Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Ειναι ΟΚ επιβεβαιωνω την εχω 1 χρονο ακριβως απο το GS3 μεχρι τωρα στο GS4 που την δουλευω εδω και 2 μηνες περιπου.

Εγω μια μέρα μετά που έκανα φορματ μέσα απο το κινητό είναι μια χαρά

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τις zero lemon έχω πάρει και κρατάνε ποιο πολύ από την μαμά .Έχει και δικό της φορτιστή κι έτσι ακόμα και την γνήσια εκεί την φορτίζω και έχω βρει την ηρεμία μου .

Κρατάνε περισσότερο από την εργοστασιακή; την 7000 μιλιαμπερόρια λες ή την μικρή;

Βλέπω τώρα στο site τους 2x 3000 mAh και φορτιστής 20$.απο το κατάστημα τους τα παρείγγειλες;

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι από κάτω γράφει battery 2300 mAh capacity άρα το ισχύει από τα δύο

Charger γράφει 600 MA charger +1000 MA usb output. WTF γιατί τα κάνουν τόσο μπερδεμένα; εσύ από που παρείγγειλες πόσα λεφτά και πόσο καιρό κάναν να σου έρθουν;

κανεις που να ξερει που μπορουμε να βρουμε αυθεντικο φορτιστη?

Σημερα μιλησα με την samsung hellas και μου ειπαν να μιλησω με τα service της.

Έχω την S-View της Samsung. Χθες βράδυ είπα να βάλω το γνήσιο καπάκι να δω πως είναι το κινητό γιατί έβαλα την θήκη πριν βγω από το κατάστημα που το αγόρασα.

Εδώ όταν αγοράζεις κινητό στο ανοίγουν μπροστά σου βάζουν μπαταρία και κάνουν εκκίνηση να το δουλέψεις λίγο και να το τσεκάρεις παρόλο που το DOA είναι 15 ημέρες.

Έτσι λοιπόν πέρασα κατευθείαν την θήκη που ήταν δώρο.

Το γνήσιο καπάκι είναι χάλια. Κάνει την συσκευή να δείχνει φτηνή.

Γυαλίζει και καθρεφτίζει άσχημα, ενώ της S-View είναι πιο ματ και ίσως πιο σκούρο. Ταιριάζει όμως απόλυτα με το χρώμα του πάνελ γύρω από την οθόνη.

Είναι ενισχυμένο και όχι φλούδα. Το ότι είναι 1.5mm πιο παχύ δίνει μεγαλύτερη αρμονία στην εμφάνιση όταν το βλέπεις προφίλ.

Γενικά κάνει την συσκευή να δείχνει πιο premium.

Φανταστείτε να ήταν το bezel πραγματικό μέταλλο, ενισχυμένο με την επίστρωση μαγγανίου που χρησιμοποιούν στο πλαστικό bezel για να μην χαράσσεται εύκολα και το καπάκι από πραγματικό ανθρακονημα λείο όπως τωρα αλλά ματ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φανταστείτε να ήταν το bezel πραγματικό μέταλλο, ενισχυμένο με την επίστρωση μαγγανίου που χρησιμοποιούν στο πλαστικό bezel για να μην χαράσσεται εύκολα και το καπάκι από πραγματικό ανθρακονημα λείο όπως τωρα αλλά ματ.

Άν ήταν έτσι όπως λές Κώστα δεν νομίζω να υπήρχε κανείς να λέει ότι λέει τόσο καιρό για την πλαστικούρα στα Galaxy S γενικότερα.Θα ήταν το τέλειο!:D

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

κάτι offtopic...

ποιος γνωρίζει καλά από paypal ώστε να με συμβουλέψει σχετικά με ένα dispute που θέλω να ανοίξω??

ας μου στείλει ένα πμ για να του πω και πως έχουν τα πράγματα,ώστε να με συμβουλέψει καταλλήλως...

ευχαριστώ και συγνώμη για το offtopic :O

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Τι ακυρο ήταν αυτό τώρα???

Να μην αφηνεις την μπαταρια κατω απο το 50% ???

Να μην τηβ αφηνεις να παει 100% ??!

Να μην την αφηνεις παραπανω στο ρεύμα γιατι υπερθερμενετε??

Ειμαστε σοβαροί τώρα??!

Ισα ισα η μπαταρίες λιθιου χαλάνε από μικρές φορτίσεις του τυπου 50% εως 70% η 75% μέχρι 100%..

Μπαταρία λιθιου δεν αφήνουμε πότε να πάει στο μηδέν. . Μειώνεται ο χρόνος ζωής της. ..

Επίσης αν αφήσεις μια μπαταρία και 5 μέρες που λέει ο λόγος στην πρίζα. .. ΔΕΝ υπερθερμενετε απλά σταματάει να φορτίζει. ... κρύα θα είναι η μπαταρία. ..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

πηγα σημερα στο media markt για να αγορασω ακουστικα για το s4 γιατι αυτα που ειχε δεν μου μπαινουν καλα στα αυτια με αποτελεσμα να μην ακουω καλα κ να μου φευγουν. ομως ενας τυπος του μαγαζιου μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κανονικα ακουστικα να το πω παλιου τυπου με μικροφωνο για να μπορω να μιλαω κ στο τηλεφωνο. κ οτι ολα ειναι τα καινουρια ξερετε αυτα που εχουν βγει τα τελευταια χρονια που ειναι διαφορετικα δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. ετσι πηρα καποια απλα χωρις μικροφωνο δηλαδη μονο για μουσικη. τωρα οντως δεν υπαρχουν απλα με μικροφωνο η μου ειπε μπαρουφες ο τυπος??

πηγα σημερα στο media markt για να αγορασω ακουστικα για το s4 γιατι αυτα που ειχε δεν μου μπαινουν καλα στα αυτια με αποτελεσμα να μην ακουω καλα κ να μου φευγουν. ομως ενας τυπος του μαγαζιου μου ειπε οτι δεν υπαρχουν κανονικα ακουστικα να το πω παλιου τυπου με μικροφωνο για να μπορω να μιλαω κ στο τηλεφωνο. κ οτι ολα ειναι τα καινουρια ξερετε αυτα που εχουν βγει τα τελευταια χρονια που ειναι διαφορετικα δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. ετσι πηρα καποια απλα χωρις μικροφωνο δηλαδη μονο για μουσικη. τωρα οντως δεν υπαρχουν απλα με μικροφωνο η μου ειπε μπαρουφες ο τυπος??

http://www.ebay.com/itm/Black-Stereo-Handsfree-Headphone-for-Samsung-Galaxy-S3-III-Note-i777-S4-IV-i9500-/300899041661?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item460efb017d

Δεν ισχύει .Εδώ φαντάσου χρησιμοποιώ στη προπόνηση τα ακουστικά του iphone 5 μερικές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Με απλα λογια μπαρούφες μεγαλες σε πούλησε ο τυπάς. ...

Μια χαρα ακουστικα με μικρόφωνο υπάρχουν. . Η μπορείς να βαλεις απο αλλο κινητό δεν εχει θέμα. ...

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Τα ακουστικά του είναι μια χαρά. Τα έχω τσεκάρει με του iPhone 4s.

Μάλιστα του S4 στέκονται και απομονώνουν καλύτερα τους εξωτερικούς θορύβους, αρκεί να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στο πρόθεμα σιλικόνης που μπαίνει μπροστά.

Αν σου πέφτουν θα πρέπει να χρησιμοποιησεις το μεγαλύτερο μέγεθος.

Φυσικά δεν συγκρίνονται με επώνυμα ακουστικά των 50 ευρώ.

Απλά κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πες τα ντεε!!!!....παιδιά δεν ξέρω αν εγώ κι ο φίλτατος έχουμε περίεργα αυτιά ή αν αυτά που έχει στη συσκευασία είναι χάλια..δεν στέκονται με τίποτα. Εγώ έχω μείνει με αυτά, δε βρίσκω άλλα γιατί σε όποιο κατάστημα πάω μου λένε οτι τα άλλα δεν είναι συμβατά εκτός του Πλαισίου που μου προμοτάρει τα turboX. Δεν ξέρω...:mad:

Bazinga!!!

Δεν ισχύει .Εδώ φαντάσου χρησιμοποιώ στη προπόνηση τα ακουστικά του iphone 5 μερικές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Φίλε Κώστα αν θες δες το post 805 και απάντησε μου

Ρε παιδιά Καθιστε γιατί θα με τρελάνετε. ..

Τι παραπανω έχουν δλδ τα ακουστικά της αππλε η της σαμμυς από κάποια πιο παλιά??!!

Ένα καρφακι στερεο είναι το βάζεις και τελείωσε. ...

Τι θα πει δεν είναι συμβατα ???

Και είναι συμβατα κάποιος που είπε ότι του πασαραν τα turbo(βλαξ)Χ ???!!!

Μια χαρά συμβατα είναι με όλα πότε δεν είχα πρόβλημα σε κάνα κινητό με κάνενα ακουστικό από οποιοδήποτε μοντέλο. ...

:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Τι παραπανω έχουν δλδ τα ακουστικά της αππλε η της σαμμυς από κάποια πιο παλιά??!!

Μια χαρά συμβατα είναι με όλα πότε δεν είχα πρόβλημα σε κάνα κινητό με κάνενα ακουστικό από οποιοδήποτε μοντέλο. ...

Συμφωνώ. Εγώ χρησιμοποιώ κάτι παλιά από το iPhone 4S και λειτουργούν όλα.

Κάνεις λάθος, δεν λειτουργούν όλα. Δεν είναι όπως το βύσμα των ακουστικών, έχουν ένα χώρισμα παραπάνω. Μπορεί να μην σου λειτουργεί το μικρόφωνο, τα κουμπιά έντασης ή ότι άλλο έχουν πάνω. Μπορεί ακόμη και ο ήχος να ακούγεται αλλοιωμένος.

Κρατάνε περισσότερο από την εργοστασιακή; την 7000 μιλιαμπερόρια λες ή την μικρή;

Βλέπω τώρα στο site τους 2x 3000 mAh και φορτιστής 20$.απο το κατάστημα τους τα παρείγγειλες;

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι από κάτω γράφει battery 2300 mAh capacity άρα το ισχύει από τα δύο

Charger γράφει 600 MA charger +1000 MA usb output. WTF γιατί τα κάνουν τόσο μπερδεμένα; εσύ από που παρείγγειλες πόσα λεφτά και πόσο καιρό κάναν να σου έρθουν;

Από το site τους το παράγγειλα ήρθε πολύ γρήγορα μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλά και την γνήσια από τότε δεν την βάζω χρησιμοποιώ αυτές τις δύο .Εγώ είδα μια μεγάλη διαφορά περίπου 15-20% μπορώ να πω και τις έχω περίπου ένα μήνα και είναι απροβλημάτιστες και δεν έχω το άγχος να βλέπω αν θα μου τελειώσει η μπαταρία στις 4 το μεσημέρι ή στις 10 το βράδυ .Απλά βγάζω βάζω την φορτισμένη και συνεχίζω να σερφάρω ή να κάνω την δουλειά που έκανα .

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Από το site τους το παράγγειλα ήρθε πολύ γρήγορα μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλά και την γνήσια από τότε δεν την βάζω χρησιμοποιώ αυτές τις δύο .Εγώ είδα μια μεγάλη διαφορά περίπου 15-20% μπορώ να πω και τις έχω περίπου ένα μήνα και είναι απροβλημάτιστες και δεν έχω το άγχος να βλέπω αν θα μου τελειώσει η μπαταρία στις 4 το μεσημέρι ή στις 10 το βράδυ .Απλά βγάζω βάζω την φορτισμένη και συνεχίζω να σερφάρω ή να κάνω την δουλειά που έκανα .

Φαντάζομαι για τις μικρές θα λες με τα 3000 μιλιαμπερόρια και όχι για τη μεγάλη που θέλει αλλαγή καπάκι. Εντύπωση μου κάνει ότι κρατάει περισσότερο αλλά και το ίδιο με τη εργοστασιακή να κρατάει ευχαριστημένος θα είμαι. Οπότε μάλλον πάω για αγορά. Η μόνη μουφα είναι ότι είναι 20 ευρώ το κόστος, αρκετά καλό δηλαδή, αλλά είναι αλλά 10 τα μεταφορικά.

Με το φορτιστή κάνει ίδια ώρα να φορτίσει στο φούλ δηλαδή κοντά στο δίωρο;

Επίσης να σου πω ακόμα μια φορά ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει και στο παρελθόν με μήλοκαταστάσεις :P

Να σαι καλά αδερφέ

Φαντάζομαι για τις μικρές θα λες με τα 3000 μιλιαμπερόρια και όχι για τη μεγάλη που θέλει αλλαγή καπάκι. Εντύπωση μου κάνει ότι κρατάει περισσότερο αλλά και το ίδιο με τη εργοστασιακή να κρατάει ευχαριστημένος θα είμαι. Οπότε μάλλον πάω για αγορά. Η μόνη μουφα είναι ότι είναι 20 ευρώ το κόστος, αρκετά καλό δηλαδή, αλλά είναι αλλά 10 τα μεταφορικά.

Με το φορτιστή κάνει ίδια ώρα να φορτίσει στο φούλ δηλαδή κοντά στο δίωρο;

Επίσης να σου πω ακόμα μια φορά ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει και στο παρελθόν με μήλοκαταστάσεις :P

Να σαι καλά αδερφέ

Τις μικρές πήρα ναι.Δεν ήθελα να κάνω κάγκουρα το κινητό μου εκτός ποια και αν είναι κάποιος που λόγω καταστάσεων το φορτίζει δύο φορές την ημέρα οπότε εκείνος πάει καρφί για την μεγάλη .Με τις δύο όμως και την γνήσια τρεις μπαταρίες δεν νομίζω πάντως να ξεμείνει κάποιος από μπαταρία .'Ενα άλλο καλό είναι ότι έχεις συνεχώς το κινητό μαζί σου και δεν περιμένεις για κανένα λόγο να το φορτίσεις ούτε χρειάζεται να το έχεις δίπλα σου το βράδυ στο κομοδίνο να φορτίζει όλη την νύχτα με ότι κινδύνους συνεπάγετε αυτό (βλέπε τις τελευταίες εκρήξεις σε smartphones).

Η φόρτιση κάνει παραπάνω από δύο ώρες αλλά δεν με απασχολεί αυτό αφού έχω πάντα φορτισμένες τις δύο μπαταρίες από τις τρεις .

PS.Δεν κάνει τίποτα φίλε γι αυτό είμαστε στα fora για να βοηθάει όπου μπορεί ο ένας τον άλλο και να μαθαίνουμε ποιο γρήγορα τις συσκευές που κρατάμε στα χέρια μας και τα μυστικά τους ...;-)

Να πω για τις μπαταρίες οτι της πηρα και εγω πριν 2 μερες...

Απλα δεν βλέπω καμία διαφορά ίδια να την μαμά με παει...

Απλά δεν ξεμενεις πότε από μπαταρία. ..

Ο φορτιστης που έχει είναι πολύ αργός στην δουλειά που ήμουν το είχα βάλει να φορτιζει 6 ώρες περίπου και πήρα έβαλα την μπαταρια γιατί είχα ξεμείνει. . Και ήταν στο 78% μόνο. .....

Και απλά η μπαταρία δινει ενα εξτρα βαρος στο κινητό. .. Και το καπάκι κλείνει με λίγο δυσκολία. ....

Αυτα. ... Αλλα παροολα αυτά με έχει βολέψει γούστο ήμουν 2 φορές την μέρα σίγουρα για φόρτιση. ...

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

υπαρχουν 5 ειδων screenprotector?την παλευουν?1η φορα ψαχνω τοσο για σκρεεν προτεκτορ.μηπως δεν χρειαζετε αφου εχει gorilla glass?

mat=anti glare=anti finger

clear

glass http://www.info-technology.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=12008&category_id=175&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=106

uv ?!?!!?αναφερει υπεριωδης ακτινοβολιες?!http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=16827&s=1

Self-Healing/repairing Screen Protector !!!

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)