Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://blog.naver.com/m_style_dj/70170354737?viewType=pc

Κυκλοφορησε στην Κορεα το Galaxy S4 LTE advanced....me Snapdragon 800 χρονισμενο στα 2.3Ghz

Δεν μας χαλασε εμας με τον SD 600:lol::lol:

Ουτε 2 μηνες εκλεισε η συσκευη και την σκοτωσε η Samsung με αυτην την κινηση ματ που μας εκανε.

Μυπως να "σκοτωναμε" την εκδοση μας και να ψαχναμε προς Ασια μερια για καμια παραγγελια με τον 800ρη ;;;; :lol::lol:

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα το εκανα Γιαννη χωρις τον οδηγο.εκανα επαναφορα εργοστασιακων χωρις να κανω επαναφορα του λογαριασμου google-samsung και τωρα ειναι οκ.ευχαριστω!

Εσεις χρησιμοποιειτε τα μαμα ακουστικα?

Δοκιμαζω ακουστικα και μου κανει εναν παραξενο ηχο μονο στα μαμα δεν τον κανει και στα pioneer hdj500 οτι αλλο δοκιμασα εχει προβλημα.

ειναι θεμα firmware, εχει λυθει απο το UBMEA.

Καλησπέρα σας ,

Εχω το galaxy s4 εδώ κ λίγες ώρες!

Δυο πράγματα θέλω να ρωτήσω :

Πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδιο της status bar?? πχ έχω δει σε αλλά κινητά το εικονίδιο της μπαταρίας στρογγυλό κ μέσα να γράφει ποσοστό

Κ πως μπορώ να βάλω δικά μου toggles στο notification center ??

http://blog.naver.com/m_style_dj/70170354737?viewType=pc

Κυκλοφορησε στην Κορεα το Galaxy S4 LTE advanced....me Snapdragon 800 χρονισμενο στα 2.3Ghz

Εμένα τα χρώματά τους είναι αυτό που με κάνει να τα ποθώ! Κατά τα άλλα,snap 800/600 και με τούς δύο την κάνω την δουλειά μου και με το παραπάνω! Και με τον 400 την κάνω! Και είμαι hard & power User! Και πάρα μα πάρα πολύ απαιτητικός!

http://www.youtube.com/watch?v=8s4iS8K0Sjo&feature=youtube_gdata_player

Edited by leonidastzak

Ρε παιδιά 4g έχει το s4;; γιατί το iPhone με Vodafone γράφει lte και s4 το πάλι με Vodafone μόνο H !!!!

'Εχει, διάβασε εδώ. Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα παιδια,εγω που εχω 4g sim (τωρα που την αλλαξα και την εκανα micro sim στην cosmote αυτο εγραφε πανω 4g)συνδεομαι καθε φορα με τα δεδομενα κινητου και μπαινω ιντερνετ μεσω 3g μπαινω ετσι μιας και δεν εχω τις ρυθμισεις για 4g;Μην μου ερθει καμια λυπητερη στο λογαριασμο γτ εχω δωρεαν mb μονο για 3g.

Καλημερα παιδια,εγω που εχω 4g sim (τωρα που την αλλαξα και την εκανα micro sim στην cosmote αυτο εγραφε πανω 4g)συνδεομαι καθε φορα με τα δεδομενα κινητου και μπαινω ιντερνετ μεσω 3g μπαινω ετσι μιας και δεν εχω τις ρυθμισεις για 4g;Μην μου ερθει καμια λυπητερη στο λογαριασμο γτ εχω δωρεαν mb μονο για 3g.

Να πας σε ένα γερμανό να σου ενεργοποίηση το 4g πρώτα στην γραμμή.Να το ενεργοποιήσης και στο κινητό από τις ρυθμίσεις. Δεν αλλάζει η χρέωση.

Αφού ενεργοποιήσεις το 4G σε κάποιο γερμανό ή Κοσμοτέ θα μπορείς να αξιοποιήσεις την καλύτερη ταχύτητα όπου υπάρχει κάλυψη. Οι χρεώσεις δεν αλλάζουν, θα έχεις τα ίδια MB. Απλά η δουλειά σου θα γίνεται πιο γρήγορα όποτε υπάρχει κάλυψη.

Αφού ενεργοποιήσεις το 4G σε κάποιο γερμανό ή Κοσμοτέ θα μπορείς να αξιοποιήσεις την καλύτερη ταχύτητα όπου υπάρχει κάλυψη. Οι χρεώσεις δεν αλλάζουν, θα έχεις τα ίδια MB. Απλά η δουλειά σου θα γίνεται πιο γρήγορα όποτε υπάρχει κάλυψη.

Και σε βαρος της μπαταριας να προσθεσω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και σε βαρος της μπαταριας να προσθεσω

Επίσης να συμπληρώσω στα πολύ σωστά λεγόμενά σου φίλε μου,οτι στο εξωτερικό που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό η συγκεκριμένη παροχή (4g),το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών,(σχεδόν πάνω από το 90%),την έχει κρίνει ασύμφορη (όσο αφορά την αυτονομία της συσκευής τους πάντα!) και κάνει πολύ απαιτούμενη και περιστασιακή χρήση ως επί το πλείστον! Τώρα πια,επέρχεται η ώρα που θα πρέπει να εμφανιστούν οι μπαταρίες,που θα ενσωματώνουν νέες τεχνολογικές καινοτομίες! Το αν θα φορτίζουν απο τον ήλιο,η απο το φεγγάρι:rolleyes:,αυτό είναι ένα άλλο θέμα! Σίγουρα για αρχή,θα ανεβάσουν ξαφνικά όλοι τους τα mAh! Μετά αυτές απο τον ήλιο,έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες :lol:,αλλα τούς προβληματίζει το γεγονός ότι δεν βρέχει ήλιο παντού και για αυτο θα αξιοποιήσουν χιονόπτωση και βροχοπτώσεις..:lol:! Αφού ξεπεράσουμε πρώτα τα επιτρεπόμενα mAh,που μας δίνει η σημερινή τεχνολογία :!::!: Και είναι και πολλά..:p

Edited by leonidastzak

ερώτηση..

όταν είμαι σπίτι,στο οποίο υπάρχει wifi το κινητό αποφασίζει και ανοίγει μόνο του το wifi,εγω όμως δεν θέλω...υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει για να μην γίνεται αυτό??

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Αυτο πως το εχεις καταφερει να γινεται;

Μηπως εχεις ανοιχτο το wifi συνεχεια και απλα οταν βρισκει καποιο δικτυο (πχ το σπιτι σου) τοτε σου κλειδωνει;

Δεν γινεται οταν μπαινεις σπιτι να ανοιγει απο μονο του, εκτος και αν εχεις βαλει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο

ερώτηση..

όταν είμαι σπίτι,στο οποίο υπάρχει wifi το κινητό αποφασίζει και ανοίγει μόνο του το wifi,εγω όμως δεν θέλω...υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει για να μην γίνεται αυτό??

μηπως εχεις το battery guru της qualcomm?

γιατι εμενα αυτο μου το ενεργοποιουσε αυτοματα.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

μηπως εχεις το battery guru της qualcomm?

γιατι εμενα αυτο μου το ενεργοποιουσε αυτοματα.

ναι..το έχω,αυτό την κάνει τη δουλειά??η αλήθεια είναι ότι δεν το κοίταξα,οπότε υποθέτω πως πρέπει να ρίξω μια ματιά στις ρυθμίσεις!!!

και ναι,βρήκα την ρύθμιση και το απενεργοποίησα...ευχαριστώ :)

Να τα και τα πρωτα benchmark του Qualcomm Snapdragon 800

Samsung Galaxy S4 LTE-A Quadrant:18581 points

Samsung Galaxy S4 LTE-A Antutu: 29976 points

Και για την ιστορια ο Octa core Exynos Quadrant 12525 και AnTuTu 27172 points.

Edited by Rospy7

Για να έχω 4G πρέπει να δω στις ρυθμίσεις κουμπί LTE?

ποιόν πάροχο έχεις?στην cosmote το δείχνει στο σηματάκι,στη voda όχι και ας είναι ενεργοποιημένο...δες εδω και πέρασε το patch...μετά θα βλέπεις όλες τις επιλογές

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4761522#post4761522

χρειάζεται όμως να είναι root η συσκευή για να το περάσεις...

Edited by Luciferia

ποιόν πάροχο έχεις?στην cosmote το δείχνει στο σηματάκι,στη voda όχι και ας είναι ενεργοποιημένο...δες εδω και πέρασε το patch...μετά θα βλέπεις όλες τις επιλογές

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4761522#post4761522

χρειάζεται όμως να είναι root η συσκευή για να το περάσεις...

Αυτη ειναι απαντηση βοηθειας..!

Ευχαριστω...αλλα δεν το εχω κανει Root δηλαδη μπορει να πιανει 4G αλλα να μην το δειχνει .. ?

Ευχαριστω...αλλα δεν το εχω κανει Root δηλαδη μπορει να πιανει 4G αλλα να μην το δειχνει .. ?

έτσι έχω διαβάσει από άλλα παιδιά που έχουν voda ή cosmote...και γι'αυτό το παλικάρι έφτιαξε και αυτό το patch!

εγω δεν μπορώ να σου πω,γιατί έχω wind και είμαστε ακόμη στο ταπεινό 3g (το οποίο δεν με χαλάει βέβαια)

Οπότε μπορείς να κάνεις το εξής (μπακαλίστικος τρόπος) μάθε στην περιοχή που είσαι,που υπάρχει 4g και κάνε δοκιμαστικό με το speednet!

αν διάβασες το ποστ του παιδιού που έφτιαξε το patch θα δεις ότι είναι θέμα πάροχου,το αν φαίνεται ή όχι η ένδειξη...

Αν δεν είσαι rooted, δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4754785#post4754785

Προϋπόθεση να μην είσαι σε έκδοση firmware μεγαλύτερη από την ΑΜΕ2 (AMDC, AMDE, AMDM, AMDN). Στις νεότερες (ΒΜΕ-, BMF- ΔΕΝ λειτουργεί ο τρόπος.

Δε γίνεται να πιάνει 4G και να μη στο δείχνει.

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Και το csc selector παιζει με root πια, οπως μου υποσχεθηκε ο developer.Τελευταια γερμανικη ρομ

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και το csc selector παιζει με root πια, οπως μου υποσχεθηκε ο developer.Τελευταια γερμανικη ρομ

Ποιος developer;

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ποιος developer;

Της εφαρμογης :)

Μη με ρωτησεις ποιας εφαρμογης :D:D

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)