Irenek_1990 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ποια θεωρειται καλυτερη custom rom για το s4 σε θεμα μπαταριας, lags κτλ.? Η ειναι καλυτερη αυτη που εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημερα.. παραγγειλα απο καταστημα κινητης το galaxy κ μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο γνωριζεται αν το ελληνικο καθυστερει να παρει αναβαθμισεις σε σχεση με αλλες χωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημερα.. παραγγειλα απο καταστημα κινητης το galaxy κ μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο γνωριζεται αν το ελληνικο καθυστερει να παρει αναβαθμισεις σε σχεση με αλλες χωρες? Γενικότερα πάντα είμαστε λίγο πίσω στις εξελίξεις...οπότε ναι,καθυστερούν οι αναβαθμίσεις σχετικά με άλλες χώρες... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Γενικότερα πάντα είμαστε λίγο πίσω στις εξελίξεις...οπότε ναι,καθυστερούν οι αναβαθμίσεις σχετικά με άλλες χώρες... ναι?:O μηπως να πω οτι θελω αλλης χωρας η δεν ειναι τοσο προβλημα?:O:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 ναι?:O μηπως να πω οτι θελω αλλης χωρας η δεν ειναι τοσο προβλημα?:O:worry: Μπορείς να περάσεις πάντα το τελευταίο firmware που κυκλοφορεί μέσω odin...οπότε δεν νομίζω να είναι και τόσο πρόβλημα ;) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 δηλαδη πως? γιατι ειμαι λιγο ασχετη.. κ κατι αλλο... εχει μια φιλη gmail κ τα email καθυστερουν να ερθουν εχει καπου επιλογη να ερχονται απευθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 δηλαδη πως? γιατι ειμαι λιγο ασχετη.. κ κατι αλλο... εχει μια φιλη gmail κ τα email καθυστερουν να ερθουν εχει καπου επιλογη να ερχονται απευθειας? Για το θέμα του firmware διάβασε εδώ.. Αν δεν καταλαβαίνει η φίλη σου τι είναι όλα αυτά καλύτερα να μην το προσπαθήσει :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Αν εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους στο αυτοματο ερχονται παντα (αρκει να εχεις σημα που να περναει data). Οσο για το αλλο που σου λεει η Βαλερια ειναι πολυ απλο. Αν διαβασεις στα πρωτα ποστ σε αυτο και στο τροποποιησεις θα βρεις οτι χρειαζεσαι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Για το θέμα του firmware διάβασε εδώ.. Αν δεν καταλαβαίνει η φίλη σου τι είναι όλα αυτά καλύτερα να μην το προσπαθήσει :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 :lol::lol: αυτη ειναι απορια δικη μου.. αλλα εχει πολυ φασαρια προτιμω να μεινω στην ελληνικη κ να παιρνω τις αναβαθμισεις οποτε βγαινουν!:p με το email ξερουμε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 :lol::lol: αυτη ειναι απορια δικη μου.. αλλα εχει πολυ φασαρια προτιμω να μεινω στην ελληνικη κ να παιρνω τις αναβαθμισεις οποτε βγαινουν!:p με το email ξερουμε τι μπορει να φταιει? Μεχρι τωρα δεν καθηστερουν πολυ σαν του s3-s2 ...το πολυ πανω στον μηνα βγαινουν.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Σημερα το πηρα.λευκο απο σκρουτζ.ενω ξεκινησε καλα, μετα τη πρωτη φορτιση μου εκανε τρελα κοληματα.εκανα επαναφορα εργοδτασιακων.δεν εχω βαλει τη σκαρταδουρα της σαμσουνγκ.πρωτη φορα μου το κανει κινητο αντροιτ.τι να φταιει.το εχει παθει αλλος?εχει θεμα με antutu,temple run 2,subway surfers? Ρε παιδια κανεις?τι κανω να το παω πισω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 παιδες ερωτηση..εκει που επαιζα σημερα might and magic clash of heroes στο κινητο ξαφνικα κολλαει το παιχνιδι και με πεταει εξω...ξαναμπαινω μεσα,παταω το save και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει συνδεση(δεν θελει ιντερνετ αυτο),μετα ανοιγω wifi και οταν παω να ξαναμπω μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η ευρεση του αντικειμενου που προσπαθουσατε να αγορασετε...εχει συμβει σε κανεναν αλλο?τι κανω τωρα?απλα το παραταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ρε παιδια κανεις?τι κανω να το παω πισω? Είναι πολύ γενικά αυτά που αναφέρεις, όταν λες σκαρτοδούρα τι εννοείς? τις έκανες freeze - delete (titanium) disable? Ποια ρομ έχεις? Με official (αν έχεις βάλει άλλη) δοκίμασες αν τρέχουν? Περιέγραψε περίπου το πρόβλημα. Αλλιώς πως να σε βοηθήσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Αν εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους στο αυτοματο ερχονται παντα (αρκει να εχεις σημα που να περναει data). Οσο για το αλλο που σου λεει η Βαλερια ειναι πολυ απλο. Αν διαβασεις στα πρωτα ποστ σε αυτο και στο τροποποιησεις θα βρεις οτι χρειαζεσαι... ενταξει θα το κοιταξουμε!!!!! σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Είναι πολύ γενικά αυτά που αναφέρεις, όταν λες σκαρτοδούρα τι εννοείς? τις έκανες freeze - delete (titanium) disable? Ποια ρομ έχεις? Με official (αν έχεις βάλει άλλη) δοκίμασες αν τρέχουν? Περιέγραψε περίπου το πρόβλημα. Αλλιώς πως να σε βοηθήσουμε! Με official ειμαι, εχτες το πηρα.ενεργοποιησα τα της samsung, smart hub, samsung apps κλπ.και εγκατεστησα antutu, temple run.subway surfers.ειναι το 10ο κινητο αντροιτ.που περναει απο τα χερια μου, τετοια κολληματα δεν εχω ξαναδει, αργουσε να αποκριθει, εφτιαξε με επαναφορα εργοστασιακων.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαζω μια μια εφαρμογη για να δω ποια φταιει.η αλλιως hardware και πισω.το κινητο εχει τη ρομ του λουξεμβουργου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 κατι τελευταιο.. αν γνωριζει καποιος.. αν κανω back up απο iphone στο itunes οταν συνδεσω το galaxy στο pc θα μου περασει μεσω kies επαφες κ μηνυματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μηνυματα χλωμο δεν νομιζω οτι κανει backup το iphone στο itunes... Τις επαφες ναι. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλησπερα και απο μενα στην γαλαξιακη παρεα. Απο χτες ειμαι κατοχος ενος ασπρου s4. Ακομα δεν το εχω ψαξει καλα με πρωτη ματια φενεται μια χαρα αν και λιγα lag στο μενου τα βλεπω. Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις κινητων? Μπορω να γραψω καποιο π.χ. model number η κατι αλλο για να μου πειτε αν ειναι παλια η καινουργια εκδοση? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να κανω στο συγκεκριμενο κινητο η κατι να προσεξω? Ευχαριστω και καλως σας βρηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έμενα μου καθυστερεί να κανει περιστροφή η οθονη ξέρει κανείς γιατι εκανα ξανα βαθμολόγηση και το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Απο που ειναι το s4 σας ?κινα Κορέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έμενα μου καθυστερεί να κανει περιστροφή η οθονη ξέρει κανείς γιατι εκανα ξανα βαθμολόγηση και το ίδιο Αν έχεις ενεργοποιημένη την έξυπνη περιστροφή, τότε αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Είμαι λίγο of topic εδώ αλλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει . εδώ και 2 μέρες έχω γυρίσει το συμβόλαιο μου cosmote σε Cosmoκάρτα και έχω παρατηρήσει τα έξεις. 1. Στο ίδιο ακριβώς σημείο κάνοντας ένα speedtest για την ταχύτητα 4g.είδα ότι η ταχύτητα έχει πέσει στα μισά. 2. αρκετές φορές τα δεδομένα κολλάνε και δεν έχω Internet .πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στα δεδομένα για να η ξεκολλησει. 3.η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Στο better battery stats είδα ότι στα kernel wake locks το fast dormancy έχει εκτοξευθεί στο 15,4% Υπάρχει περίπτωση η cosmote να παρέχει άλλες υπηρεσίες και ποιότητα σήματος στους συνδρομητές συμβολαίου και άλλες στους συνδρομητές καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Είμαι λίγο of topic εδώ αλλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει . εδώ και 2 μέρες έχω γυρίσει το συμβόλαιο μου cosmote σε Cosmoκάρτα και έχω παρατηρήσει τα έξεις. 1. Στο ίδιο ακριβώς σημείο κάνοντας ένα speedtest για την ταχύτητα 4g.είδα ότι η ταχύτητα έχει πέσει στα μισά. 2. αρκετές φορές τα δεδομένα κολλάνε και δεν έχω Internet .πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στα δεδομένα για να η ξεκολλησει. 3.η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Στο better battery stats είδα ότι στα kernel wake locks το fast dormancy έχει εκτοξευθεί στο 15,4% Υπάρχει περίπτωση η cosmote να παρέχει άλλες υπηρεσίες και ποιότητα σήματος στους συνδρομητές συμβολαίου και άλλες στους συνδρομητές καρτας. Δε νομιζω!Τουλαχιστον σε συμβολαιο και καρτοκινητο wind το σημα ειναι το ιδιο..καλα για 4g δε το συζηταμε, η wind δεν εχει ακομα( και θ αργησει ν αποκτησει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 δηλαδη πως? γιατι ειμαι λιγο ασχετη.. κ κατι αλλο... εχει μια φιλη gmail κ τα email καθυστερουν να ερθουν εχει καπου επιλογη να ερχονται απευθειας? Καλημέρα, βάλε Κ9 η maildroid από το Google play, είναι δωρεάν και τα δύο. Θα έρχονται απευθείας τα μέιλ ( push) χωρίς να έχεις το συγχρονισμό ενεργοποιημένο Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Εχω θέμα με το Bluetooth. Κάθε φορά με ότι hands free και να εχω δοκιμάσει, πρέπει κάθε φορά να επιλέγω απο το μενού του Bluetooth με ποιο να συνδέσω και δεν το κάνει αυτόματα παρά το γεγονός ότι ειναι διαπυστευμένο. Επίσης, ακόμα και αφού συνδεθεί το μενού του Bluetooth δεν εξαφανίζεται. Παραμένει εκεί μέχρι να πάτησω back... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts