα με το "καλημερα" σας...ακομη ουτε τις εφαρμογες μου δεν ειχα κανει restore :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδιά εδω και 3 μέρες εχω πρόβλημα με το widget του καιρού (το μανισιο).Δεν βρίσκει τοποθεσία και γενικά δεν βγάζει δεδομένα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts