zipperant Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 16 ή 32? ποια να προτιμήσω? ευχαριστώ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 16 ή 32? ποια να προτιμήσω? ευχαριστώ Εγω εχω Samsung και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Γεια σας παιδια.. μια ερωτηση αυτη η καρτα αξιζει τα χρηματα της η μπορω να βρω κατι καλυτερο?? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 μετα εχω αυτην στο μυαλο μου.. http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mgbgb-eu-32gb-micro-sdhc-pro-uhs-1-class-10-p-PER.576892 Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Γεια σας παιδια.. μια ερωτηση αυτη η καρτα αξιζει τα χρηματα της η μπορω να βρω κατι καλυτερο?? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 μετα εχω αυτην στο μυαλο μου.. http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mgbgb-eu-32gb-micro-sdhc-pro-uhs-1-class-10-p-PER.576892 Η πρωτη ειναι μετρια. Δεν συμφαιρει γι' αυτα που δινει. Δες αυτην: http://www.katerelos.gr/product/29899/toshiba-microsdhc-32gb-class-10-exceria-uhs-i.html Με 5 ευρω παραπανω πέρνεις εξαιρετικη καρτα (95 read / 30 write) και "made in Japan". Η δευτερη ειναι καλη, σχεδον εφάμιλλη της exceria αλλα πολυ ακριβη. Αν θες ντε και καλα samsung, ψαξε στο Σκρουτζ. Πιστευω θα την βρεις φθινοτερα. Edited September 19, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Η πρωτη ειναι μετρια. Δεν συμφαιρει γι' αυτα που δινει. Δες αυτην: http://www.katerelos.gr/product/29899/toshiba-microsdhc-32gb-class-10-exceria-uhs-i.html Με 5 ευρω παραπανω πέρνεις εξαιρετικη καρτα (95 read / 30 write) και "made in Japan". Η δευτερη ειναι καλη, σχεδον εφάμιλλη της exceria αλλα πολυ ακριβη. Αν θες ντε και καλα samsung, ψαξε στο Σκρουτζ. Πιστευω θα την βρεις φθινοτερα. ευχαριστω πολυ. σε διαφορα μερη λενε οτι η samsung εχει θεματα με καρτες αλλων εταιρειων. εμενα πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει και τοσο.. αν δουλευει αυτη η exceria μαλλον θα παω κατα εκει.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Εχω μια 16gb σε ενα samsung s4, μια 32gb σε ενα samsung s5, μια 16gb σε ενα note 10.1 και τελος μια 16gb σε ενα LG G pad. Καμία δεν εχει κανει κιχ! Το "made in Japan" λεει πολλα. Βεβαια αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι αδυνατον να παρουσιασουν πρόβλημα στο μελλον. Ειδικά με το s4 που ανεβάζει θερμοκρασιες. Με ποια ομως εισαι 100% σιγουρος; Το ζουμι ειναι οτι 4 καρτες πηρα και ολες δουλευουν αψογα. Ειδικα η 16αρα στο s4 εχει κλεισει σχεδον 1,5 χρονο. EDIT:_______________________ Μολις ειδα στο note και τελικα εκει εχω 8αρα. Και περιμενω στην γωνια μολις βγαλει αυτες σε micro sd: http://www.dpreview.com/articles/3157718860/toshiba-exceria-pro-fastest-sd-cards-uhs-ii-up-to-240mbs-write Ειναι, με μια λεξη, ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ!!!! Αν ομως επιμενεις σε samusung ΜΗΝ παρεις την πρωτη. Δεν λεει για τα λ7 της. Edited September 19, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπαρχει καποιος που αγορασε αυτο? http://www.iloome.com/Galaxy-S4-Screen-Protector-Tempered/dp/B00BX0SBG6 Δεν μπορω να το βρω πουθενα Ευρωπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπαρχει καποιος που αγορασε αυτο? http://www.iloome.com/Galaxy-S4-Screen-Protector-Tempered/dp/B00BX0SBG6 Δεν μπορω να το βρω πουθενα Ευρωπη... Ο tarantules! Μόλις δει το post θα αρχίσει πάλι το promotion πιστεύω. Μέλι στάζει για την iloome συνέχεια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ψάχνω ένα φορτιστή για την έξτρα μπαταρία με καλή έξοδο-φόρτιση αλλά κυρίως να μπορεί να παίρνει διαφορετικά μεγέθη μπαταρίας από S4 μέχρι και Note. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 παιδιά όσον αφορά τον έξτρα φορτιστή+όριτζιναλ μπαταρία άκουσα τις συμβουλές όλων από εδώ και τους ευχαριστώ! απλά δεν ξέρω αν έκατσε περίπτωση ελαττωματικου προϊόντος ή απλά ήμουν γκαντέμης, αλλά και οι 2 φορτιστές δεν αξίζουν! εντάξει είναι φθηνοι στα 10 ευρώ, σαφώς κινέζικα προϊόντα... ή θα κάνουν περίεργους θορυβους σαν ώρολογιακη βόμβα ή δεν θα φορτίζουν καν την μπαταρία! πλέον μετά από 30 ευρώ αγοράς για τους φορτιστές (συν μεταφορικα) θα προβω σε αγοράς powerbank! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikswan Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Απορία, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό. Έχω ένα s4 όταν το φορτίζω στο σπίτι με όποιον φορτιστή και να έχω σε όποια μπρίζα και να το βάλω μπορεί από 10% να γίνει 100% σε πάνω από 7 ώρες. Όταν το πάω αλλού φορτίζει σε 2 ώρες και πολύ λέω. Τι μπορεί να παίζει; Τάση ρεύματος ή τίποτα άλλο κουλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όταν το πας αλλού να φανταστώ το φορτίζεις με άλλο φορτιστή λογικά έ; ή φορτιστής φτάσει ο οποίος θα βγάζει λιγότερα mah ή το καλώδιο έχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 παιδιά ενημερωτικά ξανά postaro για όποιον ενδιαφέρεται... όσον αφορά το screen protector της spigen GLAS t NANO SLIM έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει περισσότερο! για όποιον σκεφτει(όπως εγώ ας πούμε... ότι, ότι πληρώνεις περνεις) να προβεί στην αγορά των 39,90 ας μην το κάνει θα κλαίει τα λεφτά! ούτε 1 μήνας δεν έχει περάσει και ψιλοξεφτιζει... ξεφουσκώνει και καθώς μου είχε πέσει μια φορά από τα 30 εκατοστά από το ραφακι του τραπεζιού στο σαλόνι έχει 2 ρωγμές κάθετες στη οθόνη σαν γρατσουνιές! φορώντας βέβαια και θήκη SLIM armor επίσης της spigen, που όσον αφορά αυτήν είμαι υπέρ ικανοποιημενος... το λοιπόν μακριά από αυτή την όχι vfm προστασία οθόνης! Και κάτι άσχετο με το πρόβλημα του φίλου αλλά σχετικό με την θήκη slim armor. Δεν είδα πουθενά να αναφέρει κανείς όταν όταν την φοράει το κινητό το βύσμα του φορτιστή δεν μπορεί να μπεί καθώς η σχετική οπή δεν είναι αρκετά μεγάλη. Ευτυχώς είχα έναν φορτιστή lg του οποίου το περίβλημα του βύσματος (mini usb) είναι πιο λεπτό και έτσι μπαίνει. Σχετικά με τη θήκη έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και είχα και την πρώτη πτώση πρόσφατα ευτυχώς χωρίς απώλειες. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Και κάτι άσχετο με το πρόβλημα του φίλου αλλά σχετικό με την θήκη slim armor. Δεν είδα πουθενά να αναφέρει κανείς όταν όταν την φοράει το κινητό το βύσμα του φορτιστή δεν μπορεί να μπεί καθώς η σχετική οπή δεν είναι αρκετά μεγάλη. Ευτυχώς είχα έναν φορτιστή lg του οποίου το περίβλημα του βύσματος (mini usb) είναι πιο λεπτό και έτσι μπαίνει. Σχετικά με τη θήκη έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και είχα και την πρώτη πτώση πρόσφατα ευτυχώς χωρίς απώλειες. εμενα παλι στην slim armor μια χαρα μπαινει κανονικα ο φορτιστης, ειναι σιγουρα αυθεντικη η δικια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 και εγω την slimarmor(κινεζικη ) φοραω και μια χαρα μπαινει ο φορτιστης Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλησπέρα, τη βοήθεια σας παρακαλώ, έχει φύγει το ασημένιο χρώμα γύρω από το πλαστικό περίβλημα σε 4-5 μεριές, θα τολμήσω την αλλαγή του και χρειάζομαι την αγορά αυθεντικού frame, έχετε να μου συστήσετε από που μπορώ να την αγοράσω; ευχαριστώ Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Από ότι ξέρω δεν πάει μόνο του αυτό αλλά είναι ένα κομμάτι μαζί με την οθόνη. Οπότε προφανώς και πανάκριβο. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) καλησπέρα, τη βοήθεια σας παρακαλώ, έχει φύγει το ασημένιο χρώμα γύρω από το πλαστικό περίβλημα σε 4-5 μεριές, θα τολμήσω την αλλαγή του και χρειάζομαι την αγορά αυθεντικού frame, έχετε να μου συστήσετε από που μπορώ να την αγοράσω; ευχαριστώ http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=galaxy+s4+frame&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=KWCLK&acimp=0&sqp=s4+fra&trksid=p2056088.m2428.l1311.R3.TR11.TRC1.Xs4+fra παει πακετο lcd+digitizer+frame απο κανενα για ανταλλακτικα μν βρεις Edited October 8, 2014 by ernesto1983 http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xs4+frame.TRS0&_nkw=s4+frame&_sacat=0 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arietta29 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλησπερα σε ολους, επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο την τεχνολογια,πριν απο 5 μερες αγορασα το samsung galaxy s3 neo, σημερα κατεβασα απο το playstore καποιες ταπετσαριες κ αλλαξα το φοντο αρχισε να τρεμοσβηνει η οθονη,να αρχισω να ανησυχω? φταιει το φοντο που κατεβασα? το σβησα κ το ξανακανε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=galaxy+s4+frame&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=KWCLK&acimp=0&sqp=s4+fra&trksid=p2056088.m2428.l1311.R3.TR11.TRC1.Xs4+fra παει πακετο lcd+digitizer+frame απο κανενα για ανταλλακτικα μν βρεις πατώ στο link αλλά με πηγαίνει στην αρχική σελίδα του ebay :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι ξέρω δεν πάει μόνο του αυτό αλλά είναι ένα κομμάτι μαζί με την οθόνη. Οπότε προφανώς και πανάκριβο. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο κοίτα φαίνεται ότι αυτό έχει το ασημένιο frame http://www.witrigs.com/replacement-parts-back-housing-frame-with-side-buttons-for-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-oem ψάχνω για βιντεάκι Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλησπερα σε ολους, επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο την τεχνολογια,πριν απο 5 μερες αγορασα το samsung galaxy s3 neo, σημερα κατεβασα απο το playstore καποιες ταπετσαριες κ αλλαξα το φοντο αρχισε να τρεμοσβηνει η οθονη,να αρχισω να ανησυχω? φταιει το φοντο που κατεβασα? το σβησα κ το ξανακανε παλι. Δοκίμασε να του κάνεις μια επανεκκίνηση. Εάν συνεχίζει να στο κάνει το επιστρέφεις όπως είναι πίσω και εφόσον είναι 5,6 ημερών ζητάς αντικατάσταση λόγω doa με την απόδειξη αγοράς του. Κατά πάσα πιθανότητα το κατάστημα θα σου προσφέρει 7-14 ημέρες DOA. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλημέρα, Στους 6 μήνες που έχω το κινητό έχω παραγγείλει 5 περίπου φορές φορτιστές από το ebay αλλά κανένας δεν είναι εφάμιλλος του μανίσιου φορτιστή που δίνεται με τη συσκευή. Αν και γράφουν 2Α κανένας δε φορτίζει στους χρόνους του original samsung φορτιστή (και κάποιοι βέβαια δε δουλεύουν καθόλου). Αν κάποιος συμφορουμίτης παρήγγειλε από ebay και του ήρθε αυτό που περίμενε (φορτιστής ανάλογος της Samsung) μπορεί να δώσει το λινκ? Thanks in advance και σορρυ αν ξαναερωτήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γιατί δε παίρνεις ένα original δεν είναι πολύ ακριβοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γιατί δε παίρνεις ένα original δεν είναι πολύ ακριβοι. Έχουν 8€ αντί για δύο , τρία που έχουν στο ebay http://www.skroutz.gr/s/5136302/Samsung-ETA-U90E.html και θέλω να πάρω αρκετούς... Μου είχε τύχει ένας καλός μαιμού από ebay, φορτίζει όπως ο original, αλλά δε συγκράτησα από που το πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εμένα πάλι θα με ενδιέφερε να βρω καλώδια που να φορτίζουν γρήγορα. Με τον γνήσιο φορτιστή και το δικό του καλώδιο φορτίζει σφαίρα, με τον γνήσιο και μούφα καλώδιο κάνει 4 φορές παραπάνω χρόνο. Αν ξέρει κάποιος κανα καλό καλώδιο από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts