Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα..

παραγγειλα απο καταστημα κινητης το galaxy κ μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο γνωριζεται αν το ελληνικο καθυστερει να παρει αναβαθμισεις σε σχεση με αλλες χωρες?

Καλημερα..

παραγγειλα απο καταστημα κινητης το galaxy κ μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο γνωριζεται αν το ελληνικο καθυστερει να παρει αναβαθμισεις σε σχεση με αλλες χωρες?

Γενικότερα πάντα είμαστε λίγο πίσω στις εξελίξεις...οπότε ναι,καθυστερούν οι αναβαθμίσεις σχετικά με άλλες χώρες...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Γενικότερα πάντα είμαστε λίγο πίσω στις εξελίξεις...οπότε ναι,καθυστερούν οι αναβαθμίσεις σχετικά με άλλες χώρες...

ναι?:O

μηπως να πω οτι θελω αλλης χωρας η δεν ειναι τοσο προβλημα?:O:worry:

ναι?:O

μηπως να πω οτι θελω αλλης χωρας η δεν ειναι τοσο προβλημα?:O:worry:

Μπορείς να περάσεις πάντα το τελευταίο firmware που κυκλοφορεί μέσω odin...οπότε δεν νομίζω να είναι και τόσο πρόβλημα ;)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

δηλαδη πως?

γιατι ειμαι λιγο ασχετη..

κ κατι αλλο...

εχει μια φιλη gmail κ τα email καθυστερουν να ερθουν εχει καπου επιλογη να ερχονται απευθειας?

δηλαδη πως?

κ κατι αλλο...

εχει μια φιλη gmail κ τα email καθυστερουν να ερθουν εχει καπου επιλογη να ερχονται απευθειας?

Για το θέμα του firmware διάβασε εδώ.. Αν δεν καταλαβαίνει η φίλη σου τι είναι όλα αυτά καλύτερα να μην το προσπαθήσει :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603

Αν εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους στο αυτοματο ερχονται παντα (αρκει να εχεις σημα που να περναει data). Οσο για το αλλο που σου λεει η Βαλερια ειναι πολυ απλο. Αν διαβασεις στα πρωτα ποστ σε αυτο και στο τροποποιησεις θα βρεις οτι χρειαζεσαι...
Μάριος...

Για το θέμα του firmware διάβασε εδώ.. Αν δεν καταλαβαίνει η φίλη σου τι είναι όλα αυτά καλύτερα να μην το προσπαθήσει :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603

:lol::lol: αυτη ειναι απορια δικη μου..

αλλα εχει πολυ φασαρια προτιμω να μεινω στην ελληνικη κ να παιρνω τις αναβαθμισεις οποτε βγαινουν!:p

με το email ξερουμε τι μπορει να φταιει?

:lol::lol: αυτη ειναι απορια δικη μου..

αλλα εχει πολυ φασαρια προτιμω να μεινω στην ελληνικη κ να παιρνω τις αναβαθμισεις οποτε βγαινουν!:p

με το email ξερουμε τι μπορει να φταιει?

Μεχρι τωρα δεν καθηστερουν πολυ σαν του s3-s2 ...το πολυ πανω στον μηνα βγαινουν.:)

Γιαννης

Σημερα το πηρα.λευκο απο σκρουτζ.ενω ξεκινησε καλα, μετα τη πρωτη φορτιση μου εκανε τρελα κοληματα.εκανα επαναφορα εργοδτασιακων.δεν εχω βαλει τη σκαρταδουρα της σαμσουνγκ.πρωτη φορα μου το κανει κινητο αντροιτ.τι να φταιει.το εχει παθει αλλος?εχει θεμα με antutu,temple run 2,subway surfers?

Ρε παιδια κανεις?τι κανω να το παω πισω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

παιδες ερωτηση..εκει που επαιζα σημερα might and magic clash of heroes στο κινητο ξαφνικα κολλαει το παιχνιδι και με πεταει εξω...ξαναμπαινω μεσα,παταω το save και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει συνδεση(δεν θελει ιντερνετ αυτο),μετα ανοιγω wifi και οταν παω να ξαναμπω μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η ευρεση του αντικειμενου που προσπαθουσατε να αγορασετε...εχει συμβει σε κανεναν αλλο?τι κανω τωρα?απλα το παραταω?

Ρε παιδια κανεις?τι κανω να το παω πισω?

Είναι πολύ γενικά αυτά που αναφέρεις, όταν λες σκαρτοδούρα τι εννοείς? τις έκανες freeze - delete (titanium) disable? Ποια ρομ έχεις? Με official (αν έχεις βάλει άλλη) δοκίμασες αν τρέχουν? Περιέγραψε περίπου το πρόβλημα.

Αλλιώς πως να σε βοηθήσουμε!

Αν εχεις ανοιχτους τους συγχρονισμους στο αυτοματο ερχονται παντα (αρκει να εχεις σημα που να περναει data). Οσο για το αλλο που σου λεει η Βαλερια ειναι πολυ απλο. Αν διαβασεις στα πρωτα ποστ σε αυτο και στο τροποποιησεις θα βρεις οτι χρειαζεσαι...

ενταξει θα το κοιταξουμε!!!!!

σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!

Είναι πολύ γενικά αυτά που αναφέρεις, όταν λες σκαρτοδούρα τι εννοείς? τις έκανες freeze - delete (titanium) disable? Ποια ρομ έχεις? Με official (αν έχεις βάλει άλλη) δοκίμασες αν τρέχουν? Περιέγραψε περίπου το πρόβλημα.

Αλλιώς πως να σε βοηθήσουμε!

Με official ειμαι, εχτες το πηρα.ενεργοποιησα τα της samsung, smart hub, samsung apps κλπ.και εγκατεστησα antutu, temple run.subway surfers.ειναι το 10ο κινητο αντροιτ.που περναει απο τα χερια μου, τετοια κολληματα δεν εχω ξαναδει, αργουσε να αποκριθει, εφτιαξε με επαναφορα εργοστασιακων.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαζω μια μια εφαρμογη για να δω ποια φταιει.η αλλιως hardware και πισω.το κινητο εχει τη ρομ του λουξεμβουργου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

κατι τελευταιο..

αν γνωριζει καποιος..

αν κανω back up απο iphone στο itunes οταν συνδεσω το galaxy στο pc θα μου περασει μεσω kies επαφες κ μηνυματα??

Καλησπερα και απο μενα στην γαλαξιακη παρεα.

Απο χτες ειμαι κατοχος ενος ασπρου s4. Ακομα δεν το εχω ψαξει καλα με πρωτη ματια φενεται μια χαρα αν και λιγα lag στο μενου τα βλεπω.

Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις κινητων? Μπορω να γραψω καποιο π.χ. model number η κατι αλλο για να μου πειτε αν ειναι παλια η καινουργια εκδοση?

Υπαρχει κατι που θα πρεπει να κανω στο συγκεκριμενο κινητο η κατι να προσεξω?

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα :)

Έμενα μου καθυστερεί να κανει περιστροφή η οθονη ξέρει κανείς γιατι εκανα ξανα βαθμολόγηση και το ίδιο

Έμενα μου καθυστερεί να κανει περιστροφή η οθονη ξέρει κανείς γιατι εκανα ξανα βαθμολόγηση και το ίδιο

Αν έχεις ενεργοποιημένη την έξυπνη περιστροφή, τότε αργεί.

Είμαι λίγο of topic εδώ αλλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει . εδώ και 2 μέρες έχω γυρίσει το συμβόλαιο μου cosmote σε Cosmoκάρτα και έχω παρατηρήσει τα έξεις.

1. Στο ίδιο ακριβώς σημείο κάνοντας ένα speedtest για την ταχύτητα 4g.είδα ότι η ταχύτητα έχει πέσει στα μισά.

2. αρκετές φορές τα δεδομένα κολλάνε και δεν έχω Internet .πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στα δεδομένα για να η ξεκολλησει.

3.η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Στο better battery stats είδα ότι στα kernel wake locks το fast dormancy έχει εκτοξευθεί στο 15,4%

Υπάρχει περίπτωση η cosmote να παρέχει άλλες υπηρεσίες και ποιότητα σήματος στους συνδρομητές συμβολαίου και άλλες στους συνδρομητές καρτας.

Είμαι λίγο of topic εδώ αλλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει . εδώ και 2 μέρες έχω γυρίσει το συμβόλαιο μου cosmote σε Cosmoκάρτα και έχω παρατηρήσει τα έξεις.

1. Στο ίδιο ακριβώς σημείο κάνοντας ένα speedtest για την ταχύτητα 4g.είδα ότι η ταχύτητα έχει πέσει στα μισά.

2. αρκετές φορές τα δεδομένα κολλάνε και δεν έχω Internet .πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στα δεδομένα για να η ξεκολλησει.

3.η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Στο better battery stats είδα ότι στα kernel wake locks το fast dormancy έχει εκτοξευθεί στο 15,4%

Υπάρχει περίπτωση η cosmote να παρέχει άλλες υπηρεσίες και ποιότητα σήματος στους συνδρομητές συμβολαίου και άλλες στους συνδρομητές καρτας.

Δε νομιζω!Τουλαχιστον σε συμβολαιο και καρτοκινητο wind το σημα ειναι το ιδιο..καλα για 4g δε το συζηταμε, η wind δεν εχει ακομα( και θ αργησει ν αποκτησει)

δηλαδη πως?

κ κατι αλλο...

Καλημέρα, βάλε Κ9 η maildroid από το Google play, είναι δωρεάν και τα δύο. Θα έρχονται απευθείας τα μέιλ ( push) χωρίς να έχεις το συγχρονισμό ενεργοποιημένο

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω θέμα με το Bluetooth. Κάθε φορά με ότι hands free και να εχω δοκιμάσει, πρέπει κάθε φορά να επιλέγω απο το μενού του Bluetooth με ποιο να συνδέσω και δεν το κάνει αυτόματα παρά το γεγονός ότι ειναι διαπυστευμένο.

Επίσης, ακόμα και αφού συνδεθεί το μενού του Bluetooth δεν εξαφανίζεται. Παραμένει εκεί μέχρι να πάτησω back...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)