Skia11 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αν είναι όπως το πχ logitech harmony που έχω, νομίζω ότι δεν λειτουργεί σαν αυτόνομο χειριστήριο για το A/C. Θα μπορούσες όμως αν έχει record (δε το έχω ψάξει) να ρυθμίσεις το control του A/C με ένα σετ εντολών πχ 2 fan, 23c, auto swing και μετά να κάνεις record το on/off με αυτό το σετ εντολών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αν είναι όπως το πχ logitech harmony που έχω, νομίζω ότι δεν λειτουργεί σαν αυτόνομο χειριστήριο για το A/C. Θα μπορούσες όμως αν έχει record (δε το έχω ψάξει) να ρυθμίσεις το control του A/C με ένα σετ εντολών πχ 2 fan, 23c, auto swing και μετά να κάνεις record το on/off με αυτό το σετ εντολών. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Βρηκα ενα προγραμματακι στο μαρκετ το οποιο γραφει της εντολες απο το χειρηστηριο του ac οποτε θα δοκιμασω να δω τι παιζει με αυτο απλα δεν ειναι ομορφο το interface του οπως ειναι το original της samsung. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Απο Δευτέρα πρωί θα το έχω και γω στα χέρια μου. Μετά απο 2 και χρόνια με iphone έκανα το μεγάλο βήμα. Σίγουρα εδώ και καιρό το android δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ίσα-ίσα προσφέρει πολλά περισσότερα. Αν θέλει κάποιος ας μου δώσει κάποια links που πρέπει να διαβάσω για να μην κουράζω το forum με απλές ερωτήσεις, για τα υπόλοιπα θα απευθύνομαι εδώ. Καταρχάς θα βοηθούσε ένα λινκ για να δώ όλη τη διαδικασία πως βάζουμε εφαρμογές σε εξωτερική κάρτα μνήμης. Και επίσης να μου προτείνεται μια 32άρα κάρτα μνήμης που δουλεύει σωστά και γρήγορα δοκιμασμένα; Επίσης συγχρόνισα ήδη τις επαφές μου με gmail οπότε πιστεύω εκεί δεν θα έχω πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς γίνεται να πάρω και τα μηνύματα τα οποια τα έχω κρατημένα σε backup στο itunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εχω παρατηρησει οτι μολις μπαινω στην αρχικη σελιδα του play store τα εικονιδια αναβοσβηνουν για ενα δευτερολεπτο και οσο προχωραω συνεχιζουν να το κανουν κατι που ειναι αρκετα ενοχλητικο.το εχει παρατηρησει καποιος αλλος φιλος;Ποια μπορει να ειναι η αιτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια δεν εχω ακομα το s4 αλλα θέλω να το αποκτήσω (πρώην κατοχος σ2 και σ3 ) όποιος απο εσας ειναι κάτοχος του gt i9500 πειτε μου και εμενα απο που το πήρατε για να μάθω και εγω ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Η μπαταρια ειναι σε παρα πολυ καλα επιπεδα .στο s3 ειχα 3.30 με 4 ωρες μαξ οθονη και με το s4 ιδια χρηση περναω παντα τις 5:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πρίν το S4 και θέλω να ρωτήσω τους ήδη κατόχους: Το κινητό όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, το αναγνωρίζει και σαν εξωτερικό σκληρό? Ή συνδέεται μόνο με συγχρονισμό και μέσω προγράμματος? Και όταν το πάρω τι προτείνετε για την πρώτη φόρτιση? Άδειασμα πρώτα, ή κατευθείαν φόρτιση? Επίσης με το που το πάρω, προτείνετε να κάνω κατευθείαν κάποια updates ή κάποια άλλη αλλαγή-διαμόρφωση? Το κινητό χρειάζεται screen protector ή όχι λόγω gorilla glass ? Ευχαριστώ, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα αναφέρεσαι και τί εννοείς ότι χάνει τις ρυθμίσεις; PS. Αυτό το θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο iPhone, το έχω διαβάσει αμέτρητες φορές τώρα τελευταία στα του Galaxy S4 & One!!!! Έχει πολύ πλάκα πάντως. :p Κατα αρχας δεν συχρινιζει τον καιρό κάθε μια ώρα που του έχω βάλει και όταν πάω να δώ το στίγμα μου στο GPS TEST PLUS δεν δουλευει πρεπει να κλείσω το GPS και να το ξανανιξω για να πιάσει σήμα πεστε μου τι πρεπει να ριθμισω για να έχω συνέχεια GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πρίν το S4 και θέλω να ρωτήσω τους ήδη κατόχους: Το κινητό όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, το αναγνωρίζει και σαν εξωτερικό σκληρό? Ή συνδέεται μόνο με συγχρονισμό και μέσω προγράμματος? Και όταν το πάρω τι προτείνετε για την πρώτη φόρτιση? Άδειασμα πρώτα, ή κατευθείαν φόρτιση? Επίσης με το που το πάρω, προτείνετε να κάνω κατευθείαν κάποια updates ή κάποια άλλη αλλαγή-διαμόρφωση? Το κινητό χρειάζεται screen protector ή όχι λόγω gorilla glass ? Ευχαριστώ, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη 1.το αναγνωριζει κανονικα σαν εξωτερικο σκληρο. 2.αδιαστο και μετα φορτιστο. 3.κατεθειαν update . 4.κανονικα δεν χρειαζετε λογο gorilla class 3 αλλα μερικοι βαζουν(οπως και εγω)για μια προσθετη ασφαλεια. παρακαλω οτι θελεις εδω ειμαστε.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Θέλω να αγοράσω καλώδιο micro usb για δεύτερο ώστε να το έχω στο αμάξι.Δεν θα χρησιμοποιείται συχνά(ίσως να μην χρησιμοποιηθεί και ποτέ) αλλά θέλω να ρωτήσω. Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους στην ποιότητα; Δηλαδή ένα φθηνό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα ή είναι όλα ακριβώς τα ίδια οπότε ας πάρω ένα στην τύχη απο ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κατα αρχας δεν συχρινιζει τον καιρό κάθε μια ώρα που του έχω βάλει και όταν πάω να δώ το στίγμα μου στο GPS TEST PLUS δεν δουλευει πρεπει να κλείσω το GPS και να το ξανανιξω για να πιάσει σήμα πεστε μου τι πρεπει να ριθμισω για να έχω συνέχεια GPS Το GPS test plus που αναφέρεις δεν τι γνωρίζω, αλλά χρησιμοποιώ διάφορους άλλους πλοηγούς κατα διαστήματα ( iGO, Sygic και Navigon) και δεν έχω προβλήματα (όχι σε SGS 4, αλλά δεν έχει σημασία όταν μιλάμε για την πλατφόρμα του Android). Επειδή έγραψες ότι δεν ανανεώνει και τον καιρό, εχεις κάνει tick στα GPS Satellites και Wi-Fi & Mobile Network Location μέσα στα Settings -> Location Access; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ρε παοκτση... θα μας τρελάνεις. .? :) Τις φώτο τις βγάζεις με ρυθμίσεις? Η στο αυτόματο είναι. ..?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) http://i41.tinypic.com/1e54lj.jpg Καλημερα! Τελειες φοτο, μπορεις να μας πεις ρυθμησεις? (HDR)? Σε αυτη την φοτο εκανες ζοομ η απλα πηγες κοντα, ρωταω γιατι το ζοομ οταν βγαζω φοτο μου τις κανει θολες! Edited May 19, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 I think i'm in love with this camera http://i42.tinypic.com/68aa8l.jpg Χα! Λουτρά Πόζαρ! Εκεί για βόλτα και καφέ αλλά στην Όρμα για φαγητό :lol: (sorry για το off-topic). *όντως η κάμερα του S4 είναι εξαιρετική. Αναμένω την ποιότητα της κάμερας του S4 mini και μετά θα αποφασίσω που θα καταλήξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Το GPS test plus που αναφέρεις δεν τι γνωρίζω, αλλά χρησιμοποιώ διάφορους άλλους πλοηγούς κατα διαστήματα ( iGO, Sygic και Navigon) και δεν έχω προβλήματα (όχι σε SGS 4, αλλά δεν έχει σημασία όταν μιλάμε για την πλατφόρμα του Android). Επειδή έγραψες ότι δεν ανανεώνει και τον καιρό, εχεις κάνει tick στα GPS Satellites και Wi-Fi & Mobile Network Location μέσα στα Settings -> Location Access; το ιδιο προβλημα ειχα και εγω απο την πρωτη μερα που το αγρασα το κινητο και την τελευταια μερα μιας και τα ειχα δοκιμασει ολα και δεν γινοτανε τιποτα το εκανα ενα hard reset και εφτιαφε κατευθειαν! λογικα καποια εφαρμογη που ειχα θα το μπλοκαριζε! τωρα ολα δουλευουν ρολοι ! πιανει δορυφορους σε 2-3 δευτερα. εγω εχω μια απορια ....γιατι στις ρυθμισεις της καμερας ειναι αχνες οι περισσοτερες και δεν μπορεις να τισ επεξεργαστεις?????? μπορειτε να προτεινετε τις καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα απο καποιον που γνωριζει αυτο το στοιχειο ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 καλημερα.. παιδια το igo primo παιζει στο s4; το εχει κανεις΄΄ αν ξερει ας μου στειλει ενα πμ...:) Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Πως μεταφερω μια εφαρμογη στην καρτα sd ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Πως μεταφερω μια εφαρμογη στην καρτα sd ? μονο με Root γινεται πλεον.....! (μονο τα Media μπορεις να διαλεξεις να αποθηκευει στην καρτα βιντεο/φωτο) για την καμερα απο αυτα που σε ειναι αχνες ...απενεργοποιησε καποιες αλλες για να κανεις χειροκινητες ρυθμισεις μετα εσυ .... βαλε HDR και εισαι οκ απο φωτο (συνηθως)! :p ψαξτο το θεμα και δες τι σου καθεται καλυτερα στο ματι σου !!! :) ** Και μην κανεις συνεχομενα ποστ .... Χρησιμοποιησε τροποποιηση ! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ναι εχεις δικιο για τα ποστ φιλε μου ! εχω κατεβασει ομως το igo και για να δουλεψει μου ζηταει να κανω εγκατασταση την εφαρμογη στην καρτα μνημης? τι να κανω? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ναι εχεις δικιο για τα ποστ φιλε μου ! εχω κατεβασει ομως το igo και για να δουλεψει μου ζηταει να κανω εγκατασταση την εφαρμογη στην καρτα μνημης? τι να κανω? Αν πατήσεις κανονικά εγκατάσταση δεν στο κάνει στην κύρια μνήμη του κινητού?! Δεν γνωρίζω να σου πω ακριβώς. . προς το παρόν είμαι ακόμα με τους Google maps. .. :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 μου το κανει αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη μου ζηταει να γινει εγκατασταση στην καρτα μνημης! υπαρχει καποιος τροπος να παρω το αρχειο απο το κινητο και να το περασω στην καρτα μεσω υπολογιστη ? υ.γ δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν θελουν να γινονται μεταφορα στην καρτα μνημης!! τι κουφο και αυτο ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) μου το κανει αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη μου ζηταει να γινει εγκατασταση στην καρτα μνημης! υπαρχει καποιος τροπος να παρω το αρχειο απο το κινητο και να το περασω στην καρτα μεσω υπολογιστη ? υ.γ δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν θελουν να γινονται μεταφορα στην καρτα μνημης!! τι κουφο και αυτο ! Ειναι περιορισμος της Google. Edit Η μεταφορα εφαρμογων στην εξωτερικη sdcard εχει σταματησει να υπαρχει απο την εκδοση android v4.0 και μετα (μιλαω για stock και χωρις μοντιες) Edited May 19, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 εχω την εντυπωση πως πριν την αναβαθμιση γινοταν κανονικα η κανω λαθος ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 εχω την εντυπωση πως πριν την αναβαθμιση γινοταν κανονικα η κανω λαθος ? Κάνεις λάθος... Επίσης δεν εννοεί να μεταφέρεις την εφαρμογή στην κάρτα, μόνο τα δεδομένα της. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για κλειδωμα των εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts