tarantules Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ποσα περιπου λεπτα το εβαλες στο φορτιστη ? Τι εννοείς; Δεν σε κατάλαβα... ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με 4.3 είσαι ακόμα? Ναι 4.3 είμαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ποσα περιπου λεπτα το εβαλες στο φορτιστη ? μάλλον εννοεί για πόση ώρα ήταν στην φόρτιση από την ώρα που ξεκίνησε να φορτίζει. η μπαταρια είναι η μαμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τι εννοείς; Δεν σε κατάλαβα... ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι 4.3 είμαι. Στη δευτερη εικονα, στη γραμμη πτωσης της μπαταριας δειχνει οτι εχει μπει στο ρευμα. Στην αρχη της γραμμης μια φορα και εκει που γραφει ''54δ λειτ'' εχει μπει στο ρευμα δυο φορες ισως και τρεις. Τι ειναι αυτα ? βγαζει λαθος στατιστικα ? πραγματικα δεν κταλαβαινω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Στη δευτερη εικονα, στη γραμμη πτωσης της μπαταριας δειχνει οτι εχει μπει στο ρευμα. Στην αρχη της γραμμης μια φορα και εκει που γραφει ''54δ λειτ'' εχει μπει στο ρευμα δυο φορες ισως και τρεις. Τι ειναι αυτα ? βγαζει λαθος στατιστικα ? πραγματικα δεν κταλαβαινω Είναι το καλώδιο USB όταν συνδέω το κινητό με το pc για να μεταφέρω καμιά φωτογραφία.Δεν βγάζει λάθος στατιστικά.Μια χαρά είναι τα στατιστικά. Είμαι με Zerolemon 3000mAh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Είναι το καλώδιο USB όταν συνδέω το κινητό με το pc για να μεταφέρω καμιά φωτογραφία.Δεν βγάζει λάθος στατιστικά.Μια χαρά είναι τα στατιστικά. Είμαι με Zerolemon 3000mAh. Α οκ, αρα εχει μπει στο ρευμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Παιδιά για να υπάρχει αντικειμενικότητα, οι χρόνοι δεν γίνεται να μετριούνται με εξ.ενέργειας/αυτοματη φωτεινότητα και ενα σωρό περιορισμούς. Οταν φτάνεις τη συσκευή στα άκρα σημασία έχει να μην σε εγκαταλείπει, και το S4 δε σε εγκαταλείπει. φωτο 1 φωτό 2 . Να σημειωθεί οτι είχα 4G για κανα 3ωρο και ανέβασα αρκετές φωτό και 2 βίντεο μέσου αυτού στο dropbox. Με φουλ χρήση στο έπακρον βγάζεις άνετα 2,5-3 ώρες οθόνη. Αλλά μέχρι εκεί. P.S Δεν εχω καμιά κάψα να μου κρατάει 2-3 μέρες. Απ την στιγμή που καλύπτει οποιαδήποτε μέρα μου, μου αρκεί. Συνήθως όταν πέφτω για ύπνο και το βάζω για φόρτιση μετά απο μια φουλ μέρα έχω και περίσσευμα 30-35%. Τελειώνει η μέρα μου, μπαίνει στο φορτιστή και πάλι απ την αρχή. Αν κουράζεστε να το βάζετε για φόρτιση κάθε βράδυ, τι να πω, οκ. Edited March 16, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Α οκ, αρα εχει μπει στο ρευμα. Ναι για κάποια δευτερόλεπτα όμως οπότε δεν νομίζω να αλλάζει την συνολική εικόνα της μπαταρίας που απότι βλέπεις είναι πάρα πολύ καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά για να υπάρχει αντικειμενικότητα, οι χρόνοι δεν γίνεται να μετριούνται με εξ.ενέργειας/αυτοματη φωτεινότητα και ενα σωρό περιορισμούς. Οταν φτάνεις τη συσκευή στα άκρα σημασία έχει να μην σε εγκαταλείπει, και το S4 δε σε εγκαταλείπει. φωτο 1 φωτό 2 . Να σημειωθεί οτι είχα 4G για κανα 3ωρο και ανέβασα αρκετές φωτό και 2 βίντεο μέσου αυτού στο dropbox. Με φουλ χρήση στο έπακρον βγάζεις άνετα 2,5-3 ώρες οθόνη. Αλλά μέχρι εκεί. P.S Δεν εχω καμιά κάψα να μου κρατάει 2-3 μέρες. Απ την στιγμή που καλύπτει οποιαδήποτε μέρα μου, μου αρκεί. Συνήθως όταν πέφτω για ύπνο και το βάζω για φόρτιση μετά απο μια φουλ μέρα έχω και περίσσευμα 30-35%. Τελειώνει η μέρα μου, μπαίνει στο φορτιστή και πάλι απ την αρχή. Αν κουράζεστε να το βάζετε για φόρτιση κάθε βράδυ, τι να πω, οκ. +1000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά για να υπάρχει αντικειμενικότητα, οι χρόνοι δεν γίνεται να μετριούνται με εξ.ενέργειας/αυτοματη φωτεινότητα και ενα σωρό περιορισμούς. Οταν φτάνεις τη συσκευή στα άκρα σημασία έχει να μην σε εγκαταλείπει, και το S4 δε σε εγκαταλείπει. φωτο 1 φωτό 2 . Να σημειωθεί οτι είχα 4G για κανα 3ωρο και ανέβασα αρκετές φωτό και 2 βίντεο μέσου αυτού στο dropbox. Με φουλ χρήση στο έπακρον βγάζεις άνετα 2,5-3 ώρες οθόνη. Αλλά μέχρι εκεί. +1000 Ναι για κάποια δευτερόλεπτα όμως οπότε δεν νομίζω να αλλάζει την συνολική εικόνα της μπαταρίας που απότι βλέπεις είναι πάρα πολύ καλή. Προσωπικα θεωρω οτι οταν ανεβαζουμε στατιστικα πρεπει να ειναι ''καθαρα'', στα δικα σου υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 P.S Δεν εχω καμιά κάψα να μου κρατάει 2-3 μέρες. Απ την στιγμή που καλύπτει οποιαδήποτε μέρα μου, μου αρκεί. Συνήθως όταν πέφτω για ύπνο και το βάζω για φόρτιση μετά απο μια φουλ μέρα έχω και περίσσευμα 30-35%. Τελειώνει η μέρα μου, μπαίνει στο φορτιστή και πάλι απ την αρχή. Αν κουράζεστε να το βάζετε για φόρτιση κάθε βράδυ, τι να πω, οκ. Έχε υπόψη σου οτι η χρήση που κάνει ο καθένας μας είναι τελείως διαφορετική καθώς και οι ανάγκες του καθενός. Εγώ πχ τυχαίνει να κάνω αρκετά λίγα τηλέφωνα, να χρησιμοποιώ περιστασιακά το Wifi και το 3G ,αραιά και που GPS, αλλά καταναλώνω αρκετές ώρες σε διάβασμα βιβλίων και θέαση ταινιών. Με την παραπάνω χρήση λοιπόν κάθε μέρα βγάζω 5-6 ώρες οθόνης.Αντικειμενικότητα όπως καταλαβαίνεις δεν υφίσταται λόγω της διαφορετικότητας στις ανάγκες του καθενός. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικα θεωρω οτι οταν ανεβαζουμε στατιστικα πρεπει να ειναι ''καθαρα'', στα δικα σου υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος. Σε ποιο πράγμα έχει γίνει αλλοίωση δηλαδή; Στα 10-15 δευτερόλεπτα που έβαλα το USB καλώδιο να αντιγράψω στο pc μερικές φωτογραφίες; Ας μην είμαστε υπερβολικοί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σε ποιο πράγμα έχει γίνει αλλοίωση δηλαδή; Στα 10-15 δευτερόλεπτα που έβαλα το USB καλώδιο να αντιγράψω στο pc μερικές φωτογραφίες; Ας μην είμαστε υπερβολικοί Μονο εσυ ξερεις ποση ωρα το εβαλες στο ρευμα. Εγω δεν μπορω ουτε να σε πιστεψω ουτε να σε αμφισβητησω (χανει ο γραπτος λογος, φιλικα το λεω). Ας ειμαστε αληθινοι, οταν σε ρωτησα '''Ποσα περιπου λεπτα το εβαλες στο φορτιστη ?''' μου απαντησες '''Τι εννοείς; Δεν σε κατάλαβα...''' Βαλε στατιστικα μπαταριας χωρις καμια πηγη ενεργειας, τα στατιστικα που εβαλες ειναι αλλοιωμενα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ας ειμαστε αληθινοι, οταν σε ρωτησα '''Ποσα περιπου λεπτα το εβαλες στο φορτιστη ?''' μου απαντησες '''Τι εννοείς; Δεν σε κατάλαβα...''' Φυσιολογική αντίδραση ήταν γιατί δεν πήγε το μυαλό μου οτι υπέθεσες οτι αλλοιώνω εσκεμμένα τα αποτελέσματα... Φαντάζομαι οτι κανένας σας δεν συνδέει το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα με το pc για κάποια μεταφορά αρχείων σωστά; Δεν ξέρω τι σε χαλάει στα νούμερα που βγάζει το κινητό μου αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι αυτά είναι σε καθημερινή χρήση. Και δικαίωμά σου να μην τα πιστεύεις.Δεν μπορώ να μπω στη λογική να γεμίζω το κεφάλι καθενός ούτε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 1) Φυσιολογική αντίδραση ήταν γιατί δεν πήγε το μυαλό μου οτι υπέθεσες οτι αλλοιώνω εσκεμμένα τα αποτελέσματα... 2) Φαντάζομαι οτι κανένας σας δεν συνδέει το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα με το pc για κάποια μεταφορά αρχείων σωστά; 3) Δεν ξέρω τι σε χαλάει στα νούμερα που βγάζει το κινητό μου αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι αυτά είναι σε καθημερινή χρήση. 4) Και δικαίωμά σου να μην τα πιστεύεις.Δεν μπορώ να μπω στη λογική να γεμίζω το κεφάλι καθενός ούτε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας 1) Δεν εγραψα οτι εσκεμενα αλλοιωνεις αποτελεσμα, εγραψα οτι υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος. 2) Με τοσες εφαρμογες στο play σπανια να συνδεσω τηλεφωνο-pc με καλωδια. 3) Δεν εγραψα πουθενα οτι με χαλαει το αποτελεσμα της μπαταριας σου, εγραψα οτι εχει μπει στο ρευμα. Το δικο μου εχει καλυτερα στατιστικα απο το δικο σου αλλα δεν ειναι vαβαρxιδα. 4) Δεν μπορω να μπω στη λογικη. Τι αποτελεσμα/στατιστικο ειναι αυτο που ανεβασες με απο τι στιγμη που το εβαλες στο ρευμα ? Για εμενα ρευμα=ακυρο αποτελεσμα. Το ξαναγραφω, βαλε στατιστικα χωρις χρηση ρευματος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τρολ μοουντ οφ, παρακαλω! Ευχαριστω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter123 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλησπερα κατα την πρωτη φορτιση πρεπει να το αφησω 8 ωρες η μολις ολοκληρωθει η φορτιση να το βγαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλησπερα κατα την πρωτη φορτιση πρεπει να το αφησω 8 ωρες η μολις ολοκληρωθει η φορτιση να το βγαλω; καλησπέρα!κανε του μία πλήρη φόρτιση έως το 100% και άφησε το μισή ώρα παραπάνω!στην επομένη άστο να αδειάσει εντελώς και κανε πάλι μία πλήρη φόρτιση όπως την πρώτη!μετά φορτίζεις όποτε και από όποιο ποσοστό και αν είναι η μπαταρια σου!τουλάχιστον εγώ έτσι το κάνω σε ότι κινητό και αν είχα-έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 σημερα εκανα μια δοκιμη.δουλεψα συνεχως για μια ωρα wifi,playstore-setup εφαρμογων,τηλεφωνο-ανοιχτη συνομιλια,ανοιχτη οθονη,restart τηλεφωνου,μουσικη και μου καταναλωσε 10%.πιστευω οτι ειναι καλα.το πιο σημαντικο ηταν οτι το την δεν ζεσταθηκε καθολου.απλα το παραπονο μου ειναι οτι στην αναμονη θα ηθελα να ηταν πιο οικονομικο στην μπαταρια. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Λοπον...μ'εχει τρελανει και θα το γ.@...για κινητο..σημερα με 10 ωρες λειτουργιας μονο με 3g....47 ΛΕΠΤΑ οθονη και με εριξε στο 36% τη μπαταρια....υπ'οψιν ειμαι μετα απο factory reset και με την 4.4.2...... Edited March 21, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Φίλε κάποια βρώμα έχει βγει για draining από την εφαρμογή Skype, στην kitkat. Μήπως Το εχεις? Edit: Ορίστε και το σχετικό νήμα εδω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387284 Edited March 21, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ναι το ξερω αλλα το skype εφαγε σουτ εδω και καιρο....πολυ καταναλωση βλεπω στο συστημα android που αμα το κλικαρω υποστηριζει απο κατω που βλεπω 100 μ@@@@@ς της samsung Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 απλα το παραπονο μου ειναι οτι στην αναμονη θα ηθελα να ηταν πιο οικονομικο στην μπαταρια. Το τηλέφωνο το έχω 5 μήνες και εχω το ίδιο παράπονο με σένα. Σκεφτόμουν να το σουτάρω γιατί κάποιες φορές ενώ είναι σε αναμονή η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα ανεξήγητα. Ειδικά απο το 100% μέχρι το 80% φεύγει άνετα. Το φορτίζω και μετά απο 5-10 λεπτά πέφτει στο 99%. Αλλά μετά το πήρα απόφαση και σταμάτησα να το σκέφτομαι. Εχθές όμως ύστερα απο 8 ώρες ύπνου η μπαταρία είχε χάσει μόλις 1% (χωρίς εξοικονόμηση/flight mode). Το ίδιο συνέβει και σήμερα, ύστερα απο 7 ώρες η μπαταρία ήταν στο ίδιο ποσοστό που ήταν πριν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό πάντως αυτή τη στιγμή έχω συμπληρώσει 3 μέρες από την τελευταία φόρτιση και είμαι στο 39%. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Το προβλημα με τις φουσκωμενες μπαταριες το εχουν μονο οι κινεζικες μπαταριες? Οι αλλες προελευσεις ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το προβλημα με τις φουσκωμενες μπαταριες το εχουν μονο οι κινεζικες μπαταριες? Οι αλλες προελευσεις ειναι οκ? Δεν έχει γράψει κάποιος κάτι για τις υπόλοιπες/νεότερες παρτίδες. Οπότε θεωρητικά ναι οι υπόλοιπες είναι εντάξει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το τηλέφωνο το έχω 5 μήνες και εχω το ίδιο παράπονο με σένα. Σκεφτόμουν να το σουτάρω γιατί κάποιες φορές ενώ είναι σε αναμονή η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα ανεξήγητα. Ειδικά απο το 100% μέχρι το 80% φεύγει άνετα. Το φορτίζω και μετά απο 5-10 λεπτά πέφτει στο 99%. Αλλά μετά το πήρα απόφαση και σταμάτησα να το σκέφτομαι. Εχθές όμως ύστερα απο 8 ώρες ύπνου η μπαταρία είχε χάσει μόλις 1% (χωρίς εξοικονόμηση/flight mode). Το ίδιο συνέβει και σήμερα, ύστερα απο 7 ώρες η μπαταρία ήταν στο ίδιο ποσοστό που ήταν πριν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό πάντως αυτή τη στιγμή έχω συμπληρώσει 3 μέρες από την τελευταία φόρτιση και είμαι στο 39%. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Και σε μένα τα πρώτα από τα 100% φεύγουν γρήγορα αλλά τα τελευταία αντέχουν πολύ. Επίσης εδώ και 2-3πληρεις φορτίσεις το βράδυ πέφτει 1-2% το πολύ με τον δεκτή του τηλ ανοιχτό όλο το βράδυ,ήχο κλειστό,ασύρματα όλα κλειστά. Εχω εντύπωση οτι στρώνει κάπως. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά από τότε που αγόρασα τον έξτρα φορτιστή με την μπαταρία της Samsung δεν με απασχολεί το θέμα να μείνω από μπαταρία. Όλα ανοιχτά με γεμάτη μπαταρία το πρωί και το απόγευμα την αλλάζω. Πολύ θετικό ένα κινητό να μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία του. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts