Billys_GT193 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλημερα.Συμφωνω απολυτως με τον @elthis ειναι το καλυτερο firmware μεχρι τωρα.Μονο για Germany (DBT) και Spain (Yoigo) εχει βγει η εκδοση Ι9505XXUBMF8.;) Καλημερα εμενα στο KIES λεει current & latest phone:MEA Το κινητο μου ειναι (DBT) Γερμανικο! Αυτο το MF8 που το βρισκω και γιατι δεν το βγαζει το KIES σαν αναβαθμιση;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλημερα.Συμφωνω απολυτως με τον @elthis ειναι το καλυτερο firmware μεχρι τωρα.Μονο για Germany (DBT) και Spain (Yoigo) εχει βγει η εκδοση Ι9505XXUBMF8.;) Μηπως ξερεις αν σε αυτή την εκδοση διορθωσε την οθονη κλειδωματος με τις συντομευσεις? Με κωδικο πιν δεν μπορεις να βαλεις συντομευσεις μεχρι στιγμης όπως μπορουσες στο s3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Καλημερα εμενα στο KIES λεει current & latest phone:MEA Το κινητο μου ειναι (DBT) Γερμανικο! Αυτο το MF8 που το βρισκω και γιατι δεν το βγαζει το KIES σαν αναβαθμιση;;;:confused: Και εμενα ετσι ελεγε.Πρεπει να μπεις Sammobile και να κατεβασεις το επισημο firmware Ι9505XXUBMF8 για Γερμανια (DBT) και να το φλασαρεις μεσω ODIN χειροκινητα γιατι μεσω KIES και ΟΤΑ δεν γινεται πλεον μαλλον την εχει κατεβασει ο Server της Samsung αυτη την εκδοση για αυτο. Μηπως ξερεις αν σε αυτή την εκδοση διορθωσε την οθονη κλειδωματος με τις συντομευσεις? Με κωδικο πιν δεν μπορεις να βαλεις συντομευσεις μεχρι στιγμης όπως μπορουσες στο s3! Αν εννοιεις στην αρχικη οθονη ξεκλειδωματος να εχεις PIN και επιπλεον συντομευσεις δεν γινεται. Edited July 11, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ρε παιδια μολις την περασα την mf8...εκανα και επαναφορα ρυθμισεων και εχουνε σβηστει και οολες οι εφραμογες που ηταν αποθηκευμενες στην καρτα μνημης ! τι παιχτηκε ρε παιδια ? που τισ βρισκω τωρα αυτες τις εφαρμογες? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Η επαναφορά ρυθμίσεων διαγράφει τα πάντα. Όταν περάσεις τον λογαριασμό σου στο Google play θα στις περάσει ξανά χωρίς όμως τα δεδομένα τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δυστυχως ουτε απο google τις περασε. Κατι εχω κανει λαθος Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δυστυχως ουτε απο google τις περασε. Κατι εχω κανει λαθος Ίσως δεν είχες ενεργοποιήσει από πριν στις ρυθμίσεις να κάνει backup. Πήγαινε στο google play / οι εφαρμογές μου/ κάνε σκρολινγκ δεξιά στο Όλες και θα τις βρεις εκεί άλλα θα πρέπει να τις κατεβάσεις μια μια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Γιατί δεν χρησιμοποίησες TB??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι ειναι το TB ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι ειναι το TB ? Θα σου συνιστουσα να διαβασεις λιγο :) Μετεφερες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μεσω της ρομ.Εκανες factory reset και φυσικα πρεπει να τις ξαναμεταφερεις μεσω της ρομ.Σου εχει απαντησει ηδη ο Μιχαλης στο αλλο θεμα που ρωτας τα ιδια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ...και κάτι εντελώς τρελό: χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι περίεργο (τελευταία μου εφαρμογή είναι το Pxlr Xpress) , το πλέγμα απεικόνισης των εικονιδίων του menu, αν και είναι στο αλφαβητικό, φέρνει πάντα πρώτη την πιο πρόσφατη εφαρμογή! Πιο συγκεκριμένα, δοκίμασα κάποιους "φακούς" (torch) και ανεξάρτητα απο το όνομά τους, μου τους φέρνει πρώτους-πρώτους στο menu. Καμια ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί? (PS: unrooted + stock) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι ειναι το TB ? Titanium Backup... Περαιτέρω δεν χρειάζεται να πω. Google it Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 αξιζει το κοπο να παω απο omega v7.0 σε Spain (Yoigo) I9505XXUBMF8 ? θα εχω καμια διαφορα ? ή να κατσω οπως ειμαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλημέρα παιδιά. Εισέρχομαι κι εγώ στο club του επόμενου Galaxy. Το περιμένω σύντομα στο χέρι μου. Ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο μετά το Note II που με άφησε ικανοποιημένο και ο λόγος που το αλλάζω είναι το μέγεθος κυρίως. Άντε να δούμε :rolleyes: Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Χθες βγήκε για το I9500 η MG1. Πέρασα πριν λίγο την Ρωσική εκδοχή και την δοκιμάζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 αξιζει το κοπο να παω απο omega v7.0 σε Spain (Yoigo) I9505XXUBMF8 ? θα εχω καμια διαφορα ? ή να κατσω οπως ειμαι ? Άραξε στα ωά σου.... αλλιώς δοκίμασε και την foxhood, πολύ καλή. :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Άραξε στα ωά σου.... αλλιώς δοκίμασε και την foxhood, πολύ καλή. :) foxhood ;; Που την βρισκω ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 foxhood ;; Που την βρισκω ;; Foxhound. Στο xda φυσικά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Χθες βγήκε για το I9500 η MG1. Πέρασα πριν λίγο την Ρωσική εκδοχή και την δοκιμάζω. καλησπέρα. με ενδιαφέρει .. αναμένω νέα σου. Και διαφορές !!!!.. Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπέρα. με ενδιαφέρει .. αναμένω νέα σου. Και διαφορές !!!!.. Μάλλον θα ξαναγυρίσω στην ΜΕΑ πού είναι η τελευταία για την περιοχή μου. Ο λόγος είναι ότι είδα και πάλι υψηλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με την ΜΕΑ που είναι πολύ νορμάλ σ αυτό. Πιθανώς στην Ρωσία να μην έχουν πρόβλημα λόγο χαμηλότερων θερμοκρασιών. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 καλημερα ! την τεταρτη δεν αντεξα και πηγα και το πειρα το εργαλειο ... ακομα προσαρμοζομαι .... παιδια εχει το flipboard εβαλα να βλεπω το facebook απο εκει αλλα δεν μου επιτρεπει να κανω like kai comment υπαρχει καπιος τροπος ? παντως ειναι πολυ πιο ομορφο απο το αντιστοιχο widget toy facebook.... Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 καλημερα ! την τεταρτη δεν αντεξα και πηγα και το πειρα το εργαλειο ... ακομα προσαρμοζομαι .... παιδια εχει το flipboard εβαλα να βλεπω το facebook απο εκει αλλα δεν μου επιτρεπει να κανω like kai comment υπαρχει καπιος τροπος ? παντως ειναι πολυ πιο ομορφο απο το αντιστοιχο widget toy facebook.... Μπορείς να κανείς like και comment κανονικά. Πατα πάνω στο ποστ που σ ενδιαφέρει και θα σου βγάλει τα σχετικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο τοπικ(αν οχι sorry),κατοχος απο χθες της συσκευης,σημερα αναμεσα απο το εικονιδιο του wifi+της μπαταριας μου εμφανιζει εναν κυκλο με μια διαγωνιο γραμμη.Τι συμβολιζει μπορει να μου πει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο τοπικ(αν οχι sorry),κατοχος απο χθες της συσκευης,σημερα αναμεσα απο το εικονιδιο του wifi+της μπαταριας μου εμφανιζει εναν κυκλο με μια διαγωνιο γραμμη.Τι συμβολιζει μπορει να μου πει καποιος. Διάβασε εδώ Icons indicators & buttons Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgavr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλησπερα.Να ρωτησω αν υπαρχει η λειτουργια easy clip στο galaxy s4;αυτη που υπαρχει στο note 2,που μπορεις να "κοψεις"κατι απο ιστοσελιδα η απο οπουδηποτε και να την στειλεις με mail η να την ποσταρεις κτλ.Και αν υπαρχει πως γινεται;χωρις το πενακι; Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts